yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa jutro... tavečja je parkirana v vrtcu. sem tak vesela, ker grejo kjlub slabemu vremenu ven. mal vsake toliko dež pada, pa saj imajo palerine in škornje. Super za vzg., da ne komplicira okol par kapljic. trenutno jem super super super dobro marmelado! pa na debelo si jo mažem, sej lahko ko ni Tije. no pol pa upam, da bo Nika zaspala, da še kej naredim po bajti in pol greva ven. že 3 dni se spravljam do hoferja... a je danes četrtek? so spet akcije... mene tudi mika ko sto , samo sem se odločila, da najprej spraznim vsaj dve odprti v hladilniku,,,ma ene 4 imam odprte, pa sem verjetno kako manj rekla, ko mi jih tašča da...pa borovnica, pa sliva, pa ringlo, pa marelica, pa šipek, pa še ena sadna.,..no kolko jih je?...moj že kar nori, ko nobenga prostora ni v hladilniku.. Evo, jaz sem se zmenila da grem res na kavico do moje kolegice, tako da je ne rabim kuhat, Timi je pojedel 200...malo manj....jogurt, breskev in banana,,,ma minuto in pol, pa ni bilo več... .....zdej pojem še jaz in šibava... lepo se imejte , vreme je gnilo, vsaj pri nas....no , ja...