|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
29.10.2009 6:38:26   
tropical
user posted image
Jaz se, že zunaj me glava bli, upam, da bom lohk delala danes. Ne vem če je to dobro zame. Upam, da po današnjem dnevu bom končno lahko, spet takšna kpot prej, držte pesti. Ta služba mi gre kr na user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
   [Brisano sporočilo]
29.10.2009 7:50:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 2527
29.10.2009 8:13:55   
memole
Jutro!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Jaz sem mojo tamalo že v vrtec peljala!
Zdej bo pa treba kaj pod zob dat!user posted image user posted image

Zunaj je spet lepo vreme in je prav lepo ker tudi tko mrzlo ni!

tropical naj ti delovni dan čimprej mine pa glavobol tudi!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 2528
29.10.2009 8:31:11   
flora1983
Jutro.

Daj še sonček malo k nam na štajersko pošlji, mamo tako meglo, da mi sploh ni blo ven za it. Tamalega sem dala babici, jaz pa bom raje doma v miru kosilo skuhala.

Čestitke vsem za nazaj za dobro opravljene preglede, nejanejc čestitke za poroko in uživaj na potovanju, mojca tebi  pa ful veliik uspeha na magisteriju.

Tako zdaj pa grem, upam da bomo meli saj mal sončka.

Uživejte.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
29.10.2009 8:47:28   
nejanejc
dobro jutro

tropical, upam,da glavoboli minejo, verjamem,da ni lusno. Me pa veseli,da si mela UZ in zvedela nove podrobnosti. Kljub vsemu je vsaka slaba stvar za nekaj dobra.

mene tud kar mal tisci v trebuhu oz. maternici... Mal mam psihicne travme zarad enega dogodka, pa mi ne da mira. Res se ne bi smela sekirat in jokat. Ma mi je hudo. Pustmo to. Mogoce se samo maternica siri, pa jst to bolj obcutim.

uh ta ljubljanska megla, upam,da se kmalu dvigne in soncek posije

hvala vsem za cestitke se enkrat!

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
29.10.2009 8:49:55   
NATAŠA35
jutro...

tropical naj ti hitro mine, tolaži se, da je že mali petekuser posted image user posted image , mene tud glava matrauser posted image

pri nas je tud meglauser posted image , sonče bi rabla, da me mal v dobro voljo spravi...

še mal pa moj pregled, danes pa dam urin na pregled...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
29.10.2009 8:53:17   
memole
Punce vam pošiljam mal sončka da vas razvedri!
Upam da bo prispel!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
29.10.2009 8:58:53   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Dobro jutro.
Tropical - čim lažje preživi ta delovni dan in naj glavobol čim prej mine.

Jaz moram pa mal stvari skupi spravit, grem  k mojemu na Bled do nedelje.

Hej hej!
A na luštno greš ti? Kaj samo čez vikend vidita? Bogicauser posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

Neposredna povezava do sporočila: 2533
29.10.2009 9:04:10   
Kepica83
Jutro punce!
Evo mene. Šibam v MB me dragi pelje v Mcdonalds. Jihaaaaaaaaaaa. Sicer imava 60km v eno smer ampak naj bo. Njami njam. Še za katero od vas kaj popapcam?user posted image

se javim ko pridem nazaj. Lupčka vsemuser posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
29.10.2009 9:07:57   
pupa*81
ja memole sonček bo prispel, sam v lj ponavad šele okol poldne user posted image

drgač je pa zame že petek, k mam jutri fraj user posted image pa greva z user posted image v ikeo.it pogledat pohištvo.

sm pa mal neprespana k smo šli učeraj zvečer celo ven, mal na biljard pa bowling user posted image seveda sm med bowlingom kr pridno sedela pa čvekala user posted image sploh nism navajena več bit zvečer zunej, sm kr morila z mojim zehanjem user posted image

ja ja po mcd. se pa tudi meni skoz sline cedijo user posted image bogi user posted image bo čist đanki na tako hrano user posted image no sej se probam mal zadrževat pa ne lih vsak teden tega jem.

zgleda da je tak cajt al kako, k mene tudi buši mal matra, očitno se pospešeno širimo user posted image zdej bo pa še mrazek stisnu, ko da ne že skoz notr čepimo user posted image

kako zdej s kafetom/tortice v lj, neče nobena it user posted image kašno popoldne bi se pa lahk dobile ane?

