Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 0:13:31
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ojla Felix in Yania sta izdelale bojni plan ja, midve koke sva pozable, haha. Sem pa gledala vremensko napoved, mislim, da bo drug teden tudi nekaj dežja, tako da se bomo odločile verjetno tik pred zdajci. Kateri dnevi že tebi ustrezajo? o felix, ti si še tudi tu
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 0:16:04
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Aja pa da se pohvalim, sem jih 20kg že izgubila brez diete. Matr sm jih med nosečnostjo pridelala. Sem kar vzhajala v zadnjem mesecu nosečnosti... SAmo nisem pa nobene strije dobila. uau, to pa ni kar tako. Jaz bi jih rada 5 zgubila, pa se me oklepajo kot klop eh ki te maš ti pet kil viška ne znam povedat, samo vem, da par cunj ne spravim več nase no, te bom jaz raje kar tiho. ker sem do zdaj spravila ene kavbojke gor izpred nosečnosti in pol sem ugotovila da so še te strgane med nogami
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 0:16:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 MČ, bejž spat jaz grem tudi, lahko noč jaz sem se že naspala eno rundo. kam te zdaj greš?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 0:23:13
|
|
|
|
MalaČebelica
|
vse ste pobegnile. no, saj se tudi spodobi ob taki uri lahko noč
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 7:45:22
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dobro jutro, kako ste? Ste dobro spali? Mi OK, no ob 2eh je papcala in pol do 6:45, zdaj jo pa tati carta in Žigija seveda. Zadnjič, ko smo imele debato, če si vzamemo čas zase...no, jaz sem si včeraj privoščla eno uro kopalnice, penečo kopel, nisem volkodlakec masko na obaz, sfenirala; in najpomembneje NIHČE ME NI MOTIL fruchpause; jaz sem to zadnjič vidla v milerju ma sem razmišljala, če čem kupit al ne, pol pa nisem; ma bom šla iskat ooo, montignac na sporedu; jaz že pridno berem knjigo in me kr mika, no mal me to odbija, da krompirja ni sam se bomo privadli; jaz si že skrbno jedilnike pišem tak da bomo kmalu začeli , se strinja s tem, no sm pa tam bo treba tud krompi nardit, že zaradi Žige..... gremo v akcijo; dobimo obiske.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 7:52:59
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dobro jutro. mi smo že tudi auf. MamaM - bravo za včerajšnjo urico uživanja pri meni pa upam, da bo danes na vrsti. drugače grem jutri na pokopališče ponoči, da me ne bo nobeden videl mi smo pa spali tak. ne ravno fenomenalno, ampak dosti boljše kot prejšnje noči, ker se kašelj malo popravlja pri nas je že sonček, samo kaže samo ene 4 stopinje. pa bomo se že pač malo bolj oblekli pa bo....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 8:06:17
|
|
|
|
spps
|
jutro
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 8:26:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 po Montignacu? Mam skenirano knjigo, če je kej interesa Men si že obljubila, da mi pošlješ, pa pošta še ni prispela. lahk men tud, da mal pogledam kaj piše.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 8:26:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Aja pa da se pohvalim, sem jih 20kg že izgubila brez diete. Matr sm jih med nosečnostjo pridelala. Sem kar vzhajala v zadnjem mesecu nosečnosti... SAmo nisem pa nobene strije dobila. uau, to pa ni kar tako. Jaz bi jih rada 5 zgubila, pa se me oklepajo kot klop kdaj začnemo? s prvim? jaz sem mal prej spet celo čokolado požrla pa joj nehajta vidve suhici sej ne pravim,da sem debela sam se mi zdi, če bom zdaj lepo pustla,da se viški nabirajo, končni rezultat ne bo dober
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 8:26:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica glej jo - še ena. kaj te je z vami? najbolj suhe iz RR so se odločile da morejo še shujšat al kaj ti kokica pa ne moreš zdaj začet, ker ti jaz drugo sredo prinesem bountye sej je vedno tako. najbolj suhe se same sebi zdijo debele. No punce, če ste za, sem tudi jaz kandidatka. IN to zelo resna. jaz se nimam za debelo, vem pa,da imam nekje viška, kiga ne potrebujem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 8:26:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pod nickom ji piše, da je iz Kopra... a misliš, da za našimi Primorkami špijuni??? uf si se razjezla. prav tak ah briga me. Jaz nimam nič za skrivat. Je pa butasto, da nekdo bere sam zato, da špijunira za nekom. A ni no? Kok se jim da? zgleda,da imajo eni preveč časa in zelo pridne otroke
