|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
31.10.2009 22:22:48   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Čer,

malo mene tukaj po dolgih desetih letihuser posted image , skoraj ne najdem več časa za računalnik. S Tajem sva bila 10 dni pri mojih v Prekmurju in potem ko sva prišla nazaj je bila samo mama dovolj dobra za vse. Uspavat sem ga morala samo jaz, tati naenkrat ni bil več dober, ko sem šla ven iz sobe je upalil tako sireno da... Ko sem v kuhinji kaj delala se je priplazil do mene, se oprijel moje noge in me ni več spustil dokler ga nisem dvignila in to večkrat na dan. Zdaj se je spet navadil na tatija.

Punce eno resno vprašanje: Kako navadit otroka, da bo jedel tudi nesladke stvari? Naš mišek z veseljem mlaska sadje, ko pride zelenjava pred njegov gobček, pa ga zaklene in ga noče odpret. Probala sem s tem, da sem mu spredaj na žličko dala malo sadne kašice, pa je zelo hitro ugotovo, da ga okoli prinašam in je snel z žličke samo tisto spredaj ostalo pa pustiluser posted image user posted image .

joj, ne vem, je pa tudi naš danes zapr usta, in to prvič, no jedel je čisto malo, pa se kremžil..
sem pa skuhala juhico -zelenjavno za vse nas, samo njemu sem prej ven dala, preden sem solila in začinila za nas...in potem sem mu noter narezala še malo kuhane pese...ma kako se je kremžil,,,,mislim pa da mu ni šla dol zaradi močnega okusa po papriki....no potem je jedel malo pri meni, moje začinjene juhiceuser posted image ...pa kruhka je kar nekaj pojedel...pa spil kompot in čez urco preden smo šli na žale, pa je pojedel še jogurt z banano in jabolkom,,,to mu je pa šlo v slast..sem mu dala kar Hipp 100ml, pa sem si rekla, da tako sladkega ne bo jedel, pa je bil čisto navdušen nad okusom, ko je bilo polovico kislega jogurta noter,,seveda zmešanega,,

no dopoldan je pojedel pa 1 banano, 2 suhi slivi, 3 velike žlice mojega jogurta (borovnica), priblena šestina kakija (vanilija) in pol hruške,,,zmiksano,,,200 vse je šlo...tako da mogoče ga je pa to tako nasitilo, da tudi po 4 urah od tega ni mogel še kosila jesti user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
31.10.2009 22:28:04   
Najaa

Punce eno resno vprašanje: Kako navadit otroka, da bo jedel tudi nesladke stvari? Naš mišek z veseljem mlaska sadje, ko pride zelenjava pred njegov gobček, pa ga zaklene in ga noče odpret. Probala sem s tem, da sem mu spredaj na žličko dala malo sadne kašice, pa je zelo hitro ugotovo, da ga okoli prinašam in je snel z žličke samo tisto spredaj ostalo pa pustiluser posted image user posted image .

Ko boš ugotovila, še meni povej. user posted image Tudi Nika ima najraje sladke stvari.

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
31.10.2009 22:30:41   
yania
haha...sem pa danes prav razmišljala, da mogoče je pa Timonu dovolj te hrane in si misli, kar ti to jej mami, meni že kaj konkretnega skuhajuser posted image ...ma niti enkrat nisem kaj stran vrgla, niti 1x ni odmikal glave, pa če je še tako ogabno bilo...res , včasih je bila že barva nemogočauser posted image ...tako da tudi če je to to, sem srečna da je do zdaj bil priden, ker pri Naji sem bila deležna drugih scenarijev...

Saj bo, ti mu kar ponudi zelenjavo, je pa res težko rečt...če se ustka zaprejo, glava odmakne, ja res nimaš kaj...mamice pa slabe volje...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
31.10.2009 22:31:50   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ko boš ugotovila, še meni povej. user posted image Tudi Nika ima najraje sladke stvari.

ja, tudi jaz user posted image ....
joj, prej sem cele Jaffa pojedla,,,grozna sem,,,vem,,,so 3 ostali, pa so še te zdej šli...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
31.10.2009 22:33:51   
yania
Nič punce moje,,,jaz vas zapuščam,,,jutri bo pestro...morava z mojim še  sobico dokončat, bela je že, barvni odtenki pa jutri pridejo na vrsto, sem pa mojmu mal zakomplicirala zadevo, ko sem se zmisnla da hočem na sredini na vseh stenag en bel trak 15 cm....user posted image ...zato danes le bela,,,jutri pa dalje...

lepe sanje..

