|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
30.10.2009 15:07:25   
rožca26
user posted image

user posted image  
user posted image

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP)

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image sara2007,22let            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image  

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let             (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image     

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )               user posted image
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                    (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 35 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24. let         (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )               user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image

user posted image  Lucika                          (2.user posted image ,1user posted image )        user posted image
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )                user posted image
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image                       

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image ) user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 33 let               (1. user posted image )          user posted image        
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )           user posted image

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )          user posted image              

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )   user posted image              

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  testianka, 25 let            (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (?user posted image ,?user posted image )       user posted image              
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )              user posted image
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image  

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let,             (1.user posted image   )        user posted image    

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )            user posted image
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )          user posted image

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )            user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                   (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image  

26.3.2010
 user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )          user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image  
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )            user posted image  

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                         (2. user posted image ,1user posted image )   user posted image
user posted image
Anonimen, 29 let           ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )             user posted image   
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )            user posted image

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let               (?user posted image ,?user posted image )       user posted image   

user posted image

SKUPAJ NAS JE 79 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image   = 12
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image   = 8
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 60

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!! 

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
30.10.2009 15:22:15   
zoey
OOoo, Rožca, kje si pa te male telovadce in telovadke dubla??? Extra kjut!!!!! Drgač naju pa prosim ne šimfej tkole, valda je Vid zaspal zato, ker sva tale lušne stvari govorile in imava tako pomirjujoče glasove user posted image . Sem pa zmatrana od govornega maratona in bom namesto pucanja šla malo zaležt. Zihr bo vse pospravljeno, ko se bom zbudila ... NOT user posted image Mi je pa končno poslalo fotke v razvijanje, je trajalo skoraj 6 ur ... tako da lahko zaprem računalnik in grem v miru spat user posted image
Ve pa pridno pišite, da bom imela kaj čtiva, ko se zbudim user posted image .
Lepo popoldne vsem

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
30.10.2009 15:49:40   
strumf
jaz pa vas pozdravljam od popoldanskega dremeža. sem bila pridna dopoldne sem se z musako ukvarjala, pa še okna sem sporti pomivala. tak da sem pol kar padla na kavč user posted image . zdaj me gleda še eno okno. upam da mi ga uspe sčistit tak da imam potem mir. drugače pa midva nisma še nič zagnana z nakupi. mamo ogledan samo voziček peg peregota piko3 swich. zaenkrat nam je ta všeč. bomo vidli, ko ga bova šla dejansko nabavljat. čav bav

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
30.10.2009 16:11:42   
Anonimen
rožca26 - full svetovni telovadci in telovadkeuser posted image user posted image user posted image

voziček - čedalje bolj razmišljam, da bomo kar Živine porabli. Imamo quinny buzz pa bugaboo bee. Verjetn bomo sam še enga za v avto kupli pa blo.

Psi - mi jih imamo tri, pa se nam pozna. Sploh ko hočemo itak kam na dopust. Drugače so full pridni, posebej bernardinka, je v Živo zaljubljena že od vsega začetka. No sej, da ne rečem da mopsi tut niso pridni, samo ko je hrana na mizi, so živi user posted image !!!!!!! Še posebej tamala Aisha, je pa tut izredno ljubosumna, bognedaj, da moja mami poboža Chipa ga že grabi. Je pa res, da je Aisha mamina lubica. Bi pa sam še to dodala, da so vsi psi so tudi exstra inteligentni. Npr. Ko sem šla rodit, je Aisha tisti dan od sile kar zbolelauser posted image  Tako, da me je pol še za njo skrbelo.

(odgovor članu strumf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2879
30.10.2009 16:16:08   
Zvezdici
Oooo kok lepe prevalčke delajo!!

