|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
23.10.2009 14:30:56   
christiana21
Kaj pol se lahko zmenimo po pregledu pri gastroenteorologu?
Jojjjj, upam, da se ne bo kj zamuštral, pa bomo ostal v bolniciuser posted image , tolkokrat smo že šli, da me je strah.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
23.10.2009 14:31:59   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

O VHM pozdravljena! Iz Sežane pa mislim a nobene ni. No boš lahko prišla na kavo v Postojno. Se zbiramo primorke in notranjke. Osrednjeslovenke pa v LJ user posted image .

FLAŠAAAAAAA......mi imamo pa toplo vodooooooooooooo!

kaj, sej tud ljubljančanke hodmo v Postojno... a ne Katmat
jp tocno tako

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
23.10.2009 14:33:54   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Jojjjj, upam, da se ne bo kj zamuštral, pa bomo ostal v bolniciuser posted image , tolkokrat smo že šli, da me je strah.
komot...tko kot je tina rekla....mi se itak ne dobimo samo za pol urce....tak da bomo ze pocakale...

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
23.10.2009 14:38:31   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

O VHM pozdravljena! Iz Sežane pa mislim a nobene ni. No boš lahko prišla na kavo v Postojno. Se zbiramo primorke in notranjke. Osrednjeslovenke pa v LJ user posted image .

jp tocno tako

Štajerke pa osvajamo Ljubljano, tako, da smo v bistvu kot Osrednjeslovenkeuser posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
23.10.2009 14:40:29   
KatMat

jp tocno tako

Štajerke pa osvajamo Ljubljano, tako, da smo v bistvu kot Osrednjeslovenkeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1355
23.10.2009 14:41:43   
KatMat
bla na kofiju....nanesla sem drva zdej sem mal pomalcala ker sem sama do pol sedmih...kaj bom skuhala pa nimam pojmauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
23.10.2009 14:42:13   
Dudica1
hehh mi smo na teh čvekih tud po 4 ure tko da to je tamal problem user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
23.10.2009 14:42:28   
christiana21

komot...tko kot je tina rekla....mi se itak ne dobimo samo za pol urce....tak da bomo ze pocakale...

Kaj pa če v bolnici ostanemo?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
23.10.2009 14:47:20   
Dudica1

ma ne boste...misli pozitivno in bo tudi vse drugo bolj pozitivno!user posted image
pa tud me tolk mislimo na vaju da skor ne more bit več hudega.

Neposredna povezava do sporočila: 1359
23.10.2009 14:51:49   
christiana21
Oki, kdaj se pol fiksno zmenimo?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
23.10.2009 14:53:30   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ma ne boste...misli pozitivno in bo tudi vse drugo bolj pozitivno!user posted image
pa tud me tolk mislimo na vaju da skor ne more bit več hudega.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
23.10.2009 14:54:26   
KatMat

zarad mene komot...

aja....pa ce bo dec kej smotan ga raj opozori da bo vsaka svoj valjar prnesla sabo....

Neposredna povezava do sporočila: 1362
23.10.2009 14:54:51   
KatMat
kdaj si rekla da mate pregled???

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
23.10.2009 15:01:43   
christiana21

zarad mene komot...

aja....pa ce bo dec kej smotan ga raj opozori da bo vsaka svoj valjar prnesla sabo....

Ne bo dec nč smotan, je krotk k mucka trenutnuser posted image user posted image , tak treba bit...babe smo zakon.
Pregled je med 12. in 13. uro v ponedeljek, kdaj bomo pa dejansko na vrsti in kdaj bomo končali je pa druga pesem. Smo že šli na pregled, pa so nam dali sobco in smo tam čamili do 17ih popoldanuser posted image , ampak upam, da tokrat ne bo tako, ker ne gremo na pregled na odd.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
23.10.2009 15:06:53   
lake
Christiana Bogica, men se tud zdi kor da jo kej boli. A teste alergološke za mleko so ji že delal? Pa tista dudica se mi zdi ful velika zanjo. No ampak sej kot ti je že ena napisala, verjetno ste že vse probal.
Drugače pa je mogoče to da ostaneta v bolnici najboljša izbira, ker boš tako verjetno najhitreje pršla do magneta, ker če bojo  gastroenterologi ugotovil da s trebuščkom ni nič narobe, pol hitro najdejo kako luknjo za magnet če te majo v bolnici.

Neposredna povezava do sporočila: 1365
23.10.2009 15:09:55   
Dudica1
lake a maš ti tud kakšne veze z dermatologi na zaloški??? user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
23.10.2009 15:10:36   
christiana21
Mah...če je bla u bolnci, pa je živ bog ni dal na magnetno...mislim kr neki. Maste pregled pri nevrlogu, pa se tam zmente, bojo že zrihtal, sj se pa nismo zastonj šolal ane...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
23.10.2009 15:11:18   
lake
Ne tam pa žal ne, ker so čist dislucirani od nas. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
23.10.2009 15:11:28   
KatMat
babnce....kaj se dobimo ob treh????

dejte se zment da nasi user posted image pac ne bodo dobili kosil ob 16ih pa da gremo in spoznamo naso C.

< Sporočilo je popravil KatMat -- 23.10.2009 15:13:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 1369
23.10.2009 15:14:50   
Anonimen
joj kaj se mi je zdele zgodilouser posted image si vzamem čokolado lešnikovo s tavelkimi lešniki, in jo odprem komaj sem čakala da jo vzamem in pojem, in ugriznem v košček čokolade in BLJAK kojk je zanič, madonca sinko jo je k pr norcih, si mislim eh... vzamem še en košček, BLJEK kojk je zanič čokoladauser posted image JUPI ZASOVRAŽLA SEM ČOKOLADO IN SLADKOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1370
23.10.2009 15:16:17   
Blueeyes

pol pa pridemo s kofeta vse direkt tja... boš mela takoj obiske user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1371
23.10.2009 15:16:19   
Dudica1
Kje se po ldobimo,jaz bom šla najbrž še po plenice tko da če bo katera za to se mi lahko prej še pridruži???

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
23.10.2009 15:16:43   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
23.10.2009 15:16:46   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Christiana Bogica, men se tud zdi kor da jo kej boli. A teste alergološke za mleko so ji že delal? Pa tista dudica se mi zdi ful velika zanjo. No ampak sej kot ti je že ena napisala, verjetno ste že vse probal.
Drugače pa je mogoče to da ostaneta v bolnici najboljša izbira, ker boš tako verjetno najhitreje pršla do magneta, ker če bojo  gastroenterologi ugotovil da s trebuščkom ni nič narobe, pol hitro najdejo kako luknjo za magnet če te majo v bolnici.

Teste delal že v bolnici Mb, pa nič...
Dudica...hmmm...mamo dude Avent, Tomee Tippy, Nuk mleko1, Nuk čaj1, Nuk mleko2, Nuk čaj2...vse je enako.
Po manjši dudi (oz luknji) pije 10 minut, potem se utrudi in ne je več, po veliki luknji pa je, ampak z veliko preveč pavzami in joka.
Pa saj v bistvu joka tudi čez dan ogromno, tudi takrat, ko se ne hrani.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
23.10.2009 15:17:54   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Kje se po ldobimo,jaz bom šla najbrž še po plenice tko da če bo katera za to se mi lahko prej še pridruži???
ja ne vem...kaj pol rudnik??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?