Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:39:49
|
|
|
|
leo**tia
|
oj čarovnice ,,kako ste??jaz pa grem praznovat..juhuuu..jutri imam rojstni dan,no danes opolnoči ,tak da gremo malo nekam pit...lepo bojte.jaz grem še tavečjega dojenčka dat spat.tamala že aja .praznuje še katera tuki gor 1.11???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:39:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne, ne za vas bo... no, saj drugače si bi kaj zraven prnesla..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:40:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne, ne za vas bo... no, saj drugače si bi kaj zraven prnesla.. ni treba...kaj si želiš jesti od sladkega? Imaš kakšno posebno željo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:41:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne, ne za vas bo... no, saj drugače si bi kaj zraven prnesla.. ni treba...kaj si želiš jesti od sladkega? Imaš kakšno posebno željo? kilo cukra zs maš in prosim odpiši
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:41:54
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kak je sedaj s hujšanjem? jaz začnem jutr Jaz tud, sm že dons mal pazm, dva čokoladna piškota sta me zavedla...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:42:18
|
|
|
|
trezika
|
dober večer
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:43:16
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia oj čarovnice ,,kako ste??jaz pa grem praznovat..juhuuu..jutri imam rojstni dan,no danes opolnoči ,tak da gremo malo nekam pit...lepo bojte.jaz grem še tavečjega dojenčka dat spat.tamala že aja .praznuje še katera tuki gor 1.11???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:43:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia oj čarovnice ,,kako ste??jaz pa grem praznovat..juhuuu..jutri imam rojstni dan,no danes opolnoči ,tak da gremo malo nekam pit...lepo bojte.jaz grem še tavečjega dojenčka dat spat.tamala že aja .praznuje še katera tuki gor 1.11??? čestitali ti bomo jutri. Lepo praznujte! Moja kolegica praznuje 1.11.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:43:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kak je sedaj s hujšanjem? jaz začnem jutr Jaz tud, sm že dons mal pazm, dva čokoladna piškota sta me zavedla...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:44:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne, ne za vas bo... no, saj drugače si bi kaj zraven prnesla.. ni treba...kaj si želiš jesti od sladkega? Imaš kakšno posebno željo? nimam, nimam..bom se bolj nazaj držala in bila čist neopazna (vsaj enkrat )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:44:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika dober večer čer. kako? maruša je ok?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:44:43
|
|
|
|
tasa_m
|
trezika večer , kako? Maruška spi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:46:57
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trezika dober večer čer. kako? maruša je ok? ja je že skoraj čist ok...malo še nosek toči zdaj sicer spi ampak se vsake toliko nekaj oglaša, pa joka, pa jamra.... tako je to ponavadi zadnje dni....prvi dve uri ko gre spat je ful nemirna pol pa spi celo noč...nimam pojma zakaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:47:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trezika dober večer čer. kako? maruša je ok? ja je že skoraj čist ok...malo še nosek toči zdaj sicer spi ampak se vsake toliko nekaj oglaša, pa joka, pa jamra.... tako je to ponavadi zadnje dni....prvi dve uri ko gre spat je ful nemirna pol pa spi celo noč...nimam pojma zakaj bodi happy in se ne pritožuj, ker te bom drugače na
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:48:00
|
|
|
|
trezika
|
js mam pa večer za sebe...dragi je šel k sosedu na poker.... bolš zanj da domov prinese več dnarja kot ga je odnesel
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:48:27
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trezika dober večer čer. kako? maruša je ok? ja je že skoraj čist ok...malo še nosek toči zdaj sicer spi ampak se vsake toliko nekaj oglaša, pa joka, pa jamra.... tako je to ponavadi zadnje dni....prvi dve uri ko gre spat je ful nemirna pol pa spi celo noč...nimam pojma zakaj bodi happy in se ne pritožuj, ker te bom drugače na ne bom več
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:48:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika js mam pa večer za sebe...dragi je šel k sosedu na poker.... bolš zanj da domov prinese več dnarja kot ga je odnesel tak ja bodi stroga
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:49:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne, ne za vas bo... no, saj drugače si bi kaj zraven prnesla.. ni treba...kaj si želiš jesti od sladkega? Imaš kakšno posebno željo? kilo cukra zs maš in prosim odpiši Ravnokar!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:50:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Rabim pomoč!!! Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala?? HVALA!!! Jaz čez dan pri 38 še ne zbijam, zvečer pa. Ker gre spat in da se čez noč zniža. Pa za Lio.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:50:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mmml, kako je blo s šparglji? mamaM a jutri je štart? Uh, pol moram pa še danes pospravit drugo polovico Domačice. Bo kera zvečer tu? tasa a si ti kej shujšala takrat, ko si bla na dieti? Ajde, grem. Šparglji so bili sprejeti! Mal se je na koncu jezil nad rižem, ker je dobil kar pravi riž, pa se mu ga ni dalo več prežvekvat. Drugač pa je bilo super. Mejčkan pora pa riž sem skuhala skupaj, potem pa na koncu dala nasekljan špargelj (cca 10 cm, brez vršička) in še zadnjo minutko eno žličko kisle smetane. Ko se je malo ohladilo pa še eno žličko AM. Pojedel je cca, 150 g. Je bilo pa bolj kot ena juhca. Super!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:54:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
MČ, Tasa, Persida in Mediuhec!!! Imate zelo važno ZS!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:54:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne, ne za vas bo... no, saj drugače si bi kaj zraven prnesla.. ni treba...kaj si želiš jesti od sladkega? Imaš kakšno posebno željo? nimam, nimam..bom se bolj nazaj držala in bila čist neopazna (vsaj enkrat ) eh, upam, da ne...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:55:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika js mam pa večer za sebe...dragi je šel k sosedu na poker.... bolš zanj da domov prinese več dnarja kot ga je odnesel tak ja bodi stroga
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:56:13
|
|
|
|
tasa_m
|
ooo Najaa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:58:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Sem mislila, da bom lahko na tleh s Timonom v bližini malo prebrala..pa žal ne gre...stalno mi nagaja...se tipkamo kasneje...greva gledat dol naše ko bučo delajo...pa kopanje sledi... Najaa, nič nisi klicala......sem malo računala,...ti pa povem da bi itak v tako bombo prišli...sdjc..TIMOM...N pospravljamo,,,belimo Timonovo sobo....ok,,ne nmorem več... Kaj nisi dobla sms-ja?? Sem ti poslala okol enih. Čaki, ti pošljem zs.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 31.10.2009 20:59:02 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?