Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
danes je neverjeten dan 14.6.2005 9:08:28
|
|
|
|
marty5
|
Dan, ko sem navsezgodaj zjutraj zagledala :roza::modri: Sicer je črtica zelo rahla, ker manjka še nekaj dni do predvidene M, ampak JE! Še zdaj hodim gledat, če je še vedno tam ali je kam zbežala :)- Jaz kar ne morem verjet, se mi zdi takoo nerealno. Včeraj me je kar nekaj vleklo, da grem v lekarno po baby check mini in zjutraj sem ga naredila čeprav sem si obljubila, da ne bom več delala testov pred izostankom M. Prosim, recite mi, da ne sanjam in da je res tudi rahla črtica črtica! Mi prav mora to še nekdo povedat, ker komaj verjamem :bravo::bravo::bravo: Je še kateri BC mini pokazal nekaj dni prej?
|
|
|
|
danes je neverjeten dan 14.6.2005 9:12:19
|
|
|
|
Skorpija
|
Črtica je črtica!!!!!! Čez par dni naredi še en test, da bo črtica že črtona, jaz pa ti že kar čestitam, a je prov!? :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
danes je neverjeten dan 14.6.2005 9:12:59
|
|
|
|
kajča
|
:bravo::bravo:še eno novo srečko :nosecka: imamo :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
danes je neverjeten dan 14.6.2005 9:13:09
|
|
|
|
biba77
|
:bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::bravo::bravo:
|
|
|
|
danes je neverjeten dan 14.6.2005 9:14:04
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::nosecka::bravo::nosecka:9nebesa9nebesa
|
|
|
|
danes je neverjeten dan 14.6.2005 9:19:04
|
|
|
|
*AnaL*
|
ČESTITKE!! :bravo::bravo::bravo: :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
danes je neverjeten dan 14.6.2005 9:20:42
|
|
|
|
tinkatonka
|
ČESTITKE! :bravo::bravo::bravo: Jaz sem delata CB dan pred pričakovano menstruacijo in je tudi pokazal plusek. Tako da, ne skrbi, si nova srečka :nosecka:
|
|
|
|
danes je neverjeten dan 14.6.2005 9:21:00
|
|
|
|
marty5
|
Hvala. Čez nekaj dni bom spet test naredila. Sem pa že zdaj v 9nebesa. Kar smeje se mi in vsi me sprašujejo v službi, kaj pa ti je? Čisto nerealno - po večmesečnih razočaranjih in na ducate narejenih testov... Naj vam še nekaj zaupam - test sem šla delat danes, ker imam tudi rojstni dan. Pa sem si rekla - morda pa mi danes kaj sreče prinese. Upam, da mi jo je res :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Čim več :modri::roza: in čim več veselih februarčic ali marčic:)
|
|
|
|
danes je neverjeten dan 14.6.2005 9:22:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Cestitke in vse najboljse ob rojstnem dnevu!!!! :bravo::bravo::bravo: Lepo in zdravo nosecnost! 9nebesa:duda:9nebesa
|
|
|
|
danes je neverjeten dan 14.6.2005 9:31:14
|
|
|
|
kajča
|
vse najboljše:darilo::darilo::darilo::darilo::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta: najlepše darilo si dobila, :modri::roza:
|
|
|
|
danes je neverjeten dan 14.6.2005 9:31:33
|
|
|
|
billa
|
kakšno nepozabno darilo9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa Čestitke:bravo::bravo:
|
|
|
|
danes je neverjeten dan 14.6.2005 9:38:06
|
|
|
|
Špelka
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: IN :darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo:
|
|
|
|
danes je neverjeten dan 14.6.2005 9:38:51
|
|
|
|
lex
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: najlepše :darilo: so ti polali :angel: iz 9nebesa ti srečka :nosecka: ti
|
|
|
|
danes je neverjeten dan 14.6.2005 10:20:07
|
|
|
|
emaa
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Čestitam
|
|
|
|
danes je neverjeten dan 14.6.2005 10:32:53
|
|
|
|
PiaM
|
Podvojene čestitke!:bravo::bravo::duda::torta::darilo::rozica: Uživaj ta dan maximalno in lepo :nosecka: ti želim ter zdravega :duda:! :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
danes je neverjeten dan 14.6.2005 11:03:59
|
|
|
|
bojča
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica: Čestitke
|
|
|
|
danes je neverjeten dan 14.6.2005 11:16:14
|
|
|
|
tinkamiška
|
:bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo: Tinka:)
|
|
|
|
danes je neverjeten dan 14.6.2005 11:18:30
|
|
|
|
Mijavček
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Vse najboljše :darilo: kakšna lepa novica :sloncek::sloncek::sloncek::bravo::bravo:
|
|
|
|
danes je neverjeten dan 14.6.2005 11:26:46
|
|
|
|
andreja69
|
ČESTITAM ZA:duda: :bravo::bravo::bravo: pa seveda tudi za rojstni dan, ja si pa dobila res lepo darilo :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
danes je neverjeten dan 14.6.2005 11:50:16
|
|
|
|
bebi
|
Ja, kako je to lepo, kar DVOJNE ČESTITKE! :bravo: :rozica: 9nebesa :bravo: :rozica: 9nebesa :darilo: :modri: :roza: :nosecka: :torta: :rozica: Želim ti lepo nosečnost :)
|
|
|
|
danes je neverjeten dan 14.6.2005 11:56:30
|
|
|
|
hati
|
najprej en kup čestitik za :roza: :modri: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: ... in vse naj naj naj ...pa se mi zdi da si dobila najlepše možno darilo.... tale šopek je zate in za :duda: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica:
|
|
|
|
danes je neverjeten dan 14.6.2005 12:50:54
|
|
|
|
Azaleja
|
Čestitke! :bravo::bravo::bravo: :modri::roza: Pa vse najboljše ti želim! :rozica::rozica: :darilo:
|
|
|
|
danes je neverjeten dan 14.6.2005 13:18:52
|
|
|
|
Gea1
|
:bravo::bravo::bravo::bravo: ČESTITAM!
|
|
|
|
danes je neverjeten dan 14.6.2005 16:29:39
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:ČESTITKE!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
danes je neverjeten dan 14.6.2005 17:09:41
|
|
|
|
VITA74
|
Č e s t i t a m in srečno :bravo: :bravo: Verjamem da si v 9nebesa lp :angel:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.