Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 17:44:38
|
|
|
|
KatMat
|
blue sporoca.....ce je keri dolgcas naj jo poklice ker bo v PO ze od 7.15 ce startajo pravocasno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 17:47:55
|
|
|
|
Dudica1
|
bom vidla kako bo Maj spal pa mogoče pridem kaj prej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 18:03:55
|
|
|
|
KatMat
|
midve z blue bi sle raj v un lokalcek k sve ble nazadnje tam je res fajn... pa za dojit je tko mal vec zasebnosti
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 18:07:38
|
|
|
|
Dudica1
|
kje to??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 18:16:45
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat midve z blue bi sle raj v un lokalcek k sve ble nazadnje tam je res fajn... pa za dojit je tko mal vec zasebnosti Kje? Aja, imam od Blue cifro.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 18:21:05
|
|
|
|
KatMat
|
zadi za vrtcem za porodnisnico....ne vem kako se imenuje....je oa na ulici prekomorskih brigad...zravn je pa avtosola
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 18:25:21
|
|
|
|
BBAJA
|
Oj, midva sva do konca izkoristla sončen dan,pa še družbo sva mela .J. je zapančkal,jst sm pa napadla hladilnik-svež zrak dela svoje. Majch,za kofe pa sm povej, kdaj pa kje ti paše,pa prvozičkava še midva Dons sva bla na Loki,je blo prou fajn
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 18:34:44
|
|
|
|
lake
|
Šele zdele sm pojedla večerjo, zdej sm pa lena. Pa neki sladkega bi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 18:50:10
|
|
|
|
Dudica1
|
no kje se pol dobimo da bom vedla kam it???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 18:53:28
|
|
|
|
Anonimen
|
en že spi, ker je še na tastaro uro navajen (to bo Urban)... dan je bil danes prekrasen! ogromno sončka! s petrozg in tubby in mulčki smo se malo pomartinčkali... prijetno! Oskar je bil sicer iz vrtca jokavo razpoložen, a smo kljub temu odšli na sončno igrišče in tam počakali očka... pa v knjižnici vzeli nekaj dvdjev in knjigic... ja, tisti stric me je pa za avto klical ravno ko smo bili nekaj korakov iz vrtca in bi trajalo, da bi prišli do doma pravočasno... sva se zmenila za jutri. upam, da se kaj zmenimo! (je pa Oskar dobil solzne učke,... on bi našega "korenčka" kar obdržal... tudi jaz, sine, tudi jaz...) vas grem še malo brat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 19:07:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ K.tja jst sem ji prvič in drugič skuhala jabko. Včeraj sem ji pa eno polovico skuhala, drugo pa samo naribala. Naslednjič bom dala pa kar svežega,ker ni bilo nobenih težav včeraj. Ja pa zdele pojedla krompir z bučko. Super ji gre, edino pije ne. Pa sem pol jst poskusla popit, pa je treba ful močno tist cucelj potegnit, mogoče ji pa zato ne gre. K imam Tomee Tippee še vedno št. 1. Bi mogla večjega kupit? Tanja_ jaz mu pa po žlici dajem,... kar je bolj gostega. "enka" je pa (se mi zdi) res bolj za tekočine... mogoče samo malo zareži pri luknjici... se razlikujejo tisti cuclji, ki so za bolj gosto. aj, Urban že nekaj joka...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 19:09:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat uuu kaj sem se zdele nasmejala....je iz nagrobnika mrtva krava poletela a ni luštna? ko sem to videla, sem si ga šla takoj kupit! pa še oglaša se prav hecno... ne, očka ni nič rešil z Urbanom... grem jaz poskusit...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 19:18:53
|
|
|
|
Anonimen
|
neverjetno... pridem do "špampka", z roko iščem dudo, me Urban zagrabi in objame ter zaspi naprej... IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ne spim pa zato, ker imata otroka izmeno FLASK_A upam, da se ponoči spočiješ! meni je včasih izmena bolj prijetna, ker se lahko vsakemu posebej posvetim. IZVIRNO SPOROČILO: meduzica so to zdej najbolj aktualne igračke sploh ... priporočam ... svetovala mi jih je pa pediatrinja v razvojni .. ker palček na not drži in rokice še ne obrača z dlanjo navzgor. Edin kar je da moraš skoz dežurat zraven, ker mu seveda odskakljajo na drugo stran sobe ja, meduzica,... bomo kmalu začele letati kot kužki ojej,... moj je Oskarju ukinil risanko, kar pomeni, da ga moram dat spat... glede tega je ON glavni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 19:22:34
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: KatMat uuu kaj sem se zdele nasmejala....je iz nagrobnika mrtva krava poletela a ni luštna? ko sem to videla, sem si ga šla takoj kupit! pa še oglaša se prav hecno... ne, očka ni nič rešil z Urbanom... grem jaz poskusit... še vedno ne razumem tega z to kravo ...kaj si moram kupit da vidim to???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 19:40:06
