|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
31.10.2009 19:08:36   
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Rabim pomoč!!!

Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala??

HVALA!!!

jaz bi ji dala kar, da v miru spiuser posted image
user posted image user posted image user posted image za zdravje

Hvala spps za tako hiter odgovor in hvala za pike poke kako se mi smili ko joka ko ji dajem sirup lubica mojauser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
31.10.2009 19:09:19   
spps

Rabim pomoč!!!

Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala??

HVALA!!!

jaz bi ji dala kar, da v miru spiuser posted image
user posted image user posted image user posted image za zdravje

Hvala spps za tako hiter odgovor in hvala za pike poke kako se mi smili ko joka ko ji dajem sirup lubica mojauser posted image user posted image user posted image

sej bo sirup kmal prijel in bo lažje zaspala user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
31.10.2009 19:09:37   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

mmml, kako je blo s šparglji?

mamaM a jutri je štart? Uh, pol moram pa še danes pospravit drugo polovico Domačice. user posted image Bo kera zvečer tu?

tasa a si ti kej shujšala takrat, ko si bla na dieti?

Ajde, grem.

Šparglji so bili sprejeti! user posted image user posted image user posted image
Mal se je na koncu jezil nad rižem, ker je dobil kar pravi riž, pa se mu ga ni dalo več prežvekvat. user posted image
Drugač pa je bilo super.
Mejčkan pora pa riž sem skuhala skupaj, potem pa na koncu dala nasekljan špargelj (cca 10 cm, brez vršička) in še zadnjo minutko eno žličko kisle smetane. Ko se je malo ohladilo pa še eno žličko AM.
Pojedel je cca, 150 g. Je bilo pa bolj kot ena juhca.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
31.10.2009 19:09:40   
tasa_m

mamaM a jutri je štart? Uh, pol moram pa še danes pospravit drugo polovico Domačice. user posted image Bo kera zvečer tu?

tasa a si ti kej shujšala takrat, ko si bla na dieti?

user posted image user posted image user posted image user posted image
Najaa nič nisem, ma jaz bi mogla takoj shujšat, ker ko mi po nekaj časa ne gre dol obupam user posted image . Zdaj se vsak ponedeljek sam čistim, pa probam bolj zdravo jest user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
31.10.2009 19:10:26   
tasa_m

Rabim pomoč!!!

HVALA!!!
jaz bi ji tud kr dala in je nebi zbujala, če spi.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
31.10.2009 19:11:36   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc
Šparglji so bili sprejeti! user posted image user posted image user posted image
Mal se je na koncu jezil nad rižem, ker je dobil kar pravi riž, pa se mu ga ni dalo več prežvekvat. user posted image
Drugač pa je bilo super.
Mejčkan pora pa riž sem skuhala skupaj, potem pa na koncu dala nasekljan špargelj (cca 10 cm, brez vršička) in še zadnjo minutko eno žličko kisle smetane. Ko se je malo ohladilo pa še eno žličko AM.

a to daš kar prah not in zmešaš? user posted image
Jaz nikamo ne dam AM, a bi morala?

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
31.10.2009 19:13:10   
mmmc

Rabim pomoč!!!

HVALA!!!

Ko je imel moj user posted image vročino, zaradi 6. bolezni sem začela zbijat pri 38, ker mu je zelo hitro naraščala.
Prvič, ko nisem zbijala, je v pol ure prišlo iz 38 na 39,5. Pri našem sem opazla, da svečka začne delovati po cca pol ure. Sirupa pa nisem še nikoli dala.
Je pa baje tako, da če ima mrzle rokice, bo vročina še naraščala, če pa ima tople pa ne bo več narastla, je dosegla max. To sem nekje prebrala.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
31.10.2009 19:16:49   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Drugač pa je bilo super.

Ja, ko je malo ohlajeno, da ni vrelo dam notri kar prah in zmešam, ker baje imajo otroci na začetku radi predvsem hrano, kij e pododbna mleku. Moje mnenje, če ni podobna mleku, jo pa naredim podobno!!! user posted image user posted image user posted image
Tko da dam kar pogosto merico ali dve v obrok. No pri sadju ne dajem.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
31.10.2009 19:18:30   
mmmc

Rabim pomoč!!!

HVALA!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
31.10.2009 19:23:59   
yania

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

glej jo - še ena. kaj te je z vami? najbolj suhe iz RR so se odločile da morejo še shujšat al kaj user posted image user posted image ti kokica pa ne moreš zdaj začet, ker ti jaz drugo sredo prinesem bountye user posted image user posted image

sej je vedno tako. najbolj suhe se same sebi zdijo debele. user posted image user posted image user posted image

No punce, če ste za, sem tudi jaz kandidatka. IN to zelo resna. user posted image

pa kaj bom samo še jaz potem tule ko klepetam jedla jaffa kekse?...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
31.10.2009 19:26:47   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: yania

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

glej jo - še ena. kaj te je z vami? najbolj suhe iz RR so se odločile da morejo še shujšat al kaj user posted image user posted image ti kokica pa ne moreš zdaj začet, ker ti jaz drugo sredo prinesem bountye user posted image user posted image

sej je vedno tako. najbolj suhe se same sebi zdijo debele. user posted image user posted image user posted image

