|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke V.del
26.10.2009 21:07:42   
doris04
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: doris04

tak, zdaj pa tak vse tote kmete gledate user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa naj jaz?? user posted image

sej sn jas tuuuuuuuuuuuuuuuuu

user posted image ok, nea se deriuser posted image

pa še nisem niti začela onega pit...kaj še le bouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
26.10.2009 21:09:26   
tasa_m

tak, zdaj pa tak vse tote kmete gledate user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa naj jaz?? user posted image

sej sn jas tuuuuuuuuuuuuuuuuu

user posted image ok, nea se deriuser posted image

user posted image user posted image
ja kaj pa te čakaš?

pa še nisem niti začela onega pit...kaj še le bouser posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
26.10.2009 21:11:08   
tasa_m
Pa kaj mi te šteka nekaj?? user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
26.10.2009 21:11:29   
tasa_m
Jaz pa bi zdaj pila tole

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
26.10.2009 21:12:19   
botrca
Ly117 sem prebrala, da se menite za avtosedež. Mi imamo Maxi Cosi Tobija in smo ful zadovoljni. Nebi menjala za nobenega drugega. Kupila sva ga v pikapolonici in takoj tudi preizkusila v avtu, je bila trgovka ful fajn in nama vse prezentirala. Dala pa sva 240€ in je vreden tega denarja. Vse druge kar sva preizkusila so "plesali" po avtu, niso tako fiksno stali kot tale. Kar se tiče sedeža nikoli ne bi vzela kakega cenenega. No, to je moje mnjenje.

Matcar tvoj Maks je pravi "ded" user posted image  user posted image  user posted image . Kaj so ti kaj javli s kmetije? Si izžrebana?

Tasa_m bravo za čiščenje, to bi bilo fajn vsaj 1x tedensko za vsakega da naredi, samo kaj ko radi jemo mesija...user posted image .

Doris04 tebe pa še nisem spoznala, ampak ko berem tvoje poste se fajn nasmejim. user posted image

Saraya kam si pa pobegnila?

Mi smo pa danes po dolgem času imeli družinski dan. Moj mož je bil končno fraj in sva dop. šla gledat ene police, ki bi rada imela v dn. sobi za Jana, pop. pa ko sem šla po Jana v vrtec smo se najedli in šli v bumbar park, končno. Bilo je super in še plačat nismo rabli vstopnine. Bom dala par slik na fb.

Zdaj pa grem malo "kmete" gledat pa se k možeku stisnit.

Lahko noč vsem user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
26.10.2009 21:14:14   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jaz pa še letos nisem kostanjev jedla..ojoj user posted image

jaz tudi ne user posted image
pol pa si bova morali piknik naret.

če pa ne znam pečt, oz. še nisem nikoli, pa tiuser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
26.10.2009 21:14:54   
tasa_m
botrca .. tudi midva sva gledala Tobija, ampak ker sva ga dobila nisva mogla rečt ne. Tak da zato imamo Brevija user posted image

Lahko noč in fajn se nastiskaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
26.10.2009 21:15:34   
tasa_m

Jaz pa še letos nisem kostanjev jedla..ojoj user posted image

jaz tudi ne user posted image
pol pa si bova morali piknik naret.

če pa ne znam pečt, oz. še nisem nikoli, pa tiuser posted image
tudi ne user posted image
Ja, nič te pa se bova v mestu dobile pa si vsaka kostanje kuple user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
26.10.2009 21:22:45   
doris04

Ly117 sem prebrala, da se menite za avtosedež. Mi imamo Maxi Cosi Tobija in smo ful zadovoljni. Nebi menjala za nobenega drugega. Kupila sva ga v pikapolonici in takoj tudi preizkusila v avtu, je bila trgovka ful fajn in nama vse prezentirala. Dala pa sva 240€ in je vreden tega denarja. Vse druge kar sva preizkusila so "plesali" po avtu, niso tako fiksno stali kot tale. Kar se tiče sedeža nikoli ne bi vzela kakega cenenega. No, to je moje mnjenje.

glej daš pač kolko maš na razpolago, pa obenem primerjaš z ostalimi, in izbereš kaj ti šač ustreza ...meni je našega  cenenega  ponudla kolegica ki dela v user posted image   že nekaj let in smo iz razpredelnic testov AMZS-ja in izdelovalcev sedežev  vidli da žal ni vse v  ceni in imenu firme... sem pa dejansko pri več stvareh dobrega imena že par krat evreka dobesedno stran vrgla...to  je pač moje mnenje...vam pač ustreza Maxi Cosi user posted image HB...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
26.10.2009 21:33:43   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz grem tudi zdaj kmetijo gledat!
Aja,pa Maksa sem vagala danes,ima 17 kg!

