Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 8:03:24
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: yania Persida, vse najboljše za tvoj praznik....!!!!! Pozno, a še velja,,,, yania - hvala si ,pa trofla ravno v trenutku ko sem se pred davnimi leti rodila točno 23.15. VSE NAJNAJ! Sicer s skoraj poldnevno zamudo, a res vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 8:32:09
|
|
|
|
Najaa
|
Dobro jutro. Kaj je vam rač. naštimal sam novo uro? Meni ni. V glavnem, smo pokonci od 6.30h, še po stari uri nas je Nika zgodi zbudila, ob 7.30h. Zdaj oa je Tija šla z babi v trgovino po kruh , jaz pa bom dala Niko počas spat. In moram povedat, da sem ji za zajtrk naredila ovsene kosmiče z banano in je zelo lepo jedla! To je že Tija imela rada.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 8:33:54
|
|
|
|
spps
|
dobro jutro! Najaa, men je prestavlo uro na compu - mogoč na primorskem ne potegne
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 8:40:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps dobro jutro! Najaa, men je prestavlo uro na compu - mogoč na primorskem ne potegne ne, verjetno je signal slab. ej ura še 9 ni no, pa sem že ful stvari naredila...
< Sporočilo je popravil Najaa -- 25.10.2009 8:41:08 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 8:43:36
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! No naša Tjaša se je pa po novi uri zbudila malo čez 5 Kaj češ smo se tega bali, sam kaj moreš Tako da sem danes že likala, pa pospravljala, lase umila...Ona pa že spet spi Popoldne gremo na abrahamca, ga spet praznujemo Zdej pa moram it, imam še kup priprav
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 8:45:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
jaaaoooo, nova ura. jaz sem čist pozabila ma mi danes nič ne štima
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 9:18:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: yania MČ, ja to sem hotela napisati, da ste bili z nekom v stiku ki jo je imel,to 6.otroško,,,inkubacijska doba je do 14 dni, pa ko so pikice na vidiku, je bolezen pri koncu, in otrok ni več kužen. Samo ne vem pa, Naja je to imela pri 5ih meseceih, a to vsi prebolijo? A je to samo v 1.letu možnost okužbe? A katera ve? Če se prav spomnim, jo do 2. leta prebolimo praktično vsi. Pa okužba je možna tudi s slino odraslega, ki ni bolan. meni je patronažna rekla, da ni rečeno, da jo bo Lija dobila, da je ne dobi vsak .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 9:33:38
|
|
|
|
PERSIDA
|
JURETU IN MATTEU VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 9:36:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA JURETU IN MATTEU VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV jjeeeeiiii vse najboljše za 7.mini roj.dan !!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 10:27:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA JURETU IN MATTEU VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV jjeeeeiiii vse najboljše za 7.mini roj.dan !! ČESTITKE!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 11:28:06
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA JURETU IN MATTEU VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV jjeeeeiiii vse najboljše za 7.mini roj.dan !!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 12:35:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps dobro jutro! Najaa, men je prestavlo uro na compu - mogoč na primorskem ne potegne ne, verjetno je signal slab. ej ura še 9 ni no, pa sem že ful stvari naredila... men je že pa tooolk dooolg dan... sem že čist crkjena
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 12:44:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps dobro jutro! Najaa, men je prestavlo uro na compu - mogoč na primorskem ne potegne ne, verjetno je signal slab. ej ura še 9 ni no, pa sem že ful stvari naredila... men je že pa tooolk dooolg dan... sem že čist crkjena jaz tud. Nika pa že drugič spi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 15:23:07
|
|
|
|
mama_milchy
|
Ojla čveke, kaj dogaja? Lep dan je zunaj....no, midve z Leo greva zdaj počivat, tati pridno zide rihta, Žiga pa je šel v gozd z njegovo Nano...mami je bla pa pridna pa 2stroja cunj dala sušit, pa kosilo nardila, pecivo spekla, pospravla, zdaj si pa zasluži počitek.... Kajpa ve kej počnete?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 16:17:44
|
|
|
|
trezika
|
Dober dan! MI smo že veliko boljši Nekaj malega še smrkamo ampak ni sile Sva šli prej na kratek sprehod in jo ubožico čist zdelalo.... spi že pol ure
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 16:41:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a kr brez otroka sta bla?? kaj sta pa počela? spalaaaa pa jaz sem bila na kafeju in sprehodu z kolegico, tomaž pa je medtem igrce špilo. pol pa sma počasi že šla.. Podrobnosti med tem časom pa izpustimo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 16:41:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Ojla čveke, kaj dogaja? Lep dan je zunaj....no, midve z Leo greva zdaj počivat, tati pridno zide rihta, Žiga pa je šel v gozd z njegovo Nano...mami je bla pa pridna pa 2stroja cunj dala sušit, pa kosilo nardila, pecivo spekla, pospravla, zdaj si pa zasluži počitek.... Kajpa ve kej počnete? mmmmm, po čem kaj diši v vaši hiški?!?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 16:41:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dober dan! MI smo že veliko boljši Nekaj malega še smrkamo ampak ni sile Sva šli prej na kratek sprehod in jo ubožico čist zdelalo.... spi že pol ure jeeee, super samo da je vsaj malo boljše! še za vnaprej, da bo čist OK!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 17:12:06
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Ojla čveke, kaj dogaja? Lep dan je zunaj....no, midve z Leo greva zdaj počivat, tati pridno zide rihta, Žiga pa je šel v gozd z njegovo Nano...mami je bla pa pridna pa 2stroja cunj dala sušit, pa kosilo nardila, pecivo spekla, pospravla, zdaj si pa zasluži počitek.... Kajpa ve kej počnete? mmmmm, po čem kaj diši v vaši hiški?!? diši po jabolčnem biskvitu s cimetom
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 17:21:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Ojla čveke, kaj dogaja? Lep dan je zunaj....no, midve z Leo greva zdaj počivat, tati pridno zide rihta, Žiga pa je šel v gozd z njegovo Nano...mami je bla pa pridna pa 2stroja cunj dala sušit, pa kosilo nardila, pecivo spekla, pospravla, zdaj si pa zasluži počitek.... Kajpa ve kej počnete? mmmmm, po čem kaj diši v vaši hiški?!? diši po jabolčnem biskvitu s cimetom mmmmmm. Ma si mi zdaj lušte nardila...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 17:24:13
|
|
|
|
mediuhec
|
pozdravljene! midva sva danes tudi dostavila malega tašči, potem pa hop v radence na kopanje. ne pomnim, kdaj sva bila tako dolgo sama. spravljanje k tašči je pa na žalost vzelo celo uro, ker se je mali zbudil ko smo ga dali v lupinico (pa je bil čas za spanje), in potem je trajalo in trajalo... dretje, ni hotel zaspat zamik ure: nam tudi dela težave, saj smo pokonci že okoli 6. ure. pa na splošno spi samo po urco čez dan (3x), včasih je potegnil 1,5 ure, pa sem imela več časa zase.... persida: vse naj naj mala čebelica in trezika: da ste le bolje! naš drugače še zdaj smrklja in malo pokašlja, pa ni bil ful bolan, samo se kar vleče že cel teden.. tasa: oopa, upam da sta se fajn imela s T.!! he he
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 25.10.2009 19:01:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober večer!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?