|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
22.10.2009 23:15:27   
Najaa
yania, seveda je lačna. Če bi ji pa npr. rižolino dala, bi pa vse pojedla.
Ma sem ji probala dat zadnjič pire od nas, pa ni šlo, pa danes korenček iz filane paprike, ni šlo. Probala bom še juhco naredit... Ne vem, včasih razmišljam kaj če res hoče zmiksano... moram probat.
Pije pa tud zelo malo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
22.10.2009 23:16:28   
trinity22
nič jaz se poslavljam .... lepo mi bodite

lahko noč

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
22.10.2009 23:16:42   
KOKICA32
Moj tudi zelooo malo pije...Mleko že a drugo tekočino le kakih 30ml na dan! To je premalo, ne???

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
22.10.2009 23:19:13   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Moj tudi zelooo malo pije...Mleko že a drugo tekočino le kakih 30ml na dan! To je premalo, ne???

moja pa nič ne pije..... jaz skoz za njo skačem s tistiim magičnim lončkom, pa iz kozarčka ( no tu še taj neki popije, kar ne steče mimo) drugače pa jo še ene 3x na dan dojim pa vsaj 3x ponoči jaz mislim da s tem dobi dovolj mleka in tekočineuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
22.10.2009 23:19:16   
Najaa

kaj vem, dokler ti lepo kaka in nima vdrte mečave je ok. itak dobi  s sadjem in zelenjavo tudi tekočino.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
22.10.2009 23:21:36   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

kaj vem, dokler ti lepo kaka in nima vdrte mečave je ok. itak dobi  s sadjem in zelenjavo tudi tekočino.

no s tem si me potolažila, ker vse to štima, kaka lepo, dost mehko, mečava ni vdrta, jezik je moker ( to  je tudi znak dehidriranosti) torej ima adost tekočine ....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
22.10.2009 23:22:03   
trinity22
zdaj pa res .... lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2007
22.10.2009 23:22:55   
yania

yania, seveda je lačna. Če bi ji pa npr. rižolino dala, bi pa vse pojedla.
Ma sem ji probala dat zadnjič pire od nas, pa ni šlo, pa danes korenček iz filane paprike, ni šlo. Probala bom še juhco naredit... Ne vem, včasih razmišljam kaj če res hoče zmiksano... moram probat.
Pije pa tud zelo malo.

joj, saj res...ja glej, tule sem pa jaz 100% da je to to...vsaj pri nas je bilo enako...glej dva dni nazaj sem mu pretlačila,,,pa je pojedel tretjino in umikal glavo da ne bo več...ko sem zmiksala, pa je vse šlo....
tudi na začetku se je revež tako davil,,,pa valda mu bom zmiksala, drugače bi po mojem še danes bila samo na AM...pač eni otroci prej eni kasneje pogruntajo da koščki niso noben baubau....mi je prijateljica rekla- pa daj miksaj, pa še mesec prej je rojen...ma jaz ti ne morem povedati kako sem vesela da mi papa tako...pa briga me če mu miksam,,,,bo že...sej pravim, mu pa res, skoraj vsak dan dam ko mi jemo, pa nič ne tlačim , miksam, pa lepo je...tako da tudi to bo enkrat....bo že...
ma ja...naredi juhico jutri....verjetno noče stlačeno...ne pozna tega...čeprav, banano si rekla da pa jeuser posted image
poskusi...pa poročaj..

kokica trinity...lahko noč..
tudi jaz grem,,,ker bom o 6.00 auf....pa sem zaspanaaaaa....

lepe sanje vsem..pa mirno nočko...evo, pa še 5 % imam le baterije....user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
22.10.2009 23:23:35   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

no s tem si me potolažila, ker vse to štima, kaka lepo, dost mehko, mečava ni vdrta, jezik je moker ( to  je tudi znak dehidriranosti) torej ima adost tekočine ....

user posted image user posted image user posted image user posted image z jezika vse teče v potokih! user posted image
Ma ne, vidve se tak še dojita. S tem dobi tekočino. Jaz se tud tolažim s tem, da čeprav je malo mojega mleka, za odžejat pa je.

