|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
1.11.2009 10:41:44   
yania
jutro..
evo, mi smo spali do 6.05 standard, ampak je oči prevzel dalje, je pol urce zaspal z njim, pa sta šla v dnevno, da je mami spala skoraj do 9.00....moj pa čist polomljen,,,ampak sem kavico skuhala in bo prišel k sebi, sicer pa je zaspal na sedežni včeraj že kako urco in pol preden sva šla ajat...tako da je glih tolk spal ko jaz...nima kaj se pritoževat....
Drugače pa ja spančkal Timon od 21.00 do 6.00 , kar je kar uredu,,,,samo če bi lahko do ene 7.30, bi bilo pa sploh super,,,zahtevna a...user posted image
Z Najo rešujeva Ciciban, Timon se krega tule v stolčku, pokakan je že drugič, tako da sledi previjanje...

Ja danes imamo polno pota za narest, ampak po kosilu,,,,
Najaa, mogoče je res kriv vitaminček D.....vprašak P....našemu dam jaz tale Idroplurivit, 6 ali 7 kapljic pa mu odgovarjajo...res hvala...user posted image ...

mmmc , kaj iz Lj si?...iz kje pa, jaz tudi...ti na ZS napišem...pol se pa mormo dobit....sej če greva s Felix drugi teden 1x v Velenje, 1x na obalo, nama še vedno 3 dnevi ostanejo.....user posted image user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
1.11.2009 10:49:04   
mmmc
Ja iz Lj., skoraj iz centra. Blizu Tivolija.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
1.11.2009 11:00:25   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!

SE na hitro javljam iz Dolenjske natačneje iz Studenca, na poti.NIsem prebrala sam preletela sem in zato:

Za tiano in vse bolaneuser posted image , da se čimprej pozdravijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spps 
kak pa si to prevleko naročila, jaz take stvari nimam pojma.user posted image user posted image user posted image user posted image

? Kako prevleko?

za voziček dežno prevlekouser posted image

jaz je nimamuser posted image

Ojej potem pa ne vem, katera je napisala, da je v slo ni dobila, je pa v nečiji naročilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem bila ziher da ti, ko sem spraševala kje naj dobim dežno prevleko za voziček???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
1.11.2009 11:01:46   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Živjo!!

SE na hitro javljam iz Dolenjske natačneje iz Studenca, na poti.NIsem prebrala sam preletela sem in zato:

Za tiano in vse bolaneuser posted image , da se čimprej pozdravijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spps 
kak pa si to prevleko naročila, jaz take stvari nimam pojma.user posted image user posted image user posted image user posted image

? Kako prevleko?

KOKICA jo je naročila iz Nemčije, ona naj ti razloži, kako to greuser posted image

Aha potem pa njo prosim????user posted image

18.3.2009

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
1.11.2009 11:03:54   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Čer,

malo mene tukaj po dolgih desetih letihuser posted image , skoraj ne najdem več časa za računalnik. S Tajem sva bila 10 dni pri mojih v Prekmurju in potem ko sva prišla nazaj je bila samo mama dovolj dobra za vse. Uspavat sem ga morala samo jaz, tati naenkrat ni bil več dober, ko sem šla ven iz sobe je upalil tako sireno da... Ko sem v kuhinji kaj delala se je priplazil do mene, se oprijel moje noge in me ni več spustil dokler ga nisem dvignila in to večkrat na dan. Zdaj se je spet navadil na tatija.

Punce eno resno vprašanje: Kako navadit otroka, da bo jedel tudi nesladke stvari? Naš mišek z veseljem mlaska sadje, ko pride zelenjava pred njegov gobček, pa ga zaklene in ga noče odpret. Probala sem s tem, da sem mu spredaj na žličko dala malo sadne kašice, pa je zelo hitro ugotovo, da ga okoli prinašam in je snel z žličke samo tisto spredaj ostalo pa pustiluser posted image user posted image .

Mi s tem nimamo problemov, pa je nora na vse, sladko pa no ne pozna najboljuser posted image Po moje raje poskusi večkrat, pa ga na kako finto dob.

18.3.2009

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
1.11.2009 11:52:23   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

Ja iz Lj., skoraj iz centra. Blizu Tivolija.

Super, pol pa lahk kdaj kak sprehod po Tivoliju pade in kavica v Čolnarni. user posted image user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
1.11.2009 11:54:54   
Najaa
Lolita, za prevleko poglej v mullerju ali dm-ju. V enem od teh sem jo pred kratkim vidla.