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
31.10.2009 22:35:05   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

haha...sem pa danes prav razmišljala, da mogoče je pa Timonu dovolj te hrane in si misli, kar ti to jej mami, meni že kaj konkretnega skuhajuser posted image ...ma niti enkrat nisem kaj stran vrgla, niti 1x ni odmikal glave, pa če je še tako ogabno bilo...res , včasih je bila že barva nemogočauser posted image ...tako da tudi če je to to, sem srečna da je do zdaj bil priden, ker pri Naji sem bila deležna drugih scenarijev...

Saj bo, ti mu kar ponudi zelenjavo, je pa res težko rečt...če se ustka zaprejo, glava odmakne, ja res nimaš kaj...mamice pa slabe volje...

Timon je res priden jedec. Taka je bila Tija, no sam dva otroka nista ista tak da... bomo že. Je pa vsajčaj začela pit. Mora pa bit obvezno topel... gospodična si že zdaj zmišljuje! user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
31.10.2009 22:36:43   
trinity22

Nič punce moje,,,jaz vas zapuščam,,,jutri bo pestro...morava z mojim še  sobico dokončat, bela je že, barvni odtenki pa jutri pridejo na vrsto, sem pa mojmu mal zakomplicirala zadevo, ko sem se zmisnla da hočem na sredini na vseh stenag en bel trak 15 cm....user posted image ...zato danes le bela,,,jutri pa dalje...

lepe sanje..

lahko nočuser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
31.10.2009 22:38:36   
felix7

mešaj z mlekom, mogoče bo pomagalo user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
31.10.2009 22:46:56   
yania
GLihkar mi je nečakinja poslala po mejlu ene fotke od Timona ,,,,od danes...ma ena je res luškana...bom jo prilepla...da se pohvalimo kako lepo bundico in vse kar spada zraven je včeraj dobil od moje prjatlce...user posted image ...samo da mi naloži...

ja,in jaz grem spat...user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
31.10.2009 22:48:07   
yania
user posted image

user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
31.10.2009 22:49:15   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

mešaj z mlekom, mogoče bo pomagalo user posted image

ja bi znalo biti...
tudi jaz Timonu naredim tako kaj,,,skoraj večino zelenjave...ali je noter kisla sm, ali sladka (to sem mu zdaj kdaj dala noter) ali pa kar kaka merica Aptamila...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
31.10.2009 22:52:21   
Najaa
yania, lep je! user posted image A rabte še kakšno kapico zraven? user posted image

Aja Nika pa nč bolj rada ne je, če dam AM zraven. Ravno danes sem ji naredila bučo in eno merico aptamila in je komaj kaj jedla. user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
31.10.2009 22:53:24   
PERSIDA
Dober večer.Samo vas pozdravim,ker vidim ,da ste vse odšle.Dan minil ko šus ,kateri ,pa neuser posted image .Zaspita dokaj hitro tak ,da je bla malo čistilna zdaj zvečer,ker drugač ni varjante.En mali kupček sem še zlikala.Počakam še en stroj da posuši do konca pol ,pa črta.
Vidim,da se spravljate hujšat mene ne bo v klubu ,ker se z suhimi ne grem te igreuser posted image .
Gh - hvalabogu pri nas gre v rito
Za vse bubane pa koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
31.10.2009 22:54:58   
PERSIDA

user posted image

user posted image

Vse kar je na sliki je lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
31.10.2009 22:55:04   
Najaa
PERSIDA, sej ne bojo same suhe! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
31.10.2009 22:57:37   
PERSIDA

Jaz bi ,samo ,čez dan mam čas samo za kruh zvečer ,pa but .Ker vsaj takrat lahko v miru jem .Žalostno toda resnično.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
31.10.2009 23:01:16   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Jaz bi ,samo ,čez dan mam čas samo za kruh zvečer ,pa but .Ker vsaj takrat lahko v miru jem .Žalostno toda resnično.