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
29.10.2009 9:43:17   
živa
Hoj!

Jaz sem za kavo v LJ/okolici, če bi šlo kje, kjer imajo igralnico, bi bilo pa sploh super, da še moja razbojnika lahko pripeljem s sabo in mi ni treba manevrirat z varstvom.

Drugače sem ok, malo bolj kot v prvih dveh user posted image me matra išias (kadar sedim in ob določenih premikih), pa tudi širjenje maternice bolj občutim. Edino v službi imam bolj stresno in še bolj bo pred porodniško, no ja, če to dam skoz, bom vsaj enkrat imela čas samo za dojenčka, ne da delam vmes še cel kup stvari.

Bolj malo se oglašam, priznam, berem vas pa redno.

Lepo se imejte,

živa

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
29.10.2009 10:19:02   
tintin
hoj punce...tudi jaz vas berem, pišem pa bolj malo.

tudi mene začenja malo matrat išias...podobno kot Živo. Ampak to mi je znano iz prve nosečnosti.

Tudi jaz se veselim brezskrbne porodniške...prejšnjo sem pisala magistrsko nalogo....user posted image Drugo leto naj bi sicer pričela z doktoratom, ampak še kolebam ali se mi sploh da...user posted image (bolj NE kot JA).

velikost trebuha....imate lepe buščke, meni se ne pozna kaj veliko...nosim običajne hlače (danes začenjam 16t.) detece pa že kar fino čutim...

Macdonalds
...uživajte, meni je vsa junk hrana trenutno BLJAK (samo da zavoham cvrtje....mi želodec obrne), nasprotno pa uživam v kakšnem mesu (kar sicer ne), solatah, kislem zelju in žgancih...user posted image

Tale nosečnost bo šla mimo ultra hitro, drug teden začnemo z renovacijskimi deli v našem bodočem stanovanju, selitev je predvidena čez 1 mesec....

V drugo je čisto drugače, ful je manj časa za počitek in uživancije, meni gre teden tik tak okoli,  o nakupih pa skoraj ne razmišljamuser posted image (sploh ker imamo drugih stroškov zdajle toooo much).

Naslednji teden praznujemo rd našega dvoletnika (8.11.), to bo pestro...babice, dedki, prijateljčki...potem pa začnemo pakirat škatle za selitev.

LP vsem, čestitke vsem za preglede in Nejinejc za poroko!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
29.10.2009 10:40:29   
Izabela_07
Evo se še jaz malo oglasim... najprej čestitke za poroko in odlično izbiro potovanja user posted image ! Super res!
Jaz sem zdaj že ok, glavoboli me vsake tolko obiščejo, slabosti na srečo ni več, samo utrujenost - zvečer samo še padem dol.
Imen še vedno nimamo niti približno izbranih, verjetno niti ne bova prašala kaj je, če naju ne bo na pregledu firbec premagal user posted image . Ravno včerja sva gruntala kaj vse morava nabavit, ampak kaj ko imamo večino stvari še od prvega! No, saj ne dvomim da se ne bo kaj našlo, ampak ni tiste nakupovalne evforije kot je bila prvič. Moram se malo spravit v Baby center, in pogledat spet stvari za najmlajše.
Pozdravček vsem souser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
29.10.2009 10:53:44   
Chi_Pita
Uh, sem komaj prebrala vse ... ste toliko napisale od včeraj ... spet user posted image

waw kepica kako lep buši user posted image , milim, da sem od ostalih buši že pohvalila, če pa nisem, bom zdaj še enkrat ... bravo za tako lepe bušije. user posted image user posted image user posted image

