|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
2.11.2009 7:12:05   
lake
Ne sej ni, se je zbudla že dveh, ker je bla lačna user posted image , samo tega ne štejem, ker itak takoj nazaj zaspi...ponavad. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
2.11.2009 7:13:07   
Dudica1
Nič mi gremo

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
2.11.2009 7:22:55   
KatMat
eeee punce....da vam malo porocam...pa da drzite kaksno pestko zame....danes moram k dr. se mal pokazat da mi pove (in upam da potolazi da ni nic) saj sem zatipala eno orng bulo...in sicer v predelu žličke...glede na to da mamo raka v druzini upam da ni nic....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
2.11.2009 7:23:30   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Nič mi gremo
že šibate????

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
2.11.2009 7:24:46   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Punce, se spomnite, ko sem včeraj pisala o sosedovem malčku, starem 2 leti, da se je nekaj pripetilo doma, ker so kričali na dvorišču in leteli v bolnišnico?
Pol ure nazaj sem na netu vidla, da je bil to naš sosed, ki je umrčkal zaradi hudih telesnih poškodb v UKCju MB. Na dvorišču ga je avto povozil, ...mamica se je peljala vzvratno iz garaže in se je zgodilo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Meni se je kar stemnilo pred očmi,..čist sem hin, ne morem dojet, da se je to res zgodilo, pa našim sosedom, pa tak lep pobček, pridn, živahen, komaj začel lepo živet, se zmeraj lepo igral. Ne dojemam res ne. user posted image user posted image user posted image

user posted image Lastnega otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ni besed, preveč je to hudo...

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
eeee punce....da vam malo porocam...pa da drzite kaksno pestko zame....danes moram k dr. se mal pokazat da mi pove (in upam da potolazi da ni nic) saj sem zatipala eno orng bulo...in sicer v predelu žličke...glede na to da mamo raka v druzini upam da ni nic....

Držim pesti! Seveda ni ničuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
2.11.2009 7:25:58   
FLASK_A
A pridete danes? Midve z Dudi bova pred 1oh že tamuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
2.11.2009 7:30:05   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Punce, se spomnite, ko sem včeraj pisala o sosedovem malčku, starem 2 leti, da se je nekaj pripetilo doma, ker so kričali na dvorišču in leteli v bolnišnico?
Pol ure nazaj sem na netu vidla, da je bil to naš sosed, ki je umrčkal zaradi hudih telesnih poškodb v UKCju MB. Na dvorišču ga je avto povozil, ...mamica se je peljala vzvratno iz garaže in se je zgodilo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Meni se je kar stemnilo pred očmi,..čist sem hin, ne morem dojet, da se je to res zgodilo, pa našim sosedom, pa tak lep pobček, pridn, živahen, komaj začel lepo živet, se zmeraj lepo igral. Ne dojemam res ne. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
2.11.2009 7:30:47   
OliveOyl
Jutro

Ta otrok ni več normalen..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Celo noč,bugpomagej,celo noč..

poki groza,asploh nimam besed..meni bi se direkt zrolalo..

kati vse bo o.k,dont vori..user posted image drgač mam pa jaz tud v predelu žličke eno bulo,kukr en hrustanec je,je že enkrat moj rekel da sem vsa defektna,pa dohtar je tisto tudi že videl sam ni nič komentiral,da bi bilo kaj narobe.Pa Tina jo ima tudi.Bulo ,mislim..user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
2.11.2009 7:32:08   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

jaz grem vrjetno v btc....bom tam vozickala....skoda....ob enih pa k dr...

PA DA SE POHVALIM.....NASA SE PLAZI....UCERAJ SE JE PREPLAZILA CEZ CELO POSTELJO,SEM BILA TAKO PONOSNA....DVIGNE RITKO POL SE PA Z PRSTI NA NOGAH PORIVA.....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
2.11.2009 7:32:15   
OliveOyl
A mislite,da preveč kafeta spijem čez dan?Je to spoh možno?user posted image

Aja, lepo zapravljajte danes..user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
2.11.2009 7:33:07   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

kati vse bo o.k,dont vori..user posted image drgač mam pa jaz tud v predelu žličke eno bulo,kukr en hrustanec je,je že enkrat moj rekel da sem vsa defektna,pa dohtar je tisto tudi že videl sam ni nič komentiral,da bi bilo kaj narobe.Pa Tina jo ima tudi.Bulo ,mislim..user posted image
KAJ SO PA REKLI DA JE...ups

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
2.11.2009 7:33:22   
OliveOyl

PA DA SE POHVALIM.....NASA SE PLAZI....UCERAJ SE JE PREPLAZILA CEZ CELO POSTELJO,SEM BILA TAKO PONOSNA....DVIGNE RITKO POL SE PA Z PRSTI NA NOGAH PORIVA.....

