|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
22.10.2009 7:15:32   
DaisyE
Na 58. strani ga grem najdit!  Sramota! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak slikco si pa zelo lepo oktobersko našla, mi je kar malo žal, da nisem v postopku. Glej da boš marca tud kaj tako lepega gor pripopala.

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Četrtek, 22.10.
Aljonka - prevzem zdravil
september1 - UZ + gonal

Navijam za babe!
user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
22.10.2009 7:17:49   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Dobro jutro,

Daisye, kaj da ne, vsako jutro kuhamo kafe, sam dans je bil pa še v zrnju, ga je blo treba prej namlet, si me pa ti prehitela user posted image . Hvala zakofi.

Tudi jaz želim vsem lep dan in vavijam pestke za vse.

No, pol se pa pardoniram. Ampak saj je dobro ne, si se lahko malo spočila. Pa magari vsaj en dan.user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
22.10.2009 7:26:16   
gigi1
Dejzika hvala za kavico. Evo nekaj za slajši začetek dneva user posted image

user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
22.10.2009 7:29:50   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Na 58. strani ga grem najdit!  Sramota! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak slikco si pa zelo lepo oktobersko našla, mi je kar malo žal, da nisem v postopku. Glej da boš marca tud kaj tako lepega gor pripopala.

Četrtek, 22.10.
september1 - UZ + gonal

Navijam za babe!
user posted image

Jst tuuud

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
22.10.2009 7:29:52   
IVYY

DOBRO JUTRO PUNCE, nekaj za še slajšji začetek dneva...

gigi1 hvala za krofe...a kaj ko jih ne smem, se moram pazit do naslednjega postopka, da
bodo celice čimbolj zdrave in lepe

user posted image

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
22.10.2009 7:31:37   
IVYY

Aljonka in september....lepo odpravite danes user posted image user posted image

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
22.10.2009 7:34:02   
ledenka
jutro!

user posted image

tole kavo moram delit z vami user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
22.10.2009 7:36:23   
DaisyE
Ajsi zadela si žebljico na glavico. Pa sladkiši tud pašejo pupe.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
22.10.2009 7:38:12   
IVYY
ledenka.......ta kava pa mora biti res dooooooooobra !!!user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
22.10.2009 7:38:52   
DaisyE
IVYY saj proti taki dieti človek težko argumente najde.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
22.10.2009 7:39:14   
ledenka
hehe, tole kavo bi še jaz z veseljem, pa je že več kot leto nisem pila user posted image

gremo dalje spat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
22.10.2009 7:41:10   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro!

user posted image

tole kavo moram delit z vami user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jst bi tud tak piškot user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
22.10.2009 7:52:31   
loremi
Daisye, drži user posted image

ledenka  a ne, tud če kera ne pije kave oz. redko, bi pa tole z veseljem user posted image  user posted image

ampak dans smo pa vse za sladko očitno, sem mela že zjutri sladek zajtrk, zdej pa še same fajn kavice in Gigin krofek, o ja, tkole pa gre user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
22.10.2009 7:55:01   
zarja1
čvekulje...nimam cajta tolk brat...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
22.10.2009 7:56:19   
loremi
niti jaz, vidm da ste včer tolk strani načvekale, da ni šans, da vse preletim user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
22.10.2009 8:02:05   
BarbiG
Dobro jutro.

Vidm, da ste mele včer en ornk sešn. Sem se komi pretolkla skozi. Ampak danes ste nas pa tud poservirale. Mam jezik čist do tal. Matr, mi noče smileyev limat na RR, pa slik tud ne. user posted image

Aja, mismis, ne bom ti dr. D-ja za....la. Včeri se je nakazala, danes pa je user posted image tuki. Tolk k sem je zdej vesela, je pa res še čist nikol nism bla. Moj mi je dons reku, da če me kam pele, k se mu zdi, da se mi je čist strgal. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
22.10.2009 8:03:07   
BarbiG

Četrtek, 22.10.
september1 - UZ + gonal

Navijam za babe!
user posted image

Glede na to, da mi noče limat smileyev, si bom kar tole sposodila za dons. Dobr opravte dons. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
22.10.2009 8:07:58   
vrtnica.m
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY

Fargesia....kake lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ti ju kar pridno grej in se veslim
user posted image user posted image  5.11 !!!!!!!!!

vrtnica.m...super, da si uredila. Se bova zgrešile za en dan, jaz sem naročena 3.11. Pri komu pa si ti?
Lahko, da bova naslednjič skupaj v postopku. Jaz tudi pokličem januarja, in sicer že začetek.