Sm si jih prov shranla in si jih morm dat na telefon k so tok cartkani user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
30.10.2009 16:39:03   
rožca26
user posted image user posted image user posted image  Mal sm vam mogla lušte narest z dojenčki. Upam, da junijčice ne bode hude. One so jih prve mele. user posted image user posted image user posted image
Zoey - sm se sam hecala user posted image  Ampak sej veš, ko pridejo user posted image  skupej pa padejo v debato. Takrat naši kr z očmi zavijajo. user posted image
Glede PP Pliko (P3 ali Switch) - malo Zoey povprašte, kakšno je njeno mišljenje. Ga je v živo sprobala, pa Vida je mela not. user posted image
Mislim, da bo ona zlo fajn razložila, ker še kupuje vozičke, jest moram mojga itak pohvalt, že zato, ker je zanjga moja nona dala. user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
30.10.2009 17:59:02   
zoey
Oh, to je bil en švoh spanec, poln motenj. Pa še spucal se ni nič samo, ne razumem kako to user posted image  user posted image
Glede vozička pa sem bila pohvaljena, ker nisem stresla Vida user posted image Moram še mal robnike naštudirat, pa mal roke nabildat user posted image Tale Pliko je zlo kul, najbolj fajn pa je zlaganje, tako da je moj favorit. Se bomo pa še mal z atatom pogajal, ker se navdušuje za športne, ku da bi bil tahuj športnik, pa zelo redko premahne svojo rit user posted image
Grem mal stvari premaknit, da bom ju3 brez slabe vesti pohajkovala.
Lep večer

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
30.10.2009 19:46:46   
vekybel
Čer!
Danes se mal bolj pozno oglašam. Ližem sladoled in berem kaj ste napisale danes, pridne ni kaj.
sara2007: Živa bo imela kmalu rojstni dan? Prvo leto ne?
3sonček3: majčka je super, lepo mi pristoji. Hvala, full si pridna.
la may: dobrodošla nazaj.

Tudi jz se zbujam že 3dni z glavobolom, kaj to pomeni????

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
30.10.2009 20:03:30   
tina50
Večer punce!

sem vam obljubila, da se bom javila takoj po pregledu za srček, pa ni šlo. pa dostikrat se mi ne da pisat,......nisem pridna. Zvečer sem res velikokrat utrujena od mojega sončka Lan-a.
no, na pregledu za srček ploda je bilo vse ok., pa tudi izvide sem dobila in piše da je vse ok.
sedaj sem pomirjena
drugač sem vredu, upam, da se kmalu vrnem
pri G imam pregled v ponedeljek. Upam, da vam javim spol.
lp

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
30.10.2009 20:40:07   
7lina7

tako, pa smo končali z delom!!  huh...eno leto mira.. user posted image

zdaj pa cel vikend noge v zrak! user posted image ..da vodo prečrpam! hehe

rožica- hvala za linke!! kr 2 sta mi všeč..

3sonček3- tud tebi hvala!! .. se bo treba kr odločat..

nič, javila sem se, zdaj pa šibam v horizontalo - komaj čakam!!

nočkooooooooooooooooo

Lin@

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
31.10.2009 8:06:02   
rožca26
Dobro jutro!!!!

Danes pa vam ne bom ponudila kavice user posted image  raje vam pošiljam nekaj drugega ...

user posted image

... in tiste, ki to praznujete, ne pozabite še na to ...

user posted image

Torej še enkrat ....

user posted image

Tiste, ki pa nič ne date na skomercializirane praznike (nej nekam grejo!!!!!), pa vam voščim vesel začetek tedna in lepo preživet dan reformacije. user posted image

Sm vam ga mogla prpopat, da ga ne pozabite. user posted image  Drugače pa gremo mi na halloween žur ..................................................... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    moja sestra praznuje rojstni dan, pa gremo jest user posted image  Ga ma drgač 2.11., pa je že kr navada ratala, da ga praznujemo 31.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
31.10.2009 11:42:58   
LaMay
Samo,da se na hitr javim.

Filip je zbolel, ima 39. vročine in je čist out.user posted image  Pa ravno zdaj je mogel zbolet, ko moram jst nujn bit v službi ta tedn.. Sploh ne vem kdo ga bo pazil.

3sonček3 ej, ne bom naročila majčke kr je včeraj bla kolegica pri meni in mi jo prinesla za darilo. Sicer ni čist enaka vašim ampak vseeno. Hvala.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
31.10.2009 14:34:10   
Zvezdici
No, pa sem jaz tudi pozna danes. Sem bila cel dopoldan zunaj, zdaj pa malo počivanja doma.

Me pa zadnje 2 dneva muči prebava. Trebuh me boli za znoret user posted image . Sem nekaj časa zaprta potem pa driskam po jedi. Ali ima še katera podobne probleme? Ali me mora skrbeti user posted image .

Lep dan user posted image !

