Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 7:12:05
|
|
|
|
lake
|
Ne sej ni, se je zbudla že dveh, ker je bla lačna , samo tega ne štejem, ker itak takoj nazaj zaspi...ponavad.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 7:13:07
|
|
|
|
Dudica1
|
Nič mi gremo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 7:22:55
|
|
|
|
KatMat
|
eeee punce....da vam malo porocam...pa da drzite kaksno pestko zame....danes moram k dr. se mal pokazat da mi pove (in upam da potolazi da ni nic) saj sem zatipala eno orng bulo...in sicer v predelu žličke...glede na to da mamo raka v druzini upam da ni nic....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 7:23:30
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Nič mi gremo že šibate????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 7:24:46
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Punce, se spomnite, ko sem včeraj pisala o sosedovem malčku, starem 2 leti, da se je nekaj pripetilo doma, ker so kričali na dvorišču in leteli v bolnišnico? Pol ure nazaj sem na netu vidla, da je bil to naš sosed, ki je umrčkal zaradi hudih telesnih poškodb v UKCju MB. Na dvorišču ga je avto povozil, ...mamica se je peljala vzvratno iz garaže in se je zgodilo.... . Meni se je kar stemnilo pred očmi,..čist sem hin, ne morem dojet, da se je to res zgodilo, pa našim sosedom, pa tak lep pobček, pridn, živahen, komaj začel lepo živet, se zmeraj lepo igral. Ne dojemam res ne. Lastnega otroka Ni besed, preveč je to hudo... IZVIRNO SPOROČILO: KatMat eeee punce....da vam malo porocam...pa da drzite kaksno pestko zame....danes moram k dr. se mal pokazat da mi pove (in upam da potolazi da ni nic) saj sem zatipala eno orng bulo...in sicer v predelu žličke...glede na to da mamo raka v druzini upam da ni nic.... Držim pesti! Seveda ni nič
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 7:25:58
|
|
|
|
FLASK_A
|
A pridete danes? Midve z Dudi bova pred 1oh že tam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 7:30:05
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Punce, se spomnite, ko sem včeraj pisala o sosedovem malčku, starem 2 leti, da se je nekaj pripetilo doma, ker so kričali na dvorišču in leteli v bolnišnico? Pol ure nazaj sem na netu vidla, da je bil to naš sosed, ki je umrčkal zaradi hudih telesnih poškodb v UKCju MB. Na dvorišču ga je avto povozil, ...mamica se je peljala vzvratno iz garaže in se je zgodilo.... . Meni se je kar stemnilo pred očmi,..čist sem hin, ne morem dojet, da se je to res zgodilo, pa našim sosedom, pa tak lep pobček, pridn, živahen, komaj začel lepo živet, se zmeraj lepo igral. Ne dojemam res ne.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 7:30:47
|
|
|
|
OliveOyl
|
Jutro Ta otrok ni več normalen.. Celo noč,bugpomagej,celo noč.. poki groza,asploh nimam besed..meni bi se direkt zrolalo.. kati vse bo o.k,dont vori.. drgač mam pa jaz tud v predelu žličke eno bulo,kukr en hrustanec je,je že enkrat moj rekel da sem vsa defektna,pa dohtar je tisto tudi že videl sam ni nič komentiral,da bi bilo kaj narobe.Pa Tina jo ima tudi.Bulo ,mislim..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 7:32:08
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A pridete danes? Midve z Dudi bova pred 1oh že tam jaz grem vrjetno v btc....bom tam vozickala....skoda....ob enih pa k dr... PA DA SE POHVALIM.....NASA SE PLAZI....UCERAJ SE JE PREPLAZILA CEZ CELO POSTELJO,SEM BILA TAKO PONOSNA....DVIGNE RITKO POL SE PA Z PRSTI NA NOGAH PORIVA.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 7:32:15
|
|
|
|
OliveOyl
|
A mislite,da preveč kafeta spijem čez dan?Je to spoh možno? Aja, lepo zapravljajte danes..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 7:33:07
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl kati vse bo o.k,dont vori.. drgač mam pa jaz tud v predelu žličke eno bulo,kukr en hrustanec je,je že enkrat moj rekel da sem vsa defektna,pa dohtar je tisto tudi že videl sam ni nič komentiral,da bi bilo kaj narobe.Pa Tina jo ima tudi.Bulo ,mislim.. KAJ SO PA REKLI DA JE...ups
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 7:33:22
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A pridete danes? Midve z Dudi bova pred 1oh že tam jaz grem vrjetno v btc....bom tam vozickala....skoda....ob enih pa k dr... PA DA SE POHVALIM.....NASA SE PLAZI....UCERAJ SE JE PREPLAZILA CEZ CELO POSTELJO,SEM BILA TAKO PONOSNA....DVIGNE RITKO POL SE PA Z PRSTI NA NOGAH PORIVA..... Naša pa na hrbtu leži,rit dvigne in se poriva..Veš kako hitro..Po zajčje..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 7:34:15
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl A mislite,da preveč kafeta spijem čez dan?Je to spoh možno? Aja, lepo zapravljajte danes.. ja koliko pa popijes kave??? đ jaz vem da se na nasi prec pozna...zato sam eno na dan spijem....ponavadi sem vsaj tri-ma je bla veliko vec pokonc
< Sporočilo je popravil KatMat -- 2.11.2009 7:35:19 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 7:34:56
