yania
|
Oj...evo moj miško se je zbudil ker prej ni podrl kupčeka...itak...sem vedela,da se bo... Sem pa mu vseeno dala Ventolin, glede na to da se je zbudil, pred tem pa sem štela dihanje, pa je še vseeno malo visoko, 37, mormo vsaj na 30 spraviti,,,tak da zjutraj in zvečer dajemo še Ventolin... Kak frutolino ve to,,,jaz sem tudi imela takšnega pri Naji, ko je pisalo z mlekom, vsaj zdi se mi no ...pa sej je vse z mlekom-čokolino, čokolešnik, rižolino, frutolino, keksolino,,,a ni Ali ve o čem drugem?.. no naš je trenutno zvečer mešanico bananine kaše in neke mešane sadne kašice od Milupe,,,sem spregledala, da je banana gor narisana, pa sem odprla in mislila, da je navadna riževa, zmešam skupaj, da ni tako močna sadna, sladka, nakar mi zelo zadiši banana,,,grrr....kolk sem bila jezna, pa 3 tedne je lahko odprta... tako da zdej morva to popapat... Najaa, gleda kmetijo...ostale pa ne vem...