|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
27.10.2009 10:40:46   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

Logatec, Vrhnika???

može. Samo plac bi bilo treba najdit. Najboljš kakšn ločen prostor.

Imam ene 30 revij moj malček in mama pa jih bom jutri prinesla, da bo katera vzela če želi.

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
27.10.2009 10:41:17   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

a je to mogoce logatec??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NE...lahko vrhnika,je glih na polovici user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
27.10.2009 10:42:43   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

a je to mogoce logatec??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
27.10.2009 10:43:43   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2254
27.10.2009 10:45:34   
FLASK_A

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
27.10.2009 10:46:52   
KatMat
a je na vrhniki kej tazga...d je uzitnu pa se placa je za naso hordo??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
27.10.2009 10:47:22   
Anonimen
sem mu skuhala jabolko pa zmiksala... ampak očitno ne dovolj, ker se mi je nekaj "davil" pa 2x kihnil vse ven (ne vprašat, kakšen je bil moj obraz pa očala...) + malček cimeta sem dodala. meni je bilo dobrouser posted image .

drugič bom dlje kuhala, da bo res čist pacasto!
sem mu potem dala samo vodo od kompota za pit in se je tudi nekaj kremžil... sem ga očitno razvadila s kupljenimi kašicamiuser posted image

ampak se ne bom dala... se bo kar moral navaditi na mojo kuhinjouser posted image
za kosilo dobi špinačouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2257
27.10.2009 10:48:32   
Dudica1

KAJ SE ZDEJ VSE REŽITE!!!!!????
PA TI  FLASKA A NE SPIŠ???!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
27.10.2009 10:49:10   
Dudica1
FLASKA dejva povedat kje bi blo dobro pa da je plac??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
27.10.2009 10:49:20   
KatMat

KAJ SE ZDEJ VSE REŽITE!!!!!????
PA TI  FLASKA A NE SPIŠ???!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
27.10.2009 10:53:19   
Dudica1
katmat jaz sm čist resna...resn človk zato se ne smej user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
27.10.2009 10:56:09   
KatMat

katmat jaz sm čist resna...resn človk zato se ne smej user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
27.10.2009 10:58:53   
Anonimen
v LJ se je naredil en krasen sonček...
tip, ki je včeraj rekel, da me bo danes poklical za ogled avtočka... me ne pokliče.
bi šla kar ven, petrazg, si ti že zunaj?

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2263
27.10.2009 11:00:09   
Anonimen
dejte mi povedat,... jaz sem malo starejša, beseda LOL se je še zdaj začela uporabljati. kaj pravzaprav pomeni?

saj vem, da sem LOL,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2264
27.10.2009 11:01:12   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

maja zaenkrat lepo kaže da bom jutri prišla...katera potem še pride da ne bomo spet samo 2 ali 3!!!???

Leela, Zoja načeloma, KAtMat in Blue, Flaška bi pa mulčka lahko nekam dala za par ur in prišla živce na pašo dat. Kaj misliš Flaška?

Sem za. A mislite, da bo fejst narobe če ga v njegovo sobo zaprem pa ključ obrnem... user posted image

Nč, res grem vodoravno.

Ah kaj če bit...ne bomo nobenmu povedale user posted image

ob kateri uri se to dobite? a to na rudniku?

dobimo se v Postojni okrog 10h...LEPO VABLJENE VSE!!!!

ahhhh jst bi tudi morala spadati v to druščino, sam žal ne živim več tam,user posted image ko se bodo te iz Lj in okolice kej zmenle, pa mogoče pridem....sam se bi mogla prej z mojim za avto zment, ker trenutno imava sam enega.

A na počitnice pa nč ne prideš?

Ne, to je....iz kje si že točno ti dudi? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na njenem vrtu vglavnem....gospod dudek pa kuha :)

katmat jaz sm čist resna...resn človk zato se ne smej user posted image

po tleh se valjam od smeha dudi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
27.10.2009 11:01:17   
leda_
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

sem mu skuhala jabolko pa zmiksala... ampak očitno ne dovolj, ker se mi je nekaj "davil" pa 2x kihnil vse ven (ne vprašat, kakšen je bil moj obraz pa očala...) + malček cimeta sem dodala. meni je bilo dobrouser posted image .

drugič bom dlje kuhala, da bo res čist pacasto!
sem mu potem dala samo vodo od kompota za pit in se je tudi nekaj kremžil... sem ga očitno razvadila s kupljenimi kašicamiuser posted image

ampak se ne bom dala... se bo kar moral navaditi na mojo kuhinjouser posted image
za kosilo dobi špinačouser posted image

jest mu ga vedno skuham, da je čist pacast, potem ga pa s paličnim fajn zmiksam in ga ful rad poje. Ga ima rajši kot frutek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
27.10.2009 11:03:43   
maja1488

dejte mi povedat,... jaz sem malo starejša, beseda LOL se je še zdaj začela uporabljati. kaj pravzaprav pomeni?

saj vem, da sem LOL,...

laughing (a se tko napiše...sm že mal pozabla) out loud

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
27.10.2009 11:04:21   
KatMat
C. sporoca da ma jutri UZ

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
27.10.2009 11:04:50   
leda_

user posted image

vav kakšna frejerka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
27.10.2009 11:05:38   
KatMat

saj vem, da sem LOL,...

laughing (a se tko napiše...sm že mal pozabla) out loud
maja...C. sprasuje kako se je kazala alergija na mleko pri vasi???

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
27.10.2009 11:07:13   
Anonimen
hvala, majauser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2271
27.10.2009 11:08:57   
KatMat

saj vem, da sem LOL,...
zelo glasen smeh.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
27.10.2009 11:11:11   
KatMat

ob kateri uri se to dobite? a to na rudniku?

dobimo se v Postojni okrog 10h...LEPO VABLJENE VSE!!!!

ahhhh jst bi tudi morala spadati v to druščino, sam žal ne živim več tam,user posted image ko se bodo te iz Lj in okolice kej zmenle, pa mogoče pridem....sam se bi mogla prej z mojim za avto zment, ker trenutno imava sam enega.

A na počitnice pa nč ne prideš?

Ne, to je....iz kje si že točno ti dudi? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na njenem vrtu vglavnem....gospod dudek pa kuha :)

katmat jaz sm čist resna...resn človk zato se ne smej user posted image

po tleh se valjam od smeha dudi user posted image user posted image user posted image user posted image
že letim

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
27.10.2009 11:11:47   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne ne...dudek ne bo nč kuhal...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
27.10.2009 11:13:12   
Tanja_
K.tja jst sem ji prvič in drugič skuhala jabko. Včeraj sem ji pa eno polovico skuhala, drugo pa samo naribala. Naslednjič bom dala pa kar svežega,ker ni bilo nobenih težav včeraj. Ja pa zdele pojedla krompir z bučko. Super ji gre, edino pije ne. Pa sem pol jst poskusla popit, pa je treba ful močno tist cucelj potegnit, mogoče ji pa zato ne gre. K imam Tomee Tippee še vedno št. 1. Bi mogla večjega kupit?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?