|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
23.10.2009 22:49:38   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: julam

NO, OK, glede meska: mi jemo piščančka, naslednja faza bo pa verjetno teletina. Žrebe pa glih ne vem, kako bi ga pripravla... Pa govedina iz juhce bo tud kmal na vrsti.

jaz kupim en mesek pišančji, hrbet brez kože in kosti, pa ga zrežem kot za golaž in potem po ene 4 koščke skupaj na kupček dajem v eni posodici in tega je npr.za 8x, če si predstavljaš....8 kupčkov, z malo prostora vmes, pa samo ven strgam ko rabim...a je kaj slabše meso, ko je zamrznjeno?..drugače pa govedino pa dam takrat ko jo imamo mi, ali v juhi ali pa kaki zrezki ali golaž...pač je začinjeno, ampak od tega ga ne bo pobralo,,,,user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
23.10.2009 22:49:49   
julam
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

uf, o tem bi pa mela kej za napisat

a drugače uporabljaš FB? dej na ZS napiši svoj mejl, da te najdemo user posted image

sem registrirana, ampak ga ne uporabljam ... ni cajta, res, se mi ne da

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
23.10.2009 22:50:14   
Najaa

NO, OK, glede meska: mi jemo piščančka, naslednja faza bo pa verjetno teletina. Žrebe pa glih ne vem, kako bi ga pripravla... Pa govedina iz juhce bo tud kmal na vrsti.

hm... sej jest tut še nisem pomislila, kako sploh to pripravit user posted image  če ga kar v juhici skuham, bo najbrž ok.

feliša, kok ti zavidam, ko greš tako lepo step by step in mali vse je...
Jaz sem pa zadnjič Niki kar goveje meso dala. Je imela tašča takega fajn mehkega in sem ga spasirala, da bo ja šlo... pa ni šlo.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
23.10.2009 22:50:23   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Ja Nina, čez en teden...še 7 krat greš spat user posted image
Si bom križce delala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
23.10.2009 22:50:32   
felix7

jaz nimam pojma...znam od Golovca zaviti dol levo, proti vam, to je pa tudi vse...natančno boš mogla da ne bom v kakem Mariboru se znajdlauser posted image

uredu  urca...itak..

ja, sej zato pa Nino sprašujem, če zna vsaj do naše doline priti user posted image  da vam ne razlagam za vsak ovinek, pa se lahko ve tri dobite nekje v G. in greste skupaj

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
23.10.2009 22:51:06   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

absolutno! že dva dni razmišljam, kaj naj spečem user posted image
A to naslednji petek?

petek 30. ob 11h pri nas? je to kul? a ti veš, kako se v naše konce pride?
Super! Za pot se pa slišiva ali pa, če se ti da na ZS enkrat do takrat napisat.

kar vsem nam na zs napiši, pa bo.user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
23.10.2009 22:51:41   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

povejte mi ali lahko dam OPERIL??tiste kapljice imam že nnekje mesec in pol in sedaj vidim da piše PO ODPRTJU PORABITI V 14DNEHuser posted image user posted image

jaz jih imam še več, pa sem ji dala. user posted image hudiča, bom mogla po nove.

meni se tudi  zde, da sem jih imela fuuuulll dolgo,,,uporabila sem jih pa enkrat, ko je imela Naja, ma ne vem, čisto mali dojenček je bila, pa čist zabita ke v nosek, pa je jokala non stop dva dni dve noči,,,grozno, ko niti dude ni mogl imeti, no in so mi rekli, da izjemoma naj dam,,,sem ob 3ponoči šla v dežurno lekarno,,,in mešala 1:1 s fiziološko....ma takoj je bilo boljše...sem pa sebi enkrat za tem dala, pa to te otroške, pa mi je tako kri tekla potem, pa peklo v nosu, tak suh občutek, da sem sklenila da nikad više....

a je res treba mešat? mi je ravno danes ena kolegica rekla.

Jaz imam Operil P, ki je za otroke in ne mešam.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
23.10.2009 22:51:52   
julam

jaz kupim en mesek pišančji, hrbet brez kože in kosti, pa ga zrežem kot za golaž in potem po ene 4 koščke skupaj na kupček dajem v eni posodici in tega je npr.za 8x, če si predstavljaš....8 kupčkov, z malo prostora vmes, pa samo ven strgam ko rabim...a je kaj slabše meso, ko je zamrznjeno?..drugače pa govedino pa dam takrat ko jo imamo mi, ali v juhi ali pa kaki zrezki ali golaž...pač je začinjeno, ampak od tega ga ne bo pobralo,,,,user posted image

jest tud kurjo juhco skuham in zmrznem jušno osnovo + mesek. Sam za žrebeta mi ni jasno, kako bi ga pripravla user posted image
govejo juho bom pa tud za vse skuhala in pač naknadno solila za nas

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
23.10.2009 22:53:05   
yania

jaz nimam pojma...znam od Golovca zaviti dol levo, proti vam, to je pa tudi vse...natančno boš mogla da ne bom v kakem Mariboru se znajdlauser posted image

uredu  urca...itak..

ja, sej zato pa Nino sprašujem, če zna vsaj do naše doline priti user posted image  da vam ne razlagam za vsak ovinek, pa se lahko ve tri dobite nekje v G. in greste skupaj

aaa...pametno pametno...no, ti kar Nini razloži, ko jaz komaj vem kje dol iti za Gosuplje,,,no, zdej mi je še to z glave šlo...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
23.10.2009 22:54:07   
Najaa

sej jaz imam tud tega za otroke, pa do zdej nisem mešala. eh sej zdej so pa že navajene pa tud ne bom. user posted image

Punce, žrebička je najboljše popečt ala zrezek.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
23.10.2009 22:54:35   
Nina00

uredu  urca...itak..

