|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
30.10.2009 13:02:25   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

a ono ogabno špinačo si tud pojedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi še nisem čula za frucht pause.

a-a tistega pa ne. Zelenjavnih ne maram..

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
30.10.2009 13:02:28   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

evo mi smo pa nekej pobrali vročinouser posted image user posted image pa tolk sem bila vesela, ko je bila zdrava in sem premalo trkala na les ... zdaj pa imamouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4177
30.10.2009 13:08:28   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Zdravo babike.

mama_m - ne vem al maš tolko pridne otroke al kaj ,ko bi jaz mela tolko cajta.Kaj mi pomaga ,da vstanem ob petih ,če moram bit aktivna zraven pri igri tako zahteva dvojček buser posted image .Zvečer ko ,pa bi lahko ,pa z vami tračkam.Mi mora kdo komp odvlečt ,da ne bom štrckalauser posted image .

sta pridna, res; Žiga se full rad igra z Leo pa ona se tud veliko sama zamoti, v stajici recimo je lahko kako uro, pa s hojico šiba po dnevni in hodniku;

A se Lea same vstane ?Sprašujem ker jo imaš v hojici.Ko se bo Anže sam tako zaigral kot Tomaž pol sem na konju.Anže se s časoma utrudi ko sedi ,čeprav zelo lepo sedi in potem je očitno bolj siguren ,če sem jaz zraven.Ker vidi ,da Tomaž sedi in se igra in ni šans ,da ga dam pol sede ali leže.Pa saj končno se moram z njim ukvarjat ,da bo z njim vse ok.No se rezultati se že kažejo.Sem ,pa vesela ko te berem ,da res lahko brez skrbi zraven njiju še kaj narediš.Jaz grem zdaj tudi malo šipe  glancat je tiho ratalo.Upam ,da vsaj kako uro.Jaz ju res skoz pohvalim ,ko spita kako uro,pa ,da jaz kaj naredim.

ja, Lea če ima trdo oporo se dvigne; npr.če ležim na postelji na boku, se prime zame in hop gor, pa ko sedi na puzzlah, se ob igralnem loku dvigne; pa v stolčku za hranjenje se dviga tak da jo dam v hojico ma cca 10minutk dnevno, no kako minuto več; je pa tudi dan ko je niti za minute ne dam noter.....

evo danes sem jo pohvala večkrat pa je postala sitna; ni še namreč kaj konkretno odspala in zdaj cmiri; kuham kosilo z njo v naročju user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
30.10.2009 13:11:09   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

pri naši ni nobenega efekta na por. no, ampak naša ni dokaz za nič in se je ne da z nobenim primerjat user posted image user posted image user posted image

Tvoja je pač MILCH BEJBA pa je kak je.. user posted image

ja upam, da jo kmalu mine, ker do petega leta pa je res ne bi rada imela gor prilimane user posted image

pa daj, kdo pa do 5-let doji? user posted image user posted image user posted image

manijaki. pa jaz bom mogla če ne bo nič jedla user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
30.10.2009 13:22:19   
Lolita23
Živjo!!

SE na hitro javljam iz Dolenjske natačneje iz Studenca, na poti.NIsem prebrala sam preletela sem in zato:

Za tiano in vse bolaneuser posted image , da se čimprej pozdravijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spps 
kak pa si to prevleko naročila, jaz take stvari nimam pojma.user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4180
30.10.2009 15:48:06   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Lucija je zaninala, prej pa se je zelo pridno igrala, tako da sem cunje zložila in spravila pa piščančno zelenjavna juhica se kuha, potem bom vzela ven zelenjavco in pa mesek zmiksala za Lucijo, za naju z možekom pa malo začinila juhico, pa z zmiksanega piščančjega mesa, zdroba in jajčk še cmoke za not naredim, potem pa sam še mal motovilca s krompirčkom pa bo kosilce.

