|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJČICE 2010
21.10.2009 10:47:17   
prfect
AHOJ BEJBE!

Evo jz sm predučerišnjem zvečer spet zakrvavelauser posted image insem bla učeri spet na pregledu.Zgleda vse o.k.,pikica je velika 1,4 cm in srček ornk bije.G. je rekla ,da vidi v maternici hematom in ,da ne more reči zakaj sm krvavela.
Predpisala mi je tablete utrogestan in boscopan in rekla ,da moram počivat.
Supr,a?! Jz pa strank full naročenih.Sm na svojem,pa bi mi blo lažje ,če bi imela šefa in rekla ;"Ej jz mam bolniško!"user posted image Tko smo pa od strank odvisni in "blagor men k sm privatnica!"user posted image
Mi je šlo kr na jok učeri!Pa sm uzela v roko telefon in začela klicat in razlagat in prenaročevat.Nekatere so razumele-nekatere pa...100 ljudi ,100čudi.
Hvala bogu imam fajn punce,ki me bodo nadomestile!user posted image .
Uglavnem v službo bom morala še zmeraj hodit,ampak bom omejila na cca 4 ure,pa bol na easy.Delo imam stoječe,tko da,luštno mi ne bo!Nikaj taka je naša PRIVATNIŠKA!!!user posted image
Drugače sm pa full vesela,da se naša pikica drži.
Povedala sm tudi starejšima otrokoma-sta se ful raznežla.Zdej me skoz crkljata in imata ogromno vprašanj.LUŠTNO!user posted image
Ja nč- grem počivat!!! Držte se mamike in merkajta nase in na pikice!!!user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 226
21.10.2009 11:09:07   
ziva1
Evo dobila datum za pregled pri svoji G in ga imam šele 18.11 user posted image , dolgo bo treba čakati.
Vidim, da ene ste že videle svoje pikice user posted image user posted image .
Prfect sama imam kolegico, ki ima privat (sama dela) in sem videla kako stvari tečejo, pa sem rekla ne hvala, jaz se tega ne grem.

Uživajte in se pustite razvajati

(odgovor članu prfect)
Neposredna povezava do sporočila: 227
21.10.2009 11:13:03   
čeb Maja
Hje punce,
kako ste kaj? Kako se počutite? Ste že dojele kaj se dogaja (men še ravno, moram priznati, ni vse jasno, kar ne dojamemuser posted image )?
Vidim, da ene že hodite na preglede in čestitam vsem za dobre novice :)

Jaz sem se danes kar prijavila na NS, jo imam v začetku Dec, sem se bala da bo pri Strahovi že vse zasedeno in sva se s sestro tam vse zmenili - je bila ful prijazna.

Drugače pa isto kot berem pri vas, ni ne vem kakšnih slabosti, samo občasne. Bolj me mori ker se mi skoz spahuje... fuj, pa zaspanaaa zeham tolk da bom enega slej ko prej pojedla :)

Sem ugotovila zakaj je pri meni prvi pregled plačljiv - ker je to prvi preventivni pregled na gin klin v Lj in so potem naslednji zastonj - nosečnosti ne tretirajo kot bolezensko stanje (kar je normalno) in preventiva se plača - vendar samo 1. pregled potem pa ok.

Kaj naj rečem, pazite nase in imejte lep dan še naprej user posted image

LP

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 228
21.10.2009 11:15:11   
cukica
Dobro jutro vsem skupaj,...
Prfect ti kar počivaj in pazi na svoko pikico,...trenutno sta vidve najpomenbnejše,...
Jaz grem tud 28.10 po Uz povedat na firmo da bomo meli bebici no ja al pa eno še nevemo,....bomo zvedli nauz al sta obe al sam ena,...se pustimo presenetit.Moram pa povedat da sem že 2 dni malo bolje in da se je slabost umirila,do kdaj pa bomo videli.

Nič lepo se mejte pa pridem še kaj pokukat,...

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 229
21.10.2009 11:42:09   
Bam Bam
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, user posted imageuser posted image /user posted image GP,

1.6.2010
- anadami, 2user posted image
- slovenka, 2user posted image , 1user posted image

3.6.2010
- anonimna

5.6.2010
- anonimna2, 3user posted image 2user posted image
- mojculja

6.6.2010
- rea27, 3user posted image , 1user posted image , GP-19.11.
- tancci

7.6.2010
- markle, 29 let, LJ, 1user posted image , GP-21.10.

8.6.2010
- anonimnauser posted image , 2user posted image , 1user posted image , GP, 22.10. 
- Bam Bam, 2user posted image , 1user posted image , GP-18.11.

10.6.2010
- meymey, 2user posted image  , GP-2.11.
- Majček28, 2user posted image , user posted image , GP-2.11.
- SM10, 4user posted image , 1user posted image , GP-03.11.

12.6.2010
- anonimna user posted image , 3user posted image , 2user posted image , GP29.10.