Glede hrane pa moram priznati, da tudi meni ful paše bolj taka nezdrava hrana ... včeraj sem francosko solato pa kanelone jedla ... jih imam danes s sabo v službi, ker so ostali ... user posted image jooj, upam, da z naslednji tednom prešaltam na bolj zdravo hrano. user posted image

A pa ve ne delate, ste na bolniški al kako ... se mi zdi, da imaste full časa okoli lutat ... jaz pa od 8h do 16h vsak dan delat ... hmm user posted image

Popek pa tudi meni počasi vn leze ... no ni še zunaj, je pa vidno, da se spreminja, ker prej sem imela veliko luknjo user posted image ... pa ve, ki imate uhanček ... kdaj ga boste dale dol ... meni ga je tako hudo dol dat, sam mislim, da bom počasi mogla user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
29.10.2009 11:10:17   
nincy29
hello souser posted image !
mi smo včeraj kupili prve nosečniške hlačeuser posted image .sem jih ugodno za 30€ dobila pa so tako komot..uf..user posted image
pa še moj buši pridno raste..morda se na sliki ne vidi razlike od 10 dni nazaj..sam jaz jo fuul opazim ko ga gledam pa si hlače in majce gor stavimuser posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
29.10.2009 11:12:06   
memole
Ejla!

Joj tiste ki greste v meca še zame pojejte kakšnega pa kakšen uni steklen kozarec mi odstopite če boste dobile!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz trenutno jem čokolino!user posted image user posted image
Moremo zbrat medvedke da dobimo koledar,lani nam ga niso poslali!user posted image

Pa čajčka mormo pit da zberemo kode,če pijete 1001 cvet in ne zbirate kod se priporočam za kakšno kodo!user posted image user posted image user posted image

Že neki časa vas hočem prašat če kera mogoče pije čaj za nosečnice od teekanne?
Kakšen je?

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
29.10.2009 11:13:21   
memole
Nincy lep buši in velik!user posted image user posted image

Kje si pa dobila tko poceni hlače?

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
29.10.2009 11:19:31   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: memole

Nincy lep buši in velik!user posted image user posted image

Kje si pa dobila tko poceni hlače?

hvalauser posted image user posted image
kupila sem jih v italiji..trgovina bernardi.imajo 100x lepše stvari za nosečnice kot c&a in h&m.so pa to te hlače ki jih na slikci imam.
aja pa jaz pijem čaj in je super.mi je prebavo uredil in smešno ampak boljše se počutim po njemuser posted image ...priporočam

< Sporočilo je popravil nincy29 -- 29.10.2009 11:20:47 >

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
29.10.2009 11:25:47   
pupa*81
ja jst sm tudi pozabla povedat da sm kupila hlače user posted image in sicer v c&a za 40€ in so ful fajn user posted image res priporočam... no pol pa še eno majčko iz newyorkerja, mal za dušco user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
29.10.2009 11:33:10   
nejanejc
Ja lep busi :)

jst mam bolj klobasast, g ani za pokazat še :) Ceprav niti tega noben ne opazi.. Tud v porocni obleki noben ni pogruntal...

tintin, uspesno renovacijo zelim!

ma ful dobre hlace, pa te nosecniške pasove tud obcudujem :)

uzivajte v Macu!

Papa

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
29.10.2009 11:53:15   
aprilski hrošček
Ojla Aprilčice!

Pupa81 jaz sem tudi iz Logatca. S katerega konca si? Iz Dolnjega al iz Gornjega?

Drugače pa so nama letos oktobra začeli postavljati montažno hiško, zdaj delajo instalacije in močno upamo, da se najkasneje drugo leto julija preselimo user posted image user posted image user posted image . Zdaj smo malo bolj na tesnem in si zelo težko predstavljam kaj šele bo ko pride še naš novi član user posted image user posted image user posted image .

