|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
1.11.2009 20:16:58   
tasa_m
čer user posted image

yania ...ja Tweety user posted image user posted image user posted image
Trinity super za zobke user posted image
spps user posted image user posted image user posted image za Marcela

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
1.11.2009 20:18:08   
tasa_m
Jaz pa iščem plastične kvadratke ali pa plastično maso, na katero bi lahko zalepla sliko in pol še magnet. Da bi lahko nardila to za božička..magnetek z Lijino sliko, pa nikjer ne najdem plastične mase user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
1.11.2009 20:21:05   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

punce, jaz mam nekaj za vprašat- ali daste krompir, pa drugo zelenjavo ki jo kuhate tamalim hladno za jest? jaz jo, ker si vedno v neprej skuham, ne da potem našega lovim zadnjo sekundo, ko je že nestrpen, včasih pa tko dlje spi, pa hrana čaka. mislim da je malo čebelico tudi skrbelo, ker svojo pikico lovi s hrano, potem pa hiti s krompirjem, ki se tko dlje kuha....

Jaz dam vedno toplo, ker sem nekje prebrala, da je dobro, da imajo dojenčki čimveč toplih obrokov. Pa zdej je še mraz in mislim, da se tko tud mal pogreje. Kosilo pa vedno dobi po sprehodu in mislim, da mu kar paše toplo.
Hladno mu dam samo sadje, skutke, jogurte.

no, saj to maš pa prav glede toplih obrokov pa tudi glede ritma... boma si midve tudi mogle vzet kaki teden časa, da si najdema nek ritem, ker nama ga vedno kaj poruši - bolezen, neko letanje po opravkih....

Poglej, če sta doma, poskušaj ugotovit na kolk časa je lačna.
Naš user posted image , če je sadje je lačen po 2,5 urah, tudi če prejšni obrok poje malo potem je hitro lačen. Če pa je kosilo, skuto ali pa linote, grese... Potem pa po treh urah.
Tako, da če sva doma, potem kuham krompir, ker približno vem kdaj bo jedel. Ponavadi pred obroki spi in ko se zbudi, tako ali tako rabi še kakšnih 10-20 minut, da mu paše jest, tako da dam kuhat, ko se zbudi. Včasih kakšno zelenjavno ali mesno juhico naredim za dvakrat pa potem eno porcijo zmrznem in če pride dan, ko nimam časa mu pregrejem in dodam riževe kosmiče. Kadar te ni doma ne rabiš kuhat krompirja, al pa če ne veš kdaj bo user posted image lačna, pa imej pripravljeno samo zelenjavo kuhano, ki jo lahko hitro pogreješ, pol pa dodaš riževe ali pa pirine... kosmiče. Pol se bosta pa ulovile in bo tudi s krompirjem lažje.
Skratka men so riževi kosmiči zakon, ker lahko hitro neki spacaš. user posted image

Sej se bosta ujele!user posted image

Čeprav je pa res, da včasih moram tud jaz kej stran vržt, ker pač tud mi nismo vedno isto lačni in ne pojemo vedno enakih količin, al pa nam kakšen obroke ne paše... Tako da pol pač stran vržem, pa poštukamo s kakšnimi linoti, al pa skutami, sadjem... user posted image

hvala za nasvete. ma saj nama je že nekak šlo. pol pa je zbolela in ni hotla nič več razen dojenja. in zdaj poje spet čisto malo (20 al pa 30ml), kot ko sma začele uvajat in se mi zdi kot da sma čisto na začetku.... zato tak težim s tem krompirjem, ker ga je včasih imela rada in ga je nekaj pojedla... zdaj ga pa noče več user posted image user posted image user posted image user posted image sadja pa itak ni nikoli marala in ga zdaj tudi ne....

mah, saj bo enkrat. očitno boma pač rable malo več časa kot ostali.....

