matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaki dan je za mano? Upam,da bom danes lahko spala. Ja,najprej naj povem,da smo se 45 min vozli pa POP TV iskali,pa 5 ludi smo vprašali za pot,pa vsaki je drugače povedal ! Ja,imela sem intervju,pa ena me je pričakala na recepciji in mi povedla recept,da me zberejo. Upam,da bo ratalo.Sem jih konkretno fascinirala že samo s 3 otroki,ko pa sem povedla kaj delam,pa je itak bla pika na i! 2 sta me intervjuvala,moški in ženska,sta brez besed ostala,pa mi pravla,naj neham zaj...at, v hecu seveda! Vglavnem smo se ful nasmejali,pa še Lea jih je fascinirala pa očarala v nulo! Upam,da rata,zvedla pa bom ju3! DRŽIIIIMMMMM PESTIIII DA TI RATAAA!!!! (ja, pa derem se pa kaj? ) A Leo si imela zraven? Vse 3,pa mojo mamo.Samo so v avtu ostali,ker sem jaz 2 novinarki vprašala,kam moram it pa če sem sploh prav.Te pa je šla Lea z mano,oni pa so v avtu počakali.