|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
31.10.2009 21:23:38   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

pinkiponki.. povej kaj!  

haha, Taša, si ratala "RR POLICE" user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
31.10.2009 21:23:51   
spps

pinkiponki.. povej kaj!  

user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
31.10.2009 21:24:42   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Živjo!!

SE na hitro javljam iz Dolenjske natačneje iz Studenca, na poti.NIsem prebrala sam preletela sem in zato:

Za tiano in vse bolaneuser posted image , da se čimprej pozdravijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spps 
kak pa si to prevleko naročila, jaz take stvari nimam pojma.user posted image user posted image user posted image user posted image

? Kako prevleko?

za voziček dežno prevlekouser posted image

jaz je nimamuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
31.10.2009 21:26:39   
spps
feliša, ja tud sem jaz jerneji pisala pa ne ve. pravi,da je z njihove strani vse ok. sem probala na laptopu pa gre normalno, tak,da nimam pojmauser posted image mi pa gre grozno grozno tole na živce, pisava je neka mikroskopska, i don't like ituser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
31.10.2009 21:27:09   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

pinkiponki.. povej kaj!  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
31.10.2009 21:29:13   
tasa_m

pinkiponki.. povej kaj!  

user posted image user posted image sami špijuni user posted image user posted image zadnje čase tu okol nas skačejo user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
31.10.2009 21:29:39   
tasa_m

feliša, ja tud sem jaz jerneji pisala pa ne ve. pravi,da je z njihove strani vse ok. sem probala na laptopu pa gre normalno, tak,da nimam pojmauser posted image mi pa gre grozno grozno tole na živce, pisava je neka mikroskopska, i don't like ituser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
31.10.2009 21:31:58   
felix7

probaj citirat seznam user posted image katastrofa! Sej pri meni se je začelo na laptopu, pol je pa prešlo še na B. računalnik user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
31.10.2009 21:32:25   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Rabim pomoč!!!

Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala??

HVALA!!!

jaz ji zbijam, ko je nad 38 ... me pa zanima a ve daste celo svečko al samo poluser posted image

Za Liouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
31.10.2009 21:35:29   
spps

probaj citirat seznam user posted image katastrofa! Sej pri meni se je začelo na laptopu, pol je pa prešlo še na B. računalnik user posted image

user posted image user posted image user posted image zdaj pa ni šans,da kaj urejam seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
31.10.2009 21:36:08   
KOKICA32

pinkiponki.. povej kaj!  

user posted image user posted image sami špijuni user posted image user posted image zadnje čase tu okol nas skačejo user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
31.10.2009 21:36:33   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Rabim pomoč!!!

Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala??

HVALA!!!

jaz ji zbijam, ko je nad 38 ... me pa zanima a ve daste celo svečko al samo poluser posted image

Za Liouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cele še ne, a ti ni P dal navodil? ne vem pri kolkih kg je celauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
31.10.2009 21:37:11   
tasa_m
Drage moje čarovnice. Moja metla je čist že na OFF tak da vas zapuščam.

Lepo pančajte in ne mi preveč dolgo okol hodit pa otrokece strašit user posted image user posted image

NOČKO !

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
31.10.2009 21:37:17   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

pinkiponki.. povej kaj!  

zgleda, da smo zanimiveuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
31.10.2009 21:37:54   
tasa_m
cele še ne, a ti ni P dal navodil? ne vem pri kolkih kg je celauser posted image
men ni rekla da ne smem dat cele in je celo tud dobila. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
31.10.2009 21:38:19   
tasa_m
zgleda, da smo zanimiveuser posted image user posted image

ITAK, kak pa sploh če nači bit? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
31.10.2009 21:40:52   
Najaa

pinkiponki.. povej kaj!  

Me pa tak prijazne in jih skoz vabimo zraven. user posted image Vsaj mmmc se je opogumla!user posted image Več takih!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
31.10.2009 21:41:08   
spps

takrat. kos em jaz za malega svečke dobla, mi je v lekarni rekla,da mu naj mu dam četrtino ( sam še nisem mu devala)

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
31.10.2009 21:41:08   
Najaa

Rabim pomoč!!!

HVALA!!!

Sej ti vse piše na škatli. Čaki, jo mam ravno tule. Paracetamol - za dojenčke stare od 7-12 mesecev (do 10kg) 1 svečka 3-4 krat dnevno. user posted image
P mi pa nič ni rekla, kako pa kaj.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
31.10.2009 21:42:57   
spps

a ni dober seznam? a takega maš?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
31.10.2009 21:45:07   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Dober večer.. da se na hitrco mal oglasim tok da povem da smo zboleli... Taj ima vnete ušese, zato je tak jokal ubošček mali.. sm jokala z njim resno, ker nism več vedla ka naredit... nikakor se ga ni dalo potolažit kr k meni je glavo stiskal, potem pa vidim da se neki za ušes grabi in ko se je umiril sem ga malo za ušes prijela in spet v jok... no pol mi je blo takoj jasn zakaj se gre... zdej je dobu antibitik in lekadol sirup, sm mu dala pol žličke lekadola in je najprej mal pojedel pa mal ven zbruhal tak mu je blo ogabno, pa mu dam še mal da bi sploh kej pojedel tega sirupa in da žličko v usta... in zbruha vse kar je pojedel za večerjo...groza... je tko smrdel po kislem da joj... zgleda da ma bolj slab želodec za lekadol ... mu bom jutri dala takoj mu čaj za pit, mogč bo šlo dol... antibiotik je pa brez problema vzel...

no jaz sem pa tudi že mal boljše... mam tudi sirup za kašelj....

nisem nič brala za nazaj tak da ne bom nič komentirala, grem nazaj ležat, ker ne mrm bit dolg opkonc se mi začne kr vrtet... dobr da je mooj tak vredi in je zdele dva dni doma skos da mi pomaga pri malem...

nočko

boga vidva oba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
31.10.2009 21:45:15   
trinity22

Živjo!!

SE na hitro javljam iz Dolenjske natačneje iz Studenca, na poti.NIsem prebrala sam preletela sem in zato:

Za tiano in vse bolaneuser posted image , da se čimprej pozdravijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spps 
kak pa si to prevleko naročila, jaz take stvari nimam pojma.user posted image user posted image user posted image user posted image

? Kako prevleko?

za voziček dežno prevlekouser posted image

KOKICA jo je naročila iz Nemčije, ona naj ti razloži, kako to greuser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
31.10.2009 21:45:23   
trinity22

sem vam včeraj pozabila povedat, da ma Jure zdaj dobro kri user posted image user posted image user posted image sva zrihtala v 14 dneh izključno s prehrano user posted image Lolita, celo brez žrebička user posted image

jeeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
31.10.2009 21:45:31   
trinity22

Rabim pomoč!!!

HVALA!!!

na škatlici piše:
- za dojenčke stare od 3 - 6 mesecev( do 7 kg) 1 svečka 2-3x dnevno
- za dojenčke stare od 7 - 12 mesecev ( do 10 kg) pa 1 svečka 3-4x dnevno

No, ko sem pa svečke dobila (1,5 meseca nazaj), pa mi je v lekrni napisala pol svečke 3x na dan, no naša Tiana ima 8680 g in jaz sem ji dala svečko ( celo) na 8 ur +... ker tako dolgo ji je tudi držala potem pa je temparatura zopet narasla na 38,6, upam da nisem kaj narobe naredila, sam navodila sem upoštevalauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
31.10.2009 21:45:38   
trinity22

kak si to mislila ne smeš dat cele pa je celo dobila???

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?