Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: miapia IZVIRNO SPOROČILO: Petka09 joj, sem se glih spomnila, pa bi se prišlepala še z enim vprašanjem, če lahko. No, pravimo, da je najbolje, da je otrok skos na tleh, ker bo s tem razvijal vse sposobnosti, ki jih mora. Zanima me, kaj naj ji dam po tleh, da se recimo ne bi prehladila? Imamo parket, sam ne vem kaj točno dat dol. Zdaj jo mam na sedežni al pa pod igralnim lokom oz. centrom, spodaj pa še deko. Pod igralnim centrom več ne bo dolgo, ker jo tut jaz želim spodbudit, da se začne premikat po prostoru. Zdej pa ne vem, kaj točno dat na tla.... Deka je preveč muckasta, pa slini po tistem in ni glih fajn, da si dlake od deke daje v usta... Po vrhu lahko dam brisačo? A pa je deka (če je debela) premehka in se otrok ne more lepo začet premikat oz. kobacat? Kaj imate ostale po tleh? Joj, sem zakomplicirala . Jaz imam tiste penaste puzle, ki se sestavijo za na tla, kocko, hiško... Dobiš v vseh otroških prodajalnah. Pa lahko pobrišeš, posesaš, opereš, če hočeš. Deka ni fajn, je premehka, sem videla nazadovanje pri mojem, ker smo ga na morju imeli 1 teden na deki. Puzzle otrokom drsijo, pa pod njimi se ful nabirajpo smeti, paziti moraš tudi pri malih puzlih, ker lahko kak košček v usta dajo. Pa puzzle so tudi bolj trde, če otrok pade, občuti udarec precej bolj, kot na airex blazini Najboljša je airex blazina oz vse imitacije in njej podobne. čE LAHKO VZAMI ČIM VEČJO.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 22.10.2009 16:59:42 >
|