Neposredna povezava do sporočila: 2009
22.10.2009 23:26:22   
Najaa
Banana je zakon ker je sladka! user posted image
Bom probala jutri zmiksat zelenjavo. Misla sem kuhat blitvo pa krompir... pa poročam.

Lahko noč.

aja, še felišo počakam. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
22.10.2009 23:43:15   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Felix ima Jure še pikice?....pojma nimam kaj bi to bilo...sem včeraj pokomentirala, pa sej sem rekla, da mi je potem vse ven vrglo...

še vedno, ja... čeprav je mogoče za odtenek boljše user posted image
a so vaši otroci danes tudi kaj več spali kot običajno, ko je bilo tako turobno vreme? Jure je praktično samo spal cel dan, pa me malo skrbi, če je to zaradi slabokrvnosti...

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
22.10.2009 23:43:27   
felix7

KAJ PA NAJ JAZ NAREDIM, DA BO DETE JEDLO  Z  E  L  E  N  J  A  V  O????? Pa to ni mogoče, da je ne bi marala, če jo pa jaz obožujem!!!user posted image

joj, kaj pa vem... vem pa, da hranjenje po žlički ne sme postati muka za mamo in otroka. Ne se preveč obremenjevat in sekirat, če otrok noče jest, ne bit ob tem slabe volje, ker bo otrok hranjenje potem povezoval s travmatično izkušnjo in bo vedno težje. Poskusi se pogovarjat z njo, se ji nasmej in bodi sproščena. Mogoče to kaj pomaga. Drugače ti pa ne znam pomagat user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
22.10.2009 23:43:29   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

feliša pol pa velja. sem ti že na fb napisala, pa še tu bom, da ti bom pripeljala stvari v petek, ok? Oooo kok sem vesela, da bom mela mal več prostora! user posted image user posted image Sam mi je pa ravno danes ena prijateljica povedala, da delajo še na enem tak da bi prosila, če bi tista punca mi vseeno vrnila. 

ni problema, ji bom tko povedala user posted image

pa kaj mogoče veš, kaj bodo meli? mislim, da če bo fantek, da ne dajem oblekic in tega.user posted image

punčka bo, Kaja user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
23.10.2009 0:06:35   
Najaa
feliša, fb je crknu. user posted image grem spat, lahko noč.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
23.10.2009 6:26:03   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Felix ima Jure še pikice?....pojma nimam kaj bi to bilo...sem včeraj pokomentirala, pa sej sem rekla, da mi je potem vse ven vrglo...

še vedno, ja... čeprav je mogoče za odtenek boljše user posted image
a so vaši otroci danes tudi kaj več spali kot običajno, ko je bilo tako turobno vreme? Jure je praktično samo spal cel dan, pa me malo skrbi, če je to zaradi slabokrvnosti...
občasno pride tak,da otroc potegnejo dalj kot ponavadi- čeprav ne vem kako lahko še Jure spi več kot ponavadiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
23.10.2009 6:27:13   
spps
Dobro jutro vsem :D

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
23.10.2009 6:38:51   
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Jutrouser posted image user posted image user posted image kok fajn ko ni mrzlo kava že kuhana perilo pobrala drugega obesla sedaj pa hitro kavo spit ponovno neke pevske in sobe le kdo mi tko lepo poje za dobro jutrouser posted image user posted image user posted image

Lep dan

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
23.10.2009 6:50:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Jutrouser posted image user posted image user posted image kok fajn ko ni mrzlo kava že kuhana perilo pobrala drugega obesla sedaj pa hitro kavo spit ponovno neke pevske in sobe le kdo mi tko lepo poje za dobro jutrouser posted image user posted image user posted image

Lep dan
res je fajn, ko ni ledeno vzunaj. jaz sem kavo že spila, mali se je ob 6ih zbudil,se ga je nakidal za  dvauser posted image user posted image  zdaj pa lovi žogo po sobi.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
23.10.2009 6:53:45   

Lep dan
res je fajn, ko ni ledeno vzunaj. jaz sem kavo že spila, mali se je ob 6ih zbudil,se ga je nakidal za  dvauser posted image user posted image  zdaj pa lovi žogo po sobi.

