Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 19:08:36
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita Rabim pomoč!!! Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala?? HVALA!!! jaz bi ji dala kar, da v miru spi za zdravje Hvala spps za tako hiter odgovor in hvala za pike poke kako se mi smili ko joka ko ji dajem sirup lubica moja
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 19:09:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita Rabim pomoč!!! Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala?? HVALA!!! jaz bi ji dala kar, da v miru spi za zdravje Hvala spps za tako hiter odgovor in hvala za pike poke kako se mi smili ko joka ko ji dajem sirup lubica moja sej bo sirup kmal prijel in bo lažje zaspala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 19:09:37
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mmml, kako je blo s šparglji? mamaM a jutri je štart? Uh, pol moram pa še danes pospravit drugo polovico Domačice. Bo kera zvečer tu? tasa a si ti kej shujšala takrat, ko si bla na dieti? Ajde, grem. Šparglji so bili sprejeti! Mal se je na koncu jezil nad rižem, ker je dobil kar pravi riž, pa se mu ga ni dalo več prežvekvat. Drugač pa je bilo super. Mejčkan pora pa riž sem skuhala skupaj, potem pa na koncu dala nasekljan špargelj (cca 10 cm, brez vršička) in še zadnjo minutko eno žličko kisle smetane. Ko se je malo ohladilo pa še eno žličko AM. Pojedel je cca, 150 g. Je bilo pa bolj kot ena juhca.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 19:09:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM a jutri je štart? Uh, pol moram pa še danes pospravit drugo polovico Domačice. Bo kera zvečer tu? tasa a si ti kej shujšala takrat, ko si bla na dieti? Najaa nič nisem, ma jaz bi mogla takoj shujšat, ker ko mi po nekaj časa ne gre dol obupam . Zdaj se vsak ponedeljek sam čistim, pa probam bolj zdravo jest
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 19:10:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Rabim pomoč!!! Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala?? HVALA!!! jaz bi ji tud kr dala in je nebi zbujala, če spi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 19:11:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Šparglji so bili sprejeti! Mal se je na koncu jezil nad rižem, ker je dobil kar pravi riž, pa se mu ga ni dalo več prežvekvat. Drugač pa je bilo super. Mejčkan pora pa riž sem skuhala skupaj, potem pa na koncu dala nasekljan špargelj (cca 10 cm, brez vršička) in še zadnjo minutko eno žličko kisle smetane. Ko se je malo ohladilo pa še eno žličko AM. Pojedel je cca, 150 g. Je bilo pa bolj kot ena juhca. a to daš kar prah not in zmešaš? Jaz nikamo ne dam AM, a bi morala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 19:13:10
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Rabim pomoč!!! Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala?? HVALA!!! Ko je imel moj vročino, zaradi 6. bolezni sem začela zbijat pri 38, ker mu je zelo hitro naraščala. Prvič, ko nisem zbijala, je v pol ure prišlo iz 38 na 39,5. Pri našem sem opazla, da svečka začne delovati po cca pol ure. Sirupa pa nisem še nikoli dala. Je pa baje tako, da če ima mrzle rokice, bo vročina še naraščala, če pa ima tople pa ne bo več narastla, je dosegla max. To sem nekje prebrala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 19:16:49
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Šparglji so bili sprejeti! Mal se je na koncu jezil nad rižem, ker je dobil kar pravi riž, pa se mu ga ni dalo več prežvekvat. Drugač pa je bilo super. Mejčkan pora pa riž sem skuhala skupaj, potem pa na koncu dala nasekljan špargelj (cca 10 cm, brez vršička) in še zadnjo minutko eno žličko kisle smetane. Ko se je malo ohladilo pa še eno žličko AM. Pojedel je cca, 150 g. Je bilo pa bolj kot ena juhca. a to daš kar prah not in zmešaš? Jaz nikamo ne dam AM, a bi morala? Ja, ko je malo ohlajeno, da ni vrelo dam notri kar prah in zmešam, ker baje imajo otroci na začetku radi predvsem hrano, kij e pododbna mleku. Moje mnenje, če ni podobna mleku, jo pa naredim podobno!!! Tko da dam kar pogosto merico ali dve v obrok. No pri sadju ne dajem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 19:18:30
