Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 20:54:16
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša ni lačen, mah jaz sumim da zarad dude in ker ga koj ne slišim se čist prebudi in potem bi se crklov. Sem probala ga manj pokriti, pa bolj, pa včerej sem ga v vrečo dala če se slučajno zbudi ker ga zebe, pa isto tako da res nimam idej razen če spet postelco v spalnico dava sam to mi pa tud ne diši jaz ne vem a je res tak dudlar ojla... kaj pa če so zobki?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 20:57:14
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm evo, midva sva vse nabavla, sam ni ostal cajta za nakup sesalca, pa ful rabmo novga, mam že ogledanga, še rajš bi takega k sam dela mali je jedel k sva krenila, pa je bil med samo hrano že v štacuni čist sestaradan je flašo čaja stanku pa še eno banano sva nekak natlačla v usta, ker sva žličko pozabila, pol se je pa že domov mudil k so že vse makarone in solato pojedl naši šolarji in so čakal če se bo še kej dobrega pripeljal, sladkarija je namreč pri nas tista štacunarska sam takrat ko je nabavni dan, ker se drgač čist preveč bašejo, pol pa kej spečemo al pa mami kej iz skrivnih zalog potegne, sem bol za sadje in jogurte za malco, a seveda tudi grešimo. pa tok sem čakala na kafe, nekak sem se navadla na tistga iz muellerja, tko da je bil res že čas za nakup. kot berem ste pridno čvekale, jaz tud dans nimam nobene ta prave volje, pa me cunje prav v oči bodejo tokšen kup je nastal-pri nas imamo namreč en kup manekenov, ki se skoz preoblačjo. no, posoda pa je na srečo že v pomivalcu, sam kaj ko bo glih zdej zdej ta velk sine reku kok je sestradan , če bo sploh kej za večerjo. tile naši mulčki.... no, fajn bodite v teh zgodnjih večernih urcah!!!!!!!!!!! dej zaupaj kakšnega boš kupila.. jza tudi nujno rabim novega... :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 21:03:07
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 helo mihailo-happy 8 mesečnica ...hojica-mi je tud nimamo in je ne bomo imeli...če ga boš dala pa ja ne ga cel popoldne notr pustit....pa potem teli otročki radi po prstkih hodijo urša-superca za novo frzuro...kakšna je sprememba? barva dolgi kratki skravžlani majchy-od ene miškice je ne bojo bolel ušeska nč skrbet sunny-kok pa piha kej dol pr vas...tukile ful...lepo se mejte na sprehodeku...ma ja ti kar izpadi zatežena, nej te poslušajo pa ne boš ane piškot-kako kej martinov sluh katjuša-a ti maš pa zalezovalca...skos čekira da ne boš kej ušpičla evo naša dva čorita ..... hojica je zakon.. :) oziroma hodalica.. :) Če otrok ni veliko v njej,.. To pomeni da ga daš notr za 5-10 minut dopolnde in popoldne.. Moja hčerka je bila kr dosti v hodalici.. pa nič po prstih ne hodi.. :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 21:03:48
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo še od nas vse naj naj za obmesečnico se podpišem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 21:06:52
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: SURF zdej sem šla seznam gledat,mah vse sem pobrkala,Mihailo se je danes osem mesecev nazaj rodil,mogoče sem pobrkala ker je imela rok za mano eh...kave še nisem pila smotana MIHAILO ŠE ENKRAT VSE NAJLEPŠE!!!!! tale je samo zate: se podpišem ... tale kavica je pa za tiste, ki vas zbujajo ponoči.. Pri nas imamo tako že 4 mesece.. sem k lunca... :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 21:08:13
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Pozdravljene punce...se ze dolgo nisem oglasila ...mi smo vredu,Mihailo bi skoz stal na nogicah,za vse kar prime se vstane in potem vriska od srece...zdaj pa eno vprasanje...a zdaj ,ko stoji na nogicah sam,ko se dvigne,se plazi,kobaca ...a MU SE VEDNO LAHKO SKODI HODALICA ???? SM GA ZADNJIC PROBALA DAT PRI KOLEGIICI IN JE FULL UZIVAL... SURF IN TAMIKA hvala za cestitke...ze 8 mesecev ,kako hitro gre... če je užival v hodalici ga daj notr... ....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 21:08:58
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 birdy vi pa mate smolo drži se joj klele se pa kr podpišem.... jaz tudi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 21:18:24
|
|
|
|
TAMIKA3
|
čer. fantje spijo že dobro urico misija uspela kuhinja v nuli, prijatelji čakajo dvaindvajseto uro, da lahko zalaufajo grem k na kavč, gledat pa mirno in prespano nočko
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.10.2009 21:26:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 21:33:09
|
|
|
|
Ajvy
|
IMAMO PRVI ZOBEK..... mislim Tisa ga ima.... Katjuša ...prosim ,da napišeš na seznam....hvala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 21:35:29
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 helo mihailo-happy 8 mesečnica ...hojica-mi je tud nimamo in je ne bomo imeli...če ga boš dala pa ja ne ga cel popoldne notr pustit....pa potem teli otročki radi po prstkih hodijo urša-superca za novo frzuro...kakšna je sprememba? barva dolgi kratki skravžlani majchy-od ene miškice je ne bojo bolel ušeska nč skrbet sunny-kok pa piha kej dol pr vas...tukile ful...lepo se mejte na sprehodeku...ma ja ti kar izpadi zatežena, nej te poslušajo pa ne boš ane piškot-kako kej martinov sluh katjuša-a ti maš pa zalezovalca...skos čekira da ne boš kej ušpičla evo naša dva čorita ..... hojica je zakon.. :) oziroma hodalica.. :) Če otrok ni veliko v njej,.. To pomeni da ga daš notr za 5-10 minut dopolnde in popoldne.. Moja hčerka je bila kr dosti v hodalici.. pa nič po prstih ne hodi.. :) čak mal a je bla dost a je bla 5-10 min no super da ne hodi po prstih. od moje prjatlce sine pa hodi po prstih in je kot baletka...sej počasi se odvaja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 21:36:17