(odgovor članu LaMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
31.10.2009 15:06:01   
vekybel
Ojla...kako ste danes v tem mrzlem vremenu?
Jz sem mal šivala, zarobla tašči zavese pa še sebi ene za v kuhinjo. Danes sem kr zaspana, moj lubi in njegovi starši so šli na pokopališče posadit rožice pa uredit mal grobove za jutri.

tina50: čestitke za dobro opravljen pregled user posted image . A te je G napotil da greš user posted image  srček pregledat ali si sama hotela?

zvezdici: ni nič narobe.....tudi pri meni je tako včasih-no 2x do zdej. Je normalno ker se nam je upočasnila prebava in je dobro da ješ kake lahke stvari ko se ti tako zgodi.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
31.10.2009 15:09:03   
Zvezdici
vekybel - se kar trudim pazit kaj jem, pa očitno bo treba še bolj. user posted image
Upam samo, da tole driskanje ne pomeni kakšna viroza.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
31.10.2009 15:27:06   
Zvezdici
Sem, pa pozabla napisat, da mi je pa najbolj smešno to, da sedaj ne vem al poskrbet, da ne bom zaprta, ali, da bom nehala driskat user posted image . Ker me ubistvu oboje matra. Smešno, saj vem. Da je to sploh možno.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
31.10.2009 16:16:16   
Anonimen
no evo, da se še jaz mal javim. Sva bila z mojim lubijem na dolenjskem in sva preživela fantastično sončkasto dopoldne. Šla sva sicer na grobove mal svečk prižgat, ampak pol me je lubi še na kosilo peljal, pa na eno šetnjo sva šla, pa mal sorodnike obiskat, k jih že dolg nisem vidla...skratka, zdej sem pa doma, lubi je šel na košarko, jst pa pod dekco ker me zzzzebee, zvečer pa na še en sosedski obisk najinih dveh best prijateljev z najbolj fletkanima mulčkoma everuser posted image
Najin mulček tam notri veselo nabija, tko, da ga zdej pa res ornk čutim, moj se mal mula, ker on ga pač še ne, ampak ga bo že šeuser posted image .
Mi je pa teta na dolenjskem dones rekla...a ti lahk čestitam za sina...hehe, pa jst sam tko-ja ne vem še a ne-bomo v sredo vidli. No, nej samo povem, da teta (u bistvu od moje mami teta), ima ful dober dar šloganja iz kave, vsako leto ko smo bili dol, mi je šlogala in skoraj vse je bilo potem res na dolgi rok, tako, da sem se navadila, da tisto 1x na leto ko smo šli k njim sem spila kofe, ki mi je drugač bljekuser posted image , zato da mi je šlogalauser posted image . No, letos ga nisem pila zaradi user posted image , pa mi je  tko al tko povedala kaj bomo imeli-bomo vidli kolk kej držiuser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2892
31.10.2009 16:38:28   
Anonimen
pozdravljene user posted image

kako ste kaj? mi smo danes dali skozi praznovanje Živinega rojstnega dneva, tako da smo mimo z rojstnimi dnevi, čeprav uradno ga ima pa 5.11., no sej če se ne bi še par dni švercala, bi ga pa praznovala danesuser posted image user posted image
Jutri se bomo pa grobov kar izognili, je prevelika gužva, da bi šli na Žale, smo pa hvala bogu, to opravili 14 dni prej.
Prebava - meni pomaga to, da na tešče spijem 2dcl coca cole in potem šibam na wc. Pri meni pomaga. Preizušeno že v 1user posted image . Drugače se takim zadevam kar se le da izogibam, še največ pijem vodo na avtomatu.

La May - bogi revček, upam da se čimprej pozdravite.

user posted image srečanje - ja fajn bi bilo, da bi kdaj organizirali srečanje, da bi se še mi spoznali, ko smo malo bolj oddaljeni od Lj. Kakšen konec tedna, no če vam je. ?????

No zdaj pa še ena tortica za vse Marčevke. Živa častiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

No se tipkamo še kaj pol zvečer

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2893
31.10.2009 18:38:48   
7lina7

ojla še od mene.. user posted image

tud mi3 smo bili na rojstnem dnevu. tašča ga je imela včeraj, pa smo danes imeli kosilo.  pred tem pa sva zjutraj stanovanje očedila in šla po pokopališčih svečke prižgat in mami odnesla aranžma - upam, da bo preživel noč.. hladno izgleda že zdaj! user posted image

zdaj pa pooooooooooooočivat!!

lep večer in se beremo jutri.

