|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
22.10.2009 10:50:07   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

jutro...

tavečja je parkirana v vrtcu. sem tak vesela, ker grejo kjlub slabemu vremenu ven. mal vsake toliko dež pada, pa saj imajo palerine in škornje. Super za vzg., da ne komplicira okol par kapljic.
trenutno jem super super super dobro marmelado! user posted image pa na debelo si jo mažem, sej lahko ko ni Tije. user posted image no pol pa upam, da bo Nika zaspala, da še kej naredim po bajti in pol greva ven. že 3 dni se spravljam do hoferja... a je danes četrtek? so spet akcije...

mene tudi mika ko sto user posted image , samo sem se odločila, da najprej spraznim vsaj dve odprti v hladilniku,,,ma ene 4 imam odprte, pa sem verjetno kako manj rekla, ko mi jih tašča da...pa borovnica, pa sliva, pa ringlo, pa marelica, pa šipek, pa še ena sadna.,..no kolko jih je?...moj že kar nori, ko nobenga prostora ni v hladilniku..

Evo, jaz sem se zmenila da grem res na kavico do moje kolegice, tako da je ne rabim kuhat, Timi je pojedel 200...malo manj....jogurt, breskev in banana,,,ma minuto in pol, pa ni bilo več...user posted image .....zdej pojem še jaz in šibava...

lepo se imejte , vreme je gnilo, vsaj pri nas....no , ja...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
22.10.2009 10:54:25   
MalaČebelica
dober dan, a je katera tu?

mi imamo danes spet vročino. no, zjutraj jo je imela pa sma se šle pokazat pa ni nič videt -viroza pač. smo na svečkah dalje...

Mb srečanje - naju jutri zagotovo ne bo. saj ve se kar dobite pa boma midve prišle naslednjič. boma naslednji teden se vam pridružile, če boma že ok. lahko kar določite dan user posted image user posted image user posted image user posted image aja, pa še tulipana in Lio lahko povabite, če vam je, samo onidve sta samo na FB...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
22.10.2009 11:23:59   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
Jaz sem liji že naredila paradižnikovo omako in testenine, pa ni bilo nič. Pri februarčicah pa sem tud prebrala, da jim dajo Zdenka sir zraven, da ni tak enolično. Tak da jaz bom probala. Sem pa ji že tud sirček kam zmešala, ko sem ji kakšno omakco nardila..

Tudi jaz bom probala še s kislo smetano in sirčkom. Mogoče ji bo tako zelenjava kaj bolj šla v ritko.

sem tudi jaz danes kupila poltrdi sir in ga bomo probali...pa kosmiče z kravjim mlekom za večerjo...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
22.10.2009 11:24:54   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Klaro!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
22.10.2009 11:26:52   
KOKICA32
pri naj je pa še sonček zaenkrat...user posted image user posted image user posted image user posted image

popoldan pa plavanje...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
22.10.2009 11:28:06   
KOKICA32
imela sva kontrolo v RA...vse štima..lepo napreduje, ni nobenih zastojev...kontrola čez 3 mesece...FT dalje....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
22.10.2009 11:29:55   
KOKICA32
a imam monologe????? ni nobene....saj midva še tudi sedaj šibava ven, že drugič danes....

lepo bodite, se tipkamo zvečer!!!user posted image

Tasa- superca za taaaaako spanje!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
22.10.2009 11:35:21   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Klaro!!!

hvala lepa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
22.10.2009 11:35:45   
MalaČebelica

imela sva kontrolo v RA...vse štima..lepo napreduje, ni nobenih zastojev...kontrola čez 3 mesece...FT dalje....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image skokec

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
22.10.2009 11:41:41   
MalaČebelica

a imam monologe????? ni nobene....saj midva še tudi sedaj šibava ven, že drugič danes....

lepo bodite, se tipkamo zvečer!!!user posted image

Tasa- superca za taaaaako spanje!user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
22.10.2009 11:52:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Danes se samo javim, ker sem doma z dvema bolnima fantoma user posted image  Brinu se pošteno maši nos in ima malo temperature, a diha dobro. Upam, da tako tudi ostane, ker bratec se pa kar matra s kašljanjem (tako, da ga že trebušne mišice bolijo) in tudi diha malo pospešeno in težko. Na srečo imam doma še Ventolin in smo noč kar zvozili.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
22.10.2009 12:14:09   
Yassy
Ojla punce,

evo spet mene, se jst malo piskrcek pristavim :)...Mi tudi ze dve noci ne spimo,...smo bolni,...ze od ponedeljka temperatura,...danes sicer malo bolje,...drugace pa do vceraj non stop konstantno 38,7 do 39,2,...pa smo zbijali z Calpolom, pa se kar neki ni hotlo umirit,...no dans smo pa malo bolje,...sva bili vceraj pri dravniku, pa pravi da ima neko bakterijsko virozo,...no danes vrocina minimalna 37,2 ,...so nam pa povedali, da j mozno, da bo dobila po obrazu izpuscaje, pa jih ni,..je pa po telesu vsa pikasta,...tako da sumijo da je kaj vec kot samo viroza,...danes se opazujeva,...jutri pa nazaj k pediatru,....nasa mala je cist bogica,..ucke ma  cisto male,...mamica je pa se bolj boga,...2 dni ze ne spim normalno,glavobol mam pa tak da mi bo lih kar mozgane vn vrglo,..pa lekadol nic ne primeuser posted image
Kako kaj ostale punce,...je kaj novega,...sem kaj zamudilauser posted image ?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
22.10.2009 12:40:28   
mama_milchy
Živijo, a ste me pogrešale?