Te popolnoma razumem. Sam jaz moram vseeno nekaj naredit. Če zdaj ne bom, se bojo kile še bolj nalagale. Ma tolk kil nisem mela, ko sem šla Niko rodit... user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
1.11.2009 8:19:26   
mama_milchy
Jutro,

kako ste preživele noč, čarovnice?
Naša je bla user posted image , Lea se je skoz prebujala tako da sem jo kr k sebi vzela da smo vsaj od 4 do 7 kaj spali.

za vse bubane otročke user posted image user posted image user posted image

za Jureta user posted image za dobro kri

leo**tia, vse najboljše user posted image

uuu, neki smrdi - porcija narjena user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
1.11.2009 9:47:13   
mmmc

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Rabim pomoč!!!

Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala??

HVALA!!!

jaz ji zbijam, ko je nad 38 ... me pa zanima a ve daste celo svečko al samo poluser posted image

Za Liouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej ti vse piše na škatli. Čaki, jo mam ravno tule. Paracetamol - za dojenčke stare od 7-12 mesecev (do 10kg) 1 svečka 3-4 krat dnevno. user posted image
P mi pa nič ni rekla, kako pa kaj.

Celo svečko. Pol in četrtinka je za zelo male user posted image . Ko sem jih jaz za vsak primer kupovala, ko je bil star manj kot 1 mesec, mi je rekla četrtinko. Potem pa se s kg povečuje odmerek.
Jaz sem pri 6kg dala celo, trikrat na dan, ker je imel tri dni visoko vročino. Zjutraj, zvečer in enkrat čez dan, ko je bila vročina najvišja.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
1.11.2009 9:49:42   
mmmc

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

pinkiponki.. povej kaj!  

haha, Taša, si ratala "RR POLICE" user posted image
user posted image user posted image sami špijuni user posted image user posted image zadnje čase tu okol nas skačejo user posted image user posted image

Me pa tak prijazne in jih skoz vabimo zraven. user posted image Vsaj mmmc se je opogumla!user posted image Več takih!

Hvala, h user posted image vala!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
1.11.2009 10:02:15   
Najaa
Dobro jutro...

Pijem kofe, ma me malo glava boli. user posted image Spali smo pa super. Nika se je 1x zbudila proti jutru in mal pojedla in spala dalje. Ugotavljam, ali so za njeno nespanje krive kapljice d3 in za zdaj kaže, da je tako. user posted image Po ad3 je pa spala dobro. user posted image Kdo bi vedel... Itak imava v torek P in bom vprašala.

mmmc, iz kje pa si ti?

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
1.11.2009 10:07:06   
mmmc

Dobro jutro...

Pijem kofe, ma me malo glava boli. user posted image Spali smo pa super. Nika se je 1x zbudila proti jutru in mal pojedla in spala dalje. Ugotavljam, ali so za njeno nespanje krive kapljice d3 in za zdaj kaže, da je tako. user posted image Po ad3 je pa spala dobro. user posted image Kdo bi vedel... Itak imava v torek P in bom vprašala.

mmmc, iz kje pa si ti?

Dobro jutro!

Zdaj iz Lj., prej pa iz okolice LJ. ( napol poti do Konga). user posted image

Mi pa nismo dobro spali. Ob 22:00 se je zbudil in vriskal, se smejal... Eno uro.
Pol pa celo noč je neki čajčka pil...
Zutri pa itak da že ob 7:00 auf.Odkar se je ura spremenila, je spanje user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
1.11.2009 10:11:48   
Najaa
A joj, boste pa čez dan bolj počivali. Al mate kake plane?
Nika se je na spremembo ure kar navadla in hitro ujela svoj stari ritem. (že trkam!user posted image )

A iz Lj si? Pol se nam boš pa lahko kdaj pridružila na čveku v živo! user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
1.11.2009 10:14:04   
mmmc

A joj, boste pa čez dan bolj počivali. Al mate kake plane?
Nika se je na spremembo ure kar navadla in hitro ujela svoj stari ritem. (že trkam!user posted image )

A iz Lj si? Pol se nam boš pa lahko kdaj pridružila na čveku v živo! user posted image

Z lahkoto. user posted image
No je ravnokar zaspančkal.
Ja mi gremo najprej k eni babici pa dedku na obisk, pol pa k prababici na kosilo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
1.11.2009 10:33:32   
Najaa
Lepo se mejte. Mi bomo bolj doma. Me nič ne vleče v to meglo vzunaj. user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?