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
1.11.2009 20:22:25   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz pa iščem plastične kvadratke ali pa plastično maso, na katero bi lahko zalepla sliko in pol še magnet. Da bi lahko nardila to za božička..magnetek z Lijino sliko, pa nikjer ne najdem plastične mase user posted image  user posted image  user posted image

Poskusi v Prometeju, pa mogoče bi bli lahko tud leseni kvadratki, to je velik lažje dobit. Pomojem... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
1.11.2009 20:24:07   
mmmc

punce, jaz mam nekaj za vprašat- ali daste krompir, pa drugo zelenjavo ki jo kuhate tamalim hladno za jest? jaz jo, ker si vedno v neprej skuham, ne da potem našega lovim zadnjo sekundo, ko je že nestrpen, včasih pa tko dlje spi, pa hrana čaka. mislim da je malo čebelico tudi skrbelo, ker svojo pikico lovi s hrano, potem pa hiti s krompirjem, ki se tko dlje kuha....

Jaz dam vedno toplo, ker sem nekje prebrala, da je dobro, da imajo dojenčki čimveč toplih obrokov. Pa zdej je še mraz in mislim, da se tko tud mal pogreje. Kosilo pa vedno dobi po sprehodu in mislim, da mu kar paše toplo.
Hladno mu dam samo sadje, skutke, jogurte.

no, saj to maš pa prav glede toplih obrokov pa tudi glede ritma... boma si midve tudi mogle vzet kaki teden časa, da si najdema nek ritem, ker nama ga vedno kaj poruši - bolezen, neko letanje po opravkih....

Poglej, če sta doma, poskušaj ugotovit na kolk časa je lačna.
Naš user posted image , če je sadje je lačen po 2,5 urah, tudi če prejšni obrok poje malo potem je hitro lačen. Če pa je kosilo, skuto ali pa linote, grese... Potem pa po treh urah.
Tako, da če sva doma, potem kuham krompir, ker približno vem kdaj bo jedel. Ponavadi pred obroki spi in ko se zbudi, tako ali tako rabi še kakšnih 10-20 minut, da mu paše jest, tako da dam kuhat, ko se zbudi. Včasih kakšno zelenjavno ali mesno juhico naredim za dvakrat pa potem eno porcijo zmrznem in če pride dan, ko nimam časa mu pregrejem in dodam riževe kosmiče. Kadar te ni doma ne rabiš kuhat krompirja, al pa če ne veš kdaj bo user posted image lačna, pa imej pripravljeno samo zelenjavo kuhano, ki jo lahko hitro pogreješ, pol pa dodaš riževe ali pa pirine... kosmiče. Pol se bosta pa ulovile in bo tudi s krompirjem lažje.
Skratka men so riževi kosmiči zakon, ker lahko hitro neki spacaš. user posted image

Sej se bosta ujele!user posted image

Čeprav je pa res, da včasih moram tud jaz kej stran vržt, ker pač tud mi nismo vedno isto lačni in ne pojemo vedno enakih količin, al pa nam kakšen obroke ne paše... Tako da pol pač stran vržem, pa poštukamo s kakšnimi linoti, al pa skutami, sadjem... user posted image

hvala za nasvete. ma saj nama je že nekak šlo. pol pa je zbolela in ni hotla nič več razen dojenja. in zdaj poje spet čisto malo (20 al pa 30ml), kot ko sma začele uvajat in se mi zdi kot da sma čisto na začetku.... zato tak težim s tem krompirjem, ker ga je včasih imela rada in ga je nekaj pojedla... zdaj ga pa noče več user posted image user posted image user posted image user posted image sadja pa itak ni nikoli marala in ga zdaj tudi ne....

mah, saj bo enkrat. očitno boma pač rable malo več časa kot ostali.....

Sej bo...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4605
1.11.2009 20:25:36   
tasa_m

Poskusi v Prometeju, pa mogoče bi bli lahko tud leseni kvadratki, to je velik lažje dobit. Pomojem... user posted image

to je verjetno v Lj. a ne?

