|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
24.10.2009 10:13:50   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Hvala za lepe pike poke. Sj bom šla, res ne morem tako se zezat, sj še stat ne morem 5min na nogah, kako bom v ponedeljek??? Če mi zdaj v teh 3 dneh ni nič kaj dost bolje, le to, da pridem vsaj do wc-ja in nazaj v posteljo. Nevem kako to, pa zmeraj mi je blo bolje po tabletah in le eni injekciji, zdaj pa ne. Očitno je hudo obolenje. user posted image  

Kaj pa kapljice Tadol, ki vsebujejo tramadolum oz tramadolijev klorid? So sicer močne, ampak pomagajo.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
24.10.2009 10:20:54   
KatMat
user posted image

STOPIMO SKUPAJ!!!!!ZBERIMO SREDSTVA ZA NAŠO MALO KLARO GLORIJO!

- KatMat
- Blueeyes
- lake
- majana79
- Leela
- Oliveoyl
- Majch
- ledenka
- Tanja_
- *Lina*
- FLASK_A
- AJETAM
- Maja1488
- Zoja10
- PapuaNG
- Dudica1
- Biba Maja
- veronikab
- meduzica
- mini80
- cveka30
- VHM
-elyy
-pokica_
-HM84
-felix7
-tubby
-Andrejka9386
-majuska10
-BBAJA
-petrazg
-leda
-K.tja

ZAENKRAT SMO ZBRALE ŽE pouhnu dnarjauser posted image €  user posted image   user posted image   user posted image

koliko boste prispevale mi sporocite na ZS ker zneskov prispevkov ne mislim objavljat (ni razlike ali das 10 ali vec...mislim da tisto kar šteje je DA PODARIS)

< Sporočilo je popravil KatMat -- 24.10.2009 10:32:26 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
24.10.2009 10:23:39   
lake
k.tja Na pospravljanje sploh ne pomislm user posted image , čeprov kopalnica kr kliče po pospravljanju.

Papua
Lepo se mejte, pa kakšno slikico prilepi da te vidmo.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
24.10.2009 10:31:14   
KatMat
morm it se enkrat pregledat da nisem kaksne spregledala...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
24.10.2009 10:33:35   
OliveOyl
poki revca moja..user posted image user posted image

Kaj pa protibolečinsko infuzijo si kdaj dobila?Ne vem kaj že pride noter:dexamethason,analgin pa tramal.men se zdi.Tisto kar pomaga.Dobivaš ene par dni zaporedoma.

Papua lepo se imej user posted image

Kuham kurjo župco za bolnike,oči bo pa še pečen krompir dobil,če bo priden.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
24.10.2009 10:35:30   
OliveOyl
Jaz bi mogla pa mal kmetijo pogledat,bog ve kakšno je tam,vse bio in plevelnato.user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
24.10.2009 10:36:40   
Blueeyes
lep pozdrav.. tak moreč deževen dan.. primeren za lenarjenje... mi bomo mel dons movie day... se bova zleknila na kavč in gledala filme.... HB malo lenarjenja user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
24.10.2009 10:36:44   
OliveOyl
kati hvala za navodila kako se snema filme.user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
24.10.2009 10:37:32   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

ha ha ha user posted image user posted image tko se govori

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
24.10.2009 10:39:41   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ja včeraj ga je nekaj sral,se je zvečer že slinil tam okrog mene...sam kaj hujšega,je morsko pico jedel,pa smrdel po česnu k user posted image ,men se je pa obračalo zraven.še danes smrdi.,,user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
24.10.2009 10:40:48   
Blueeyes

ja včeraj ga je nekaj sral,se je zvečer že slinil tam okrog mene...sam kaj hujšega,je morsko pico jedel,pa smrdel po česnu k user posted image ,men se je pa obračalo zraven.še danes smrdi.,,user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image tko ja, kr pust ga na suhem, si zasluži user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
24.10.2009 10:42:25   
OliveOyl

user posted image user posted image user posted image tko ja, kr pust ga na suhem, si zasluži user posted image

user posted image user posted image
ja,sam bo treba Mireno sprobat,če je treba kaj nitke porezat,da mu ne bo lulčka opikalo..user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
24.10.2009 10:44:32   
Dudica1

ja,sam bo treba Mireno sprobat,če je treba kaj nitke porezat,da mu ne bo lulčka opikalo..user posted image

user posted image    user posted image   user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
24.10.2009 10:46:27   
OliveOyl
No zdaj pa eno resno vprašanje..

Koliko vaši spijejo?Naša spije 20 ml na dan,če mi rata..user posted image  Noče flaške,po žlički še nekako gre,zdaj ima aventov lonček..Prav smotano je..Pol pa kakat ne more,ker jo GH zapre.Gh ji dajem 2x dnevno,za kosilo sadno zvečer mlečno.