Objem vsem

dobro jutro punce, vidim da ste bile včeraj zvečer zelo aktivne user posted image . Lepo to.

IVYY - sem pri dr. Bokalovi. Zaenkrat sem zadovoljna z njo in nama je povedala direkt stvari kako stojijo (namreč moj ima zelo zelo slab spermiogram) in najdva je dala takoj v postopek umetne oploditve. Ja res škoda, da se ne bove srečale :-) Mogoče pa potem v januarju :-)

l.p. m

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
22.10.2009 8:17:26   
bozza
Dobro jutro. Je trajalo celo večnost, da sem vas prebrala user posted image

Upam, da vas ne boli glava. Danes je tak idealen dan za počivanje, ne zavidam vam, ki morate biti v službi. Jaz grem pa kar nazaj pod kouterček.

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
22.10.2009 8:32:47   
Tanja_Jes

Častim pir 29tega. Kaj piješ mi boš pa takrat povedala.

Google translate...sem drugač blond..a to se dobite takrat?! jest sem mislila da bo 29 RR sešn..matr sem koza.

Drugač ni blema...sam da me ne boš zavedla...user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
22.10.2009 8:35:27   
Tanja_Jes
Ledenka....a bova spet bratski delile ...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
22.10.2009 8:53:38   
SILVA-1
Hello punce!

Vrtnica, ti se me spomniš, sva bile skupaj na punkciji (sem blond).

Doma imam že princesko iz 2. IVF postopka, zdaj sem ponovno v 2. IVF-u po porodu in mi je uspelo zagledati user posted image .

Sem pa 11.dan po ET 5. dni starih blastocist. Znakov konkretnih nimam, razen da me peče v spodnjem delu trebuha in maternice, pa malo zašpika.

Držim pesti za vse ostale!

SILVY

Neposredna povezava do sporočila: 1847
22.10.2009 9:15:25   
miklarom
Četrtek, 22.10.
september1 - UZ + gonal
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

madona ste se včeraj zvečer razpisale, sej vas sploh ne morem sleditiuser posted image
pa stimulacije, joj kok bi jih mal pošlat......auser posted image , gate mi trga komjih gledamuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 1848
22.10.2009 9:22:22   
S*
Jutro!

Vidim da je sladko user posted image in podkrepljeno s kavo, ravno prav za ta deževen dan.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
22.10.2009 9:23:51   
vrtnica.m
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA-1

Hello punce!

Vrtnica, ti se me spomniš, sva bile skupaj na punkciji (sem blond).

Doma imam že princesko iz 2. IVF postopka, zdaj sem ponovno v 2. IVF-u po porodu in mi je uspelo zagledati user posted image .

Sem pa 11.dan po ET 5. dni starih blastocist. Znakov konkretnih nimam, razen da me peče v spodnjem delu trebuha in maternice, pa malo zašpika.

Držim pesti za vse ostale!

SILVY

Ojla, seveda se te spomnim user posted image  Sem prav te vesela user posted image
Pri nama pa na žalost ni uspelo - ni prišlo niti do transferja user posted image , pa kljub temu da so se 3 jajčeca lepo takoj oplodila - so se 4 dan "nehala razvijat" . Vendar se tolažim, ker je to bil šele 1. postopek in sem bila praktično "brucka" ko sem tam čakala na punkcijo, da bo uspelo mogoče v drugem poskusu, katerega pa imam drugo leto - januarja moram poklicat ko dobim user posted image .

Res iz vsega srca ti želim da ti uspe in da ti znaki ki se ti pojavljajo, da so dobri znaki za user posted image

Mogoče pa se lahko kdaj dogovorive za kako kavico user posted image

Vsem en topel in velik user posted image
m.

(odgovor članu SILVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?