Evo, Nika je pojedla kaki, suhe slive in mal jabolka. Kakor so zraven suhe slive, rada je. Le zakaj? user posted image S3em pomirjena, ker mi je ena cimra iz P rekla, njen nedonošenček tudi niti pod razno ne je zelenjave. Sej bo.

Danes je pa res tak mrzlo, da se mi sploh ne da kljuna ven pomolit. user posted image   user posted image
yania, vi greste kaj ven?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
1.11.2009 12:06:59   
mama_milchy
Mi pa imamo user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
1.11.2009 16:17:55   
tasa_m
Dan,dan.

Evo midve z Lijo sva sami doma, ati je šel svečko njegovi mami in babici prižgat. Zdaj sva se najedli-no, Lija je imela malico, zdaj pa se greva tuširat user posted image jo zadnje čase tuširam popoldan, ker zvečer je kr mrzlo pa jo nočem prehladit. (saj veste kak v blokih kurijo, kak jim je user posted image ).

Nekaj mi povejte: a ste že  user posted image dale te vaflje za jest?
user posted image

Lija jih obožuje, ko vidi vrečko da ji bom dala se začne kar trest user posted image .

In kako ste ostale preživele dan?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
1.11.2009 18:33:48   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dan,dan.

Evo midve z Lijo sva sami doma, ati je šel svečko njegovi mami in babici prižgat. Zdaj sva se najedli-no, Lija je imela malico, zdaj pa se greva tuširat user posted image jo zadnje čase tuširam popoldan, ker zvečer je kr mrzlo pa jo nočem prehladit. (saj veste kak v blokih kurijo, kak jim je user posted image ).

user posted image

Lija jih obožuje, ko vidi vrečko da ji bom dala se začne kar trest user posted image .

jaz ji še nisem dala tega probat .... bom počasiuser posted image

Mi smo pa ugotovili zakaj je imela Tiana vročino sedaj 2 dni ..... odspodaj sta na plano prikukala kar dva zobka jeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
1.11.2009 19:27:53   
spps

Dan,dan.

user posted image

Mi smo pa ugotovili zakaj je imela Tiana vročino sedaj 2 dni ..... odspodaj sta na plano prikukala kar dva zobka jeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za zobkeuser posted image user posted image

Marcel je pa spet nahoden ratal user posted image , sam mislim,da zna bit kriva za to nova runda zobkov al pa sam zobuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4586
1.11.2009 19:36:50   
NoBady
trinyty user posted image user posted image user posted image za zobeka...

pa velih user posted image user posted image user posted image za vse bolane...

jaz sem že skor zdraval, pač kašljam še.... taj je boljš, ma kr skos trak po ušesih gor in ne jooka, kakor mu pa dol pa de pa v jok... me pa mal skrbi tale njegv kašelj, kašlja pa še ful in to tak oslovski kašelj ( to je tisti suh, ane)? ...upam da bo se pozdravu... v sredo mava kontrlo...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
1.11.2009 19:48:29   
yania
Super za nove zobke...čestitamuser posted image user posted image user posted image ...

mi smo bili zunaj ja, in to popoldan, proti večeru, smo skoraj zmrznili,,,zdej pa smo spet v akciji barvanja,,,če pokažem slikico, z ene strani sobe, kaj si je mami omislila

user posted image
kjer je trak bo bela, prostor za slikice user posted image , zgoraj zelena-pribl.taka kot je mal nakazano...spodaj pa modra-čimbolj temna....strop pa bel...bo uredu?...to je ravno taozek del sobice, kjer je eno mini trokotno okence in strop nižji...na drugem koncu je še eno veliko okno....

user posted image

tasa, samo za tebe...ves zakaj a ne?user posted image
user posted image
no takole pa je moja punca danes previjala....imam tudi filmček, samo je ogromen....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
1.11.2009 19:49:07   
yania

Dan,dan.

user posted image

naš je danes jedel Hipp piškotke, slončke,,,fuul so mu všeč...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
1.11.2009 19:54:31   
spps
ojla yania!

super,da gre Naji boljše. kaj je sama kaj komentirala?

kako to,da si se v beljenje vrgla?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
1.11.2009 19:55:48   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

jaz sem že skor zdraval, pač kašljam še.... taj je boljš, ma kr skos trak po ušesih gor in ne jooka, kakor mu pa dol pa de pa v jok... me pa mal skrbi tale njegv kašelj, kašlja pa še ful in to tak oslovski kašelj ( to je tisti suh, ane)? ...upam da bo se pozdravu... v sredo mava kontrlo...