13.6.2010
- junijca, 26 let, 1user posted image , GP-27.10.
- primorka111, GP-27.10.

15.6.2010
- ivy@, GP-21.10.
- strelka81 , 28 let, 3user posted image , 1user posted image , GP-26.10.
- nikita*, 29 let, 2user posted image , 1user posted image , GP-16.11., NS-1.12.

17.6.2010
- BonnieRR, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , GP-16.11.

18.6.2010
- cukica, 26 let, Cerknica, 3user posted image , GP-28.10.

19.6.2010
- miki23, 2user posted image , GP-11.11.
- top10, 28 let, user posted image GP-4.11.
- costella, 35let, LJ, 3user posted image , user posted image user posted image , GP-9.11.

20.6.2010
- gajka , 2user posted image , 1user posted image , GP-4.11.

21.6.2010
- anonimenuser posted image , 2user posted image , user posted image GP-24.11

22.6.2010
- čeb Maja, 1user posted image , GP-11.11.

23.6.2010

- katrin30, 1user posted image , GP-16.11.

24.6.2010
-ziva1, 31 let, 1user posted image , GP-18.11.

25.6.2010
- rendi, 2user posted image , 1user posted image , GP-30.10.

27.6.2010
- soncnica3, 2user posted image , 1user posted image , GP-29.10.

9.6.2010
- milabe, 1user posted image , GP-09.11.

??.6.2010
-ziya, 26 let, LJ, 1user posted image , GP-30.10.
- prfect, 35 let, 3user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image

user posted image  še ne vemo
user posted image fantek bo
user posted image punčka bo
user posted image skrivnost

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 230
21.10.2009 11:47:02   
miki23
pozz souser posted image kako ste? jst sem pa danes ustala ze ob 6.30,sploh nisem mogla vec spati,zdaj pa bi naraj se ulegla in zakinkala kako urco...  slabo mi je bilo danes pa sem si takoj tekla kupit nekaj za pojest,pa mi se vedno ni dobro... vceraj in danes sem ko zlomljena... uzivajte in cestitam vsem za uspesne preglede...

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 231
21.10.2009 16:19:12   
annie
Pozdravljene!! Da se vam še jaz pridružim...najprej vsem čestitke za user posted image !! To je moja druga nosečnost, doma že imamo 2-letnega navihančka Nika, ki pa je trenutno bolan user posted image ...

Prvi pregled imam 9.11., katerega komaj čakam. Ko bom imela več časa bom še kaj poklepetala z vami, grem sedaj pocartat mojega bolančka...lp in čuvajte svoje pikice!

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 232
21.10.2009 16:34:49   
tanjusi
no ponosno javljam, da se vam lahko tudi jaz pridružim, test sem delala včeraj po zadnji menstruaciji bo zgleda rok 29.6.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 233
21.10.2009 16:41:24   
cukica
Annie in tanjusi dobrodošli med nami in mirno nosečnost vama želim,...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 234
21.10.2009 17:36:53   
nikita*

Tudi jaz vam želim dobrodošlico in vse kar je napisala cukricauser posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 235
21.10.2009 19:36:38   
tanjusi
danes sem poklicala ginekologinjo in dobila datum 4.11., me je pa sestra opozoriula, da je prvi u zvok samoplačniški in stane 31 e.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 236
21.10.2009 19:39:00   
soncnica 3
user posted image user posted image user posted image vsem čestitke in srečnouser posted image .

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 237
21.10.2009 19:53:22   
Bonnie_RR
Čestitke "frišnim" nosečkam! user posted image user posted image user posted image  

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 238
21.10.2009 20:30:26   
tropical
Čestitke vsem nosečkam. Bravo junijkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 239
22.10.2009 9:32:22   
anadami
hej user posted image !

Mene pa je viroza položila...kljub vztrajanju sem pristala na antibiotnikih (hikoncil) in zdaj me seveda skrbi, kako bo to na bebija vplivalo. Sem sicer prebrala po forumih, da to ni nič takega, ampak nikoli ne veš...tako da poleg prehlada, ki sem ga prebolela prejšnji teden in slabosti, ki me spremljajo, sem sedaj še obležala...juhu kaka lepa nosečnostuser posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 240
22.10.2009 10:22:14   
milabe
ooo tanjusi, imava na isti dan rok.
No jaz sem ga izračunala tukaj po ringaraji, tako da ga mora potrditi še G.