Včeraj smo pa šli popoldne svečke na pokopališče prižgat pa v BTC. Smo kupili predpražnik in en luškan kos tepiha za Lucijo, da se lahko gor igra, ker je ono penco sestavljanko preveč rofkala in vogale jedla, pa sva se bala, da kaj odgrizne in popapa, ko bo več zobkov.

Aja, prej pa je bila ena oddaja na radiju o otroški prehrani in so odsvetovali vse skutke in jogurtke  s konzervansi, ojačevalci okusov in umetnimi barvili. Potem je pa dietologinja svetovala, da če že hočeš dat kaj dojenčku za malico na poti, da je  praktično in neškodljivo dat Frucht pause (ali neki takega - kdo to dela??) ali pa kako drugo sadno kašico (kjer je samo zmiksano sadje sterilno zaprto) v mali pakungi. Odsvetuje večje kozarčke, ker če odpreš in se le napol poje in ostanek vlačiš s sabo naokoli, se kje bolj na toplem hitro lahko razvijejo kake klice... Pa vedno s čisto suho žličko jemat iz kozarčkov tudi doma in ostalo spravit takoj v hladilnik in porabiti v roku. Baje da imajo kar nekaj malih otrok na leto v pediatrični, ki so zboleli zaradi nepravilnega ravnanja s hrano.

to izdeluje Hipp in se dobi v Mullerju ... no vsaj jaz sem tam nabavla, so pa res take male pakunge, da eno sigurno poje takoj user posted image

No saj zdaj sem vidla, da ste že ugotovile ... so različni okusi in naša to ful rada je ... so pa p potem še od nestlea, pa tista Mullerjeva znamka(bebivita) ... tak da je tega polnouser posted image

hvala za pikepoke, zaenkrat vročina še samo raste in babika spiuser posted image

< Sporočilo je popravil trinity22 -- 30.10.2009 15:50:12 >

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
30.10.2009 15:52:26   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!

SE na hitro javljam iz Dolenjske natačneje iz Studenca, na poti.NIsem prebrala sam preletela sem in zato:

Za tiano in vse bolaneuser posted image , da se čimprej pozdravijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spps 
kak pa si to prevleko naročila, jaz take stvari nimam pojma.user posted image user posted image user posted image user posted image

? Kako prevleko?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
30.10.2009 15:53:11   
spps
triny, a sam vročino ima al jo še kaj matra?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
30.10.2009 16:15:43   
tasa_m
spps a ti pa vse nicke v krajšaš  al kak? user posted image  user posted image  user posted image

men pa je FB zašteko..sploh mi ne zazna gesla. Ko sem iskala tist meni,d a dam nazaj v normalno stanje, mi je vse skup zaštekalo. Ko ga šora, pa FB. user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
30.10.2009 16:58:19   
tasa_m
Sem našla na RR nekaj nesvetov kako narediti kakšno voščilnico, dekoracijo ipd. za prihajajoče praznike. Mogoče kateri kaj pomaga user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_703413/mpage_1/key_/tm.htm#703807

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
30.10.2009 17:48:11   
trezika

Sem našla na RR nekaj nesvetov kako narediti kakšno voščilnico, dekoracijo ipd. za prihajajoče praznike. Mogoče kateri kaj pomaga user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_703413/mpage_1/key_/tm.htm#703807

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful fajn zadeva.... me včasih celo prime, da bi kaj ustvarjala, sploh tako za praznike user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
30.10.2009 17:51:38   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: spps

triny, a sam vročino ima al jo še kaj matra?user posted image user posted image user posted image

zaenkrat ima samo vročino ... ni videt kaj drugega, razen da je bolj jokasta in ful pospana, na vsakih 15 minut spi ....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
30.10.2009 19:23:49   
spps

spps a ti pa vse nicke v krajšaš  al kak? user posted image  user posted image  user posted image

men pa je FB zašteko..sploh mi ne zazna gesla. Ko sem iskala tist meni,d a dam nazaj v normalno stanje, mi je vse skup zaštekalo. Ko ga šora, pa FB. user posted image user posted image

a maš kaj proti???user posted image user posted image

ja ne vem kake bedarije hočeš pisat na FB,da ti gesla ne prime- men dans dela skoz ok :D

