Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 17:46:24
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz pa ne morem lepit sliiik , ojoj to je pa res škoda, kdo nam bo pa zdaj une lušne fante gor deval
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 17:50:23
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ojla Felix in Yania sta izdelale bojni plan ja, midve koke sva pozable, haha. Sem pa gledala vremensko napoved, mislim, da bo drug teden tudi nekaj dežja, tako da se bomo odločile verjetno tik pred zdajci. Kateri dnevi že tebi ustrezajo? sem si mislila, da se bo kaj takega zgodilo ko ste bile same čveke na kupu Glej meni je prav če prideta v torek, četrtek ali petek, v ponedeljek imava plavanje in v sredo telovadbo, bom pa vidla, kako bo Tiana, danes ima še zmeraj vročino, tako , da se bomo res sproti dogovarjale
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 17:50:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz pa ne morem lepit sliiik , ojoj to je pa res škoda, kdo nam bo pa zdaj une lušne fante gor deval jaz očitno ne
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 17:53:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz pa skor nič,oprala skuhala, pol sem pa z lariso šla na stari grad v labirint groze in kaj je bilo groznega?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 17:56:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz pa skor nič,oprala skuhala, pol sem pa z lariso šla na stari grad v labirint groze in kaj je bilo groznega? meni nič
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 17:57:04
|
|
|
|
tasa_m
|
pa kaj stalno vse pobegnete ko jaz pridem ?? saj pa nisem tak grozna ali ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 17:57:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa kaj stalno vse pobegnete ko jaz pridem ?? saj pa nisem tak grozna ali ? ja ti si manjkala v labirintu groze :D jaz si pa zdajle naročim pico na dom,haha
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 17:57:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz pa skor nič,oprala skuhala, pol sem pa z lariso šla na stari grad v labirint groze in kaj je bilo groznega? meni nič ti nisi za akcijo. Kaj pa Larisi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 17:57:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa kaj stalno vse pobegnete ko jaz pridem ?? saj pa nisem tak grozna ali ? ja ti si manjkala v labirint groze :D
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 17:59:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz pa skor nič,oprala skuhala, pol sem pa z lariso šla na stari grad v labirint groze in kaj je bilo groznega? meni nič ti nisi za akcijo. Kaj pa Larisi? najprej splohg not ni hodla. jaz pa pol ure v hrib hodla- sem že mislil,da zastonj sam pol se je le opogumla, sam držala se me je ko klop
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 17:59:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa kaj stalno vse pobegnete ko jaz pridem ?? saj pa nisem tak grozna ali ? ja ti si manjkala v labirint groze :D
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 18:00:30
|
|
|
|
spps
|
in kaj ste vi počeli?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 18:01:18
|
|
|
|
mama_milchy
|
no, pa začnemo jutri in seveda je treba
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 18:02:16
|
|
|
|
spps
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 18:03:03
|
|
|
|
spps
|
eno vprašanje: a se še kateri zgodi, da ko se začne o hujšanju menit, postane lačna?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 18:29:39
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps eno vprašanje: a se še kateri zgodi, da ko se začne o hujšanju menit, postane lačna? meni, sam jaz ssem tak skoz lačna pa hujšat še tud nimam namena
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 18:37:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps eno vprašanje: a se še kateri zgodi, da ko se začne o hujšanju menit, postane lačna? jaaaz! Grem na palačinko..hujšat začnem drug teden
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 18:40:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy no, pa začnemo jutri in seveda je treba o, jeeaah. JAz bom glavna navijačica
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 18:54:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem tud a, pe si nekak jedlinika brez mesa ne morem predstavljat jaz pa komot, pa po teh krvin skupinah tudi naj ne bi bila brez mesa. Po naravi sem totalni antimesojedec.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 18:55:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps lariso šla na stari grad v labirint groze kako je blo?? Si se kaj bala? Buuuuuuuu!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 18:55:29
|
|
|
|
Najaa
|
mmml, kako je blo s šparglji? mamaM a jutri je štart? Uh, pol moram pa še danes pospravit drugo polovico Domačice. Bo kera zvečer tu? tasa a si ti kej shujšala takrat, ko si bla na dieti? Ajde, grem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 18:57:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: spps eno vprašanje: a se še kateri zgodi, da ko se začne o hujšanju menit, postane lačna? meni, sam jaz ssem tak skoz lačna pa hujšat še tud nimam namena kam bi pa ti hujšala, te že itak ni nič skup
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 19:00:22
|
|
|
|
|
Rabim pomoč!!! Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala?? HVALA!!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 19:03:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Rabim pomoč!!! Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala?? HVALA!!! jaz bi ji dala kar, da v miru spi za zdravje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 19:03:12
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps eno vprašanje: a se še kateri zgodi, da ko se začne o hujšanju menit, postane lačna?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?