|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke V.del
28.10.2009 17:00:45   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Ne. Jaz sem bla peški. Sem te z mosta gledala. user posted image

aja,ker mi je neka ženska na prehodu za pešce trobla ko zmešana,pa ven mahala,jaz pa gledam v avto ko butl,pa še zdaj ne vem,kdo je biluser posted image
jaz ne user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
28.10.2009 17:05:46   
ly117
Mojadva pa spita ko dva hrčka. user posted image Maega bom še pustla pol ure, tavelikega bom pa itak pustla pri miru. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
28.10.2009 17:09:07   
doris04

Mojadva pa spita ko dva hrčka. user posted image Maega bom še pustla pol ure, tavelikega bom pa itak pustla pri miru. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne diraj user posted image dok spavauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
28.10.2009 17:12:04   
doris04
aja... to še kolko oseb od oka  naj bi nas blo na pikniku????? ...pa še to ....je kateri od piknikov poleti ostalo kaj plastičnih lončkov za šluk šluk...al jih kupim?????

jaz+user posted image ...pa mogoče user posted image pride pozdravit...ker dela do 17=skoro 3user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
28.10.2009 17:27:11   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: doris04

aja... to še kolko oseb od oka  naj bi nas blo na pikniku????? ...pa še to ....je kateri od piknikov poleti ostalo kaj plastičnih lončkov za šluk šluk...al jih kupim?????

jaz+user posted image ...pa mogoče user posted image pride pozdravit...ker dela do 17=skoro 3user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pr nam pa bo verjetno babi in dedi zraven prišla. Ly a lahkouser posted image user posted image user posted image ? Ker se zdaj nismo videli 14 dni in da bosta malo z Lijo. Tomaža pa nebo, ker dela do 17 in ko pride domov je ura že 18 al pa več.

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
28.10.2009 17:36:05   
tasa_m
punce a ima katera novo tevilko revija MAMA ??? 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
28.10.2009 17:45:52   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: doris04

Št. oseb: pojma nimam. user posted image Te pa gremo računat. Računam.......................................................pa tam malo pod 20.
Plastične lončke pa še mamo nekaj. Lahko pa kako malo pakugo kupiš.

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
28.10.2009 17:47:14   
ly117
pr nam pa bo verjetno babi in dedi zraven prišla. Ly a lahkouser posted image user posted image user posted image ? Ker se zdaj nismo videli 14 dni in da bosta malo z Lijo. Tomaža pa nebo, ker dela do 17 in ko pride domov je ura že 18 al pa več.

Ja pa bojo prišli in kaj zdaj. Sej moja dva bota tudi pa svak z user posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
28.10.2009 18:16:12   
tasa_m

Ja pa bojo prišli in kaj zdaj. Sej moja dva bota tudi pa svak z user posted image .

ja no, nisem vedela če ti paše. Saj mogoče pa nebota..ne vem to sem pač tak rekla, ker pač grema prej k njima.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
28.10.2009 18:22:45   
ly117

ja no, nisem vedela če ti paše. Saj mogoče pa nebota..ne vem to sem pač tak rekla, ker pač grema prej k njima.

Glej ni problema. Važno je da prideta vidve z Lijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
28.10.2009 18:27:48   
botrca

ne, zakaj?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
28.10.2009 19:12:31   
tasa_m

jutri pa nebova zatajili user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
28.10.2009 19:13:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

ne, zakaj?
so eni marčevčki noter pa sem mislila da si je nebi kupovala, če jo ima katera. Ampak ni panike, si jo bom sposodila in pogledala..

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
28.10.2009 19:14:04   
tasa_m
čer.

Zdaj grem skuhat joto za jutri (delala bom po tem receptu <- klik) pa me zanima če katera ve kaj mislijo pod jušno kocko? Jaz imam doma govejo kocko a to mislijo to ali kakšno drugo kocko ? user posted image  user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
28.10.2009 19:18:10   
botrca

čer.

Zdaj grem skuhat joto za jutri (delala bom po tem receptu <- klik) pa me zanima če katera ve kaj mislijo pod jušno kocko? Jaz imam doma govejo kocko a to mislijo to ali kakšno drugo kocko ? user posted image  user posted image

ne druga, goveja kocka je mišljena user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
28.10.2009 19:39:31   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

čer.

ne druga, goveja kocka je mišljena user posted image
hvala lepa  user posted image

Kako je Jan?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
28.10.2009 19:43:57   
ly117

jutri pa nebova zatajili user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
28.10.2009 19:47:13   
arabela*

čer.

sem delala,njami je dobro

ja jušna kocka je kocka,pa bilokatera ja,ponavadi se da goveja.....jaz vedno dam govejo k vsem omakam...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
28.10.2009 19:48:15   
arabela*
Tasa_m, ti pa si res pridna....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
28.10.2009 19:48:58   
arabela*
M sem sedaj dala šlašo alpskega mleka,s malo vode.je spila do konca...bomo zdaj vidli,kako bo spanje...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
28.10.2009 19:49:13   
tasa_m

saraya saj nebom delala, ker sva se skregala. Naj mu sodelavec jutri kosilo skuha, naju z Lijo zagotovo nebo doma, ko bo prišo user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
28.10.2009 19:49:30   
tasa_m

M sem sedaj dala šlašo alpskega mleka,s malo vode.je spila do konca...bomo zdaj vidli,kako bo spanje...user posted image
upam,da čim dlje

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
28.10.2009 19:52:41   
ly117

saraya saj nebom delala, ker sva se skregala. Naj mu sodelavec jutri kosilo skuha, naju z Lijo zagotovo nebo doma, ko bo prišo user posted image

Ta pa je huda. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
28.10.2009 19:53:06   
arabela*

upam,da čim dlje

jaz tudi...ma losat se hočem novalaka že enkratuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
28.10.2009 19:53:18   
ly117

upam,da čim dlje

Se podpišem pot to in dodajam da upam do jutra.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?