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A pridete danes? Midve z Dudi bova pred 1oh že tam jaz grem vrjetno v btc....bom tam vozickala....skoda....ob enih pa k dr... PA DA SE POHVALIM.....NASA SE PLAZI....UCERAJ SE JE PREPLAZILA CEZ CELO POSTELJO,SEM BILA TAKO PONOSNA....DVIGNE RITKO POL SE PA Z PRSTI NA NOGAH PORIVA..... Naša pa na hrbtu leži,rit dvigne in se poriva..Veš kako hitro..Po zajčje.. nasa pa v kravcah....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 7:35:25
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl kati vse bo o.k,dont vori.. drgač mam pa jaz tud v predelu žličke eno bulo,kukr en hrustanec je,je že enkrat moj rekel da sem vsa defektna,pa dohtar je tisto tudi že videl sam ni nič komentiral,da bi bilo kaj narobe.Pa Tina jo ima tudi.Bulo ,mislim.. KAJ SO PA REKLI DA JE...ups Nič,h rebrom spada,sam je mal večje..Saj se greš lahko vseeno pokazat,da vidmo kaj bojo tebi rekli.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 7:37:00
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl A mislite,da preveč kafeta spijem čez dan?Je to spoh možno? Aja, lepo zapravljajte danes.. ja koliko pa popijes kave??? đ jaz vem da se na nasi prec pozna...zato sam eno na dan spijem....ponavadi sem vsaj tri-ma je bla veliko vec pokonc ene tri,po dva deci.. bom sam dve,prej nisem nikoli kave pila,dobro sem pa ke kakšno,zdaj mi je pa tako dobra,za ne povedat..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 7:43:01
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl A mislite,da preveč kafeta spijem čez dan?Je to spoh možno? Aja, lepo zapravljajte danes.. ja koliko pa popijes kave??? đ jaz vem da se na nasi prec pozna...zato sam eno na dan spijem....ponavadi sem vsaj tri-ma je bla veliko vec pokonc ene tri,po dva deci.. bom sam dve,prej nisem nikoli kave pila,dobro sem pa ke kakšno,zdaj mi je pa tako dobra,za ne povedat.. ?????????? mozno da je kava....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 7:43:16
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ah me že spet pogreša... čaw
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 7:44:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
kati, škoda... A do rudnika pa ne bi pridrsala? Olivca, pomoje je čisto možno da jo kava meče
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 7:52:43
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A kati, škoda... A do rudnika pa ne bi pridrsala? Olivca, pomoje je čisto možno da jo kava meče bi sam tam nimam kje setat....gre se lunca82....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 7:56:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
Aja, sta že zmenjene... Ja mi bomo pomoje na kofetu, itak. Moram pa še po plenice in ostale drobnarije, tako da mi čist super pride tale šoping day
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 7:59:08
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro, ah tole pa je dopust. Ker spimo ločeno, midva s tristanom v eni spalnici, Oskar in oči v drugi spalnici, lahko spim celo noč . No razen, kadar je tristan žejen. Oskarja namreč opedena naš oči. In trenutno še vsi spijo. Oskar od sinoči od pol sedmih, Tristan pa od pol osmih. Dopoldan bomo preživeli na sprehodu, ker se kaže čudovit sonček. Pa kakšna kavica obvezno. Pa eno masažo si tudi moram omislit. Bi me nekaj rad hrbet bolel. Jutri prideta tast in tašča, pomerkat otroke, midva z možem pa galop v savno vas. No, če je tole trpljenje, potem naj kar traja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 7:59:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
Naša se pa kotali Od včeraj, ko je pogruntala it nazaj na hrbet, zdaj je pa ko žogica. Trebuh, hrbet, trebuh, hrbet.... In je ob steni. Pol pa jok
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 8:01:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl A mislite,da preveč kafeta spijem čez dan?Je to spoh možno? Aja, lepo zapravljajte danes.. ja koliko pa popijes kave??? đ jaz vem da se na nasi prec pozna...zato sam eno na dan spijem....ponavadi sem vsaj tri-ma je bla veliko vec pokonc ene tri,po dva deci.. bom sam dve,prej nisem nikoli kave pila,dobro sem pa ke kakšno,zdaj mi je pa tako dobra,za ne povedat.. ?????????? mozno da je kava.... ja, možno da je kava, al pa zobki, al pa luna, al pa .... sto čudi... Mah, tristan ni spal, ne vem do 3 leta. Pa ga nisem dojila Oskarja recimo ne pustim čez dan toliko spat, pa zaenkrat kar pali...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 8:02:23
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* dobro jutro, ah tole pa je dopust. Ker spimo ločeno, midva s tristanom v eni spalnici, Oskar in oči v drugi spalnici, lahko spim celo noč . No razen, kadar je tristan žejen. Oskarja namreč opedena naš oči. In trenutno še vsi spijo. Oskar od sinoči od pol sedmih, Tristan pa od pol osmih. Dopoldan bomo preživeli na sprehodu, ker se kaže čudovit sonček. Pa kakšna kavica obvezno. Pa eno masažo si tudi moram omislit. Bi me nekaj rad hrbet bolel. Jutri prideta tast in tašča, pomerkat otroke, midva z možem pa galop v savno vas. No, če je tole trpljenje, potem naj kar traja Čudovito! Končno, ane
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?