A lahko prosim BamBam ko boš popravljala seznam če daš ped 9 še 2, da bo 29 ;)))))
Hvala ;))))))))))

Lepe dneve vam vsem želim...lp

(odgovor članu anadami)
Neposredna povezava do sporočila: 241
22.10.2009 12:10:45   
ivy@
oila nosečke kako ste danes??ravnopravšnje vreme za spanje,kajne?user posted image
no da vam povem,včeraj sem bila na 1.pregledu,naredila mi je vaginalni ultrazvok ampak se nažalost še nič ni videlouser posted image ,videla se je samo tista gestacijska vrečka ali karkoli že je,notri pa še nič,je rekla da je še prezgodaj,zato me je naročila na ponovni pregled 4.11. tako da moram spet čakatiuser posted image ...ampak upam samo da bo vse vredu z mojo pikico...sedaj sem v sedmem tednu,potem pa bom v devetem in baje je takrat lih pravi cajt za pregled,sej je res bilo malo prezgodaj,zato pa vaas ostale naročajo tako pozno....nič lep dan še naprej pa se še kaj tipkamo....papa

(odgovor članu prfect)
Neposredna povezava do sporočila: 242
22.10.2009 12:17:39   
naraščaj
Lep pozdravček in iskrene čestitke vsem za user posted image .
Rada bi se vam pridružila, namreč 19.10 sem tudi jaz končno zagledala user posted image in s tem razveselila mojga dragega, ki je ta dan praznpval RD. Sem komi dočakala, ker prej nisem hotla delat testa, ker sem bla že večkrat razočarana, pa še dobr teden prej sem mela nek izcedek rjavo roza in sem najprej mislila, da je pripla teta, vendar je takoj pol izginalo in se ni več pojavlo. HB.
To jemoja 2user posted image , doma imamo že skoraj 2 leti staro pupo, ki je pravi zlati cukrček.
Predviden PDP po ringarajevem kolendarčku pa imam 16.6..09 Na pregled sempa naročena 4.11.. Kak se mi zdi to daleč. Kar se nosečniških tegob tiče, so že prisotne lsabosti, ki so bolj izrazite popoldne in zvečer, enako kot v 1user posted image , ter boleče/občutljive prsi, ki postajajo bolj napete.
Toliko za enkrat od mene

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 243
22.10.2009 12:32:19   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: nikita*

Tudi jaz vam želim dobrodošlico in vse kar je napisala cukricauser posted image

Čao

jaz ne vem al sam men nagaja računalnik, nižje nikitiinih postov ne morem in to od 5 strani naprej.Se pravi, ko pridem do posta od Nikite, več ne morem naprej inmi piše na konc spodaj napaka. Že včeraj zvečer doma, sedaj sem pa za foro probala še v službi. Sploh ne vem če mi je prejšnji post objavlo.

Skratka sem tudi bodoča junijka s predvisdenim PDP 16.6. je pa to moja 2user posted image , doma imam skoraj dvoletno navinhanko.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 244
22.10.2009 13:29:00   
mamiica
evo mene se jaz se vam pridružim v klubu junijskih nosečnic! !!user posted image zvedela sem včeri moj pdp pa je saj po računu ringaraje 24 6 !to je moja druga user posted image  imam že dve leti starega marka!!zaenkrat se se odlično počutim bomo pa videli kako bo!!lepo se mejte

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 245
22.10.2009 13:40:18   
soncnica 3
user posted image moje draga, jaz pa danes utrujena do onemoglosti. Mejte se!!!

(odgovor članu mamiica)
Neposredna povezava do sporočila: 246
22.10.2009 15:00:42   
gajka
Pozdravček na en zelo zaspan dan! user posted image  

Dobrodošle vse nove junijke in lepo user posted image  vam želim!

A že kaj oznanjate okolici o veselem pričakovanju ali še čakate?

nikita* - tale problem, ki ga imajo punce, da od tvojega posta dalje ne morejo brati, mi je znan že s prejšnjih forumov. Preveri svoj ticker, ker je najbrž napaka v njemu in zaradi tega Internet Explorer zablokira pri tvojem postu. Drugi iskalniki (npr. Mozilla) niso občutljivi na take zadeve.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 247
22.10.2009 15:03:01   
gajka
Aja, pa še za seznamček, Bam Bam, mi lahko eno okroglo 30 pripišeš. user posted image

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 248
22.10.2009 17:53:50   
nikita*
Evo, sem zbrisala en ticket in upam, da sedaj lahko berete vse od mene daljeuser posted image .

Drugače pri meni nič novega, le to da se danes počutim presenetljiv bolje, glede na prejšne dni,....no bomo videli kaj bo prinesel večer. Kako že rečejouser posted image ne hvali dneva pred nočjouser posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 249
22.10.2009 18:06:07   
cukica
dober večer,...kako ste kaj?
Imam eno vprašanje ali ima še katera doma kakšno žival ali mačko.Jaz imam namreč mucko,ki je stara 6 let je sterilizirana in skoz not.Moti pa mojega tasta in taščo,da naj jo dam stran ali pa uspavat.Halo sej je zdrava zakaj bi jo?Nevem mogočle sem jaz mal smotana ampak sem se na njo full navadla pa tud wc ji nepucam sedaj .Nevem kr jokat bom začela,...

(odgovor članu prfect)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.