|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
23.10.2009 18:08:31   
Dudica1
juuuuhu user posted image user posted image user posted image

elyy a si že dala v album kakšno slikico za na seznamček

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
23.10.2009 18:09:47   
FLASK_A
Kaj bo v ponedeljek?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
23.10.2009 18:12:32   
Dudica1
flaska dobimo se z CHRISTIANO  na kavi 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
23.10.2009 18:13:14   
FLASK_A
O, kje pa?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
23.10.2009 18:13:19   
pokica_
No, da še jst poročam stanje:
Moja zlata mami je bla od jutra pa do zdaj pr meni; jo je pravkar lubi odpeljal nazaj domov, zjutraj ob 6h je pa šel že ponjo, pa pol na šiht. Je čuvala Aneja, ga hranila, previjala, sta šla na sprehod, v glavnem se je izkazala kot čudovita varuška. user posted image  Sem rekla, da ji popolnoma zaupam, da zdaj bo pa lahko vzela kdaj za nekaj urc Aneja v varstvi, da boma z lubim šla kdaj na kako kopel, ali pa kam čofotat...pa tud če samo kam na večerjo, sam da malo cajta preživima skupaj, tako kot včasih. user posted image  
Moj križ je že nekoliko bolje, hvala bogu, da sem lahko res cel dan počivala in skos ležala, mami mi je kavico kuhala, lubi je prnesel kosilo za vse tri iz kitajske. Mjammmmi je teknilo!
Zdaj imam gor kosmodisk in je stanje res čudežno bolje,...hrbtenica ni tako ohlapna, manj čutim bolečino v ledvenem predelu. Tk, da si ga bom morda še celo kupla, zdaj mi ga je babi posodla.
Drugač sem pa klicala eno fino gospo, ki dela kot maserka in tudi doma masira tako ob večerih in vikendih, za katero sem izvedla preko ene zdravnice, in je tako prijazna, da bo tudi mene sprejela; enkrat drug teden bom pa šla na klasično masažo hrbta. Masira pa tudi vse ostalo. Tk da bi rada da grem vsaj 2x mesečno na masažo, da vsa vretenca razbremenim. Pol pa bom začela ali hodit spet nazaj v fitnes, ali pa na bazen.
Zdaj jem tudi tablete za ščitnico, ampak se bom vseeno sprosila v ščitnično ambulanto, da se vidi kaj je na stvari. Menda se da ščitnico zdravit tudi z homeopatijo mi je povedla zdaj ena prijateljica.
Ima katera kake podobne izkušnje?

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
23.10.2009 18:17:43   
christiana21
Bravo za moje majčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jeeeeeeeee, vesela sem, Gloria se ne joka med hranjenjem, prvi obrok danes, da je tako.
Sicer papa tudi ne, jezik tišči na nebo samo, da ji ne moreva cuclja dat v ustauser posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
23.10.2009 18:18:21   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image

STOPIMO SKUPAJ!!!!!ZBERIMO SREDSTVA ZA NAŠO MALO KLARO GLORIJO!

- KatMat
- Blueeyes
- lake
- majana79
- Leela
- Oliveoyl
- Majch
- ledenka
- Tanja_
- *Lina*
- FLASK_A
- AJETAM
- Maja1488
- Zoja10
- PapuaNG
- Dudica1
- Biba Maja
- veronikab
- meduzica
- mini80
- cveka30
- VHM
-elyy
ZAENKRAT SMO ZBRALE ŽE 310€  user posted image   user posted image   user posted image

Naj mi nekdo razloži za kaj gre, kje lahko kaj prispevam? Kako ? Jst bi jima tudi rada pomagala, če le lahko kako?  

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
23.10.2009 18:19:30   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

O, kje pa?

menimo se nekaj za rudnik...a se dobiva prej jaz grem še po plenice pa mal okrog??

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
23.10.2009 18:20:31   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Jeeeeeeeee, vesela sem, Gloria se ne joka med hranjenjem, prvi obrok danes, da je tako.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

poki superca da si bolje... user posted image za mamico user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
23.10.2009 18:23:55   
christiana21

user posted image

- KatMat
- Blueeyes
- lake
- majana79
- Leela
- Oliveoyl
- Majch
- ledenka
- Tanja_
- *Lina*
- FLASK_A
- AJETAM
- Maja1488
- Zoja10
- PapuaNG
- Dudica1
- Biba Maja
- veronikab
- meduzica
- mini80
- cveka30
- VHM
-elyy
ZAENKRAT SMO ZBRALE ŽE 310€  user posted image   user posted image   user posted image