Ma za vsak ovinek ni treba, le splošno usmeritev, potem pa še navodila za mikrolokacijo user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
23.10.2009 22:55:18   
julam

sej jaz imam tud tega za otroke, pa do zdej nisem mešala. eh sej zdej so pa že navajene pa tud ne bom. user posted image

bi rekla, ja. Ampak naša je še čist brezzoba user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
23.10.2009 22:56:49   
yania

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

povejte mi ali lahko dam OPERIL??tiste kapljice imam že nnekje mesec in pol in sedaj vidim da piše PO ODPRTJU PORABITI V 14DNEHuser posted image user posted image

jaz jih imam še več, pa sem ji dala. user posted image hudiča, bom mogla po nove.

meni se tudi  zde, da sem jih imela fuuuulll dolgo,,,uporabila sem jih pa enkrat, ko je imela Naja, ma ne vem, čisto mali dojenček je bila, pa čist zabita ke v nosek, pa je jokala non stop dva dni dve noči,,,grozno, ko niti dude ni mogl imeti, no in so mi rekli, da izjemoma naj dam,,,sem ob 3ponoči šla v dežurno lekarno,,,in mešala 1:1 s fiziološko....ma takoj je bilo boljše...sem pa sebi enkrat za tem dala, pa to te otroške, pa mi je tako kri tekla potem, pa peklo v nosu, tak suh občutek, da sem sklenila da nikad više....

a je res treba mešat? mi je ravno danes ena kolegica rekla.

vem, ampak naša je bila res mala takrat, ne vem, kake 3 mesece verjetno,,a je operil od 6 mesecev, al kako že,,,ali celo 1 leta...sej ne vem,,,,vem da sem kalvarijo delala in klicala vsepovsod,,,na koncu sem jo nahrulila, da naj mi pove hudiča kaj naj naredim, ker fiziološka ne pomaga,,.,,no in se je omehčala po telefonu in rekla;
gospa umirite se, če res ne gre drugače, pa pridite,,,izjemoma se zmeša 1:1....user posted image
zdaj mi je smešno, takrat pa sem bila čisto na koncu z živci,,,hodila s tamalo po stanovanju jokala zraven in bila neprespana 2 dni,,,ko zombi...

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
23.10.2009 22:57:11   
Nina00

uredu  urca...itak..

aaa...pametno pametno...no, ti kar Nini razloži, ko jaz komaj vem kje dol iti za Gosuplje,,,no, zdej mi je še to z glave šlo...
Motel vsak najde user posted image  Se lahklo tam zmenimo.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
23.10.2009 22:58:22   
Najaa

bi rekla, ja. Ampak naša je še čist brezzoba user posted image

ja pol pa spasiraš.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
23.10.2009 22:58:33   
Nina00

vem, ampak naša je bila res mala takrat, ne vem, kake 3 mesece verjetno,,a je operil od 6 mesecev, al kako že,,,ali celo 1 leta...sej ne vem,,,,vem da sem kalvarijo delala in klicala vsepovsod,,,na koncu sem jo nahrulila, da naj mi pove hudiča kaj naj naredim, ker fiziološka ne pomaga,,.,,no in se je omehčala po telefonu in rekla;
gospa umirite se, če res ne gre drugače, pa pridite,,,izjemoma se zmeša 1:1....user posted image
zdaj mi je smešno, takrat pa sem bila čisto na koncu z živci,,,hodila s tamalo po stanovanju jokala zraven in bila neprespana 2 dni,,,ko zombi...
Starejšemu so na pediatrični dali Operil pri 6. tednih. Pa niso nič mešali.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
23.10.2009 22:59:30   
felix7

hm... sej jest tut še nisem pomislila, kako sploh to pripravit user posted image  če ga kar v juhici skuham, bo najbrž ok.

Jaz sem pa zadnjič Niki kar goveje meso dala. Je imela tašča takega fajn mehkega in sem ga spasirala, da bo ja šlo... pa ni šlo.

ej, Najaa, ne se sekirat, enkrat se ji bo pa odprlo in bo začela jest kot tavelka user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
23.10.2009 22:59:32   
felix7

a tut za otroke?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
23.10.2009 22:59:34   
felix7

pa mojga delodajalca tut vsak najde user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
23.10.2009 23:00:47   
julam
no, ste me pregovorile, da sem mal pobatirala. zdej pa res grem, predno mala začne cvilit.

nočko! pa lep vikend!

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
23.10.2009 23:00:51   
Nina00

pa mojga delodajalca tut vsak najde user posted image
Ja, tudi to user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
23.10.2009 23:02:10   
Nina00

no, ste me pregovorile, da sem mal pobatirala. zdej pa res grem, predno mala začne cvilit.

nočko! pa lep vikend!

Lahko noč!
Jaz sem pa vmes še kostanj spekla in mojega zbudila. No, vsaj upam, da sem ga, da bova skupaj majla in jedla user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
23.10.2009 23:02:56   
Najaa

ej, Najaa, ne se sekirat, enkrat se ji bo pa odprlo in bo začela jest kot tavelka user posted image

ma ne, sej sem danes rekla, da se ne bom sekirala. dajala ji bom to, kar rada je. npr. malo skutko banano sem zmešača z borovnicami in marelicami in je pojedla. če se bom sekirala, bo sam še slabše.

Glede zrezka - ja, sej sam mal olja daš in popečeš magar čist natur. Ne rabiš solit. Ne bo nič narobe.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
23.10.2009 23:04:20   
yania
julam, lepe sanje...pa še pridi kaj,,,sej vidiš da smo same fejst...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
23.10.2009 23:06:26   
yania
Kostanj, tako pozno,,,si pa privoščita vi2...jaz bi tudi user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?