|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
31.10.2009 21:24:59   
lake
Zdej je pa končno zaspala in se na ves glas krohota v spanju. Če mi zaspi okol petih, pol ma žur do poldesetih. Pa še rima se user posted image

Ma sej bi pustila kuhinjo, samo morm vsaj flaške pomit, drgač jih bom mogla red noči. Pa smeti morm ven nest. Mislm da rabm služkinjo user posted image .

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
31.10.2009 21:39:05   
majana79
user posted image No flaške pa le pomij, da ne boš sred noči, ko si itak slepa takrat. user posted image

Evo, polikano. Zdej pa ne mrdam več.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
31.10.2009 21:40:09   
HM84
En Happy Halloween puncceuser posted image user posted image user posted image Če gre katera žurat....

Jaz grem samo še v horizontalo... user posted image

Lahko noč...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
31.10.2009 21:50:45   
lake
Jst grem žurat samo še v pojstlo 

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
31.10.2009 21:51:17   
Tanja_
OMG sem gledala Kmetijo!Pa ta La Toya ni gladka- joške so ji kr ven padaleuser posted image .Pa res jih ma tko k Salome pravi, eno gor drugo doluser posted image Ma smešni so mi...Prou za sprostit se.

Pizze sem se pa prou nažrla, tok da se mi je kr mal zamerila.
Mi gremo pa jutri k mojim na kosilo, pa ob treh mamo na pokopališču potem.

Pa bo spet vikend minil in bomo same doma.

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
31.10.2009 21:53:42   
pokica_
jaz sem si dala pa pečt 2 bageti, je lubi rekel da nebo nč jedel, zdaj mi je pa eno pojedel! user posted image  Sem si samo lušte naredla....zdaj bi pa šeeee jedla. OMG!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
31.10.2009 21:55:50   
Tanja_
Tele bagete sem zanč gledala v Hoferju. A so za kej poki?Pri vas pa sam še dobrih 14 dni, pa gre Anej na OP. Super, ne?!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
31.10.2009 21:59:21   
majana79
En folk res ne zna nehat?! Vsakič znova mi nabija, da se J. zbuja ponoči zato, ker hodi prezgodej spat?! Za user posted image

Bom kr ignorirala...

Sva pa ugotovila, da ga po dojenju dostikrat zvija oziroma mu kruli v želodčku, tako da zvečer dobi 5 kapljic mylicona in se veliko manj zbuja, samo 2x user posted image

Tanja, sej se v ponedeljek dobimo, pa bo en dan minil. Kdo bo pa imel H. ko boš na predavanjih?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
31.10.2009 22:06:18   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Tele bagete sem zanč gledala v Hoferju. A so za kej poki?Pri vas pa sam še dobrih 14 dni, pa gre Anej na OP. Super, ne?!

mmmmm...super so Tanja! Čist iste ko une iz Špara, res. 
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....še dobra 2 tedna!!! Upam, da nas kaj ne preseneti, čeprav imamo še prej UZ srčka, ker je P slišala v sredo rahel šum na srčku.Pa gremo v MB 10. nov.
Upam da bo zdrav in bo vse ok....pol pa zaživimo novo življenje! user posted image  

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
31.10.2009 22:08:48   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

En folk res ne zna nehat?! Vsakič znova mi nabija, da se J. zbuja ponoči zato, ker hodi prezgodej spat?! Za user posted image

Bom kr ignorirala...

Sva pa ugotovila, da ga po dojenju dostikrat zvija oziroma mu kruli v želodčku, tako da zvečer dobi 5 kapljic mylicona in se veliko manj zbuja, samo 2x user posted image

Tanja, sej se v ponedeljek dobimo, pa bo en dan minil. Kdo bo pa imel H. ko boš na predavanjih?

Mami.Moja zlata, najboljša mami.Upam, da ne bo jokala mala. Sej zdej jo že prepozna ko jo vidi, tko da upam, da bo šlo. Itak bom skoz na mobija gledala, če bo zvonil. Sej najbrž bom šla sam prvi teden na predavanja, pol si bom pa našla nekoga, ki mi bo zapiske posodil. Upam.

Kdo je reku, da hodi prezgodej spat?Dej, folk je itak poln pametnih nasvetov. TI si Juretova mam in samo TI veš kaj je najbolje zanj.Nč se sekirat.
moj je tud 2 dni na teden z nami, pa skoz pametuje, kako jo oblačim, kako jo v lupinci nesem, kako nevemkaj. Sm mu glih dons rekla, da ne vem kako sfolgam, k njega ni?!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
31.10.2009 22:09:50   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
Upam da bo zdrav in bo vse ok....pol pa zaživimo novo življenje! user posted image  

Ne novo, ampak bo prvi dan preostanka vaših življenj. user posted image   Pa vse bo ok, ker bomo me tako načarale. user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
31.10.2009 22:11:01   
zoja10
a niste še šle??????
čarovniško zasedanje je v polnem teku....user posted image user posted image ...dejmo dejmo...

spet o hrani, ajej jej...

naši sosedje majo žur in okol in okol majo une rdeče sveče za na grob... brr....prau neokusno...

spet gospodinje čakam da se naložijo, še moj jih gleda..user posted image ..

