Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 23.10.2009 14:45:51
|
|
|
|
Nina00
|
Pozdravljene! Mi smo danes malo boljše. Kosilo je že za nami. Trenutno oba spita, a to ne bo dolgo trajalo. Si grem naredit kavo in malo prebrat za nazaj, a vem, da ste toliko napisale, da mi ne bo vsega uspelo prebrat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 23.10.2009 15:00:04
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps občasno pride tak,da otroc potegnejo dalj kot ponavadi- čeprav ne vem kako lahko še Jure spi več kot ponavadi samo včeraj je bil pa res samo ene 6 ur buden
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 23.10.2009 15:00:07
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Dobro jutro!! Smo že en cajt pokonc, ampak se cartamo, no Tjaša se carta Danes imam v planu stanovanje pospravit, ko imam končno mir, pa čas a je nadloga odšla?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 23.10.2009 15:00:13
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy buča lih zadnjič sem v šparu vidla te buče in sem se spomnila na čveke na RR; pa kako ve to bučo naredite? bi jo tud jaz kupla in dala otročkom pa nimam pojma kaj z njo, res da sem polna receptov samo za to bučo jaz odstranim seme in mehke dele, jo olupim, narežem na koščke in skuham na sopari. Pol jo pa samo z vilico pretlačim, dodam malo AM, ker je sicer pregosto in je ful dobra, prav sladka.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 23.10.2009 15:00:25
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy zdaj pa eno čudno vprašanje, ne se smejat: jaz full ne maram, da mi obiski hodijo obuti po hiši, ok hodnik, kuhinja še nekako potrpim ma dnevna ni šans in sem razmišljala, da bi kupla copate za enkratno uporabo za take primere; sej ne vsi obiski sam določeni, ko jim ne moreš dopovedat, da bi rada da se preobujejo, ker so pač vajeni tudi doma bit obuti po bajti, ja normalno, ko nimajo malih otrok samo recimo po takem svinjskem vremenu mi je prav gnjusno videt umazana tla, pa vse je mokro po tleh in res nimam časa skoz brisat; pa vse na novo imamo narejeno jaz tudi ne dovolim, da bi kdo hodil obut po hiši, imamo za to pač copate. Sem pa pomislila, zakaj se nekateri nočejo sezut... a je možno, da jim noge ful švicajo? Ker to zna biti pa res neugodno. Nekateri se ful potijo v noge, si ne morejo nič pomagat, za take se pa kupijo natikači za na čevlje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 23.10.2009 15:00:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam vidim, da ste obirale možičke. Hja, jaz sem brez besed. Moj je vsak dan do 18ih v službi...če ni na službeni poti. Ravno v sredo ponoči je prišel po 5 dnevih domov in mi je bi prav čuden filing, kaj on dela pri nas. Res, po toliko pogostih potovanjih mi je postalo prav normalno, da smo sami. Je pa res, da KO JE DOMA, poštima zvečer fanta (tuš, pravljica, pesmice), ne hodi po ošterijah, je z nami. Jaz si zaenkrat privoščim pilates 2x tedensko zvečer. Tako da ... ko je doma, je naš in uporaben. Tudi tamalo previje, nafutra (hrano moram jaz pripravit), popestva, z otroci se igra. Ah, če bi imel bolj normalno službo. pol bi bilo pa že kičasto
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 23.10.2009 15:01:22
|
|
|
|
felix7
|
Najaa, a so ti začel smeškoti normalno delat? Meni so
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 23.10.2009 15:16:57
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Eno vprašanje- A ve naredite kaj za sebe ?A imate čas zase? (To je izvzeto čičanje na RR). Mogoče malo čudno vprašanje samo sem danes razmišljala ,da si ne vzamem toliko časa ,da bi se vsak dan namazala s kremo po obrazu. [/quoteZa osnovno higieno in nego si vedno vzamem čas. Če grem na sprehod z Brinom in se zmenim, da gre še kdo z nama na sprehod in morda tudi na kavo, jaz štejem, da sem si vzela čas zase. Pa če zvečer z mojim čvekava, je to tudi moj čas, pa zadnjič, ko smo se dobile marčevke, ... Tako, da ja, si vzamem kar precej časa zase, ampak to ne pomeni nujno, da sem takrat brez otrok Da bova z mojim prvič po Brinovem rojstvu šla sama kam, bo pa ... kaj pa vem, čez par mesecev verjetno. Prvi je bil star 11 mesecev, ko sva šla prvič sama ven na večerjo. Se pa da naredit lep večer za dva tudi doma, ko otroci spijo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 23.10.2009 15:27:47
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara jaz pa že dva tedna več ne kadim bolje pozno kot nikoli...upam da bo trajalo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 23.10.2009 15:41:17