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 8:26:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Aja pa da se pohvalim, sem jih 20kg že izgubila brez diete. Matr sm jih med nosečnostjo pridelala. Sem kar vzhajala v zadnjem mesecu nosečnosti... SAmo nisem pa nobene strije dobila. uau, to pa ni kar tako. Jaz bi jih rada 5 zgubila, pa se me oklepajo kot klop eh ki te maš ti pet kil viška ne znam povedat, samo vem, da par cunj ne spravim več nase no, te bom jaz raje kar tiho. ker sem do zdaj spravila ene kavbojke gor izpred nosečnosti in pol sem ugotovila da so še te strgane med nogami pripravno... vprašaj moža če ga kaj moti?=
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 8:51:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 po Montignacu? Mam skenirano knjigo, če je kej interesa Men si že obljubila, da mi pošlješ, pa pošta še ni prispela. lahk men tud, da mal pogledam kaj piše. Sem dobila včeraj, pa ti bom kar forvardirala. Pa še nekaj od mameM, kar imam od prej. Punce, jutri je 1.nov.! Katera je za skupinsko montinjakanje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 8:51:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Zadnjič, ko smo imele debato, če si vzamemo čas zase...no, jaz sem si včeraj privoščla eno uro kopalnice, penečo kopel, nisem volkodlakec masko na obaz, sfenirala; in najpomembneje NIHČE ME NI MOTIL fruchpause; jaz sem to zadnjič vidla v milerju ma sem razmišljala, če čem kupit al ne, pol pa nisem; ma bom šla iskat Kam si jih zaprla, da te niso motli? Muller - gremo skupaj v pon.?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 8:59:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 po Montignacu? Mam skenirano knjigo, če je kej interesa Men si že obljubila, da mi pošlješ, pa pošta še ni prispela. lahk men tud, da mal pogledam kaj piše. Sem dobila včeraj, pa ti bom kar forvardirala. Pa še nekaj od mameM, kar imam od prej. Punce, jutri je 1.nov.! Katera je za skupinsko montinjakanje? jaz bom začela kr z ono metodo bolj pravilno prehranjevanje, ( zmanjšanj vnos cukra, kruha ,itd), pa po 18uri bom probala ne jest , če ne bo haska, pa potem kaj bolj konkretnega
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 9:09:50
|
|
|
|
spps
|
hvala, naajči
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 9:14:20
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Zadnjič, ko smo imele debato, če si vzamemo čas zase...no, jaz sem si včeraj privoščla eno uro kopalnice, penečo kopel, nisem volkodlakec masko na obaz, sfenirala; in najpomembneje NIHČE ME NI MOTIL fruchpause; jaz sem to zadnjič vidla v milerju ma sem razmišljala, če čem kupit al ne, pol pa nisem; ma bom šla iskat Kam si jih zaprla, da te niso motli? sej veš kako priden je moj pa se je ponudu za varuško; no Lea je itak že spala, z Žigo pa sta gledala ledeno dobo 3; Muller - gremo skupaj v pon.? za pon. ne vem če bom lahko; moj oče si je nogo mal fental in je rekla mama da ga bo treba peljat na kontrolo, se pa nismo nič konkretno zmenli, niti ure ne ve
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 9:15:16
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps hvala, naajči najčika, dej še meni pošlji, hvala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 9:20:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps hvala, naajči najčika, dej še meni pošlji, hvala če je pa to posredovano od tebe
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 9:22:18
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps hvala, naajči najčika, dej še meni pošlji, hvala če je pa to posredovano od tebe pa je rekla, da je še nekaj dobila včeraj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 9:23:08
|
|
|
|
mama_milchy
|
spps, pišem povzetek knjige na FB oz. nekaj osnovnih pravil
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 9:24:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy spps, pišem povzetek knjige na FB oz. nekaj osnovnih pravil nice
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 9:28:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy spps, pišem povzetek knjige na FB oz. nekaj osnovnih pravil nice ti jaz pošiljam, kar ti nimaš
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 10:01:15
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy spps, pišem povzetek knjige na FB oz. nekaj osnovnih pravil nice ti jaz pošiljam, kar ti nimaš hvala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 10:01:54
|
|
|
|
mediuhec
|
punce, jaz mam nekaj za vprašat- ali daste krompir, pa drugo zelenjavo ki jo kuhate tamalim hladno za jest? jaz jo, ker si vedno v neprej skuham, ne da potem našega lovim zadnjo sekundo, ko je že nestrpen, včasih pa tko dlje spi, pa hrana čaka. mislim da je malo čebelico tudi skrbelo, ker svojo pikico lovi s hrano, potem pa hiti s krompirjem, ki se tko dlje kuha....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?