|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
30.10.2009 21:27:33   
spps
FBI,Interpol,Cia. TyTy?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
30.10.2009 21:30:44   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: spps

FBI,Interpol,Cia. TyTy?

me bolj spominja na "podzemlje", ko se nikdar ne javlja user posted image mogoče celo KGB...

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
30.10.2009 21:31:37   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

FBI,Interpol,Cia. TyTy?

me bolj spominja na "podzemlje", ko se nikdar ne javlja user posted image mogoče celo KGB...
user posted image user posted image user posted image  al pa kaka mafijauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 30.10.2009 21:33:09 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
30.10.2009 21:34:06   
felix7
user posted image user posted image user posted image
pod nickom ji piše, da je iz Kopra... a misliš, da za našimi Primorkami špijuni???

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
30.10.2009 21:39:18   
yania
oj...kaj dogaja..morm kej nazaj brt?

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
30.10.2009 21:40:45   
trinity22
ojla

Felix in Yania sta izdelale bojni planuser posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
30.10.2009 21:40:55   
trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

triny, a sam vročino ima al jo še kaj matra?user posted image user posted image user posted image

zaenkrat ima samo vročino ... ni videt kaj drugega, razen da je bolj jokasta in ful pospana, na vsakih 15 minut spi ....
a danes ma prvi dan vročino?  ponavad se po 3-ed dneh pokaže kaj je.

marcel je mel v dveh zaporednih tednih po 1-2 dni vročino, pol 3. teden je pa zob dobil.

ja danes je prvi dan ..... kak visoko pa je imel Marcel, ker zarad zoba naj ne bi bila visoka ... no Tiana je imela ob 18h 39,3 pol sem dala pol svečke in ji je čez eno uro padla na 37, 5 .... bomo vidli kaj bo iz tegauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
30.10.2009 21:42:48   
spps

triny, a sam vročino ima al jo še kaj matra?user posted image user posted image user posted image

zaenkrat ima samo vročino ... ni videt kaj drugega, razen da je bolj jokasta in ful pospana, na vsakih 15 minut spi ....
a danes ma prvi dan vročino?  ponavad se po 3-ed dneh pokaže kaj je.

marcel je mel v dveh zaporednih tednih po 1-2 dni vročino, pol 3. teden je pa zob dobil.

ja danes je prvi dan ..... kak visoko pa je imel Marcel, ker zarad zoba naj ne bi bila visoka ... no Tiana je imela ob 18h 39,3 pol sem dala pol svečke in ji je čez eno uro padla na 37, 5 .... bomo vidli kaj bo iz tegauser posted image
za Marcela težko rečem kolk bi mel vročine, ker mu kar hitro začnem zbijat vročino (okol37.8-38)

zna se pa res naredit,da gre za kako 6. bolezen, ta je kar pogosta.

< Sporočilo je popravil spps -- 30.10.2009 21:43:08 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
30.10.2009 21:43:51   
spps

pod nickom ji piše, da je iz Kopra... a misliš, da za našimi Primorkami špijuni???
zdaj si jo pa prestrašla...user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
30.10.2009 21:44:28   
spps
Zdaj pa grem jaz tud gledat film, mojmu je ratalo domov od sosedauser posted image user posted image user posted image

Lahko noč :D

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
30.10.2009 21:45:14   
PERSIDA
Dober večer.Ve ste šle film gledat jaz ,pa sem ga že.Po dolgih letih čakanja ,da bom lahko kje z neta potegnila film ,ki sem ga nekoč gledala je končno bracotu uspelo najt eno verzijo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mojga bracota.
Drugač ,pa nič novega vse po starem.Bom ,pa danes pridna in grem spat.
Lahko noč.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
30.10.2009 21:45:22   
spps

mene bolj težkouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
30.10.2009 21:48:09   
yania
Za Tiano pa en koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....kaj bo zobek?....
Danes sem našemu prvič videla, kako lepo se vidi, da bosta spodaj glihkar pogledala dva zobka...ne vem kako naj opišem, u bistvu se prav črtici vidita, take bolj sive barve, na rdeči dlesni...no sej ne vem zdej kolk časa bo to trajala, lahk še kak mesec, samo res se lepo vidi...
je pa tako bil utrujen da je joj danes...
Felix, spal je tisto rundo v vozičku in potem nič več do 19.00 ko je po večerji samo dol pal...user posted image user posted image user posted image tako da ne vem, kaj bomo jutri že ob 5.00 se morali hecati z njimuser posted image ....upam da ne...