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Rabim pomoč!!! Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala?? HVALA!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 19:23:59
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica glej jo - še ena. kaj te je z vami? najbolj suhe iz RR so se odločile da morejo še shujšat al kaj ti kokica pa ne moreš zdaj začet, ker ti jaz drugo sredo prinesem bountye sej je vedno tako. najbolj suhe se same sebi zdijo debele. No punce, če ste za, sem tudi jaz kandidatka. IN to zelo resna. pa kaj bom samo še jaz potem tule ko klepetam jedla jaffa kekse?...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 19:26:47
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica glej jo - še ena. kaj te je z vami? najbolj suhe iz RR so se odločile da morejo še shujšat al kaj ti kokica pa ne moreš zdaj začet, ker ti jaz drugo sredo prinesem bountye sej je vedno tako. najbolj suhe se same sebi zdijo debele. No punce, če ste za, sem tudi jaz kandidatka. IN to zelo resna. pa kaj bom samo še jaz potem tule ko klepetam jedla jaffa kekse?... Hihihihi A vam nardim slabo vest? Še vztrajam... Ob 18:00 sm pojedla sadje, pa zaenkrat še nisem planla po grickarijah. Upam, da se ne bo želodec začel oglašat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 19:32:45
|
|
|
|
yania
|
Sem mislila, da bom lahko na tleh s Timonom v bližini malo prebrala..pa žal ne gre...stalno mi nagaja...se tipkamo kasneje...greva gledat dol naše ko bučo delajo...pa kopanje sledi... Najaa, nič nisi klicala......sem malo računala,...ti pa povem da bi itak v tako bombo prišli...sdjc..TIMOM...N pospravljamo,,,belimo Timonovo sobo....ok,,ne nmorem več...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 19:54:41
|
|
|
|
NoBady
|
Dober večer.. da se na hitrco mal oglasim tok da povem da smo zboleli... Taj ima vnete ušese, zato je tak jokal ubošček mali.. sm jokala z njim resno, ker nism več vedla ka naredit... nikakor se ga ni dalo potolažit kr k meni je glavo stiskal, potem pa vidim da se neki za ušes grabi in ko se je umiril sem ga malo za ušes prijela in spet v jok... no pol mi je blo takoj jasn zakaj se gre... zdej je dobu antibitik in lekadol sirup, sm mu dala pol žličke lekadola in je najprej mal pojedel pa mal ven zbruhal tak mu je blo ogabno, pa mu dam še mal da bi sploh kej pojedel tega sirupa in da žličko v usta... in zbruha vse kar je pojedel za večerjo...groza... je tko smrdel po kislem da joj... zgleda da ma bolj slab želodec za lekadol ... mu bom jutri dala takoj mu čaj za pit, mogč bo šlo dol... antibiotik je pa brez problema vzel... no jaz sem pa tudi že mal boljše... mam tudi sirup za kašelj.... nisem nič brala za nazaj tak da ne bom nič komentirala, grem nazaj ležat, ker ne mrm bit dolg opkonc se mi začne kr vrtet... dobr da je mooj tak vredi in je zdele dva dni doma skos da mi pomaga pri malem... nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:02:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania pa kaj bom samo še jaz potem tule ko klepetam jedla jaffa kekse?... ne, ne jaz ti bom pomagala..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:02:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Hihihihi A vam nardim slabo vest? Še vztrajam... Ob 18:00 sm pojedla sadje, pa zaenkrat še nisem planla po grickarijah. Upam, da se ne bo želodec začel oglašat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:04:17
|
|
|
|
tasa_m
|
NoBady ... Za Taja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:04:28
