|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 23:22:55
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, seveda je lačna. Če bi ji pa npr. rižolino dala, bi pa vse pojedla. Ma sem ji probala dat zadnjič pire od nas, pa ni šlo, pa danes korenček iz filane paprike, ni šlo. Probala bom še juhco naredit... Ne vem, včasih razmišljam kaj če res hoče zmiksano... moram probat. Pije pa tud zelo malo. joj, saj res...ja glej, tule sem pa jaz 100% da je to to...vsaj pri nas je bilo enako...glej dva dni nazaj sem mu pretlačila,,,pa je pojedel tretjino in umikal glavo da ne bo več...ko sem zmiksala, pa je vse šlo.... tudi na začetku se je revež tako davil,,,pa valda mu bom zmiksala, drugače bi po mojem še danes bila samo na AM...pač eni otroci prej eni kasneje pogruntajo da koščki niso noben baubau....mi je prijateljica rekla- pa daj miksaj, pa še mesec prej je rojen...ma jaz ti ne morem povedati kako sem vesela da mi papa tako...pa briga me če mu miksam,,,,bo že...sej pravim, mu pa res, skoraj vsak dan dam ko mi jemo, pa nič ne tlačim , miksam, pa lepo je...tako da tudi to bo enkrat....bo že... ma ja...naredi juhico jutri....verjetno noče stlačeno...ne pozna tega...čeprav, banano si rekla da pa je poskusi...pa poročaj.. kokica trinity...lahko noč.. tudi jaz grem,,,ker bom o 6.00 auf....pa sem zaspanaaaaa.... lepe sanje vsem..pa mirno nočko...evo, pa še 5 % imam le baterije....
|