Felix hvala za pogostitev danes, luštno je bilo in komaj čakam da se vidimo kaj...se zmenimo za Velenje..a ne...a bo prej Obala?...
aja, pa majčka je suuuuperrr....smo imeli ene obiske in je rekla user posted image , če lahko kaj naroči?...pa sem ji slikice tvoje pokazala kaj ustvarjaš,,,pa ji je bilo fenomenalno,,,nekaj posebnega....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 4263
30.10.2009 21:48:43   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober večer.Ve ste šle film gledat jaz ,pa sem ga že.Po dolgih letih čakanja ,da bom lahko kje z neta potegnila film ,ki sem ga nekoč gledala je končno bracotu uspelo najt eno verzijo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mojga bracota.
Drugač ,pa nič novega vse po starem.Bom ,pa danes pridna in grem spat.
Lahko noč.

dober večer & lahko nočuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
30.10.2009 21:51:42   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Za Tiano pa en koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....kaj bo zobek?....
Danes sem našemu prvič videla, kako lepo se vidi, da bosta spodaj glihkar pogledala dva zobka...ne vem kako naj opišem, u bistvu se prav črtici vidita, take bolj sive barve, na rdeči dlesni...no sej ne vem zdej kolk časa bo to trajala, lahk še kak mesec, samo res se lepo vidi...
je pa tako bil utrujen da je joj danes...
Felix, spal je tisto rundo v vozičku in potem nič več do 19.00 ko je po večerji samo dol pal...user posted image user posted image user posted image tako da ne vem, kaj bomo jutri že ob 5.00 se morali hecati z njimuser posted image ....upam da ne...

Felix hvala za pogostitev danes, luštno je bilo in komaj čakam da se vidimo kaj...se zmenimo za Velenje..a ne...a bo prej Obala?...
aja, pa majčka je suuuuperrr....smo imeli ene obiske in je rekla user posted image , če lahko kaj naroči?...pa sem ji slikice tvoje pokazala kaj ustvarjaš,,,pa ji je bilo fenomenalno,,,nekaj posebnega....

Yania hvala za pikepoke mogoče bod res zobki, no videt še ni prav kaj, ampak bi pa bil že časuser posted image  ... super da
ste pri felix uživali no upam, da prideta kmalu tudi v naše konce user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
30.10.2009 21:52:53   
yania

iiiiii...ta je pa prav posebej za vse ki so bubani .....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4266
30.10.2009 21:53:35   
yania
hm..ni prileplo..ma je tako polno pikapolonic,,,res čudovita fotka, pa nič...user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
30.10.2009 21:58:01   
trinity22

hm..ni prileplo..ma je tako polno pikapolonic,,,res čudovita fotka, pa nič...user posted image

škoda ... no pa nič zato važen je namen user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
30.10.2009 22:05:53   
trinity22
kaj zdaj vse filme gledateuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4269
30.10.2009 22:14:22   
yania
Ne, ne gledam filma....imamo pokvarjeno plazmo user posted image ----
Zdej pa imava eno mini tv od mojih dol, rezervo, pa itak mi ni do tv...nikoli ne gledam, razen kmetovuser posted image  mal poslušam zraven...pa sej veste da raje z vami kako rečem...
evo, jaz sem prelistala novičke, zdej pa odhajam...grem pod tuš in spat...moj je rekel, da imam danes do 22.00 čas, potem mi odnese računalnik...user posted image ...ma ne, samo res težko vstanem zjutraj, bi tako še spalaaaa....

no, lepo spite...pa pobožajte svoje sončke...

Neposredna povezava do sporočila: 4270
30.10.2009 22:30:28   
trinity22

Ne, ne gledam filma....imamo pokvarjeno plazmo user posted image ----
Zdej pa imava eno mini tv od mojih dol, rezervo, pa itak mi ni do tv...nikoli ne gledam, razen kmetovuser posted image  mal poslušam zraven...pa sej veste da raje z vami kako rečem...
evo, jaz sem prelistala novičke, zdej pa odhajam...grem pod tuš in spat...moj je rekel, da imam danes do 22.00 čas, potem mi odnese računalnik...user posted image ...ma ne, samo res težko vstanem zjutraj, bi tako še spalaaaa....

no, lepo spite...pa pobožajte svoje sončke...

lahko nočuser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
30.10.2009 22:32:21   
Najaa

evo mi smo pa nekej pobrali vročinouser posted image user posted image pa tolk sem bila vesela, ko je bila zdrava in sem premalo trkala na les ... zdaj pa imamouser posted image

user posted image user posted image user posted image da bo kmalu bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 4272
30.10.2009 22:32:32   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Sem našla na RR nekaj nesvetov kako narediti kakšno voščilnico, dekoracijo ipd. za prihajajoče praznike. Mogoče kateri kaj pomaga user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_703413/mpage_1/key_/tm.htm#703807

Hvala! Zdaj se bo začelo, ja. Me že prsti srbijo. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
30.10.2009 22:32:54   
Najaa

in kaj ste danes počeli?

kje so danes vse?

Najaa je kr zginala, od ostalih pa ni nobene

Naji se ne da nič. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
30.10.2009 22:33:17   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

A katera ve, kolikšne so kaj cene BARVNEGA fotokopiranja oz. printanja?  user posted image

Sem si kolendar nardila za drugo leto pa bi ga dala printat. T. pravi, da če on sprinta, da ga šef obesi,da celo barvo porabi user posted image user posted image user posted image
Tak da mi druge nebo, koda dam profesionalcem user posted image

Zakaj pa bi rada prisntala? A si naredila iz slik? Pol lahko daš razvit.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?