Kok bi bila vesela da bi se naša nakidala vsaj za enega ni treba za dvauser posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz sem se vstala ob 05 oz.takrat so bile prve pevske vaje sej vem zakaj ampak ok naj ji bo...sedaj pa si že glavo oprala in si jo grem posušit pa mojega zbudit da Lio zrihta sej bo pol spal ko ne bo babnic doma bo imel mir mu ne bo nihče po živcih skakaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil cita -- 23.10.2009 6:54:15 >

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
23.10.2009 6:57:06   
spps

Lep dan

Kok bi bila vesela da bi se naša nakidala vsaj za enega ni treba za dvauser posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz sem se vstala ob 05 oz.takrat so bile prve pevse vaje sej vem zakaj ampak ok naj ji bo...sedaj pa si ež glavo oprala in si jo grem posušit pa mojega zbudit da Lio zrihta sej bo pol spal ko ne bo babnic doma bo imel mir mu ne bo nihče po živcih skakaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image  ja,jaz že cel teden vstajam ob 5ih... sem taka kot zombi in glavo mi bo razkadilo,drugače pa kar greuser posted image user posted image user posted image

zadnje čase spim za en drek - mali se nonstop prebuja ponoč, se mali umiri začne larisa galamit- zdaj ima nov sistem- okol 2-3-eh zjutraj pride v spalnico ( kao ne more spat), pol se pa razkomotiuser posted image , tak,da ne vem kolk sploh dejansko spim,,. ma sej bo boljš - enkrat...user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
23.10.2009 7:04:24   
Spps jaz se tolažim da bo bolje ko bodo otroc zrasli sej pol pa bomo mele vnuke pa bos pet juhuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
23.10.2009 7:23:25   
mediuhec
najaa: nimam pojma glede zelenjave. jaz kuhane ful ne jem, tamali pa vse zmaže. samo me skrbi ko bo večji, ko bo mene videl, da tega ne jem, pa bo morda še sam začel štrajkat!

yania: user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
23.10.2009 7:33:02   
tasa_m

Nova slikica za seznam prosim: user posted image

user posted image

kak je lepiiii. A ima novo zimsko opremo? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
23.10.2009 7:33:03   
tasa_m
a se gremo skupaj zmenit? za eno večerno srečanje in ga zažuramo celo noč? user posted image pa pustimo mulčke v atijevi oskrbi pa da vidimo hahahaha.user posted image

Najaa a ti hočeš ga vsem gsm-ji pregorijo user posted image  user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
23.10.2009 7:33:05   
tasa_m

jp
in potem se je priliznjeno z najo ukvarjal...in pol mi še naja pošlje s posteje lupčka po njemu- da mi ga on da...
jaz ne vem kaj je tem moškem, mislijo da smo  z lune al kaj...mah, danes bo kar lepo na sedežni ostal...jaz ga že ne budim....
ma mi gre na br**** kako je lahko tak lažnivec, da mi laže kje je,,in potem še nekam nujno gre in pride okrog 21.ure domov...ma,,,vrat bi mu zavila..pa vedno ona pade- sej bo drugače....aha,,,kdaj že...

Sej pravim, sem se že odločila, še več bo sam, ne samo  2 dni ko imam aerobiko...bom mu pa jaz zdej popoldneve filala z otroki, jaz pa si bo stvari dala na popoldan...učenje-eno deklco ko imam, pa aerobika, en dan trgovina na veliko, kaka kava, pa bo teden naokoli...pa da vidim...upam da jaz zdržim na tem, ker se mi smilita otročka,,,ko bosta sama z njim...pa sej zna on,,,samo,,,ko imam slabo vest, če nisem jaz zraven...
user posted image   user posted image  user posted image
yania samo strogo...   user posted image
user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?