Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 22:33:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 po Montignacu? Mam skenirano knjigo, če je kej interesa Men si že obljubila, da mi pošlješ, pa pošta še ni prispela.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 22:33:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pod nickom ji piše, da je iz Kopra... a misliš, da za našimi Primorkami špijuni???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 22:39:45
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 evo mi smo pa nekej pobrali vročino pa tolk sem bila vesela, ko je bila zdrava in sem premalo trkala na les ... zdaj pa imamo da bo kmalu bolje. hvala upam, da bodo pomagale
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 23:36:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps a boat trip (komedija) si gledala? Neeee, kaj to je varianta Road trip? jp, pa še euro trip. je še pa ena komedija, sam se naslova ne spomnim, ko eni bogataši naključno zberejo folk, da tekmujejo za denar ( tam špila rowan atkinson, ko ma spalno bolezen),sem se tud fajn nasmejala- če te zanima bom brata vprašala, če se naslova spomni. a ostale dele final destination si gledala? mene zanima
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 23:38:19
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Aja pa da se pohvalim, sem jih 20kg že izgubila brez diete. Matr sm jih med nosečnostjo pridelala. Sem kar vzhajala v zadnjem mesecu nosečnosti... SAmo nisem pa nobene strije dobila. uau, to pa ni kar tako. Jaz bi jih rada 5 zgubila, pa se me oklepajo kot klop eh ki te maš ti pet kil viška
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 23:40:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps in kaj ste danes počeli? kje so danes vse? Najaa je kr zginala, od ostalih pa ni nobene mi smo iskali gugalnico po CE a je nismo dobili bo treba spet iz NE naročiti očitno... kakšno gugalnico iščete?? nekaj takega kot imate vi v Pikapolonici so rekli, da to prodajajo le poleti. o bedno jaz sem mojga tudi navdušila nad toto gugalnico - je vido slike, kak je Klari fajn notri blo samo če ne bi blo treba luknje vrtat... ker to mu ne diši preveč....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 23:43:13
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Aja pa da se pohvalim, sem jih 20kg že izgubila brez diete. Matr sm jih med nosečnostjo pridelala. Sem kar vzhajala v zadnjem mesecu nosečnosti... SAmo nisem pa nobene strije dobila. uau, to pa ni kar tako. Jaz bi jih rada 5 zgubila, pa se me oklepajo kot klop kdaj začnemo? s prvim? jaz sem mal prej spet celo čokolado požrla pa joj nehajta vidve suhici
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 23:44:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps a boat trip (komedija) si gledala? Neeee, kaj to je varianta Road trip? jp, pa še euro trip. je še pa ena komedija, sam se naslova ne spomnim, ko eni bogataši naključno zberejo folk, da tekmujejo za denar ( tam špila rowan atkinson, ko ma spalno bolezen),sem se tud fajn nasmejala- če te zanima bom brata vprašala, če se naslova spomni. a ostale dele final destination si gledala? dej vpraši, mene zanima vprašala RAT RACE aja, to sem pa že gledala. fuuul dober film sem se skoraj polulala od smeha zraven
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 23:45:31
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A katera ve, kolikšne so kaj cene BARVNEGA fotokopiranja oz. printanja? Sem si kolendar nardila za drugo leto pa bi ga dala printat. T. pravi, da če on sprinta, da ga šef obesi,da celo barvo porabi Tak da mi druge nebo, koda dam profesionalcem nimam blage veze
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 23:46:10
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A katera ve, kolikšne so kaj cene BARVNEGA fotokopiranja oz. printanja? Sem si kolendar nardila za drugo leto pa bi ga dala printat. T. pravi, da če on sprinta, da ga šef obesi,da celo barvo porabi Tak da mi druge nebo, koda dam profesionalcem kupi printer mogoče bo res najcenejša varianta
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 23:47:14
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Aja pa da se pohvalim, sem jih 20kg že izgubila brez diete. Matr sm jih med nosečnostjo pridelala. Sem kar vzhajala v zadnjem mesecu nosečnosti... SAmo nisem pa nobene strije dobila. uau, to pa ni kar tako. Jaz bi jih rada 5 zgubila, pa se me oklepajo kot klop kdaj začnemo? s prvim? jaz sem mal prej spet celo čokolado požrla a bomo skupaj začele? Kaj s 1. novembrom??? Jaz sem ZA! glej jo - še ena. kaj te je z vami? najbolj suhe iz RR so se odločile da morejo še shujšat al kaj ti kokica pa ne moreš zdaj začet, ker ti jaz drugo sredo prinesem bountye
