Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:45:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 nekaj takega kot imate vi v Pikapolonici so rekli, da to prodajajo le poleti. ja, letos jih nebo več na razpolago. Tak so nama tudi rekli, pol pa so poklicali mal po njihov poslovalnicah in so našle še samcato Kaj pa na sončku si pogledala? Se mi zdi,da sem jaz tam jih tud gledala ampak tomažu ni bila tak lepa ja, sem ravnokar gledala...pa jih tudi nimajo takih ali podobnih ...le one, ki so samo za zunaj...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:47:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Aja pa da se pohvalim, sem jih 20kg že izgubila brez diete. Matr sm jih med nosečnostjo pridelala. Sem kar vzhajala v zadnjem mesecu nosečnosti... SAmo nisem pa nobene strije dobila. uau, to pa ni kar tako. Jaz bi jih rada 5 zgubila, pa se me oklepajo kot klop pol veš da si dober gostitelj, če nočejo od tebe jih dobro futram
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:48:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ja, sem ravnokar gledala...pa jih tudi nimajo takih ali podobnih ...le one, ki so samo za zunaj... no, saj pa se kamot lahko hodite k nam guncat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:49:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ja, sem ravnokar gledala...pa jih tudi nimajo takih ali podobnih ...le one, ki so samo za zunaj... no, saj pa se kamot lahko hodite k nam guncat je blo res ful fajn...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:50:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Aja pa da se pohvalim, sem jih 20kg že izgubila brez diete. Matr sm jih med nosečnostjo pridelala. Sem kar vzhajala v zadnjem mesecu nosečnosti... SAmo nisem pa nobene strije dobila. uau, to pa ni kar tako. Jaz bi jih rada 5 zgubila, pa se me oklepajo kot klop pol veš da si dober gostitelj, če nočejo od tebe jih dobro futram
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:50:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ja, sem ravnokar gledala...pa jih tudi nimajo takih ali podobnih ...le one, ki so samo za zunaj... no, saj pa se kamot lahko hodite k nam guncat je blo res ful fajn... lahko pa tvoj do srede tiste hakle namontira pa gugalnico zraven prnesem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:51:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer. Se mal na hitro javim, grem gledat nek film na kanal A, ker nama ne gre gledat iz računalnika na TV pridita v konjice
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:51:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Aja pa da se pohvalim, sem jih 20kg že izgubila brez diete. Matr sm jih med nosečnostjo pridelala. Sem kar vzhajala v zadnjem mesecu nosečnosti... SAmo nisem pa nobene strije dobila. uau, to pa ni kar tako. Jaz bi jih rada 5 zgubila, pa se me oklepajo kot klop kdaj začnemo? s prvim? jaz sem mal prej spet celo čokolado požrla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:51:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps zorica, ti tud lahko kaj napišeš kako ste kaj, glede na to, da se že doooolgo nisi oglasila k marčevkam a se je že kdaj oglasila? junija in julija, ma bebija rojenega na začetku marca ( interpol)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:51:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps a ma katera kako easy dieto? ma jaz se bi res rada znebila par kg pred decembrskimi prazniki,če ne bom pol fejst fejst žalostna se mi zdi,da če se zdaj ne spravim, se mi bo še sam nabiralo... leta so tu ahjoj, bogica ja.. kolk že maš..abraham se bliža a ne? na pol poti je že uf, že mal več kot pol
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:51:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps a boat trip (komedija) si gledala? Neeee, kaj to je varianta Road trip? jp, pa še euro trip. je še pa ena komedija, sam se naslova ne spomnim, ko eni bogataši naključno zberejo folk, da tekmujejo za denar ( tam špila rowan atkinson, ko ma spalno bolezen),sem se tud fajn nasmejala- če te zanima bom brata vprašala, če se naslova spomni. a ostale dele final destination si gledala? dej vpraši, mene zanima vprašala RAT RACE
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:53:24
|
|
|
|
tasa_m
|
A katera ve, kolikšne so kaj cene BARVNEGA fotokopiranja oz. printanja? Sem si kolendar nardila za drugo leto pa bi ga dala printat. T. pravi, da če on sprinta, da ga šef obesi,da celo barvo porabi Tak da mi druge nebo, koda dam profesionalcem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:53:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer. Se mal na hitro javim, grem gledat nek film na kanal A, ker nama ne gre gledat iz računalnika na TV pridita v konjice ddddd
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:54:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A katera ve, kolikšne so kaj cene BARVNEGA fotokopiranja oz. printanja? Sem si kolendar nardila za drugo leto pa bi ga dala printat. T. pravi, da če on sprinta, da ga šef obesi,da celo barvo porabi Tak da mi druge nebo, koda dam profesionalcem kupi printer
