Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:23:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pinkiponki.. povej kaj! haha, Taša, si ratala "RR POLICE"
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:23:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pinkiponki.. povej kaj!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:24:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!! SE na hitro javljam iz Dolenjske natačneje iz Studenca, na poti.NIsem prebrala sam preletela sem in zato: Za tiano in vse bolane , da se čimprej pozdravijo Spps kak pa si to prevleko naročila, jaz take stvari nimam pojma. ? Kako prevleko? za voziček dežno prevleko jaz je nimam
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:26:39
|
|
|
|
spps
|
feliša, ja tud sem jaz jerneji pisala pa ne ve. pravi,da je z njihove strani vse ok. sem probala na laptopu pa gre normalno, tak,da nimam pojma mi pa gre grozno grozno tole na živce, pisava je neka mikroskopska, i don't like it
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:27:09
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pinkiponki.. povej kaj! haha, Taša, si ratala "RR POLICE"
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:29:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pinkiponki.. povej kaj! haha, Taša, si ratala "RR POLICE" sami špijuni zadnje čase tu okol nas skačejo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:29:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps feliša, ja tud sem jaz jerneji pisala pa ne ve. pravi,da je z njihove strani vse ok. sem probala na laptopu pa gre normalno, tak,da nimam pojma mi pa gre grozno grozno tole na živce, pisava je neka mikroskopska, i don't like it
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:31:58
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps feliša, ja tud sem jaz jerneji pisala pa ne ve. pravi,da je z njihove strani vse ok. sem probala na laptopu pa gre normalno, tak,da nimam pojma mi pa gre grozno grozno tole na živce, pisava je neka mikroskopska, i don't like it probaj citirat seznam katastrofa! Sej pri meni se je začelo na laptopu, pol je pa prešlo še na B. računalnik
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:32:25
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Rabim pomoč!!! Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala?? HVALA!!! jaz ji zbijam, ko je nad 38 ... me pa zanima a ve daste celo svečko al samo pol Za Lio
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:35:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps feliša, ja tud sem jaz jerneji pisala pa ne ve. pravi,da je z njihove strani vse ok. sem probala na laptopu pa gre normalno, tak,da nimam pojma mi pa gre grozno grozno tole na živce, pisava je neka mikroskopska, i don't like it probaj citirat seznam katastrofa! Sej pri meni se je začelo na laptopu, pol je pa prešlo še na B. računalnik zdaj pa ni šans,da kaj urejam seznam
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:36:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pinkiponki.. povej kaj! haha, Taša, si ratala "RR POLICE" sami špijuni zadnje čase tu okol nas skačejo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:36:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: cita Rabim pomoč!!! Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala?? HVALA!!! jaz ji zbijam, ko je nad 38 ... me pa zanima a ve daste celo svečko al samo pol Za Lio cele še ne, a ti ni P dal navodil? ne vem pri kolkih kg je cela
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:37:11
|
|
|
|
tasa_m
|
Drage moje čarovnice. Moja metla je čist že na OFF tak da vas zapuščam. Lepo pančajte in ne mi preveč dolgo okol hodit pa otrokece strašit NOČKO !