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IMAMO PRVI ZOBEK..... mislim Tisa ga ima.... Katjuša ...prosim ,da napišeš na seznam....hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 21:37:52
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čer. fantje spijo že dobro urico misija uspela kuhinja v nuli, prijatelji čakajo dvaindvajseto uro, da lahko zalaufajo grem k na kavč, gledat pa mirno in prespano nočko ti pa si pridna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 21:47:35
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IMAMO PRVI ZOBEK..... mislim Tisa ga ima.... Katjuša ...prosim ,da napišeš na seznam....hvala Bravo Ste kej velik jokal?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 21:48:28
|
|
|
|
birdy
|
Kolumbo, dons smo se pa srečal. Ti si pa mende neki obračala, vsaj tko je moj reku
|
|
[Brisano sporočilo] 21.10.2009 21:58:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.10.2009 21:59:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 21:59:26
|
|
|
|
birdy
|
Kolumbo, skor pred tvojo bajto Si se mem pelala, mi pa v drugo smer.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 22:02:01
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: piskot IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša naj se noči izboljšajo Našer nočke so no coment totalno porazne, Žiga se skoz zbuja, sploh ne vem zakaj, ne kaj narest. Sem že čist obupala, ma to lahko tud na uro, dve ustajam , če ga dam pa k nama pa spi, ene dvakrat za dudo zajokca. Pa bot pameten kaj narest. Včasih grem ob 10 spat pa do polnoči že 5 x vstanem, bolj redke so noči ko me pusti spati vsaj do dveh. Upam, da se tole porihta. same here. pri nas ista pesem Pri nas tut, matr.... In tudi pri nas se je začel ene dva dobra meseca nazaj. Na dve uri, na uro se tamal zbuja oz. pomoje se ne zbudi ampak v polsnu jamra pojokava, sitka ipd. Včasih pomaga duda. Itak jo mata oba že od rojstva, zdej si jo sama najdeta in data v usta. Včasih pomaga čaj,mleko, včasih če ga obrnem s trebuha na bok, včasih če ga božam, včasih nič... Včasih ga vse skupi še bolj razdrma. In seveda ko začne resno vreščat zbudi še tamalo, moža...in še pol naselja zraven. Mene je to spanje že do konca zafrustriralo, ker smo probal že vsega boga in ni nič boljše. Malo se še z zobi tolažim, ker zdej rinejo počas zgori ven, ampak se bojim da to ni razlog. Ah...sprijaznim se pa težko, ker sem totalno neprespana, utrujena od tega in se mi zdi da sem tudi precej zživcirana. Tko, da.-..evo niste same.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 22:02:59
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo učeri sm pa tvojga vidla k je letu mim bajte z enimi vesolskimi očali...mislm une šipce ta sončne je mel gor obrnjene Pa uradno on sploh nima očal, jih ma šele od kasnej. Na izpitu mu nč ne piše Si je dal na te očala k jih ma sam za vozt še sončne šipce namontirat, ampak kr ene x, sploh ne pašejo na te špegle. Važn da je pocen Ma on ma ful neke čudne oči k se mu svetloba pod nekim čudnim kotom lom. ma skor skoz sončne špegle gor, jst komi vidm taka tema, on pa sončne špegle gor
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 22:13:48
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo mene iz knjižnice... smo šle za praktikum delat, pa itak nismo nč gradiva našle, pol so nas pa še ven vrgli, ker smo klepetale.... DANES SPITA OTROKA SKUPAJ V SOBI IN UPAM, DA BO PRESPANA NOČ...... Grem se s frendi igrat...
|
|
[Brisano sporočilo] 21.10.2009 22:23:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 23:03:16
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IMAMO PRVI ZOBEK..... mislim Tisa ga ima.... Katjuša ...prosim ,da napišeš na seznam....hvala Bravo Ste kej velik jokal? ne...smejala se je od 4.00 zjutraj do 6.00.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 0:37:27
|
|
|
|
sunny24
|
Sprehodek uspel...bli umes še na kafeti in v trgovini, pol pa pr "tašči" na obisku...Zdej sm pa skori 1 uro brala na "čvekanju" najbolj butaste dogodivščine in se zravn nekaterih hmali uscala od smeha... ajvy, čestitam za prvi zobek Tisi! Zdej vam pa sam še lahko nočko zaželim in se tipkamo jutri!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 7:24:37
|
|
|
|
Onasiss
|
Dobro jutro.... Kofe vam bo Urša postregla...se mi ga ne da kuhat.... Mam dopoldne full opravkov... najprej moram v vrtec nest papirje za znižano plačilo, potem grem po papirje za lumpijev tek, ki bo v soboto, potem grem pa k našmu sindikalnemu zaupniki Vita prijavit za Dedka mrazza in po jakno.... POMOČ:::: v soboto Onasiseva svakinja praznuje 50 letnico.... in to v oštariji mal naprej od Krškega, še mal naprej od Senovega, začne se ob 18-ih... a bi ve šle z otroci?????? Ker prespali mi tam ne bi, u bistvu ni kje za prespati..... HVALA. Tako, da ne vem, ker je kar kako uro vožnje..... skrbi me namreč vožnja in zjeban ritem za spanje in podobno???? PLEASE HELP!!!!!! KAJ BI VE NAREDILE????????????
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?