Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 21:14:23
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps lepo bodite- Lahko noč good night mrs. monkey
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 21:14:26
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps lepo bodite- Lahko noč Nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 21:14:32
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Tkole si pa naša Lia privošči uživanje na obisku... Lepa uživačica
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 21:15:26
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer priletim in odletim .Samo vam povem ,da smo danes imeli na hiši na fasadi miljone pikapolonic.Res ,pa ne hecam se .To še nisem vidla.Pa okol pri sosedih so tudi.Od kod toliko pikapolonic nimam pojma . kaj so se odlepile tule z RR in priletele k vam?...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 21:17:16
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: cita Tkole si pa naša Lia privošči uživanje na obisku... Lepa uživačica kako je kjut....srček mali...pa pozira rada, a?...kot naš miško-smeško..se samo smeji...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 21:18:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja, kje pa je Najaa, Persida, spps,Čebelica, trinity in ostale?? kaj te zavijaš z očmi, če pa muziko poslušamo. nam je danes padel v kaselc en paketek. hvala KOKICA!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 21:19:14
|
|
|
|
tasa_m
|
cita..da se nebo Lia navadla tak uživat, ker jaz nimam tak fajn fotela Sem pa dodala še eno pakungo puzzlov na tla, pa koco preko, tak da se bota imele kje za igrat z Lijo. Javi mi kdaj približno prideta, da vem..lahko preko gsmja ker grem pančat zdaj.. Persida.. danes pa si prav napisala ja.. Idi spat ja, danes boš zaspala še mlada, jutri se boš zbudila že leto starejša spps.. a to sem zdaj jaz al ti? Jaz tud grem spat, se moram jutri zgodaj vstat da malo spucam, ker imamo bombo doma. Lahko noč in mirno spanje želim..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 21:19:17
|
|
|
|
leo**tia
|
ČER...naša tia je že boljša ..malo ji še okice solzijo pa z noska teče..sem jo skopala in zaspala je,sedaj pa se pogovarjam z mojim prek skypa pa se je zbudila...stoji in me gleda iz posteljke ...danes že cel dan papa razne jogurte,in to kar veliko,pa mleko seveda kravje ima rada da bi cel dan pila...pa 1 jogurt je spila iz flaške,potem pa 180ml mleka po kopanju.. ma upam da bo ta viroza mimo...kuham ji kamilični čaj...kaj ve dajete vašim za pit?'jaz gledam kje je kak vitamin c..a vas je kaj strah te NOVE GRIPE?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 21:19:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m yania .. škoda da sem embalažo vstran vrgla, bi šla glih pogledat. Gre pa se o Podravkinem Frutolinu ja za timona, da bo dihanje čimprej spet OK pa sej če se prav spomnim, sem bila takrat tudi jaz zmedena, ko je gor pisalo z vodo,,,zdej se mi nekaj sanja...hm ma ne vem.. hvala za pikepokice.... ta frutolino se 10000% meša z vodo. je namreč edini lino, ki se meša z vodo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 21:20:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m yania .. škoda da sem embalažo vstran vrgla, bi šla glih pogledat. Gre pa se o Podravkinem Frutolinu ja za timona, da bo dihanje čimprej spet OK pa sej če se prav spomnim, sem bila takrat tudi jaz zmedena, ko je gor pisalo z vodo,,,zdej se mi nekaj sanja...hm ma ne vem.. hvala za pikepokice.... ta frutolino se 10000% meša z vodo. je namreč edini lino, ki se meša z vodo. te bo že tak, če ti tak praviš!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 21:21:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Feliška, kaj bomo prestavile petek na drugi teden, če so od nine otročki bolani?...povej.. jaz tud navijam za to!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 21:21:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Eno vprašanje- A ve naredite kaj za sebe ?A imate čas zase? (To je izvzeto čičanje na RR). Mogoče malo čudno vprašanje samo sem danes razmišljala ,da si ne vzamem toliko časa ,da bi se vsak dan namazala s kremo po obrazu. čas zase kaj je že to no, včeraj sem si privoščla šoping brez otrok PA še to si za otroke nabavljala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 21:21:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja, kje pa je Najaa, Persida, spps,Čebelica, trinity in ostale?? kaj te zavijaš z očmi, če pa muziko poslušamo. nam je danes padel v kaselc en paketek. hvala KOKICA! Ni kaj! je kaj uporabnega?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 21:21:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Eno vprašanje- A ve naredite kaj za sebe ?A imate čas zase? (To je izvzeto čičanje na RR). Mogoče malo čudno vprašanje samo sem danes razmišljala ,da si ne vzamem toliko časa ,da bi se vsak dan namazala s kremo po obrazu. čas zase kaj je že to no, včeraj sem si privoščla šoping brez otrok PA še to si za otroke nabavljala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 21:21:39