Punce, dajte mi nekaj razložit...23 vas je na seznamu...zbrale ste pa 310EUR. Koliko ve prispevateuser posted image user posted image user posted image  (23*10=230eur)? A se nismo zmenili za 10 eur, če bomo že šli samoplačniško? Ne delajte si toliko stroškov.
Mislim vsaka vam čast, hitre ste (svetlobna hitrost)..res si nisem mislila, da še obstajajo takšni ljudje, sploh pa tako blizu mene.  Vedela sem, da če drugače ne bo šlo, bomo morali samoplačniško na MR, nisem si pa mislila, da se boste ve takoj zorganizirale in priskočile na pomoč, ko se igra usoda.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
23.10.2009 18:24:50   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prehitro sem napisala...spet jokauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
23.10.2009 18:30:34   
maja1488
Flaška, mi imamo toplo vodo. Pa vi? Ste že sveži in dišeči? No, mi vodo imamo, pod tuš pa še ni ratal it, tko da smo še vedno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1462
23.10.2009 18:31:30   
Dudica1
maja a boš zi zud šla p ponedeljek v LJ?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
23.10.2009 18:37:37   
maja1488

maja a boš zi zud šla p ponedeljek v LJ?

Dvomim, sploh pa n popoldan. Moram ob treh po tavečjo v vrtec. Bom pa najbrž šla enkrat naslednji teden (mogoče v četrtek), ker sem si izborila en dopoldan brez otrok, da si grem v miru kupit nove hlače, bundo...
No, razen če mojmu spet kej vmes ne pride user posted image

Si pa ful želim, sam žal ne bo šlo v ponedeljek, ker ni varstva. Z obema pa ni šans da pridem.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
23.10.2009 18:38:36   
pokica_
Nobena mi še ni povedla, kako na kakšen način prispevate za Klaro Glorio za MR? A preko TR, ali gotovino, al kako?Ali mislite na srečanju zbrat denar???

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
23.10.2009 18:41:01   
KatMat
ja C. tko je ne....punce so se odlocile tud po vec kot 10eu darovati za tvojo soncico...

dinarcke bomo pa zbirale mesano...amlo v zivo malo prek racunckov....

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
23.10.2009 18:41:05   
Dudica1
poki ena bo zbirala denar...ti lahko pošlješ po pošti ali pa na klik eni nakažeš...potem ko se odločimo katera bo zbirala ti bomo povedali

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
23.10.2009 18:42:18   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

zdej sem glih s christiano govorila. komi čakam ponedeljek

A res?user posted image

jp, bi te že rada spoznala.. ne samo glas preko telefona

blue upam da nam rata in da se v ponedeljek res še midve spoznave...koooončno user posted image

a prideš?? sam da mi ne boš hotla jošk kazat k pol ne pridem user posted image user posted image bom pa pršla brez vozička.. bom mela Gajo samo v lupinici.. upam da me bo fotr prpelu, drgač pa dobri stari taksi

o sit ze dve nase domzalcanke so rodile..juhu!

user posted image user posted image user posted image

user posted image

- KatMat
- Blueeyes
- lake
- majana79
- Leela
- Oliveoyl
- Majch
- ledenka
- Tanja_
- *Lina*
- FLASK_A
- AJETAM
- Maja1488
- Zoja10
- PapuaNG
- Dudica1
- Biba Maja
- veronikab
- meduzica
- mini80
- cveka30
- VHM
-elyy
ZAENKRAT SMO ZBRALE ŽE 310€ user posted image user posted image user posted image

Punce, dajte mi nekaj razložit...23 vas je na seznamu...zbrale ste pa 310EUR. Koliko ve prispevateuser posted image user posted image user posted image (23*10=230eur)? A se nismo zmenili za 10 eur, če bomo že šli samoplačniško? Ne delajte si toliko stroškov.
Mislim vsaka vam čast, hitre ste (svetlobna hitrost)..res si nisem mislila, da še obstajajo takšni ljudje, sploh pa tako blizu mene. Vedela sem, da če drugače ne bo šlo, bomo morali samoplačniško na MR, nisem si pa mislila, da se boste ve takoj zorganizirale in priskočile na pomoč, ko se igra usoda.

user posted image user posted image user posted image vse se da če se hoče

pokica_ in FLASK_A v ponedeljek se dobimo v Supernovi, da spoznamo našo drago christiano in Klaro Gloriopa un seznamček je zato, ker ji bomo prispevale za Margnetno resonanco - ker drgač so čakalne dobe cca 1 leto... košta pa tud full... tko da smo se na pobudo katmat združile in ji to vsaj malo olajšale

Neposredna povezava do sporočila: 1468
23.10.2009 18:48:28   
majana79
Punce super ste user posted image Kati, ti pošljem ZS.

Danes vas samo berem, je Jure ekstra zahteven.

