yania
|
Najaa čajček si naredi... ...glej da nam ne zboliš. Saj veš-petek Leo Tia.Glede smokija se totalno strinjam z Nino..nikakor...polna usta prazna rit...pa polno bljak stvari...nene,,raje ji daj kako mandarino al pa banano ko praviš da jo rada je... Feliša, kaj v Milerju si bila? Jaz tudi,..hm, okrog 13.ure, mislim da je bila tm nek...tudi jaz sem kupila pesin sokec, mali ...pa AM mi je zmanjkalo, pa še itak par drobnarij. MČ, ja to sem hotela napisati, da ste bili z nekom v stiku ki jo je imel,to 6.otroško,,,inkubacijska doba je do 14 dni, pa ko so pikice na vidiku, je bolezen pri koncu, in otrok ni več kužen. Samo ne vem pa, Naja je to imela pri 5ih meseceih, a to vsi prebolijo? A je to samo v 1.letu možnost okužbe? A katera ve? Zelenjava_ ma vse...hm, korenček, koleraba, različne bučke, krompir, por, špinača, blitva, pesa, ,cvetača, paprika, brokoli, grah , tudi fižol je že probal, stročji pa mu je bil njami...samo sem mu malo dala, poleti že, ko sva komaj začela, samo me je tako prosil z učkami, da nisem mogla da mu ne bi dala, kar z roke... sva pa danes jedla brokoli s proseno kašo in RIBO sem bila na tržnici, pa sem kušila dva fileja morskega lista, dala celo premoženje. No in sem mu malo odrezala in skuhala poleg zelenjavce,,ma itak je pojedel vse, kaj pa ne. No, mi smo imeli čez kakšno urco pire, blitvo in pečene te ribe, samo v mokici in osoljene,,,in je spet jedel, odpiral usta kot ne bi danes še nič...tudi ribico je jedel, konkretno koščke, so bili res mehki-da je spoznal okus...ful je jedel... je pa imel malo rdečo ritko, ko mu je moj prej naredil skuto s krhljem jabolka in pol banane, pa je bilo zelo gosto, zato je noter stisnil polovico mandarine ...sej drugače jo je že jedel, samo res mini,,,vse skupaj en košček...no sej ni bilo zelooo rdeče, samo jajčka in malo okrog,,,,sej sva fino namazala... Sem kupila na tržnici domačo skuto, pa mi je obljubila da je res sveža, včeraj narejena, da naj me ne skrbi in da komot dam to mojmu mišku, Sem ji rekla, da bo to za ene 4 dni, in je rekla, da ziher zdrži...pa sem poskusila doma, in je res super okus....dala sem pa 1 E , še manj kot bi v trgovini kupila. No sem pa šla še v trgovino Kalček v BTC ju , ko imajo vse BIO...in kupila dvakrat po dva jogurta, ma tudi poceni, mislim da sta dva skupaj 1.25E...če je res boljše kot v trgovini, zakaj ne..tudi tu sem vprašala šefico, če lahko pol en dan in pol dam v hladilnik, pa je rekla, da lahko, samo da dam gor folijo...ma ne da se meni matrat s tem,,jaz imam raje sadnega ...je pa fini ko je nekaj čez 100ml v 1 lončku, da ni tisti velik lonček,,,potem mu pa itak s sadjem dam,,,zaenkrat ne pretiravam z mlečnimi izdelki,,,bom po 10.mesecu pa zagotovo celega...mu pa je všeč kisel okus, ko sem mu tudi že samega dala,,,najprej se skremži in takoj odpre usta- mami daj še!!! No, doma je še vedno čudno vzdušje,,,bolj tiha vojna kot ne,,,manjka pogovor, mogoče bo padel zdej, ko sva čakala da Naja zaspi, da je ne bo spet to žrlo. Je pa danes 2x bil sam s Timonom, prvič ko sem šla po nakupih, pa tržnica in to, drugo pa sem mojo miško, taveliko peljala v Atlantis- od 17-18-ure...ful je bilo fino. Ma morm še njo mal pocrklat...pa še nečaka sva s seboj vzele, Tilna,,,ma ful luštno je bilo, res...ponovimo drugi teden, samo gre Timon z nami... sva kupili plavalno kapo, ko ima tako dolge laske, pa je zelooooo tiščala, pa ko smo potem dale dol, je imela totalno mokre lase ..nimam pojma kako nam je to uspelo...no prijazna prodajalka nam jo je zamenjala za večjo, odraslo...tista otroška je po mojem res za ene 2 letnika, ne pa skoraj 6... jutri bomo dali Timonu ohrovt, brstični, ima moja mami dol celo košarico z Leclerca, samo bom šla še na vrt gledat, če je že kakšen... aja, kaka kombinacija zelenjave je najboljša z rdečo peso...lahko brokoli?...hm, meni osebno bljak,,timon bo po mojem jedel