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
31.10.2009 22:14:19   
pokica_

Ne novo, ampak bo prvi dan preostanka vaših življenj. user posted image   Pa vse bo ok, ker bomo me tako načarale. user posted image

Ja, to si pa lepo napisala! user posted image  Točno tako bo! user posted image  
Kr ne upam mislit na to, da bomo dočakali, ker se bojim, da bo še kaj prišlo vmes in bo OP padla v vodo. Kr nekak mimo tega živim. Pol bote pa naju prišle kaj obiskat v LJ aneda? user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
31.10.2009 22:16:44   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Mami.Moja zlata, najboljša mami.Upam, da ne bo jokala mala. Sej zdej jo že prepozna ko jo vidi, tko da upam, da bo šlo. Itak bom skoz na mobija gledala, če bo zvonil. Sej najbrž bom šla sam prvi teden na predavanja, pol si bom pa našla nekoga, ki mi bo zapiske posodil. Upam.

Kdo je reku, da hodi prezgodej spat?Dej, folk je itak poln pametnih nasvetov. TI si Juretova mam in samo TI veš kaj je najbolje zanj.Nč se sekirat.
moj je tud 2 dni na teden z nami, pa skoz pametuje, kako jo oblačim, kako jo v lupinci nesem, kako nevemkaj. Sm mu glih dons rekla, da ne vem kako sfolgam, k njega ni?!

Vse bo ok, boš vidla. Samo ti ne smeš bit živčna, ker to ful čutijo. Vidim pri J.

Ma to nama eni pametnjakoviči nabijajo, pa da mu dajemo premal jest, da se zato zbuja... Sej eno je hec, ampak ne pa vsakič no. Brezveze, škoda besed.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
31.10.2009 22:17:41   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

a niste še šle??????
čarovniško zasedanje je v polnem teku....user posted image user posted image ...dejmo dejmo...

spet o hrani, ajej jej...

naši sosedje majo žur in okol in okol majo une rdeče sveče za na grob... brr....prau neokusno...

spet gospodinje čakam da se naložijo, še moj jih gleda..user posted image ..

Čakej, taprave gremo pol, ko vse ostale pridejo nazaj. user posted image user posted image

A skrinja je polna in zaprta? user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
31.10.2009 22:18:21   
majana79

Kr ne upam mislit na to, da bomo dočakali, ker se bojim, da bo še kaj prišlo vmes in bo OP padla v vodo. Kr nekak mimo tega živim. Pol bote pa naju prišle kaj obiskat v LJ aneda? user posted image

Seveda, cel zborček user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
31.10.2009 22:21:18   
lake
Še ni polnoč, takrat odletim user posted image user posted image .

Pokica
Seveda te bomo pršle obiskat.

Majana Ne poslušej. Itak se vedno najde nekdo ki  je kao pametnejši, pa po možnosti sploh otrok nima.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
31.10.2009 22:24:33   
pokica_

Seveda, cel zborček user posted image user posted image

Jupiiiiiiiiiiii! user posted image  Ja pol bote pa še kako narodno zapeleuser posted image

majana, jst tud nebi drugih poslušala...sj jih nikol tudi ne. user posted image  Razen če majo prav, drgač pa ne.

Ja, ta prave čarovnice šele po polnoči začnemo coprat! user posted image  

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
31.10.2009 22:45:03   
lake
Grem počas se prpravt na odlet... v sanje.

Lahko noč!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
31.10.2009 22:46:13   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Grem počas se prpravt na odlet... v sanje.

Lahko noč!

Jst tudi poletim! Šššššššš!....user posted image

Nočko! Se srečamo v luftu!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
31.10.2009 22:54:43   
ledenka
metlo pripravljam, sam je zunaj mraaaaaazzzzzzz user posted image

sem pri uspavanju še sama zaspala... je pa treba še kuhno porihtat pa perilo obesit. bo že user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
31.10.2009 22:56:22   
majana79
Ah, kaj bi jaz brez vas user posted image

Zdej grem pa spat, me oči bolijo.

Se slišimo jutri, potem gremo pa samo še enkrat spat in se vidimo. user posted image user posted image

No vmes smo imeli kričanje, ker je J. ful zvijalo... user posted image

Nočko

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
31.10.2009 23:14:11   
Anonimen
toliko, da vam zaželim lahko noč!

sem danes kupila malo dodatne zemlje na kmetiji in mi je vzelo malo časa, da sem uredila "zadevo"... kravice so še vedno zaželjeneuser posted image  hvala.

a vam kakšne čarovnice švigajo mimo okna? mene so letos pozabile! ah, sestre pa take! grem kar spat!user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3348
31.10.2009 23:14:50   
Anonimen
ojej, majana, kdaj se bo tole nehalo... user posted image user posted image user posted image  Juretu!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3349
1.11.2009 6:57:00   
Anonimen
jutro punce

najprej, vsem čestitke za zobkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pri nas jih še nimamouser posted image

no sem se malo javila, sem se komaj spravla  na RR, se mi nič ne da pisat tako da......

no od kar se je ura premaknila nazaj mi vstajamo že ob 5:30h tako da sem pol na koncu tedna čist zblojenauser posted image user posted image user posted image
aja spat hodmo pa tm okol polnoči k hodim na aerobiko, pol sem pa polna adranalina in ne morem spatuser posted image user posted image no ja kondicije je pa že kar dovoljuser posted image user posted image user posted image user posted image  

lepo nedeljo, čim bolj jo izkoriste k bo teden nikakevuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?