christiana21
|
babike, grem jaz malo hišo ščistit, pa moj mi bo pomagal , potem pa itak mala spet more jest ob 12ih, potem spet malo ščistit, ob cca. 15ih pa itak dobimo obisk, pride ati pa sestra bo zraven, resnično pa upam, da ne bosta zraven prignala še tisto očetovo afno . Sicer sem jasno dala vedet, da sta dobrodošla on in sestra, ampak kdo ve kaj ima moj dragi očka v glavi. Še pol leta ni bilo, ko je bila moja mami mrtva, pa je že to tanovo vlačil povsod okoli s seboj, še v trgovino ne more sam. Eh...bolj star bolj nor. Lepo. da verjame, da nasedam njegovim fintam, da sta samo prijatelja, da ona hoče več, ona pa noče...pa ja, jaz sem pa Miki Miška, pa ful jima verjamem tud to, da nista mela nič, ko je bila moja mami živa, a ta afnasta afna ga je kr naprej klicala naj ji pride nekaj popravit (telefon, internet,... včasih so se ji pa verjetno kanali tud zamašili). Nič, bom rač ugasnila, da ga ščistim, ker je cel umazan od mleka naše navihanke
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|