yania
|
jutro.. evo, mi smo spali do 6.05 standard, ampak je oči prevzel dalje, je pol urce zaspal z njim, pa sta šla v dnevno, da je mami spala skoraj do 9.00....moj pa čist polomljen,,,ampak sem kavico skuhala in bo prišel k sebi, sicer pa je zaspal na sedežni včeraj že kako urco in pol preden sva šla ajat...tako da je glih tolk spal ko jaz...nima kaj se pritoževat.... Drugače pa ja spančkal Timon od 21.00 do 6.00 , kar je kar uredu,,,,samo če bi lahko do ene 7.30, bi bilo pa sploh super,,,zahtevna a... Z Najo rešujeva Ciciban, Timon se krega tule v stolčku, pokakan je že drugič, tako da sledi previjanje... Ja danes imamo polno pota za narest, ampak po kosilu,,,, Najaa, mogoče je res kriv vitaminček D.....vprašak P....našemu dam jaz tale Idroplurivit, 6 ali 7 kapljic pa mu odgovarjajo...res hvala... ... mmmc , kaj iz Lj si?...iz kje pa, jaz tudi...ti na ZS napišem...pol se pa mormo dobit....sej če greva s Felix drugi teden 1x v Velenje, 1x na obalo, nama še vedno 3 dnevi ostanejo.....