Lin@

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
   [Brisano sporočilo]
31.10.2009 21:56:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 7lina7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2895
1.11.2009 8:22:38   
7lina7

dobroooooooooooooo juuuuuuuuuuuuuuuutrooooooooo!!

rožica- zamuuujaš!!  user posted image

andra- user posted image za uspešen pregled! ..in uspešno izognitev dooolgi poti!! če me spomin ne vara se do dopolnjenega 20t meri dolžina samo do trtice, potem pa v celoti. tukaj si lahko vsak teden sproti pogledaš :
www.ringaraja.net/nosecniski_koledar/19_teden.html   Ja, za rezultate AC pa je res fajn. če te ne pokličejo prehitro!! čeprav dobijo nekatere tud zelo hitro obvestilo,da je vse ok..   Kar se tiče user posted image ali user posted image , pa smo tud mi imeli preobrat, šok in veselje očeta...  ja, ko ti 1x rečejo kaj bo pol pa spremenijo.. podzavestno se vživiš v spol, ki je najprej omenjen pol pa naenkrat nastane zmešnjava. vsaj pri meni je. sem rabila kak teden,da sem predelala podatek,da ni obljubljena pupa! ..nisem človek nenadnih sprememb,pa me je kr šokiralo,ko sem na izvidu AC  zagledala ****! saj ne, da ne bi hotla fanta al pa da bi blo kaj narobe - le pripravljena nisem bila na to..user posted image
se mi zdi da so babike manj težavne ( do pubertete!! ) prej shodijo,spregovorijo,so bolj mirne , vodljive, se hitreje učijo..  ampak, več kondicije pa ti le da nogomet ! user posted image user posted image

.. vse me boli.. in to vsako jutro bolj. cele noči se premetavam in slabo spim. na WC mi ni več treba vsake 3h , pa vseeno se ne naspim!  ne vem več kaj naj. do zdaj sem spala v dnevni na sedežni, ker mi ni pasalo bit čisto v vodoravnem položaju - se mi je skoz nos mašil. zadj se je to nehalo in sem se preselila v posteljo - tam pa spat ne morem!!  že zaspat je problem. rabim kako uro in pol.. sma posteljo obrnila,da bo prostor za otroško posteljico in zgleda,da to ni to.. pa pravijo,da je lega z glavo proti vzhodu najboljša - očitno ne zame! hehe

.. tak,dovolj bo.. grem si neko delo najt!
lep sončen dan vam želim!!

Lin@

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
1.11.2009 8:26:08   
7lina7
user posted image slikico sem hotla prilepit, pa mi ne gre....user posted image

< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 1.11.2009 8:27:10 >

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
1.11.2009 10:16:51   
Tonjika
Pozdravljene marčevke!
No tudi sama sem ena izmed vas, a se malce pozno oglašam na tej strani- pravzaprav mi je to stran svetovala kolegica, ki je prejšnji teden postala mamica user posted image
Torej, z bodočim atijem sva opravila že nekaj pregledov, kjer je bilo vse v najlepšem redu (na ultrazvoku ni nekih gibanj- torej bo bolj po mamici- len za telovadbo user posted image ), naslednji se že hitro približuje- 9.11. Pravzaprav pa komaj čakava december in s tem 3D ultrazvok, da izveva še kakšen detajlček več user posted image ... Datum, ki nama bo za zmeraj spremenil življenje in vanj prinesel neskončno lepih stvari pa je 26. marec 2010 user posted image ... Če pa bo te neskončno lepe stvari povzročil user posted image ali user posted image pa še ne vemo in le upamo na zdravega in vragolij polnega user posted image !
Vsem mamicam želim prijetne skupne trenutke ob vaših otročičkih user posted image , bodočim mamicam pa čim lepšo in pričakovanj polno nosečnost...... user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
1.11.2009 11:38:11   
7lina7
tonjika- dobrodošla med nami!!

... saj drugače so punce kr zgovorne...samo ne vem kaj jim je danes.. user posted image

halooooooooooooooooooo?!?   user posted image

Lin@

(odgovor članu Tonjika)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
1.11.2009 13:54:48   
LaMay
Ojla bejbe.

Vidim,da nikjer nobene. Sej sm neki takega pričakovala, glede na to da je 1.11. user posted image
Jst celo noč nism spala.. Filip se je zbujal na 1urco in jokal,da ga grlo boli. Potem je hotel pit, sm mu še čaj delala sredi noči user posted image user posted image

Dragi in tavelka sta šla na pokopališče in potem na družinsko kosilo.
Itk vem,da bo spet cirkus pri tašči kr mene ni ampak, kaj ji naj ??? Z bolanim otrokom res ne morm hodit okoli user posted image

Nč, grem ležat zraven user posted image ,da probam še malo zaspat.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?