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Feliša, kaj je majčka gotova??...superca si...ja reci, še ta teden?...petek dopoldan?...kje? a prideš k nam? lahko se pa ta petek dobimo pri nas ampak pice ne bo , mož je v službi ja glej, kar se mene tiče, mi je petek uredu, glede pice pa veš da ni panike,,,pa bomo počakale da tvoj domov pride petek torej! računam nate pride še katera, Nina maš cajt? škoda, da Najee ni v Lj ta vikend Sem šele sedaj vidla, ampak, glede na to kakšna sta fanta, tako ne bi prišli, ker ne maramo poklanjat virusov in prehladov
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 23.10.2009 15:41:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dobro jutro. naša noč je bila za spoznanje boljša, ker ni ponoči zakuhala in mislim da nima več vročine sploh. pa smo zadnjo svečko dali včeraj ob petih no, ne veselimo se prehitro, ampak zgleda da gre na boljše. grem ji zdaj še vročino malo zmerit pa kaj pojest, cunje dat prat itd. lep dan vsem. predvsem našim mariborčankam na srečanju jejjjj bravo Klara! 3-krat HURA za njo! Hura,Hura, Hura HURA, HURA, HURA!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 23.10.2009 15:41:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dobro jutro! No, če je kaj dobrega v njem Sn že Tasi javla, da naju z Marušo danes ne bo v Mb... Ponoči mi je zakuhala, kašlja, kiha, iz nosa ji teče v potokih.... posledično seveda nisva nič spali, skoz je jokala, jamrala.... javim popoldan kakšno bo stanje...ve pa le uživajte Uživale smo, pa ne tak kot ponavadi, še bolj...nas je Persida razvajala! Hvala, Persida še enkrat! Za Marušo pa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 23.10.2009 15:41:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy zdaj pa eno čudno vprašanje, ne se smejat: jaz full ne maram, da mi obiski hodijo obuti po hiši, ok hodnik, kuhinja še nekako potrpim ma dnevna ni šans in sem razmišljala, da bi kupla copate za enkratno uporabo za take primere; sej ne vsi obiski sam določeni, ko jim ne moreš dopovedat, da bi rada da se preobujejo, ker so pač vajeni tudi doma bit obuti po bajti, ja normalno, ko nimajo malih otrok samo recimo po takem svinjskem vremenu mi je prav gnjusno videt umazana tla, pa vse je mokro po tleh in res nimam časa skoz brisat; pa vse na novo imamo narejeno meni je to ful čudno tu na obali, da nekateri hodijo obuti po stanovanju. in tudi jaz ne maram tega. ma zakaj za enkratno uporabo? sej imaš doma kaj copat? pa jih pače pereš, ko se jih uporabi, sej to ni nič takega. ej sploh pa zdej, ko je Nike povsod polno, da bi mi obut kdo hodil... no way! sploh pa ne razumem, kako je lahko kdo tako nekulturen in se na obisku ne sezuje. Najaa, zato ker jim je težko sezut čevlje, tiste copate za enkratno uporabo pa sam nataknejo gor in je; copat pa verjemi da imam na zalogi Samo taki se dobijo tudi iz blaga, pa jih potem pač pereš in ne mečeš stran.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 23.10.2009 15:46:36
|
|
|
|
Dali*
|
...se bom malčk uštulila, ker sem prebrala samo zadnji post... mama_milchy, pa jim ja daš tiste, k jih majo v hotelih na Wellnessu, vrečke z gumico, k se kr čez čevelj obujejo. Mi mamo take na wellnessu, ko kakim partnerjem razkazujemo hotel, pa da ne hodimo po kopališču obuti... veš katere mislim, ne. Pol se nam pa zgodi, da si jih pozabimo dat dol in gremo še po celem hotelu taki in potem smeh na kosilu ali kavi, ko ugotovimo, da smo ko pajaci hodili po hotelu, hehehe....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 23.10.2009 15:50:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa a se gremo skupaj zmenit? za eno večerno srečanje in ga zažuramo celo noč? pa pustimo mulčke v atijevi oskrbi pa da vidimo hahahaha. Najaa a ti hočeš ga vsem gsm-ji pregorijo gms-mi ostanejo doma, tudi v varstvu pri očku. Pa daj en večer bojo pa ja znal poskrbet za otroka?? No, eno noč. no pa še nasl. dan, da se naspimo. Se strinjam, samo ne vem, če bo to izvedljivo v tem življenju!???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 23.10.2009 16:10:35
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Sem šele sedaj vidla, ampak, glede na to kakšna sta fanta, tako ne bi prišli, ker ne maramo poklanjat virusov in prehladov Nina, prestavljeno na naslednji petek, da bomo v popolni postavi do takrat se pa pozdravite
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 23.10.2009 16:25:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dobro jutro! No, če je kaj dobrega v njem Sn že Tasi javla, da naju z Marušo danes ne bo v Mb... Ponoči mi je zakuhala, kašlja, kiha, iz nosa ji teče v potokih.... posledično seveda nisva nič spali, skoz je jokala, jamrala.... javim popoldan kakšno bo stanje...ve pa le uživajte Uživale smo, pa ne tak kot ponavadi, še bolj...nas je Persida razvajala! Hvala, Persida še enkrat! Za Marušo pa ja, Persida HVALA lepa še enkrat za vse Maruši pa sem že posala pikapoke ampak za ziher dobi še
