Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 21:27:33
|
|
|
|
spps
|
FBI,Interpol,Cia. TyTy?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 21:30:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps FBI,Interpol,Cia. TyTy? me bolj spominja na "podzemlje", ko se nikdar ne javlja mogoče celo KGB...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 21:31:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps FBI,Interpol,Cia. TyTy? me bolj spominja na "podzemlje", ko se nikdar ne javlja mogoče celo KGB... al pa kaka mafija
< Sporočilo je popravil spps -- 30.10.2009 21:33:09 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 21:34:06
|
|
|
|
felix7
|
pod nickom ji piše, da je iz Kopra... a misliš, da za našimi Primorkami špijuni???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 21:39:18
|
|
|
|
yania
|
oj...kaj dogaja..morm kej nazaj brt?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 21:40:45
|
|
|
|
trinity22
|
ojla Felix in Yania sta izdelale bojni plan
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 21:40:55
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: spps triny, a sam vročino ima al jo še kaj matra? zaenkrat ima samo vročino ... ni videt kaj drugega, razen da je bolj jokasta in ful pospana, na vsakih 15 minut spi .... a danes ma prvi dan vročino? ponavad se po 3-ed dneh pokaže kaj je. marcel je mel v dveh zaporednih tednih po 1-2 dni vročino, pol 3. teden je pa zob dobil. ja danes je prvi dan ..... kak visoko pa je imel Marcel, ker zarad zoba naj ne bi bila visoka ... no Tiana je imela ob 18h 39,3 pol sem dala pol svečke in ji je čez eno uro padla na 37, 5 .... bomo vidli kaj bo iz tega
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 21:42:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: spps triny, a sam vročino ima al jo še kaj matra? zaenkrat ima samo vročino ... ni videt kaj drugega, razen da je bolj jokasta in ful pospana, na vsakih 15 minut spi .... a danes ma prvi dan vročino? ponavad se po 3-ed dneh pokaže kaj je. marcel je mel v dveh zaporednih tednih po 1-2 dni vročino, pol 3. teden je pa zob dobil. ja danes je prvi dan ..... kak visoko pa je imel Marcel, ker zarad zoba naj ne bi bila visoka ... no Tiana je imela ob 18h 39,3 pol sem dala pol svečke in ji je čez eno uro padla na 37, 5 .... bomo vidli kaj bo iz tega za Marcela težko rečem kolk bi mel vročine, ker mu kar hitro začnem zbijat vročino (okol37.8-38) zna se pa res naredit,da gre za kako 6. bolezen, ta je kar pogosta.
< Sporočilo je popravil spps -- 30.10.2009 21:43:08 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 21:43:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pod nickom ji piše, da je iz Kopra... a misliš, da za našimi Primorkami špijuni??? zdaj si jo pa prestrašla...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 21:44:28
|
|
|
|
spps
|
Zdaj pa grem jaz tud gledat film, mojmu je ratalo domov od soseda Lahko noč :D
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 21:45:14
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer.Ve ste šle film gledat jaz ,pa sem ga že.Po dolgih letih čakanja ,da bom lahko kje z neta potegnila film ,ki sem ga nekoč gledala je končno bracotu uspelo najt eno verzijo. za mojga bracota. Drugač ,pa nič novega vse po starem.Bom ,pa danes pridna in grem spat. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 21:45:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pod nickom ji piše, da je iz Kopra... a misliš, da za našimi Primorkami špijuni??? mene bolj težko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 21:48:09
|
|
|
|
yania
|
Za Tiano pa en koš ....kaj bo zobek?.... Danes sem našemu prvič videla, kako lepo se vidi, da bosta spodaj glihkar pogledala dva zobka...ne vem kako naj opišem, u bistvu se prav črtici vidita, take bolj sive barve, na rdeči dlesni...no sej ne vem zdej kolk časa bo to trajala, lahk še kak mesec, samo res se lepo vidi... je pa tako bil utrujen da je joj danes... Felix, spal je tisto rundo v vozičku in potem nič več do 19.00 ko je po večerji samo dol pal... tako da ne vem, kaj bomo jutri že ob 5.00 se morali hecati z njim ....upam da ne... Felix hvala za pogostitev danes, luštno je bilo in komaj čakam da se vidimo kaj...se zmenimo za Velenje..a ne...a bo prej Obala?... aja, pa majčka je suuuuperrr....smo imeli ene obiske in je rekla , če lahko kaj naroči?...pa sem ji slikice tvoje pokazala kaj ustvarjaš,,,pa ji je bilo fenomenalno,,,nekaj posebnega....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 21:48:43