Evo, samo da ga damo v pižamo, se oglasim še kaj.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
23.10.2009 18:50:04   
pokica_

poki ena bo zbirala denar...ti lahko pošlješ po pošti ali pa na klik eni nakažeš...potem ko se odločimo katera bo zbirala ti bomo povedali

No super! Pa pol ko se bote zmenle, dajte to z krepkim napisat,..k jaz sem zadnje cajte bolj malo na rač., pa ne sledim zadevam tolk. Bom pa preko klika nakazala...
Christiana pa nima Klika, ane? Da bi se direkt njej nakazoval denar? Drugač pa bom eni nakazala, pa bote že naprej urgirale, sj ste tolk pridne. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
23.10.2009 18:51:27   
Dudica1
blue upam da pridem ker moram po plenice,samo je res taka ura da upam da bo moj dobil avto od tašče da bo šel v vrtec T. iskat

Joške bo pa men kazala moja sestra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
23.10.2009 18:51:45   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Punce super ste user posted image Kati, ti pošljem ZS.

Danes vas samo berem, je Jure ekstra zahteven.

Evo, samo da ga damo v pižamo, se oglasim še kaj.

pa sej je ura šele 19h pa ga boš dala že v pižamo

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
23.10.2009 18:53:21   
christiana21

zdej sem glih s christiano govorila. komi čakam ponedeljek

A res?user posted image

jp, bi te že rada spoznala.. ne samo glas preko telefona

blue upam da nam rata in da se v ponedeljek res še midve spoznave...koooončno user posted image

a prideš?? sam da mi ne boš hotla jošk kazat k pol ne pridem user posted image user posted image bom pa pršla brez vozička.. bom mela Gajo samo v lupinici.. upam da me bo fotr prpelu, drgač pa dobri stari taksi

o sit ze dve nase domzalcanke so rodile..juhu!

user posted image user posted image user posted image

user posted image

- KatMat
- Blueeyes
- lake
- majana79
- Leela
- Oliveoyl
- Majch
- ledenka
- Tanja_
- *Lina*
- FLASK_A
- AJETAM
- Maja1488
- Zoja10
- PapuaNG
- Dudica1
- Biba Maja
- veronikab
- meduzica
- mini80
- cveka30
- VHM
-elyy
ZAENKRAT SMO ZBRALE ŽE 310€ user posted image user posted image user posted image

Punce, dajte mi nekaj razložit...23 vas je na seznamu...zbrale ste pa 310EUR. Koliko ve prispevateuser posted image user posted image user posted image (23*10=230eur)? A se nismo zmenili za 10 eur, če bomo že šli samoplačniško? Ne delajte si toliko stroškov.
Mislim vsaka vam čast, hitre ste (svetlobna hitrost)..res si nisem mislila, da še obstajajo takšni ljudje, sploh pa tako blizu mene. Vedela sem, da če drugače ne bo šlo, bomo morali samoplačniško na MR, nisem si pa mislila, da se boste ve takoj zorganizirale in priskočile na pomoč, ko se igra usoda.

user posted image user posted image user posted image vse se da če se hoče

pokica_ in FLASK_A v ponedeljek se dobimo v Supernovi, da spoznamo našo drago christiano in Klaro Gloriopa un seznamček je zato, ker ji bomo prispevale za Margnetno resonanco - ker drgač so čakalne dobe cca 1 leto... košta pa tud full... tko da smo se na pobudo katmat združile in ji to vsaj malo olajšale

Ravno zdaj sm brala...v Ljubljani so čakalne dobe za MR najdaljše, zakaj nas je nevrolog ravno v Ljubljano dal. Je bi blo tko težko napisat napotnico za hmm...ne vem...Celje, maribor, Ptuj,...?
Pridne punce ste resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Upam pa, da bomo res zrihtali MR prej kot v enem letu in, da vaša pomoč ne bo potrebna...resnično upam. Upanje umre zadnje...baje.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
23.10.2009 18:54:29   
Blueeyes

blue upam da pridem ker moram po plenice,samo je res taka ura da upam da bo moj dobil avto od tašče da bo šel v vrtec T. iskat

Joške bo pa men kazala moja sestra user posted image user posted image user posted image

ja to se me ne tiče kaj mate vi v familiji.. ampak nočem da jih men kažeš

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
23.10.2009 18:55:34   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

No super! Pa pol ko se bote zmenle, dajte to z krepkim napisat,..k jaz sem zadnje cajte bolj malo na rač., pa ne sledim zadevam tolk. Bom pa preko klika nakazala...
Christiana pa nima Klika, ane? Da bi se direkt njej nakazoval denar? Drugač pa bom eni nakazala, pa bote že naprej urgirale, sj ste tolk pridne. user posted image

Pokica saj ne gori vodauser posted image user posted image user posted image user posted image , je še čas. Mogoče nas bo pa naša P. dala na MR, ko bo videla kako bo na UZ glavice in vaša pomoč ne bo potrebna.
Sicer je mala že imela Uz v Ljubljani en mesec nazaj, ne vem zakaj nas je spet P. dala na UZ, če nevrolog hoče magnetno resonanco.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 romantičnih imen za nežne fantke
Kakšno ime dati fantku, ki je že kot novorojenček pokazal, da je zelo nežen in občutljiv deček? V članku preverite devet...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?