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
1.11.2009 20:26:06   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

točno tak ja. saj mogoče nama zato ne gre, ko se ne ujamema. oziroma, se še s tem mučima  - kdaj skuhat, zraven vsega ostalega. samo ne mi plis svetovat, da naj ji v takih primerih zmiksam na hitro malo sadja, ker ga ne mara user posted image user posted image

MČ, če veš da še nekaj časa ne bo jedla, samo nareži krompir na tanko in ga ko se zbudi daj kuhat in bo fertik v 10 minutah. Za hlajenje pa hladno prekuhano vodo ali kar iz pipe dam jaz včasih. Če pa ne veš točno, kdaj bo jedla, pa ga skuhaj in pusti v vodi. Jaz sem ga celo že naredila v pire in dala posodo v večjo posodo z vročo vodo in je dolgo ostal vroč, ne samo topel. user posted image

to sem si jaz tudi že mislila - da bi ga kar pustila v vodi. al pa to da daš spodaj posodo s toplo vodo tudi ni slaba ideja. tnx

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
1.11.2009 20:29:07   
mmmc

Ja vLjubljani imaš nekaj takšnih trgovin. Ena je v City parku sm je ful draga. Prometeja imaš na Kersnikovi ulici kar dva, to je zadaj za Bavarskem dvorom. Potem je pa še na Mali ulici ena trgovina ( to je pa ulica, ki je pravokotna na Trubarjevo in se nadaljuje v Kolodvorsko).

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
1.11.2009 20:32:02   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: spps
  • Dajte ni povedat, katere vse ne morete lepit slik v komentarje in medtem, ko pišete, se vam izpisujejo oglati oklepaji in besedilo namesto smeškov?

• jaz ne znam lepit slik. smeškoti pa se mi normalno prikazujejo....

(odgovor članu spps)
    Neposredna povezava do sporočila: 4609
    1.11.2009 20:33:49   
    tasa_m

Ja vLjubljani imaš nekaj takšnih trgovin. Ena je v City parku sm je ful draga. Prometeja imaš na Kersnikovi ulici kar dva, to je zadaj za Bavarskem dvorom. Potem je pa še na Mali ulici ena trgovina ( to je pa ulica, ki je pravokotna na Trubarjevo in se nadaljuje v Kolodvorsko).

Hvala, samo v Lj. mi je pa malo predaleč. Sem iz Mb.
    Sem mislila da bom na Hobby & Art kaj našla pa ni :( samo magnetke najdem, mase pa ne. Bom jutri šla v mesto pogledat pa v Mullerja..

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 1.11.2009 20:34:07 >

(odgovor članu mmmc)
    Neposredna povezava do sporočila: 4610
    1.11.2009 20:34:11   
    mmmc

Evo: http://www.svetidej.si/index.aspx?source=klub

(odgovor članu tasa_m)
    Neposredna povezava do sporočila: 4611
    1.11.2009 20:41:12   
    tasa_m

Evo: http://www.svetidej.si/index.aspx?source=klub

hvala. sem pogledala in si zapisala, tak da grem jutri v naavo po Mariboru user posted image

(odgovor članu mmmc)
    Neposredna povezava do sporočila: 4612
    1.11.2009 20:41:21   
    MalaČebelica

kaj pa kaka fimo masa al pa das masa....

(odgovor članu tasa_m)
    Neposredna povezava do sporočila: 4613
    1.11.2009 20:42:43   
    MalaČebelica

v mb je tudi - na glavnem trgu. v oni vrsti ko je delavska hranilnica - prav vrat naprej. pa podobne stvari maš tudi v leonardo art. sam to je v europarku user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
    Neposredna povezava do sporočila: 4614
    1.11.2009 20:49:55   
    tasa_m

ja saj sem na to že tud poštudirala, bom videla.
    Ma Leonardo je predrag user posted image sem enkrat šla po neka vabila pa skoraj bankrotirala..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4615
    1.11.2009 20:50:49   
    KOKICA32
    IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Živjo!!

SE na hitro javljam iz Dolenjske natačneje iz Studenca, na poti.NIsem prebrala sam preletela sem in zato:

Za tiano in vse bolaneuser posted image , da se čimprej pozdravijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spps 
    kak pa si to prevleko naročila, jaz take stvari nimam pojma.user posted image user posted image user posted image user posted image

? Kako prevleko?

za voziček dežno prevlekouser posted image

KOKICA jo je naročila iz Nemčije, ona naj ti razloži, kako to greuser posted image

Aha potem pa njo prosim????user posted image

simpl...jaz sem jo naročila iz te trgovine:

http://www.babyartikel.de/kp-family/pages/onlineShop.jsf;jsessionid=9E3219246ABF660FDD6CB1A5F24C2115

samo jaz imam enega kolega v NE iz stvari zaradi stroškov poštnine naročam preko njega. Potem mi on te stvari prinese v SLO.