user posted image user posted image user posted image user posted image barvo Maks..... evo ker ne kompliciraš , tvoji otročeki ful lepo napredujejo....daj predstavi ti tvoje otroke moji zbirčni štriglici, da se malo pomenijo...mogoče bo pol ratala pero žderouser posted image user posted image user posted image user posted image
al pa ti jo vozim en teden na obrokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komot!Ja,pa bi se res mogli videt počasi,naši lauženki.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
26.10.2009 21:36:40   
tasa_m

glej daš pač kolko maš na razpolago, pa obenem primerjaš z ostalimi, in izbereš kaj ti šač ustreza ...meni je našega  cenenega  ponudla kolegica ki dela v user posted image   že nekaj let in smo iz razpredelnic testov AMZS-ja in izdelovalcev sedežev  vidli da žal ni vse v  ceni in imenu firme... sem pa dejansko pri več stvareh dobrega imena že par krat evreka dobesedno stran vrgla...to  je pač moje mnenje...vam pač ustreza Maxi Cosi user posted image HB...

s tem pa se strinjam ja. Ni vse v firmi pa je kak je. Vozičke Quinny vsi hvalijo, men pa je za ku**c in ga nikoli več nebi imela. Pa niti malo niso poceni..user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
26.10.2009 21:38:33   
matcar

Jaz pa sem že Maksu kupla avtosedež od Nanie(stal je 65 eur v Toy-su),pri nas pa je bila cena za isti model 200 eur.Pa je tudi fiksen in ne pleše po autu.Je pa od 0-18 kg,je pa Saš že 3 mesece noter.Sem ful zadovoljna.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
26.10.2009 21:44:45   
doris04
nič grem te, me že mečeuser posted image ko poslušam žaganje za hrbtom..še mene je ta prestavljena ura zmrdalauser posted image , mirno noč vsem

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
26.10.2009 21:45:08   
matcar

nič grem te, me že mečeuser posted image ko poslušam žaganje za hrbtom..še mene je ta prestavljena ura zmrdalauser posted image , mirno noč vsem

Nočko,pa naspi se!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
26.10.2009 21:46:16   
matcar
Botrca,v sredo moram it v LJ in šele potem bom vidla,če bom izžrebana.Zdaj sem samo med ožjim izborom,kar je 50-50 možnosti.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
26.10.2009 21:50:40   
ly117

Jaz pa sem že Maksu kupla avtosedež od Nanie(stal je 65 eur v Toy-su),pri nas pa je bila cena za isti model 200 eur.Pa je tudi fiksen in ne pleše po autu.Je pa od 0-18 kg,je pa Saš že 3 mesece noter.Sem ful zadovoljna.

Vem, si pozabla da sem bila poleg. user posted image
Saj meni tudi ni pomembna firma. Samo enega morem kupit pa bom malo raziskala se posvetovala in se odločla. Odločitev pa sporočim.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
26.10.2009 21:51:13   
ly117

Botrca,v sredo moram it v LJ in šele potem bom vidla,če bom izžrebana.Zdaj sem samo med ožjim izborom,kar je 50-50 možnosti.

Jaz resnično upam da boš izbrana.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
26.10.2009 21:54:22   
arabela*

Jaz sem se tudi prijavlauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
26.10.2009 21:54:51   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
26.10.2009 21:56:09   
ly117
Tak babe jaz sem si pripravla skodelico čajčka, tak da zdaj mi ne pobegnit spat.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
26.10.2009 21:56:40   
tasa_m
pa daj toti slavni kmeti se sploh ne znajo dvobojevat. Še niti en ni zmagal user posted image . Slavni ja,..user posted image user posted image

Aja, naslednji teden gre ven La Toya.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
26.10.2009 21:56:59   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
26.10.2009 21:57:58   
ly117

pa daj toti slavni kmeti se sploh ne znajo dvobojevat. Še niti en ni zmagal user posted image . Slavni ja,..user posted image user posted image

Aja, naslednji teden gre ven La Toya.

Ki jo bo matcar premagala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
26.10.2009 21:58:06   
arabela*

Saj meni tudi ni pomembna firma. Samo enega morem kupit pa bom malo raziskala se posvetovala in se odločla. Odločitev pa sporočim.

Jaz pa sem želela imet maxi cosija in sem kupila zelo malo rabljenega.In sem zelo zelo zadovoljna.je res vreden.aja,plačala pa sem za njega 60 euruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
26.10.2009 21:58:17   
matcar

Pa ne tega,Ly.Ta,ko sem ga kupla,ko si bila ti zraven je ta velik od 18-36 kg-jahač neke vrste.Pa je tudi zakon,sem tudi ful zadovoljna.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?