Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm hoj, no pri nas že kar mirno, smo bli popoldan pri prijateljici, ki ima , pa niso nič ali delal, sam so tko na mahnjeni kot jz. mi je ene kremce on justa naročila, da se mal na zimo pripravmo. pa sem prišla domov in en kup posode, pa še pomivalca noben spraznu, mulčki so si res počitnce vzel , no, sem v lepem tonu mal popridigala in razdelila dela za delavno soboto, so vsi mal čudn gledal, a ni noben nč upal usta odpret, da slučajno nebi odpadla večerna petkova tv. prej je bila kofica v dvoje, pa je bla zlo na , ker sva še eno milko odprla, pa so jo ta velki kr do sob zavohal in že je bla družinska debata, mali pa se je naspal. men se pa zdi, da vsak dan bol papca, joj, bo še bajsek na konc, pa bo imel ločevalne diete. ločevalna dieta- moja kolegica s 5 mulčki se jo že od aprila, ko je rodila drži, pravi, da res poskuša, da ločuje piškote in čokolado, pa sladoled in tortice Majči sladko spi, je pohamsal 230 grisolinota z am, potem pa čez pol ure še 150am za lahko noč, upam, da je sit in bo lahk spal ... tale bi bla pa tud zame dobra
|