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer.Ve ste šle film gledat jaz ,pa sem ga že.Po dolgih letih čakanja ,da bom lahko kje z neta potegnila film ,ki sem ga nekoč gledala je končno bracotu uspelo najt eno verzijo. za mojga bracota. Drugač ,pa nič novega vse po starem.Bom ,pa danes pridna in grem spat. Lahko noč. dober večer & lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 21:51:42
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Za Tiano pa en koš ....kaj bo zobek?.... Danes sem našemu prvič videla, kako lepo se vidi, da bosta spodaj glihkar pogledala dva zobka...ne vem kako naj opišem, u bistvu se prav črtici vidita, take bolj sive barve, na rdeči dlesni...no sej ne vem zdej kolk časa bo to trajala, lahk še kak mesec, samo res se lepo vidi... je pa tako bil utrujen da je joj danes... Felix, spal je tisto rundo v vozičku in potem nič več do 19.00 ko je po večerji samo dol pal... tako da ne vem, kaj bomo jutri že ob 5.00 se morali hecati z njim ....upam da ne... Felix hvala za pogostitev danes, luštno je bilo in komaj čakam da se vidimo kaj...se zmenimo za Velenje..a ne...a bo prej Obala?... aja, pa majčka je suuuuperrr....smo imeli ene obiske in je rekla , če lahko kaj naroči?...pa sem ji slikice tvoje pokazala kaj ustvarjaš,,,pa ji je bilo fenomenalno,,,nekaj posebnega.... Yania hvala za pikepoke mogoče bod res zobki, no videt še ni prav kaj, ampak bi pa bil že čas ... super da ste pri felix uživali no upam, da prideta kmalu tudi v naše konce
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 21:52:53
|
|
|
|
yania
|
iiiiii...ta je pa prav posebej za vse ki so bubani .....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 21:53:35
|
|
|
|
yania
|
hm..ni prileplo..ma je tako polno pikapolonic,,,res čudovita fotka, pa nič...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 21:58:01
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania hm..ni prileplo..ma je tako polno pikapolonic,,,res čudovita fotka, pa nič... škoda ... no pa nič zato važen je namen
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 22:05:53
|
|
|
|
trinity22
|
kaj zdaj vse filme gledate
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 22:14:22
|
|
|
|
yania
|
Ne, ne gledam filma....imamo pokvarjeno plazmo ---- Zdej pa imava eno mini tv od mojih dol, rezervo, pa itak mi ni do tv...nikoli ne gledam, razen kmetov mal poslušam zraven...pa sej veste da raje z vami kako rečem... evo, jaz sem prelistala novičke, zdej pa odhajam...grem pod tuš in spat...moj je rekel, da imam danes do 22.00 čas, potem mi odnese računalnik... ...ma ne, samo res težko vstanem zjutraj, bi tako še spalaaaa.... no, lepo spite...pa pobožajte svoje sončke...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 22:30:28
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ne, ne gledam filma....imamo pokvarjeno plazmo ---- Zdej pa imava eno mini tv od mojih dol, rezervo, pa itak mi ni do tv...nikoli ne gledam, razen kmetov mal poslušam zraven...pa sej veste da raje z vami kako rečem... evo, jaz sem prelistala novičke, zdej pa odhajam...grem pod tuš in spat...moj je rekel, da imam danes do 22.00 čas, potem mi odnese računalnik... ...ma ne, samo res težko vstanem zjutraj, bi tako še spalaaaa.... no, lepo spite...pa pobožajte svoje sončke... lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 22:32:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 evo mi smo pa nekej pobrali vročino pa tolk sem bila vesela, ko je bila zdrava in sem premalo trkala na les ... zdaj pa imamo da bo kmalu bolje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 22:32:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem našla na RR nekaj nesvetov kako narediti kakšno voščilnico, dekoracijo ipd. za prihajajoče praznike. Mogoče kateri kaj pomaga http://www.ringaraja.net/forum/m_703413/mpage_1/key_/tm.htm#703807 Hvala! Zdaj se bo začelo, ja. Me že prsti srbijo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 22:32:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps in kaj ste danes počeli? kje so danes vse? Najaa je kr zginala, od ostalih pa ni nobene Naji se ne da nič.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 22:33:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A katera ve, kolikšne so kaj cene BARVNEGA fotokopiranja oz. printanja? Sem si kolendar nardila za drugo leto pa bi ga dala printat. T. pravi, da če on sprinta, da ga šef obesi,da celo barvo porabi Tak da mi druge nebo, koda dam profesionalcem Zakaj pa bi rada prisntala? A si naredila iz slik? Pol lahko daš razvit.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?