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: cita Rabim pomoč!!! Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala?? HVALA!!! za Lio in za Taja!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:04:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Šparglji so bili sprejeti! Mal se je na koncu jezil nad rižem, ker je dobil kar pravi riž, pa se mu ga ni dalo več prežvekvat. Drugač pa je bilo super. Mejčkan pora pa riž sem skuhala skupaj, potem pa na koncu dala nasekljan špargelj (cca 10 cm, brez vršička) in še zadnjo minutko eno žličko kisle smetane. Ko se je malo ohladilo pa še eno žličko AM. Pojedel je cca, 150 g. Je bilo pa bolj kot ena juhca. a to daš kar prah not in zmešaš? Jaz nikamo ne dam AM, a bi morala? Ja, ko je malo ohlajeno, da ni vrelo dam notri kar prah in zmešam, ker baje imajo otroci na začetku radi predvsem hrano, kij e pododbna mleku. Moje mnenje, če ni podobna mleku, jo pa naredim podobno!!! Tko da dam kar pogosto merico ali dve v obrok. No pri sadju ne dajem. jaz isto
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:04:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz pa skor nič,oprala skuhala, pol sem pa z lariso šla na stari grad v labirint groze kaj pa je to?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:05:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čeeeer! Kak ste čarovnice moje? Spps, hvala za opozorilo v sms-u!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:08:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čeeeer! Kak ste čarovnice moje? Spps, hvala za opozorilo v sms-u! Čer. Jaz sem vredu, malo utrujena ampak OK, pa ti? Kokica pa si si šla podaljšat vozniško za M?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:08:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz pa skor nič,oprala skuhala, pol sem pa z lariso šla na stari grad v labirint groze kaj pa je to? feliša, stari grad kateri ima labirint groze
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:08:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Šparglji so bili sprejeti! Mal se je na koncu jezil nad rižem, ker je dobil kar pravi riž, pa se mu ga ni dalo več prežvekvat. Drugač pa je bilo super. Mejčkan pora pa riž sem skuhala skupaj, potem pa na koncu dala nasekljan špargelj (cca 10 cm, brez vršička) in še zadnjo minutko eno žličko kisle smetane. Ko se je malo ohladilo pa še eno žličko AM. Pojedel je cca, 150 g. Je bilo pa bolj kot ena juhca. a to daš kar prah not in zmešaš? Jaz nikamo ne dam AM, a bi morala? Ja, ko je malo ohlajeno, da ni vrelo dam notri kar prah in zmešam, ker baje imajo otroci na začetku radi predvsem hrano, kij e pododbna mleku. Moje mnenje, če ni podobna mleku, jo pa naredim podobno!!! Tko da dam kar pogosto merico ali dve v obrok. No pri sadju ne dajem. jaz isto aha, jaz pa ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:11:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz pa skor nič,oprala skuhala, pol sem pa z lariso šla na stari grad v labirint groze kaj pa je to? feliša, stari grad kateri ima labirint groze ma,tema, megla,sveče, pa par modelov, ko se dere in grabi za noge v sstolpu bivšega gradu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 20:12:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Šparglji so bili sprejeti! Mal se je na koncu jezil nad rižem, ker je dobil kar pravi riž, pa se mu ga ni dalo več prežvekvat. Drugač pa je bilo super. Mejčkan pora pa riž sem skuhala skupaj, potem pa na koncu dala nasekljan špargelj (cca 10 cm, brez vršička) in še zadnjo minutko eno žličko kisle smetane. Ko se je malo ohladilo pa še eno žličko AM. Pojedel je cca, 150 g. Je bilo pa bolj kot ena juhca. a to daš kar prah not in zmešaš? Jaz nikamo ne dam AM, a bi morala? Ja, ko je malo ohlajeno, da ni vrelo dam notri kar prah in zmešam, ker baje imajo otroci na začetku radi predvsem hrano, kij e pododbna mleku. Moje mnenje, če ni podobna mleku, jo pa naredim podobno!!! Tko da dam kar pogosto merico ali dve v obrok. No pri sadju ne dajem. jaz isto aha, jaz pa ne tudi jaz ne :D
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?