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 23.10.2009 17:24:29
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy zdaj pa eno čudno vprašanje, ne se smejat: jaz full ne maram, da mi obiski hodijo obuti po hiši, ok hodnik, kuhinja še nekako potrpim ma dnevna ni šans in sem razmišljala, da bi kupla copate za enkratno uporabo za take primere; sej ne vsi obiski sam določeni, ko jim ne moreš dopovedat, da bi rada da se preobujejo, ker so pač vajeni tudi doma bit obuti po bajti, ja normalno, ko nimajo malih otrok samo recimo po takem svinjskem vremenu mi je prav gnjusno videt umazana tla, pa vse je mokro po tleh in res nimam časa skoz brisat; pa vse na novo imamo narejeno jaz tudi ne dovolim, da bi kdo hodil obut po hiši, imamo za to pač copate. Sem pa pomislila, zakaj se nekateri nočejo sezut... a je možno, da jim noge ful švicajo? Ker to zna biti pa res neugodno. Nekateri se ful potijo v noge, si ne morejo nič pomagat, za take se pa kupijo natikači za na čevlje feliša, kje pa to kupiš? a jih mogoče imaš ti doma? sej danes smo že napredovali; v dnevno nista stopla obuta tak da počasi gre na bolje ;
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 23.10.2009 17:24:31
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* ...se bom malčk uštulila, ker sem prebrala samo zadnji post... mama_milchy, pa jim ja daš tiste, k jih majo v hotelih na Wellnessu, vrečke z gumico, k se kr čez čevelj obujejo. Mi mamo take na wellnessu, ko kakim partnerjem razkazujemo hotel, pa da ne hodimo po kopališču obuti... veš katere mislim, ne. Pol se nam pa zgodi, da si jih pozabimo dat dol in gremo še po celem hotelu taki in potem smeh na kosilu ali kavi, ko ugotovimo, da smo ko pajaci hodili po hotelu, hehehe.... zgleda da bom mogla mal do hotela kako špežo nardit na bazenski recepciji
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 23.10.2009 17:33:59
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy zdaj pa eno čudno vprašanje, ne se smejat: jaz full ne maram, da mi obiski hodijo obuti po hiši, ok hodnik, kuhinja še nekako potrpim ma dnevna ni šans in sem razmišljala, da bi kupla copate za enkratno uporabo za take primere; sej ne vsi obiski sam določeni, ko jim ne moreš dopovedat, da bi rada da se preobujejo, ker so pač vajeni tudi doma bit obuti po bajti, ja normalno, ko nimajo malih otrok samo recimo po takem svinjskem vremenu mi je prav gnjusno videt umazana tla, pa vse je mokro po tleh in res nimam časa skoz brisat; pa vse na novo imamo narejeno jaz tudi ne dovolim, da bi kdo hodil obut po hiši, imamo za to pač copate. Sem pa pomislila, zakaj se nekateri nočejo sezut... a je možno, da jim noge ful švicajo? Ker to zna biti pa res neugodno. Nekateri se ful potijo v noge, si ne morejo nič pomagat, za take se pa kupijo natikači za na čevlje feliša, kje pa to kupiš? a jih mogoče imaš ti doma? sej danes smo že napredovali; v dnevno nista stopla obuta tak da počasi gre na bolje ; uf, ne vem... lahko ti jih pa Piruri sešije sem pa našla tole: http://www.roxiesshop.com/custom.em?pid=829593 oz. takole zgleda:
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 23.10.2009 18:02:08
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Dobro jutro!! Smo že en cajt pokonc, ampak se cartamo, no Tjaša se carta Danes imam v planu stanovanje pospravit, ko imam končno mir, pa čas a je nadloga odšla? Ja včeraj in se zelo čuti mir
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 23.10.2009 18:06:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Najaa, a so ti začel smeškoti normalno delat? Meni so sej smeškoti mi skoz normalno delajo. men vse normalno dela, sam slik ne morem kopirat v seznamu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 23.10.2009 18:25:56
|
|
|
|
tasa_m
|
Tak, pa imamo tudi mi bolančka doma-našega ateja. Je prišel vročičen domov iz službe, zdaj pa bo "umrl" na kavču, kak je bogi Sem mu rekla,da bi on mogo bit na porodniški, te nebi imel časa bit bolan. Pa me je sam v rit bincno .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 23.10.2009 18:45:58
|
|
|
|
mama_milchy
|
zdaj pa se kr kot da bi te osebe, ki se nočejo-ne morejo sezut ko pridejo na obisk, brale moje jamranje danes....prejle sta prišla A in D na obisk in sta se sama od sebe sezula in si vzela copate; pol sem pa jaz na tak političen način povedala da se lea puza povsod, no ji nekako branim v kuhnjo ampak ona vseeno pririkverca in moram skoz brisat pa pazit da nismo obuti noter, ker začne kr lizat parket; pa se je ta teta A strinjala, da zdaj je treba pazit na umazanijo bomo bidli naslednjič kako bo; jutri pa grem v šoping novih copat, nekatere so že znucanje od pranja
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?