Kitajska je na mojem jedilniku vsaj enkrat na teden. Vedno najdem kakšno žrtev, da se gre z mano debeliti mljask, mlask. Se mi že sline cedijo. Potem pa ni čudno da kg kar lezejo gor user posted image . Ah bo že.

Drugače sem OK, samo zgornji del trebuha imam tak, da sploh ne morem več normalno sedeti, ker me začne vse tiščati user posted image .

Zdaj si grem pa kuhat kosilo!!!!!

Se tipkamo!!!!!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
29.10.2009 11:54:55   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: memole

Pa čajčka mormo pit da zberemo kode,če pijete 1001 cvet in ne zbirate kod se priporočam za kakšno kodo!user posted image user posted image user posted image

Že neki časa vas hočem prašat če kera mogoče pije čaj za nosečnice od teekanne?
Kakšen je?

Kakšne nagrade pa so letos od Droge ... lani ali dve leti nazaj so bile take lepe dekice user posted image ... mogoče ti bom pa jaz pomagala zbirat.

Kakšen čaj pa je to od teekanne ... a ima kaj posebnega not ... po pravici povedano, ga jaz nisem niti zasledila, kaj šele, da bi ga pila user posted image

user posted image spet velik buši ...  nincy a ta trgovina bernardi, je tam na vašem koncu?

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
   [Brisano sporočilo]
29.10.2009 12:00:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2548
29.10.2009 12:15:02   
nincy29
ta čaj mi je meni mama v merkatorju kupila.
je pa za prebavo in da ti voda ne zaostaja..
meni se je po tem čaji resnično prebava uredila.

trgovine bernardi imaš po celi italiji.
na tem linku klikni punti vendita nato bernardi.in izmereš italijansko regijo.pa si pogledaš kje ti je bližje.
http://www.bernardi.net/homeita.html#azienda

Neposredna povezava do sporočila: 2549
29.10.2009 12:15:29   
neka_noč
Živjo vsem!

Mene je danes ob 5-ih zj. tako zelo bolela glava, da sem morala vzeti Lekadol. Sedaj je ok. In sonček zunaj, se grem sprehodit s psičko.

Čaj Pregnancy tea od Teekanne sem ravno poizkusila - sem ga nekje dobila kot vzorec (v nosečniškem vodniku?user posted image ) in moram reči, da mi je zelo všeč, ter si ga bom kupila. Sicer pa pijem čaj od Podravke - Brusnica, ki je , mimogrede odličnega okusa in noro diši - še pomembneje pa je, da je Brusnica zelo zdrava za nas user posted image - za ledvica. Pijem tudi Divjo češnjo od 1001 cvet - tako da lahko prispevam kode.. A kako? Ti jih kam pošljem? Škoda da nisem vedela prej, sem jih že nekaj (škatel) vrgla stran. user posted image

Tudi moja sedajšnja user posted image je popolnoma drugačna od prejšnje (uspešne), ko sem samo junk food jedla.. user posted image Sedaj bi jedla le sir, ali pa špinačo, grahovo omako, radič, sicer pa jem nič kaj tipično za user posted image - mi ne paše nič sladkega - le jedilna čokolada s kakavovimi delciuser posted image Sicer se nočem kaj preveč pritoževati, ker vem da je tako boljše, ker kg ne gredo gor. No, ne še. Se pa temu ne bom izognila, vem.
Mislim pa, da v kolikor ti pač paše jesti, da ješ. Sama sem si v prejšnji user posted image dala duška, ker sem morala - hormoni so tako divjali in sem MORALA zv. (ob 23-ih) dobiti horse burger, ali pa čokolado , ali pa sladoled iz McDonalda. Je bil moj user posted image revež, ko je moral tako pozno vstati iz postelje in iti po željeno "robo". user posted image user posted image user posted image Zdaj so mu te muke prihranjene. Zaenkrat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?