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
30.10.2009 19:23:53   
spps

zaenkrat ima samo vročino ... ni videt kaj drugega, razen da je bolj jokasta in ful pospana, na vsakih 15 minut spi ....
a danes ma prvi dan vročino?  ponavad se po 3-ed dneh pokaže kaj je.

marcel je mel v dveh zaporednih tednih po 1-2 dni vročino, pol 3. teden je pa zob dobil.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
30.10.2009 19:34:17   
spps
zorica, ti tud lahko kaj napišeš kako ste kaj, glede na to, da se že doooolgo nisi oglasila k marčevkamuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
30.10.2009 19:37:04   
Najaa

mama_m VI pa ste PREVEČ pridni user posted image user posted image user posted image . Mi vzbudiš kar slabo vest user posted image samo se ji pustim motit user posted image

se podpišem. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
30.10.2009 19:37:10   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image

tasa ti si se naspala?
spps, objemček. user posted image

Naja sem se ja user posted image Sem ob 6.30 iz postelje hotela vujt pa me je zahapsala in sma se pol še pol urce cartali pol pa vstali.. Rana ura zlata ura pravijo.. user posted image
Pa vi?

Tudi dobro spali, hvala. Zdajle pa že računam na dobro nocojšnjo noč. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
30.10.2009 19:40:31   
spps

tasa ti si se naspala?
spps, objemček. user posted image

Naja sem se ja user posted image Sem ob 6.30 iz postelje hotela vujt pa me je zahapsala in sma se pol še pol urce cartali pol pa vstali.. Rana ura zlata ura pravijo.. user posted image
Pa vi?

Tudi dobro spali, hvala. Zdajle pa že računam na dobro nocojšnjo noč. user posted image

jaz sem že obupalauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
30.10.2009 19:41:46   
KOKICA32
Dober večer! user posted image

Malo na hitrco se javim, da ne bom dobila neupravičenih user posted image , potem pa šibam gledati film.

Kako kaj?

Je katera tukaj že?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
30.10.2009 19:43:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Malo na hitrco se javim, da ne bom dobila neupravičenih user posted image , potem pa šibam gledati film.

Kako kaj?

Je katera tukaj že?

da,malo bom tu, ker jaz pol tud grem gledat film, mislim,da bo danes grozljivka :D

kaj boš pa ti gledala?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
30.10.2009 19:50:28   
KOKICA32

Kako kaj?

Je katera tukaj že?

da,malo bom tu, ker jaz pol tud grem gledat film, mislim,da bo danes grozljivka :D

kaj boš pa ti gledala?

Surrogates- Nadomestki, nov film...ZF, Bruce Willis...moj si je ta film izbral...sem ga ravno dol potegnila.

Katero grozlijvko boš pa ti gledala!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
30.10.2009 19:50:32   
KOKICA32

evo mi smo pa nekej pobrali vročinouser posted image user posted image pa tolk sem bila vesela, ko je bila zdrava in sem premalo trkala na les ... zdaj pa imamouser posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
30.10.2009 19:50:34   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image 15-tihuser posted image

te pa sploh nebomo prišli  user posted image user posted image

če se hecam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
30.10.2009 19:55:56   
spps

Kako kaj?

Je katera tukaj že?

kaj boš pa ti gledala?

Surrogates- Nadomestki, nov film...ZF, Bruce Willis...moj si je ta film izbral...sem ga ravno dol potegnila.

final destination4, je tud še topeluser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 30.10.2009 19:57:07 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
30.10.2009 19:57:04   
KOKICA32

Kako kaj?

Je katera tukaj že?

kaj boš pa ti gledala?

final destination, je tud še topeluser posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?