(odgovor članu Lolita23)
    Neposredna povezava do sporočila: 4616
    1.11.2009 20:51:23   
    MalaČebelica

Ma Leonardo je predrag user posted image sem enkrat šla po neka vabila pa skoraj bankrotirala..user posted image

tote zadevice se mi zdi da imajo nekaj osnovnih stavri tudi v sparu...

(odgovor članu tasa_m)
    Neposredna povezava do sporočila: 4617
    1.11.2009 20:51:37   
    trinity22
    user posted image user posted image user posted image    za vse bolane
    hvala vsem za čestitkeuser posted image

yania pa Timon je tak primiru, da ga lahko Naja previje, ker naša tako dela na previjalni, da jo komi lovimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4618
    1.11.2009 20:52:38   
    mmmc
    Punce jaz grem spat, ker sem še vedno bolna in moram nabrat moči za jutrišni dan z mojim user posted image .
    Lahko noč

(odgovor članu tasa_m)
    Neposredna povezava do sporočila: 4619
    1.11.2009 20:53:32   
    KOKICA32

user posted image user posted image user posted image    za vse bolane
    hvala vsem za čestitkeuser posted image

yania pa Timon je tak primiru, da ga lahko Naja previje, ker naša tako dela na previjalni, da jo komi lovimuser posted image

to sem že jaz mislila vprašati, ker moj je pravi vragec, ko ga previjam. Se suče, vseda, tak da ga po večini moram oblačiti (tudi plenico), ko leži na trebuhu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
    Neposredna povezava do sporočila: 4620
    1.11.2009 20:54:15   
    tasa_m

tote zadevice se mi zdi da imajo nekaj osnovnih stavri tudi v sparu...

grem jutri v skrinjo. Mi je kolegica rekla da tam imajo vse. Če pa nebom v skrinji našla pa bom preko neta naročila..

Neposredna povezava do sporočila: 4621
    1.11.2009 21:04:17   
    felix7

Dobro jutro!

Zdaj iz Lj., prej pa iz okolice LJ. ( napol poti do Konga). user posted image

o, si bla iz naših koncev? user posted image no, sej vem, da ne želiš razkriti svoje identitete, a drugače te zanima kakšno srečanje z nami v Lj? aja, sej vidim, da sta te že yania in Najaa vabili user posted image

< Sporočilo je popravil felix7 -- 1.11.2009 21:05:15 >

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu mmmc)
    Neposredna povezava do sporočila: 4622
    1.11.2009 21:04:25   
    felix7

Nekaj mi povejte: a ste že  user posted image dale te vaflje za jest?
    user posted image

Lija jih obožuje, ko vidi vrečko da ji bom dala se začne kar trest user posted image .

In kako ste ostale preživele dan?

ne glih teh, ampak ene podobne. Jih fajn naslini, poln stolček jih je, samo ne vem, kok sploh kaj poje user posted image

(odgovor članu tasa_m)
    Neposredna povezava do sporočila: 4623
    1.11.2009 21:04:30   
    felix7

Mi smo pa ugotovili zakaj je imela Tiana vročino sedaj 2 dni ..... odspodaj sta na plano prikukala kar dva zobka jeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image mi smo tudi danes zjutraj našli še en zobek, trenutno imamo dva user posted image

(odgovor članu trinity22)
    Neposredna povezava do sporočila: 4624
    1.11.2009 21:04:33   
    felix7

kaj pa če kupiš gips oz. gipsu podobne mase in modelčke, pa vlivaš?
    kaj takšnega, na primer: http://www.antus.si/navodila1.php?navodila=AN-E01

< Sporočilo je popravil felix7 -- 1.11.2009 21:07:20 >

(odgovor članu tasa_m)
    Neposredna povezava do sporočila: 4625
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
    Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
    Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
    Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?