Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mene pa skrbi 30.10.2009 13:27:20
|
|
|
|
ljupka
|
Draga moja moj 6 letnik tudi ni nikoli veliko jedel sem se ful sekirala in še danes zelo malo je!Vse so me tolažle da bo enkrat začel,gdaj bo ta dan ne vem! Če mu dam zjutraj ob 8h zajtrk ob 12h ni lačen je more pojest kosila!Če za kosilo poje juho ,krompir pa meso ne gresta vanj!Tako da večkrat spustimo juho,ker ga čist zapahne,ali pa kakšen posladek,pol nič več ne je!No upam da bo enkrat boljš! Ful rad govori,pa ga je treba skoz drezat,jej,jej,bod tiho,jej!Tudi v vrtcu je morala vzgojiteljica pri njem sedet in mu govort,da naj bo tiho in naj je! Kupila sem tudi pikovit za apetit,pa ni pomagalo!
|
|
|
|
RE: Mene pa skrbi 30.10.2009 13:51:47
|
|
|
|
Lolek in Bolek
|
Temo se hotela dati na vrtec in vzgoja, zato moderatorje vljudno prosim, če mi jo prestavijo. Hvala
|
|
|
|
RE: Mene pa skrbi 30.10.2009 14:02:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako pa ste glede zeleza? Nas je bil tudi nejesc,ampak po jemanju aktiferina se mu je dvignilo zelezo in apetit.
|
|
|
|
RE: Mene pa skrbi 30.10.2009 17:08:43
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Če mu dam zjutraj ob 8h zajtrk ob 12h ni lačen je more pojest kosila!Če za kosilo poje juho ,krompir pa meso ne gresta vanj!Tako da večkrat spustimo juho,ker ga čist zapahne,ali pa kakšen posladek,pol nič več ne je!No upam da bo enkrat boljš! Ful rad govori,pa ga je treba skoz drezat,jej,jej,bod tiho,jej!Tudi v vrtcu je morala vzgojiteljica pri njem sedet in mu govort,da naj bo tiho in naj je! Pri nas je isto (3,5l) medtem, ko pa pride obdobje in je kot vreča brez dna, da ne vem kam tak drobižek da vso tisto hrano
|
|
RE: Mene pa skrbi 31.10.2009 16:48:09
|
|
|
|
Splišni
|
Moj ni nikoli jedel v vftcu, no, sem in tja kaj, ampak zelo malo, pa tudi zdaj v šoli ne. Pa doma tudi zelo malo. Eni so pač taki. Malo rabijo. Aja, razen preden zboli, takrat pa kakšen teden fuuul je. Takrat že vemo, da bo zbolel. Očitno se telo pripravlja na to, da potem pa kaken teden ali 14 dni ne bo nič dobilo.
|
|
|
|
RE: Mene pa skrbi 31.10.2009 20:10:35
|
|
|
|
tanjusi
|
Draga moja moj 6 letnik tudi ni nikoli veliko jedel sem se ful sekirala in še danes zelo malo je!Vse so me tolažle da bo enkrat začel,gdaj bo ta dan ne vem! Če mu dam zjutraj ob 8h zajtrk ob 12h ni lačen je more pojest kosila!Če za kosilo poje juho ,krompir pa meso ne gresta vanj!Tako da večkrat spustimo juho,ker ga čist zapahne,ali pa kakšen posladek,pol nič več ne je!No upam da bo enkrat boljš! Ful rad govori,pa ga je treba skoz drezat,jej,jej,bod tiho,jej!Tudi v vrtcu je morala vzgojiteljica pri njem sedet in mu govort,da naj bo tiho in naj je! Kupila sem tudi pikovit za apetit,pa ni pomagalo! enako samo da je naš neješčnež star že 8 let.....
|
|
RE: Mene pa skrbi 31.10.2009 21:45:48
|
|
|
|
tins
|
Jooooj, naša je tudi glavna "nakladačka", kadar se je! Tok ma za povedat vmes, da je 1dcl juhe sposobna jest 20 minut... je kar trening za živce ja... Razni dodatki niso imeli nekih blaznih učinkov...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?