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:55:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Aja pa da se pohvalim, sem jih 20kg že izgubila brez diete. Matr sm jih med nosečnostjo pridelala. Sem kar vzhajala v zadnjem mesecu nosečnosti... SAmo nisem pa nobene strije dobila. uau, to pa ni kar tako. Jaz bi jih rada 5 zgubila, pa se me oklepajo kot klop kdaj začnemo? s prvim? jaz sem mal prej spet celo čokolado požrla a bomo skupaj začele? Kaj s 1. novembrom??? Jaz sem ZA!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:56:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A katera ve, kolikšne so kaj cene BARVNEGA fotokopiranja oz. printanja? Sem si kolendar nardila za drugo leto pa bi ga dala printat. T. pravi, da če on sprinta, da ga šef obesi,da celo barvo porabi Tak da mi druge nebo, koda dam profesionalcem kupi printer nimam ga kam za dat. Ma dober printer je od 100€ dalje, kolendar pa pride 12€
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:56:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz vas zapuščam. LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:57:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 a bomo skupaj začele? Kaj s 1. novembrom??? Jaz sem ZA! ja, ljubi bog, kam pa bi ti rada shujšala?? jezik ??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:57:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz vas zapuščam. LAHKO NOČ! nočko! Tudi jaz grem pred TV. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:58:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Aja pa da se pohvalim, sem jih 20kg že izgubila brez diete. Matr sm jih med nosečnostjo pridelala. Sem kar vzhajala v zadnjem mesecu nosečnosti... SAmo nisem pa nobene strije dobila. uau, to pa ni kar tako. Jaz bi jih rada 5 zgubila, pa se me oklepajo kot klop kdaj začnemo? s prvim? jaz sem mal prej spet celo čokolado požrla a bomo skupaj začele? Kaj s 1. novembrom??? Jaz sem ZA! jaz tud. rabim sam spodbudo,da neham žret po 18- uri,haha
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 21:14:03
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Aja pa da se pohvalim, sem jih 20kg že izgubila brez diete. Matr sm jih med nosečnostjo pridelala. Sem kar vzhajala v zadnjem mesecu nosečnosti... SAmo nisem pa nobene strije dobila. uau, to pa ni kar tako. Jaz bi jih rada 5 zgubila, pa se me oklepajo kot klop kdaj začnemo? s prvim? jaz sem mal prej spet celo čokolado požrla če s prvim začnemo, grem takoj v hladilnik na "poslovilca"
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 21:14:05
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Aja pa da se pohvalim, sem jih 20kg že izgubila brez diete. Matr sm jih med nosečnostjo pridelala. Sem kar vzhajala v zadnjem mesecu nosečnosti... SAmo nisem pa nobene strije dobila. uau, to pa ni kar tako. Jaz bi jih rada 5 zgubila, pa se me oklepajo kot klop kdaj začnemo? s prvim? jaz sem mal prej spet celo čokolado požrla a bomo skupaj začele? Kaj s 1. novembrom??? Jaz sem ZA! po Montignacu? Mam skenirano knjigo, če je kej interesa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 21:17:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Aja pa da se pohvalim, sem jih 20kg že izgubila brez diete. Matr sm jih med nosečnostjo pridelala. Sem kar vzhajala v zadnjem mesecu nosečnosti... SAmo nisem pa nobene strije dobila. uau, to pa ni kar tako. Jaz bi jih rada 5 zgubila, pa se me oklepajo kot klop kdaj začnemo? s prvim? jaz sem mal prej spet celo čokolado požrla a bomo skupaj začele? Kaj s 1. novembrom??? Jaz sem ZA! po Montignacu? Mam skenirano knjigo, če je kej interesa a ta je brez krompirja? jaz se krompirju ne morem odpovedat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 21:21:52
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Aja pa da se pohvalim, sem jih 20kg že izgubila brez diete. Matr sm jih med nosečnostjo pridelala. Sem kar vzhajala v zadnjem mesecu nosečnosti... SAmo nisem pa nobene strije dobila. uau, to pa ni kar tako. Jaz bi jih rada 5 zgubila, pa se me oklepajo kot klop kdaj začnemo? s prvim? jaz sem mal prej spet celo čokolado požrla a bomo skupaj začele? Kaj s 1. novembrom??? Jaz sem ZA! po Montignacu? Mam skenirano knjigo, če je kej interesa a ta je brez krompirja? jaz se krompirju ne morem odpovedat uf, pojma nimam, še nisem začela študirat tega
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 21:21:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Aja pa da se pohvalim, sem jih 20kg že izgubila brez diete. Matr sm jih med nosečnostjo pridelala. Sem kar vzhajala v zadnjem mesecu nosečnosti... SAmo nisem pa nobene strije dobila. uau, to pa ni kar tako. Jaz bi jih rada 5 zgubila, pa se me oklepajo kot klop kdaj začnemo? s prvim? jaz sem mal prej spet celo čokolado požrla če s prvim začnemo, grem takoj v hladilnik na "poslovilca" daj si še duška
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?