|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
22.10.2009 13:08:11   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

SLIIIIIKICEEEEEE!!!
tamala je tok cute

ja halooooo dej slike!

poki tisoče pikapok da te pozdravijo!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 951
22.10.2009 13:08:32   
maja1488
KatMat, da ne boš mislila, da sm pozabla nate. Včeri mi ni zneslo najdet fotoaparata, danes pa tko naliva, da tudi za dnar ne grem ven fotkat! Dobiš, čim mal neha.

Kaj bi jst jedla? Čveka, ti si na dieti, kaj kuhaš danes? Jst se tut probam mal držat...no včeri sem se zvečer najedla kruha in pršuta user posted image

Dudi, nimamo, ker mamo tobija. Zgleda pa fanj. Kaj pa če bi mu dala od lupince noter? Meni zgleda podobno kot od MC lupince.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 952
22.10.2009 13:08:43   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

A ma kera seznam za FB, ker jaz ne vem kera je kera, pa tud vseh še nimam gor. Prosim.
zame zihr ves...k sm edina pod nickom od descauser posted image user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 953
22.10.2009 13:10:40   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

KatMat, da ne boš mislila, da sm pozabla nate. Včeri mi ni zneslo najdet fotoaparata, danes pa tko naliva, da tudi za dnar ne grem ven fotkat! Dobiš, čim mal neha.

Kaj bi jst jedla? Čveka, ti si na dieti, kaj kuhaš danes? Jst se tut probam mal držat...no včeri sem se zvečer najedla kruha in pršuta user posted image

Dudi, nimamo, ker mamo tobija. Zgleda pa fanj. Kaj pa če bi mu dala od lupince noter? Meni zgleda podobno kot od MC lupince.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni panike....bos ze k bos...pol bove pa se kaksno o ceni rekle ok??

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 954
22.10.2009 13:12:10   
KatMat

SLIIIIIKICEEEEEE!!!
tamala je tok cute

ja halooooo dej slike!

poki tisoče pikapok da te pozdravijo!

jo nisem se nic slikala....jo bom...pa vam jo pokazem...zdej se mi zdi da ma se vecji nasmeh ko las ni vecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 955
22.10.2009 13:14:27   
KatMat
user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 956
22.10.2009 13:15:31   
KatMat
evo ena bucka za noc carovnic

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 957
22.10.2009 13:16:20   
maja1488
Pokica....tisoč user posted image , da boš čimprej OK! Naj že ugotovijo, kaj je narobe.

KatMat...tvoje slikce tudi zaboga! Pokazat se ne prideš, slik tut nočeš gor dat...ajde dej jih na FB. In lahko bi si že svoj account odprla ti kura kurasta user posted image Tko pa moj gleda kaj si jaz to z enim decom tako vneto dopisujem. Me bo še z valarjem lovil okoli!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 958
22.10.2009 13:18:47   
Dudica1
maja mal drugačna je ta blazina...pa še pritrdiš jo lahko ker te od lupinice ne bi mogla...pa sej ni draga 20€.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 959
22.10.2009 13:18:50   
KatMat

Pokica....tisoč user posted image , da boš čimprej OK! Naj že ugotovijo, kaj je narobe.

KatMat...tvoje slikce tudi zaboga! Pokazat se ne prideš, slik tut nočeš gor dat...ajde dej jih na FB. In lahko bi si že svoj account odprla ti kura kurasta user posted image Tko pa moj gleda kaj si jaz to z enim decom tako vneto dopisujem. Me bo še z valarjem lovil okoli!
sej ga mam...mala putka...kr poglej pr blue

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 960
22.10.2009 13:19:58   
Dudica1

sej ga mam...mala putka...kr poglej pr blue

ma ma ...mam jaz tudi

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 961
22.10.2009 13:20:10   
FLASK_A
Poki user posted image user posted image user posted image  user posted image

Katmat, a vaju bomo lahko kaj videle?

Dudi, jaz tega nimam...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 962
22.10.2009 13:24:26   
KatMat

aha....to ja......taka si a???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 963
22.10.2009 13:25:03   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Poki user posted image user posted image user posted image  user posted image

Katmat, a vaju bomo lahko kaj videle?

Dudi, jaz tega nimam...

zdele pancka....pol ko bo pokonc vam pa poslikam mojga soncka...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 964
22.10.2009 13:28:03   
maja1488
Ja pa tale mala putka ni nikoli prijavljena za klepet. Sam dedc je vedno gor user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 965
22.10.2009 13:33:40   
KatMat

Ja pa tale mala putka ni nikoli prijavljena za klepet. Sam dedc je vedno gor user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ce mam pa miljonsko farmo tam...ne da se mi se enkrat od zacetka....jhihihih

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 966
22.10.2009 13:37:36   
majana79
poki user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo vse ok user posted image

Kati sej tvoje kodre bi tut rade vidle user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 967
22.10.2009 13:40:09   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

poki user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo vse ok user posted image

hihihi...sem ko ena flamenko dancerka...z rozico v laseh

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 968
22.10.2009 13:45:43   
KatMat
tamala spi ze dve uri...neki je narobe

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 969
22.10.2009 13:46:15   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

hihihi...sem ko ena flamenko dancerka...z rozico v laseh

Ajde, nehej zaj****** in pokaži že slikooooooooooo! user posted image KatMat. Neki rajcaš, pol pa nč.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 970
22.10.2009 13:48:43   
majana79

user posted image Dej bod vesela, moj se po pol ure zbudi vedno. Mogoče ji vreme paše

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 971
22.10.2009 13:49:25   
Dudica1

ah kaj če bit narobe...je bla pač mal bolj utrujena pa spi

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 972
22.10.2009 13:54:28   
majana79
Kaj bote dons kuhale?

se mi zdi da je samo cveka napisala? user posted image Madona sem sklerozna... user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 973
22.10.2009 13:59:38   
Dudica1
Ker pri nas hujšamo in zdravo živimo bo zelenjavna juha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 974
22.10.2009 14:06:00   
Tanja_
Živjo punce!
No, midve sva doma, končno...Hana ima res kar močan refluks, tako da je dobila zdravila, čez 2 meseca pa imamo kontrolo, da vidimo, če je akj bolje. Sicer pa so jo kar namatrali-se mi je ful smilila. Ampak vsaj, da je zdaj za nama. Utrujena sem ful, je bil celo noč kraval.Pa še pazit sem mogla, da si cevk ne populi. Zdej čakam, da zaspi, da bom šla še jaz lahko.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Navezanost otroka na mamo
Primarni skrbnik otroka, navadno mati, zanj skrbi celostno. Najprej z zadovoljevanjem primarnih bioloških potreb, kot st...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?