|
|
|
|
Tanja_
|
Evo naša malčica palčica spi. Punce, kolko obrokov GH pa že majo vaši malčki? Zdej grem pa z lubijem pred TV se stisnit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 19:41:44
|
|
|
|
Dudica1
|
tanja pri nas ima Maj ponavadi 2 obroka...enega dopoldne in enega popoldne....dop. sadje pop. pa pire+ zelenjava.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 19:47:27
|
|
|
|
maja1488
|
No babe kot želite. Jst grem najprej v Pikapolonico (pridem okoli devetih) potem mi je pa vseeno kje se dobimo. Nimam pojma, kje je ta kafič, ma bom že najdla. A je parkirišče tam al je treba kje drugje pustit? KatMat, zate mam hojco in stvari.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 19:52:40
|
|
|
|
Dudica1
|
maja če ti je prav se skupaj dobiva pa iščeva?? pošlji mi na zs tvojo številko da te pokličem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 20:05:22
|
|
|
|
Leela
|
Oj, Tist kafič je zadaj za vrtcem. Vrtec je pri zdr.domu oz. porodnišnici. Če stojiš pred lekarno ga vidiš čez cesto. Pred ZD jem lahko parkiraš samo dve uri brezplačno potem moraš iti listek zamenjat-je parkomat. Parkira se pa lahko zraven vrtca, samo se ne more pri vrtcu noter zaviti, ker je enosmerna ampak eno ulico naprej desno in še enkrat desno. Torej: krožišče pri ZD: izvoz en naprej kot za ZD, drugo krožišče: 2 izvoz, 3. mini krožišče: 1 izvoz in naslednja ulica desno. Samo tam smo lahko samo zunaj, ne vem če gre 5 vozov notri ali pač? V Mercatorju je pa tudi previjalnica in predvidevam, da se tam da tudi podojit. Jaz pošljem Zoji svoj mobi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 20:06:20
|
|
|
|
Anonimen
|
pa je še moj Oskar zaspal... je bil utrujen. upam, da bo lepo spal ponoči. IZVIRNO SPOROČILO: meduzica mam pa zdej ful dilemo .. jaz moram zdej vsak dan z njim 30min v kosu vadit pa potem čez dan še kolikor znese kake vaje in ti povem da imam čist zabasane dneve. Ker vaje mora delat dopoldan (ko je najbolj pri volji, jaz pa pri močeh) po drugem obroku ponavadi, moraš pa mal počakat da ni lihkar jedel. Dopoldanski sprehodi torej za nas odpadejo. Po telovadbi navadno zelo joka, da ga moram še 1x podojit da se pomiri. Načeloma bi po telovadbi moral priti čas kosila (tam okoli 12) in nimam pojma kako ga bom v takem stanju zdej začela na GH uvajat. Zdej bo treba urnik mal premetat ker uvajanje GH res ne more potekat ko je on čist utrujen od telovadbe. Zdej pa nevem a naj ipak probam prestavit telovadbo na kasneje ali pač uvajat GH - pozno kosilo okoli 15. ure. Kaj ve menite ? jaz bi v tem primeru z uvajanjem GH še malo počakala,... do šestega meseca. drugače pa najprej sadna kašica, počakaš pol urce, potem pa telovadba? IZVIRNO SPOROČILO: lake Žogo mam jst kr tako za košarko da sedi zraven, pa da se jo drži. kar ne morem verjeti, ampak naši malčki bodo res kmalu vsi po vrsti začeli sedeti... na, pa je pricapljal iz posteljice in me zaspano vprašal, če sem že našla Kajo... (knjigico Prodajalka Kaja, ki sva si jo izposodila iz knjižnice, jo doma brala, potem pa je skrivnostno izginila)... upam, da ne bo vso noč sanjal, kako išče knjigico
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 20:07:21
|
|
|
|
Leela
|
aja, parkira se lahko tudi pred TPC Primorko (to je ta "center" nasprot Kras hotela) ampak tam je ponavadi vse zasedeno. Probejte.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 20:07:30
|
|
|
|
KatMat
|
sem zdej pomislila...placa za vozicke pa ni notr...torej merkator...nocko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 20:07:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: KatMat uuu kaj sem se zdele nasmejala....je iz nagrobnika mrtva krava poletela a ni luštna? ko sem to videla, sem si ga šla takoj kupit! pa še oglaša se prav hecno... ne, očka ni nič rešil z Urbanom... grem jaz poskusit... še vedno ne razumem tega z to kravo ...kaj si moram kupit da vidim to??? helloween nagrobnik...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 20:08:54
|
|
|
|
Dudica1
|
leela a pride zoja tud?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 20:09:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Punce, kolko obrokov GH pa že majo vaši malčki? Urban načeloma poje 1 frutek s kašico in popije 1 frutek sokec dnevno. ostalo čaj in moje mleko. občasno večerna mlečna kašica (rižek ali ovseni "kosmiči")
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?