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m yania .. škoda da sem embalažo vstran vrgla, bi šla glih pogledat. Gre pa se o Podravkinem Frutolinu ja za timona, da bo dihanje čimprej spet OK pa sej če se prav spomnim, sem bila takrat tudi jaz zmedena, ko je gor pisalo z vodo,,,zdej se mi nekaj sanja...hm ma ne vem.. hvala za pikepokice.... ta frutolino se 10000% meša z vodo. je namreč edini lino, ki se meša z vodo. ja samo je z vodo takšnega okusa....fuj..moja ga noče z vodo,ni šans..poskusite jest z vodo,pol pa z mlekom...jaz ji delam s km 3.5maščobe in ga zmaže na eks ,danes sem ji dala medolino,pa ni bila navdušena,,mogoče zato ker je bubana ....pa zelo rada ima keksolino
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 21:22:17
|
|
|
|
Najaa
|
Naši otroc pa še ne spijo. Nika je imela pozno popoldanski spanec, tak da ga še sračka v postelji. Midva jo pa ignorirama. Ma bo treba še mal joško dat, se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 21:22:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasika lahko noč, pa takšno kot je bila zadnja, ti želim. Se jutri vidimo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 21:23:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja, kje pa je Najaa, Persida, spps,Čebelica, trinity in ostale?? kaj te zavijaš z očmi, če pa muziko poslušamo. nam je danes padel v kaselc en paketek. hvala KOKICA! Ni kaj! je kaj uporabnega? super je!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 21:24:32
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: cita Tkole si pa naša Lia privošči uživanje na obisku... Lepa uživačica kako je kjut....srček mali...pa pozira rada, a?...kot naš miško-smeško..se samo smeji... ma ja sedaj se pa res rada nastavlja ko jo slikamo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 21:27:49
|
|
|
|
|
Nočko Tasa Nočko Persida
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 21:29:30
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m yania .. škoda da sem embalažo vstran vrgla, bi šla glih pogledat. Gre pa se o Podravkinem Frutolinu ja za timona, da bo dihanje čimprej spet OK pa sej če se prav spomnim, sem bila takrat tudi jaz zmedena, ko je gor pisalo z vodo,,,zdej se mi nekaj sanja...hm ma ne vem.. hvala za pikepokice.... kaj je mleko že noter, ali je to brezmlečna kašica?... Cita, preberi nam s pakunge ta frutolino se 10000% meša z vodo. je namreč edini lino, ki se meša z vodo.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 21:38:51
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Feliška, kaj bomo prestavile petek na drugi teden, če so od nine otročki bolani?...povej.. jaz tud navijam za to! kaj drugi teden ti lahko prideš v Lj... super..no pol smo pa tek zmenjene,,,aja,,a je glih praznik takrat?...a si pogledala kaj datum
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 21:43:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Feliška, kaj bomo prestavile petek na drugi teden, če so od nine otročki bolani?...povej.. jaz tud navijam za to! kaj drugi teden ti lahko prideš v Lj... super..no pol smo pa tek zmenjene,,,aja,,a je glih praznik takrat?...a si pogledala kaj datum 1. je nedelja. mislim, da bomo tisti vikend kvakali, ja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 21:43:15
|
|
|
|
|
Pšenični zdrob 40% , polnomastno mleko v prahu 24% , sladkor , sadje 7%8jabolka,breskva,pomaranča,hruška,marelica)maltodekstrin , kalcijev laktat , prepečenec(pšenična moka , kvas , rafinirano sončno olj,posneto mleko v prahu) in vitamini (protivitamin A,B1,B2,B6,C,D,E,folna kislina,niacin) evo nekako takole piše sem se mal potrudla samo za vas...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 21:49:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
Nočko Persida!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?