|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 23:05:46
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ampak bo prišla sobota, ko bom rekla ADIJO...tu ga maš...ne pa 30 minut na dan...pa je že zmatran... se strinjam, ker jaz če se hočem s kako kolegico dobi moram al do MB-ja ali pa na Koroško in to ni glih za pol urce in enkrat se bom zmenla in bom šla .... pa da vidimo , po mojem si bo takoj mamo poklical al pa bo šel k njim , ker še ko sem šla enkrat sam k frizerju je bila cela štala ... no sam takrat se je mala res drla, pa ne vem zakaj, ker jo je ful pedenal a se gremo skupaj zmenit? za eno večerno srečanje in ga zažuramo celo noč? pa pustimo mulčke v atijevi oskrbi pa da vidimo hahahaha. jaz sem za....takoj...itak sem danes maščevalno usmerjena.... Yania- a je že doma? jp in potem se je priliznjeno z najo ukvarjal...in pol mi še naja pošlje s posteje lupčka po njemu- da mi ga on da... jaz ne vem kaj je tem moškem, mislijo da smo z lune al kaj...mah, danes bo kar lepo na sedežni ostal...jaz ga že ne budim.... ma mi gre na br**** kako je lahko tak lažnivec, da mi laže kje je,,in potem še nekam nujno gre in pride okrog 21.ure domov...ma,,,vrat bi mu zavila..pa vedno ona pade- sej bo drugače....aha,,,kdaj že... Sej pravim, sem se že odločila, še več bo sam, ne samo 2 dni ko imam aerobiko...bom mu pa jaz zdej popoldneve filala z otroki, jaz pa si bo stvari dala na popoldan...učenje-eno deklco ko imam, pa aerobika, en dan trgovina na veliko, kaka kava, pa bo teden naokoli...pa da vidim...upam da jaz zdržim na tem, ker se mi smilita otročka,,,ko bosta sama z njim...pa sej zna on,,,samo,,,ko imam slabo vest, če nisem jaz zraven...
|