user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša pa na hrbtu leži,rit dvigne in se poriva..Veš kako hitro..Po zajčje..user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
2.11.2009 7:34:15   
KatMat

ja koliko pa popijes kave???
đ
jaz vem da se na nasi prec pozna...zato sam eno na dan spijem....ponavadi sem vsaj tri-ma je bla veliko vec pokonc

< Sporočilo je popravil KatMat -- 2.11.2009 7:35:19 >

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
2.11.2009 7:34:56   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša pa na hrbtu leži,rit dvigne in se poriva..Veš kako hitro..Po zajčje..user posted image user posted image
nasa pa v kravcah....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
2.11.2009 7:35:25   
OliveOyl

KAJ SO PA REKLI DA JE...ups

Nič,h rebrom spada,sam je mal večje..Saj se greš lahko vseeno pokazat,da vidmo kaj bojo tebi rekli.user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
2.11.2009 7:37:00   
OliveOyl

đ
jaz vem da se na nasi prec pozna...zato sam eno na dan spijem....ponavadi sem vsaj tri-ma je bla veliko vec pokonc

ene tri,po dva deci..
bom sam dve,prej nisem nikoli kave pila,dobro sem pa ke kakšno,zdaj mi je pa tako dobra,za ne povedat..

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
2.11.2009 7:43:01   
KatMat

đ

ene tri,po dva deci..
bom sam dve,prej nisem nikoli kave pila,dobro sem pa ke kakšno,zdaj mi je pa tako dobra,za ne povedat..
??????????

mozno da je kava....

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
2.11.2009 7:43:16   
OliveOyl
Ah me že spet pogreša...
čaw

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
2.11.2009 7:44:34   
FLASK_A
kati, škoda... A do rudnika pa ne bi pridrsala?

Olivca, pomoje je čisto možno da jo kava mečeuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
2.11.2009 7:52:43   
KatMat

kati, škoda... A do rudnika pa ne bi pridrsala?

Olivca, pomoje je čisto možno da jo kava mečeuser posted image

bi sam tam nimam kje setat....gre se lunca82....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
2.11.2009 7:56:45   
FLASK_A
Aja, sta že zmenjene... Ja mi bomo pomoje na kofetu, itak. user posted image Moram pa še po plenice in ostale drobnarije, tako da mi čist super pride tale šoping dayuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
2.11.2009 7:59:08   
Anonimen
dobro jutro,

ah tole pa je dopust. Ker spimo ločeno, midva s tristanom v eni spalnici, Oskar in oči v drugi spalnici, lahko spim celo nočuser posted image user posted image . No razen, kadar je tristan žejen. Oskarja namreč opedena naš oči. In trenutno še vsi spijo. Oskar od sinoči od pol sedmih, Tristan pa od pol osmih.

Dopoldan bomo preživeli na sprehodu, ker se kaže čudovit sonček. Pa kakšna kavica obvezno. Pa eno masažo si tudi moram omislit. Bi me nekaj rad hrbet bolel. Jutri prideta tast in tašča, pomerkat otroke, midva z možem pa galop v savno vas.

No, če je tole trpljenje, potem naj kar trajauser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3472
2.11.2009 7:59:32   
FLASK_A
Naša se pa kotaliuser posted image Od včeraj, ko je pogruntala it nazaj na hrbet, zdaj je pa ko žogica. Trebuh, hrbet, trebuh, hrbet.... In je ob steni. Pol pa jokuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
2.11.2009 8:01:58   
Anonimen

đ

ene tri,po dva deci..
??????????

mozno da je kava....

ja, možno da je kava, al pa zobki, al pa luna, al pa .... sto čudi... Mah, tristan ni spal, ne vem do 3 leta. Pa ga nisem dojilauser posted image  

Oskarja recimo ne pustim čez dan toliko spat, pa zaenkrat kar pali...user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3474
2.11.2009 8:02:23   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

dobro jutro,

ah tole pa je dopust. Ker spimo ločeno, midva s tristanom v eni spalnici, Oskar in oči v drugi spalnici, lahko spim celo nočuser posted image user posted image . No razen, kadar je tristan žejen. Oskarja namreč opedena naš oči. In trenutno še vsi spijo. Oskar od sinoči od pol sedmih, Tristan pa od pol osmih.

Dopoldan bomo preživeli na sprehodu, ker se kaže čudovit sonček. Pa kakšna kavica obvezno. Pa eno masažo si tudi moram omislit. Bi me nekaj rad hrbet bolel. Jutri prideta tast in tašča, pomerkat otroke, midva z možem pa galop v savno vas.

No, če je tole trpljenje, potem naj kar trajauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Čudovito! Končno, aneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?