user posted image user posted image user posted image da bosta oba vreduuser posted image

v stanovanju imaš dost vlage?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
1.11.2009 20:01:43   
yania

ojla yania!

ja vesela je fuuulll...in moj oči ji je obljubil, da ko bo teden suha, dobi enega kužka na povodcu it Pikapolonice,,,veš kaka motivacija...čeprav sem bila kar skeptična ko ji je tako obljubil, kaj če spet ne bi bila suha in bi še bolj stresno bilo vse skupaj,,ja moj oči ga pihne, preden prenmisli, ali kaj vpraša....
beli pa moj,m jaz ne pridem na vrsto, ker Timon joka če me ni na spregled...Naja mu ni bila dovolj...zdej pa je tule v naročju, poleg Naje ki rešuje cicibana....nagaja meni in njej....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
1.11.2009 20:04:10   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: yania

ojla yania!

ja vesela je fuuulll...in moj oči ji je obljubil, da ko bo teden suha, dobi enega kužka na povodcu it Pikapolonice,,,veš kaka motivacija...čeprav sem bila kar skeptična ko ji je tako obljubil, kaj če spet ne bi bila suha in bi še bolj stresno bilo vse skupaj,,ja moj oči ga pihne, preden prenmisli, ali kaj vpraša....
beli pa moj,m jaz ne pridem na vrsto, ker Timon joka če me ni na spregled...Naja mu ni bila dovolj...zdej pa je tule v naročju, poleg Naje ki rešuje cicibana....nagaja meni in njej....

tudi če kakšen dan ne rata, jo morate vseeno pohvalit ;D, sam dedi bo pa kmal kupil kužkauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
1.11.2009 20:05:36   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

kaj pa  dihanje, si štela v spanju?....ko trdno zaspi, štej v minuti kolikokrar vdihne....norm.je okrog 28....nam je takole kašjal na suho, pa je bil bronhitis....
kamilice daj pred posteljico....para.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
1.11.2009 20:07:22   
yania

IZVIRNO SPOROČILO: yania

ojla yania!

tudi če kakšen dan ne rata, jo morate vseeno pohvalit ;D, sam dedi bo pa kmal kupil kužkauser posted image user posted image

itak...veš da jo...
se držimo okvirno urnika pitja, da je čimmanj zvečer, in največ dopoldan...

ja, kužek, še 4 suhe...

evo zdej pa grem Timonu večerjo narest..

se tipkamo kasneje...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
1.11.2009 20:11:07   
mmmc

Dan,dan.

user posted image

Bravo za zobke!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4596
1.11.2009 20:11:40   
PERSIDA
yania - ful mate vogalov kar je fajn za več barv po stenah.Ko boš vse namalala slikaj in pokaži radovednežemuser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
1.11.2009 20:11:56   
KOKICA32
Čer! user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
1.11.2009 20:11:58   
KOKICA32

Živjo!!

Spps 

? Kako prevleko?

jaz je nimamuser posted image

Ojej potem pa ne vem, katera je napisala, da je v slo ni dobila, je pa v nečiji naročilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem bila ziher da ti, ko sem spraševala kje naj dobim dežno prevleko za voziček???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz, jaz user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
1.11.2009 20:13:13   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

po Montignacu? Mam skenirano knjigo, če je kej interesa user posted image

Men si že obljubila, da mi pošlješ, pa pošta še ni prispela. user posted image

lahk men tud, da mal pogledam kaj piše.user posted image user posted image

Sem dobila včeraj, pa ti bom kar forvardirala. Pa še nekaj od mameM, kar imam od prej. user posted image

Punce, jutri je 1.nov.! Katera je za skupinsko montinjakanje? user posted image

jaz bom začela kr z ono metodo bolj pravilno prehranjevanje,user posted image user posted image  ( zmanjšanj vnos cukra, kruha ,itd), pa po 18uri bom probala ne jestuser posted image user posted image , če ne bo haska, pa potem kaj bolj konkretnegauser posted image

jao skupinsko montinjakanje. kaj jaz vem. mogoče pa bi imela pol več motivacije, ker mam občutek da bom samo prekrševala user posted image user posted image user posted image kdaj začnete? jaz še morem naštudirat...
dajmo si najprej en rok, da preberemo. ok?

a se zmenimo da do 15.11. vse lepo preberemo, preštudiramo in pol 16. v akcijo?

ok user posted image user posted image user posted image lahko probamo user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?