No, najprej hvala za vse pozdrave in pikepoke, mi jih je Najaa redno prenašala user posted image user posted image

Naša pikica je po tistem blagem prehladu in vročini zakuhala do konca. V noči na nedeljo je dobila čez 39 vročine in ji nisem mogla nikakor zbit; pa zjutraj je imela napade kašlja da še nihat ni mogla prav in smo šibale k dežurnemu od tam pa v bolnico; kjer so ji dali takoj infuzijo, ker dan prej ni lih jedla kot je treba. Nato so ji nos dobesedno stuširali s fiziološko in iz njega posesali lonček šmrkljev zelencev; bljak. no pol je končno zadihala. 3x so ji kri jemali in 3x vodo; v krvi se je takoj pokazal virus, ki napada predvsem dihalne poti in je za dojenčka lahko nevaren, ko se katar hitro tvori in ga ti sam ne moreš tako fajn spucat. tako da za nos je dobila terapije inhalacije s fiziološko; najhujše zame in zanjo je bilo tiste 3minute dopoldan, opoldan in zvečer user posted image user posted image user posted image .....v vodi pa so odkrili neko bakterijo čisto slučajno in je dobila antibiotik....in že ko smo imele za it domov, ji za vsak slučaj vzamejo še enkrat kri in glej ga zlomka; nivo sladkorja v krvi pod mejo, samo 3,00; meja pa 3,8 do 6,5 in so nas valjda zadržali ampak že popoldan je imela potem 5,3 naslednje jutro pa 5,5, boga revca so jo že pred 6to mantrali z jemanjem krvi, jemogla bit kao na tešče....no, pol so nas pa poslali domov....
Sedaj doma imamo antibiotik za vodo in zaloge fiziološke, pa mama si pljuča jača ko vleče šmrklje ven....na kontrolo pa gremo čez 14 dni in tudi UZ trebuščka in ledvic ji bojo nardili

Skratka te 4dnevi so bili zame muka, da je ni večje; ko je doma ostal še prehlajen Žiga in vsak dan je blo treba še mislit na to kdo ga bo čuval; skratka groza od groze....aja, da ne povem da sem vsa polomljena od njihovega spalnega fotelja user posted image user posted image
Edina dobra stvar v hotelu SBI je bila hrana, Lea je imela take papice, da jih je mama z veseljem pojedla, če je kaj ostalo user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
22.10.2009 12:43:50   
mama_milchy
Še enkrat hvala za vse pozdravčke in user posted image ; smo jih bile zelo vesele.....

za nazaj bom brala kasneje, nekaj sem pa na hitro zasledila pa bom kej rekla....

za vse bubane otročke user posted image user posted image user posted image in za mamice user posted image user posted image user posted image

za vse zobke user posted image user posted image user posted image mi smo tudi prvega dobili, pa prav v bolnici; zdaj pa kr gricka z njim user posted image

na, sem pozabla kaj sem na hitro prebrala user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
22.10.2009 13:03:34   
Najaa

Jaz sem liji že naredila paradižnikovo omako in testenine, pa ni bilo nič. Pri februarčicah pa sem tud prebrala, da jim dajo Zdenka sir zraven, da ni tak enolično. Tak da jaz bom probala. Sem pa ji že tud sirček kam zmešala, ko sem ji kakšno omakco nardila..

Tudi jaz bom probala še s kislo smetano in sirčkom. Mogoče ji bo tako zelenjava kaj bolj šla v ritko.

sem tudi jaz danes kupila poltrdi sir in ga bomo probali...pa kosmiče z kravjim mlekom za večerjo...

drugače je pa sirček Kiri prav za otroke. user posted image To je topljen sir in je tak mehek, fajn za vmešat v kašico.

super za RA! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
22.10.2009 13:10:08   
KOKICA32

drugače je pa sirček Kiri prav za otroke. user posted image To je topljen sir in je tak mehek, fajn za vmešat v kašico.

super za RA! user posted image user posted image user posted image

Aha, hvala...Sem kar navadnega kupila..Luka...poltrdi sir, gi bom pač naribala, ko bom hotela zgostiti kakšno omako...npr. za testenine....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
22.10.2009 13:18:19   
tasa_m

kakšne kosmiče si to kupila? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
22.10.2009 13:18:20   
tasa_m

se podpišem.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
22.10.2009 13:18:22   
tasa_m

jeeeiii, BRAVOOO Valentin !!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
22.10.2009 13:18:39   
tasa_m
mama_m samo da sta doma!! user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
22.10.2009 13:19:25   
tasa_m
Midve sva se glih napapcali, zdaj pa sem misla da bi malo zalegnili, pa se ena žabica vzstrajno pritožuje, tak da mislim da nebo nič z tega.
Smo pa še vedno prehlajeni in hripavi ampak bo že..user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
22.10.2009 13:30:49   
KOKICA32

kakšne kosmiče si to kupila? user posted image

kuj obične, za odrasle, Od Nestle, so pa polnovredni...Sem brala v Paparici, da proizvajalci na otroške jedi radi z velikimi črkami pišejo vitamine, ki jih vsebujejo in da kosmiči za odrasle niso nič slabši....Je pač tam z malimi črkami zapisano..Po moje dokler glih ne kupiš neke pocene ni panike, da ne bi bili dobri. Jaz bom pač probale te za začetek.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
22.10.2009 13:32:52   
trinity22

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
22.10.2009 13:33:22   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image od ponosne mamice!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
22.10.2009 13:33:46   
trinity22
tudi mi pošiljamo user posted image user posted image user posted image user posted image za bolne otročke in mamice

< Sporočilo je popravil trinity22 -- 22.10.2009 13:34:11 >

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?