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:37:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pinkiponki.. povej kaj! haha, Taša, si ratala "RR POLICE" sami špijuni zadnje čase tu okol nas skačejo zgleda, da smo zanimive
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:37:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps cele še ne, a ti ni P dal navodil? ne vem pri kolkih kg je cela men ni rekla da ne smem dat cele in je celo tud dobila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:38:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps zgleda, da smo zanimive ITAK, kak pa sploh če nači bit?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:40:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pinkiponki.. povej kaj! haha, Taša, si ratala "RR POLICE" sami špijuni zadnje čase tu okol nas skačejo Me pa tak prijazne in jih skoz vabimo zraven. Vsaj mmmc se je opogumla! Več takih!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:41:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps cele še ne, a ti ni P dal navodil? ne vem pri kolkih kg je cela men ni rekla da ne smem dat cele in je celo tud dobila. takrat. kos em jaz za malega svečke dobla, mi je v lekarni rekla,da mu naj mu dam četrtino ( sam še nisem mu devala)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:41:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: cita Rabim pomoč!!! Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala?? HVALA!!! jaz ji zbijam, ko je nad 38 ... me pa zanima a ve daste celo svečko al samo pol Za Lio Sej ti vse piše na škatli. Čaki, jo mam ravno tule. Paracetamol - za dojenčke stare od 7-12 mesecev (do 10kg) 1 svečka 3-4 krat dnevno. P mi pa nič ni rekla, kako pa kaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:42:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps feliša, ja tud sem jaz jerneji pisala pa ne ve. pravi,da je z njihove strani vse ok. sem probala na laptopu pa gre normalno, tak,da nimam pojma mi pa gre grozno grozno tole na živce, pisava je neka mikroskopska, i don't like it probaj citirat seznam katastrofa! Sej pri meni se je začelo na laptopu, pol je pa prešlo še na B. računalnik a ni dober seznam? a takega maš?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:45:07
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Dober večer.. da se na hitrco mal oglasim tok da povem da smo zboleli... Taj ima vnete ušese, zato je tak jokal ubošček mali.. sm jokala z njim resno, ker nism več vedla ka naredit... nikakor se ga ni dalo potolažit kr k meni je glavo stiskal, potem pa vidim da se neki za ušes grabi in ko se je umiril sem ga malo za ušes prijela in spet v jok... no pol mi je blo takoj jasn zakaj se gre... zdej je dobu antibitik in lekadol sirup, sm mu dala pol žličke lekadola in je najprej mal pojedel pa mal ven zbruhal tak mu je blo ogabno, pa mu dam še mal da bi sploh kej pojedel tega sirupa in da žličko v usta... in zbruha vse kar je pojedel za večerjo...groza... je tko smrdel po kislem da joj... zgleda da ma bolj slab želodec za lekadol ... mu bom jutri dala takoj mu čaj za pit, mogč bo šlo dol... antibiotik je pa brez problema vzel... no jaz sem pa tudi že mal boljše... mam tudi sirup za kašelj.... nisem nič brala za nazaj tak da ne bom nič komentirala, grem nazaj ležat, ker ne mrm bit dolg opkonc se mi začne kr vrtet... dobr da je mooj tak vredi in je zdele dva dni doma skos da mi pomaga pri malem... nočko boga vidva oba
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:45:15
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!! SE na hitro javljam iz Dolenjske natačneje iz Studenca, na poti.NIsem prebrala sam preletela sem in zato: Za tiano in vse bolane , da se čimprej pozdravijo Spps kak pa si to prevleko naročila, jaz take stvari nimam pojma. ? Kako prevleko? za voziček dežno prevleko KOKICA jo je naročila iz Nemčije, ona naj ti razloži, kako to gre
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:45:23
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 sem vam včeraj pozabila povedat, da ma Jure zdaj dobro kri sva zrihtala v 14 dneh izključno s prehrano Lolita, celo brez žrebička jeeeeej
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:45:31
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: cita Rabim pomoč!!! Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala?? HVALA!!! jaz ji zbijam, ko je nad 38 ... me pa zanima a ve daste celo svečko al samo pol Za Lio cele še ne, a ti ni P dal navodil? ne vem pri kolkih kg je cela na škatlici piše: - za dojenčke stare od 3 - 6 mesecev( do 7 kg) 1 svečka 2-3x dnevno - za dojenčke stare od 7 - 12 mesecev ( do 10 kg) pa 1 svečka 3-4x dnevno No, ko sem pa svečke dobila (1,5 meseca nazaj), pa mi je v lekrni napisala pol svečke 3x na dan, no naša Tiana ima 8680 g in jaz sem ji dala svečko ( celo) na 8 ur +... ker tako dolgo ji je tudi držala potem pa je temparatura zopet narasla na 38,6, upam da nisem kaj narobe naredila, sam navodila sem upoštevala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:45:38
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps cele še ne, a ti ni P dal navodil? ne vem pri kolkih kg je cela men ni rekla da ne smem dat cele in je celo tud dobila. kak si to mislila ne smeš dat cele pa je celo dobila???
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?