Drugače jo še dojim.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
24.10.2009 10:49:24   
OliveOyl
dudi kaj se režiš?user posted image user posted image
Že s tamalimi imam dovolj problemov,ne daj bože da še tastarmu kej pride..user posted image

Zdaj moram it ,alarm..čaw

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
24.10.2009 10:57:31   
Blueeyes

user posted image user posted image user posted image

No zdaj pa eno resno vprašanje..

Koliko vaši spijejo?Naša spije 20 ml na dan,če mi rata..user posted image Noče flaške,po žlički še nekako gre,zdaj ima aventov lonček..Prav smotano je..Pol pa kakat ne more,ker jo GH zapre.Gh ji dajem 2x dnevno,za kosilo sadno zvečer mlečno.

Drugače jo še dojim.

naša žre k pujsek... 2x na dan ji dam gosto hrano (cca 200ml), 2x na dan dobi 200ml aptamila zmešanga s kašo (da je bolj gost), pol ji dam ponavad še kakšno banano, pa ponoč spije še 2-3x po 120-150ml aptamila s kašo

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
24.10.2009 10:58:22   
Blueeyes

Že s tamalimi imam dovolj problemov,ne daj bože da še tastarmu kej pride..user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
24.10.2009 10:58:52   
Dudica1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
....sej to ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
24.10.2009 11:00:32   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Jutro še z moje strani!
Spala sem za silo, lubi je futral Aneja, mislim da 1x. Zdaj se pa poskušata uspavati, ker je utrujen, da še učk ne more met odprtih.

Vreme je bed, deževno, no vsaj hladno ni.
Moj križ ni nič kaj dost bolje,..v bistvu me medenica v celem boli, cela rit, tako da komaj prekladam noge, ko grem do wc-ja. Sem mislila, da bi danes šla še do dežurnega v MS in zahtevala injekcijo Naklofen-Apaurin. Ker Ketonal-Apaurin mi ni prjelo. Pa tudi kombinacija tablet Zaldiar-Analgin mi ne pomagata. Pa bi pol vsak dan šla na injekcijo, vsaj 5 dni. Če bo kaj bolje. Jst tako več ne morm. user posted image
Pa v ponedeljek gre lubi delat, kaj čem pa delat sama z Anejem. user posted image
poki pa ti si cela bogica.....a se za eno FAto zate zberemo??user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a dej no....mene bo se kap ruklna tok se rezimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
24.10.2009 11:03:17   
KatMat
če sem prav seštela smo zbrale najmanj 465 ojročkov...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
24.10.2009 11:05:51   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

če sem prav seštela smo zbrale najmanj 465 ojročkov...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo zmajčiceuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
24.10.2009 11:07:47   
christiana21
babike, grem jaz malo hišo ščistit, pa moj mi bo pomagaluser posted image user posted image user posted image , potem pa itak mala spet more jest ob 12ih, potem spet malo ščistit, ob cca. 15ih pa itak dobimo obisk, pride ati pa sestra bo zraven, resnično pa upam, da ne bosta zraven prignala še tisto očetovo afnouser posted image . Sicer sem jasno dala vedet, da sta dobrodošla on in sestra, ampak kdo ve kaj ima moj dragi očka v glavi. Še pol leta ni bilo, ko je bila moja mami mrtva, pa je že to tanovo vlačil povsod okoli s seboj, še v trgovino ne more sam. Eh...bolj star bolj nor. Lepo. da verjame, da nasedam njegovim fintam, da sta samo prijatelja, da ona hoče več, ona pa noče...pa ja, jaz sem pa Miki Miška, pa ful jima verjamem tud to, da nista mela nič, ko je bila moja mami živa, a ta afnasta afna ga je kr naprej klicala naj ji pride nekaj popravit (telefon, internet,... včasih so se ji pa verjetno kanali tud zamašili).

Nič, bom rač ugasnila, da ga ščistim, ker je cel umazan od mleka naše navihankeuser posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
24.10.2009 11:09:19   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
24.10.2009 11:12:13   
KatMat

user posted image

STOPIMO SKUPAJ!!!!!ZBERIMO SREDSTVA ZA NAŠO MALO KLARO GLORIJO!

- KatMat
- Blueeyes
- lake
- majana79
- Leela
- Oliveoyl
- Majch
- ledenka
- Tanja_
- *Lina*
- FLASK_A
- AJETAM
- Maja1488
- Zoja10
- PapuaNG
- Dudica1
- Biba Maja
- veronikab
- meduzica
- mini80
- cveka30
- VHM
-elyy
-pokica_
-HM84
-felix7
-tubby
-Andrejka9386
-majuska10
-BBAJA
-petrazg
-leda
-K.tja
-Bobek

ZAENKRAT SMO ZBRALE ŽE 485€  user posted image   user posted image   user posted image

koliko boste prispevale mi sporocite na ZS ker zneskov prispevkov ne mislim objavljat (ni razlike ali das 10 ali vec...mislim da tisto kar šteje je DA PODARIS)

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
24.10.2009 11:13:17   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

a ta afnasta afna ga je kr naprej klicala naj ji pride nekaj popravit (telefon, internet,... včasih so se ji pa verjetno kanali tud zamašili).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?