No punce, če ste za, sem tudi jaz kandidatka. IN to zelo resna. user posted image

Hihihihi
A vam nardim slabo vest?
user posted image user posted image user posted image
Še vztrajam...
Ob 18:00 sm pojedla sadje, pa zaenkrat še nisem planla po grickarijah. user posted image user posted image user posted image
Upam, da se ne bo želodec začel oglašat.
user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
31.10.2009 19:32:45   
yania
Sem mislila, da bom lahko na tleh s Timonom v bližini malo prebrala..pa žal ne gre...stalno mi nagaja...se tipkamo kasneje...greva gledat dol naše ko bučo delajo...pa kopanje sledi...

Najaa, nič nisi klicala......sem malo računala,...ti pa povem da bi itak v tako bombo prišli...sdjc..TIMOM...N

pospravljamo,,,belimo Timonovo sobo....ok,,ne nmorem več...user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
31.10.2009 19:54:41   
NoBady
Dober večer.. da se na hitrco mal oglasim tok da povem da smo zboleli... Taj ima vnete ušese, zato je tak jokal ubošček mali.. sm jokala z njim resno, ker nism več vedla ka naredit... nikakor se ga ni dalo potolažit kr k meni je glavo stiskal, potem pa vidim da se neki za ušes grabi in ko se je umiril sem ga malo za ušes prijela in spet v jok... no pol mi je blo takoj jasn zakaj se gre... zdej je dobu antibitik in lekadol sirup, sm mu dala pol žličke lekadola in je najprej mal pojedel pa mal ven zbruhal tak mu je blo ogabno, pa mu dam še mal da bi sploh kej pojedel tega sirupa in da žličko v usta... in zbruha vse kar je pojedel za večerjo...groza... je tko smrdel po kislem da joj... zgleda da ma bolj slab želodec za lekadol ... mu bom jutri dala takoj mu čaj za pit, mogč bo šlo dol... antibiotik je pa brez problema vzel...

no jaz sem pa tudi že mal boljše... mam tudi sirup za kašelj....

nisem nič brala za nazaj tak da ne bom nič komentirala, grem nazaj ležat, ker ne mrm bit dolg opkonc se mi začne kr vrtet... dobr da je mooj tak vredi in je zdele dva dni doma skos da mi pomaga pri malem...

nočko

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
31.10.2009 20:02:29   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: yania

ne, ne jaz ti bom pomagala.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
31.10.2009 20:02:31   
tasa_m
Hihihihi
A vam nardim slabo vest?
user posted image user posted image user posted image
Še vztrajam...
Ob 18:00 sm pojedla sadje, pa zaenkrat še nisem planla po grickarijah. user posted image user posted image user posted image
Upam, da se ne bo želodec začel oglašat.
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
31.10.2009 20:04:17   
tasa_m
NoBady ...  Za Taja
user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
31.10.2009 20:04:28   
felix7

Rabim pomoč!!!

HVALA!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za Lio in za Taja!

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
31.10.2009 20:04:30   
felix7

Drugač pa je bilo super.

Ja, ko je malo ohlajeno, da ni vrelo dam notri kar prah in zmešam, ker baje imajo otroci na začetku radi predvsem hrano, kij e pododbna mleku. Moje mnenje, če ni podobna mleku, jo pa naredim podobno!!! user posted image user posted image user posted image

jaz isto user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
31.10.2009 20:04:32   
felix7

user posted image user posted image user posted image jaz pa skor nič,oprala skuhala, pol sem pa z lariso šla na stari grad v labirint grozeuser posted image user posted image

kaj pa je to?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
31.10.2009 20:05:05   
KOKICA32
Čeeeer! user posted image

Kak ste čarovnice moje?user posted image user posted image user posted image

Spps, hvala za opozorilo v sms-u! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
31.10.2009 20:08:12   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čeeeer! user posted image

Kak ste čarovnice moje?user posted image user posted image user posted image

Spps, hvala za opozorilo v sms-u! user posted image

Čer.
Jaz sem vredu, malo utrujena ampak OK, pa ti?

Kokica pa si si šla podaljšat vozniško za M? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
31.10.2009 20:08:38   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

user posted image user posted image user posted image jaz pa skor nič,oprala skuhala, pol sem pa z lariso šla na stari grad v labirint grozeuser posted image user posted image

kaj pa je to?
feliša, stari grad kateri ima labirint groze user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
31.10.2009 20:08:53   
tasa_m

Drugač pa je bilo super.

aha, jaz pa ne user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
31.10.2009 20:11:56   
spps

kaj pa je to?
feliša, stari grad kateri ima labirint groze user posted image user posted image user posted image

ma,tema, megla,sveče, pa par modelov, ko se dere in grabi za nogeuser posted image user posted image v sstolpu bivšega graduuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
31.10.2009 20:12:18   
spps

Drugač pa je bilo super.

aha, jaz pa ne user posted image

tudi jaz ne :D

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?