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 23:50:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica glej jo - še ena. kaj te je z vami? najbolj suhe iz RR so se odločile da morejo še shujšat al kaj ti kokica pa ne moreš zdaj začet, ker ti jaz drugo sredo prinesem bountye sej je vedno tako. najbolj suhe se same sebi zdijo debele. No punce, če ste za, sem tudi jaz kandidatka. IN to zelo resna.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 23:50:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pod nickom ji piše, da je iz Kopra... a misliš, da za našimi Primorkami špijuni??? uf si se razjezla. prav tak
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 23:51:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica glej jo - še ena. kaj te je z vami? najbolj suhe iz RR so se odločile da morejo še shujšat al kaj ti kokica pa ne moreš zdaj začet, ker ti jaz drugo sredo prinesem bountye sej je vedno tako. najbolj suhe se same sebi zdijo debele. No punce, če ste za, sem tudi jaz kandidatka. IN to zelo resna. jaz sem že začela študirat montija. samo se mi tak ne daaaa ubadat s tem lena do konca pač. eh, po moje bo šlo še preve dol, ko bom šla nazaj v službo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 23:52:43
|
|
|
|
MalaČebelica
|
kaj Najaa, še ne spiš?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 23:56:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pod nickom ji piše, da je iz Kopra... a misliš, da za našimi Primorkami špijuni??? uf si se razjezla. prav tak ah briga me. Jaz nimam nič za skrivat. Je pa butasto, da nekdo bere sam zato, da špijunira za nekom. A ni no? Kok se jim da?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 23:58:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kaj Najaa, še ne spiš? Ne, montija študiram. Pa ti? Si kaj boljše?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 0:11:15
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pod nickom ji piše, da je iz Kopra... a misliš, da za našimi Primorkami špijuni??? uf si se razjezla. prav tak ah briga me. Jaz nimam nič za skrivat. Je pa butasto, da nekdo bere sam zato, da špijunira za nekom. A ni no? Kok se jim da? ja se popolnoma strinjam. en folk ma pač preveč časa, kaj moreš....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 0:12:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ojla Felix in Yania sta izdelale bojni plan ja, midve koke sva pozable, haha. Sem pa gledala vremensko napoved, mislim, da bo drug teden tudi nekaj dežja, tako da se bomo odločile verjetno tik pred zdajci. Kateri dnevi že tebi ustrezajo?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 0:12:19
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Felix hvala za pogostitev danes, luštno je bilo in komaj čakam da se vidimo kaj...se zmenimo za Velenje..a ne...a bo prej Obala?... aja, pa majčka je suuuuperrr....smo imeli ene obiske in je rekla , če lahko kaj naroči?...pa sem ji slikice tvoje pokazala kaj ustvarjaš,,,pa ji je bilo fenomenalno,,,nekaj posebnega.... glede na čudno vremensko napoved za naslednji teden predlagam, da se odločiva v nedeljo. Jaz lahko katerikoli dan, samo v sredo ne. Kaj pa ti? Za majčke pa - sprejemam naročila
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 0:12:22
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pod nickom ji piše, da je iz Kopra... a misliš, da za našimi Primorkami špijuni??? uuuu, tole je pa direktno sporočilo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 0:12:25
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 po Montignacu? Mam skenirano knjigo, če je kej interesa Men si že obljubila, da mi pošlješ, pa pošta še ni prispela. sem, sem, samo najbrž še nisi vidla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 0:12:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Aja pa da se pohvalim, sem jih 20kg že izgubila brez diete. Matr sm jih med nosečnostjo pridelala. Sem kar vzhajala v zadnjem mesecu nosečnosti... SAmo nisem pa nobene strije dobila. uau, to pa ni kar tako. Jaz bi jih rada 5 zgubila, pa se me oklepajo kot klop eh ki te maš ti pet kil viška ne znam povedat, samo vem, da par cunj ne spravim več nase
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 0:12:52
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kaj Najaa, še ne spiš? Ne, montija študiram. Pa ti? Si kaj boljše? he he pa tak. me je danes ful glava bolela - ko sem se včeraj preveč nasekirala samo sem zdaj odspala eno kitico s klaro in moj je naredil fino večerjico in sem boljše ja jaz sem zdaj čisto aut, ker nisem par dni spremljala rr tak da nič ne vem, kaj se dogaja... ali je pri vas kaj novega???
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 0:12:57
|
|
|
|
felix7
|
MČ, bejž spat jaz grem tudi, lahko noč
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?