Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 1.11.2009 21:07:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ne glih teh, ampak ene podobne. Jih fajn naslini, poln stolček jih je, samo ne vem, kok sploh kaj poje če je sam stolček je tak še OK, pr nam je tud kaj na tleh. Ampak Lija načeloma poje skoraj celega..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 1.11.2009 21:07:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Mi smo pa ugotovili zakaj je imela Tiana vročino sedaj 2 dni ..... odspodaj sta na plano prikukala kar dva zobka jeeeeeeeej mi smo tudi danes zjutraj našli še en zobek, trenutno imamo dva
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 1.11.2009 21:07:53
|
|
|
|
Nina00
|
Dober večer! Po tem vikendu letanja sem čisto izmučena. Pa otroka tudi. Bi se pa rada zahvalila trem puncam in njihovim otročkom za čudovit petek. Pa upam, da res ponovimo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 1.11.2009 21:07:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Mi smo pa ugotovili zakaj je imela Tiana vročino sedaj 2 dni ..... odspodaj sta na plano prikukala kar dva zobka jeeeeeeeej mi smo tudi danes zjutraj našli še en zobek, trenutno imamo dva mi pa se še vedno smejimo z brezzobnim nasmehom
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 1.11.2009 21:08:57
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Mi smo pa ugotovili zakaj je imela Tiana vročino sedaj 2 dni ..... odspodaj sta na plano prikukala kar dva zobka jeeeeeeeej mi smo tudi danes zjutraj našli še en zobek, trenutno imamo dva mi pa se še vedno smejimo z brezzobnim nasmehom Mi tudi za zobke!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 1.11.2009 21:11:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa iščem plastične kvadratke ali pa plastično maso, na katero bi lahko zalepla sliko in pol še magnet. Da bi lahko nardila to za božička..magnetek z Lijino sliko, pa nikjer ne najdem plastične mase kaj pa če kupiš gips oz. gipsu podobne mase in modelčke, pa vlivaš? kaj takšnega, na primer: http://www.antus.si/navodila1.php?navodila=AN-E01 hvala Felix. Grem jutri v eno takšno trgovino pa bom videla kaj bo mi svetovala..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 1.11.2009 21:13:32
|
|
|
|
mama_milchy
|
dober večer in lahko noč je doma
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 1.11.2009 21:20:50
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer! Po tem vikendu letanja sem čisto izmučena. Pa otroka tudi. Bi se pa rada zahvalila trem puncam in njihovim otročkom za čudovit petek. Pa upam, da res ponovimo veš, da bomo baje v G.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 1.11.2009 21:20:50
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa iščem plastične kvadratke ali pa plastično maso, na katero bi lahko zalepla sliko in pol še magnet. Da bi lahko nardila to za božička..magnetek z Lijino sliko, pa nikjer ne najdem plastične mase kaj pa kaka fimo masa al pa das masa.... ja saj sem na to že tud poštudirala, bom videla. Ma Leonardo je predrag sem enkrat šla po neka vabila pa skoraj bankrotirala.. tote zadevice se mi zdi da imajo nekaj osnovnih stavri tudi v sparu... grem jutri v skrinjo. Mi je kolegica rekla da tam imajo vse. Če pa nebom v skrinji našla pa bom preko neta naročila.. a točno ja, tam majo tudi ful. edino kar je slabo je, da ne moreš z vozičkom gor
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 1.11.2009 21:20:52
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Mi smo pa ugotovili zakaj je imela Tiana vročino sedaj 2 dni ..... odspodaj sta na plano prikukala kar dva zobka jeeeeeeeej mi smo tudi danes zjutraj našli še en zobek, trenutno imamo dva mi pa se še vedno smejimo z brezzobnim nasmehom Mi tudi za zobke! jih vsaj umivat ne rabte
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 1.11.2009 21:21:24
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy dober večer in lahko noč je doma sej moj je tudi, ampak si nimam kej z njim pomagat, k spi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 1.11.2009 21:22:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy dober večer in lahko noč je doma sej moj je tudi, ampak si nimam kej z njim pomagat, k spi moj pa se na kavču preteguje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 1.11.2009 21:23:12
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Mi smo pa ugotovili zakaj je imela Tiana vročino sedaj 2 dni ..... odspodaj sta na plano prikukala kar dva zobka jeeeeeeeej mi smo tudi danes zjutraj našli še en zobek, trenutno imamo dva mi pa se še vedno smejimo z brezzobnim nasmehom za zobke. mi smo še tudi brezzobi
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 1.11.2009 21:24:12
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy dober večer in lahko noč je doma sej moj je tudi, ampak si nimam kej z njim pomagat, k spi moj pa se na kavču preteguje moj pa je za računalnikom. sami neuporabni dedci
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 1.11.2009 21:24:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a točno ja, tam majo tudi ful. edino kar je slabo je, da ne moreš z vozičkom gor ja, so mi že Mariborčanke rekle. Bomo že nekak..bom jo pač nesla. Če pa bo spala pa tak ni panike, jo bo kolegica počuvala (v skrajni sili taščo pokličem ).
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 1.11.2009 21:25:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy dober večer in lahko noč je doma sej moj je tudi, ampak si nimam kej z njim pomagat, k spi moj pa se na kavču preteguje moj pa je za računalnikom. sami neuporabni dedci
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 1.11.2009 21:27:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy dober večer in lahko noč je doma sej moj je tudi, ampak si nimam kej z njim pomagat, k spi moj pa se na kavču preteguje moj pa film gleda
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 1.11.2009 21:29:42
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer! Po tem vikendu letanja sem čisto izmučena. Pa otroka tudi. Bi se pa rada zahvalila trem puncam in njihovim otročkom za čudovit petek. Pa upam, da res ponovimo veš, da bomo baje v G. Ja, ja, tako so čarovnice napovedale
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 1.11.2009 21:29:47
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a točno ja, tam majo tudi ful. edino kar je slabo je, da ne moreš z vozičkom gor ja, so mi že Mariborčanke rekle. Bomo že nekak..bom jo pač nesla. Če pa bo spala pa tak ni panike, jo bo kolegica počuvala (v skrajni sili taščo pokličem ). he he. no, tepa super
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 1.11.2009 21:30:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
aja, Kokica, sem dobila ZS za napotki hvala lepa
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 1.11.2009 21:30:57
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Mi smo pa ugotovili zakaj je imela Tiana vročino sedaj 2 dni ..... odspodaj sta na plano prikukala kar dva zobka jeeeeeeeej mi smo tudi danes zjutraj našli še en zobek, trenutno imamo dva mi pa se še vedno smejimo z brezzobnim nasmehom Mi tudi za zobke! jih vsaj umivat ne rabte Ja, veš kolk časa nam zato ostane
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 1.11.2009 21:31:48
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy dober večer in lahko noč je doma sej moj je tudi, ampak si nimam kej z njim pomagat, k spi moj pa se na kavču preteguje Moj pa še vedno starejšega uspava
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 1.11.2009 21:32:24
|
|
|
|
leo**tia
|
čer-..mi pa jemo pizzo,,a bo katera en kos? pa danes smo vidli da bo tia dobila še en zob.je že presekano in vidi se belo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 1.11.2009 21:32:50
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy dober večer in lahko noč je doma sej moj je tudi, ampak si nimam kej z njim pomagat, k spi moj pa se na kavču preteguje Moj pa še vedno starejšega uspava je vsaj koristen
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?