Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 22:39:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
, da Klara nima več vročine.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 22:41:08
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Eno vprašanje- A ve naredite kaj za sebe ?A imate čas zase? (To je izvzeto čičanje na RR). Mogoče malo čudno vprašanje samo sem danes razmišljala ,da si ne vzamem toliko časa ,da bi se vsak dan namazala s kremo po obrazu. jaz se včasih komaj uspem zvečer stuširati in glavo oprati. včasih hodim s tako mastnimi lasmi okoli, da me je že sram, da več niti čop ne pomaga pa mam samo enega otroka. no, največ kar naredim za sebe, je pilates 1x na teden. ampak paaaašeeeee malo it stran no pa seveda RR pa FB itak
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 22:42:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica prvo svečko je dobila ob enajstih in ji je temperatura popoldne padla čist na normalno. zdaj zvečer okoli pol osmih ji je pa spet narasla na 38.8. zdaj sem ji spet dala svečko pa ji pada. sicer ji nisem merila, ampak čutim da ni več tak vroča. saj svečke primejo lepo, samo ko pa spustijo pa ji naraste nazaj... zvečer vedno naraste vročina. probaj ji dat na bedra hladne obkladke. saj to me je bilo strah, ko je že zjutraj imela 39 - do kam bo pol naraslo zvečer. ampak je nekje enako. ji je pa zdaj padla temperatura po svečki čist na normalo. ni več čisto nič vroča. bom pa probala še z obkladki, če bo spet narasla. hvala za nasvet.
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 22:45:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - zakaj ne morem popravit seznama? Pot do izole ,pa poznam kot lastni žep ,ker sem v Izolo prihajala veliko let v kamp,tak ,da ni bojazni da falim uročila sem seznammmmmmmmmm. hecam se, ne vem zakaj ne moreš. kaj pa bi rada naredila? no sej, pazi kaj si rekla. pot do Konjic tud ni težka, neeee? v prvo ji je stalno težko, v drugo pa že gre.. drugače bom pa dala posebne transparente samo za vaju s Persido, da boste vedle kje zavit. kam je pa KOKICA zginla? občuduje cotike
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 22:46:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 No naj danes pohvalim svojo zlato pupiko, da je ne bom skoz grajala, zaspala je sama, brez joške in to še v svoji posteljici jaz mislim, da ni ona tista, ki je razvajena, ampak jo midva tako delava, ker hočeva biti skoz z njo in pol, ko nama pa ni si pa rečeva ka je razvajena, prav grda sva ha ha, kako dobro priznanje pa bravo za Tiano
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 22:48:04
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara jaz pa že dva tedna več ne kadim bolje pozno kot nikoli...upam da bo trajalo pa sploh nisem vedla, da si kadila
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 22:50:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Sva pa bila danes vseeno na sistematskem, seveda brez cepljenja. Za seznam: 8020 g in 70,5 cm. Datuma za naslednjič še nimava, ker moramo najprej cepljenje skoz spravit. Danes več spi, le da se pogosto zbuja in se veliko crkljava. bravo za mere midva greva pa naslednji petek še enkrat dr. Kosovo pogledat, ker je Jure slabokrven. A ma katera kakšno idejo, kaj bi to bilo - Juretu so se kar naenkrat na ritki pojavile rdeče pikice. Sem probala mazat z različnimi kremami, nič ni pomagalo. Potem sem probala praško pasto, ki je kožo samo izsušila, pikice pa so se razširile po zunanji strani stegen in po hrbtu navzgor. Probala sem tudi s canestenom, nič boljše... Zdaj sem ga začela mazat z bolj mastnimi kremami, ker je koža stako strašno izsušena od praške paste, da je ratala čisto rdeča in zgleda, kot da bodo vsak čas nastale ranice Sej sem mislila, da so krive plenice, samo zakaj potem te pikice napredujejo drugod po telesu? Se pa tole počasi, a vztrajno širi že dober teden. to pa je zanimivo. ne zgleda kot plenični, ker pol se verjetno ne bi širile še drugam. kaj pa če ga poskušaš imet čim več brez plenice. vem da je težko, ko je tak hladno, samo mogoče bi vseeno našla kak način. da bi se celilo na zraku...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 22:51:12
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mala Čebelica.. za Klaro. Samo ne vem če ti bo P. kaj dal. Meni je rekla, da naj pridem, ko bo imela vsaj 3. dni vročine, ker druga mi ne more dat kot pa svečke. MČ ali si probala ji zbijat s kopeljo?? nisem. brisala sem jo z mokro hladno krpo, ampak se dere ko šoja - ful ji ni pasalo mrzlo....možno, da ji je takrat še vročina rasla in ji ni pasalo - ker te takrat ponavadi zebe - trese... kopat je pa nisem upala za vsak slučaj, če bi bila prehlajena, da je ne bi še bolj... kaj te vem. sem dala kar takoj svečko, ko je bilo pri 39.... saj jaz tudi ne vem, če bo P kaj dala, samo klicala pa bom vseeno jutri, če ne bo bolje... MČ, natoči toplo vodo v banjico, potem pa postopoma dolivaj hladno vodo, tako da ohlajaš počasi. Hladna krpa ji najbrž res ne paše... aha, da bi postopoma. ja, to pa mogoče ne bi blo slabo. hvala za nasvet. bom jutri še to sprobala med drugim, če bo še vročina... pa upam da mi ne bo treba
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 22:51:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ej, punce...sedaj malo gledam Paparico in skoz omenjajo paradižnik v raznih omakah in poltrdi sir..a res že lahko to uporabljamo??? Kateri sir? Sem šla malo gledati, ker mi zmanjkuje idej kaj kuhati Valentinu...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 22:52:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 , da Klara nima več vročine. hvala. pa kje ti hodiš že celi večer samo tudi če bo jutri bolje, naju v petek skoraj zagotovo ne bo na srečanje tak da se moremo zmenit še za naslendji teden
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 22:53:56
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej, punce...sedaj malo gledam Paparico in skoz omenjajo paradižnik v raznih omakah in poltrdi sir..a res že lahko to uporabljamo??? Kateri sir? Sem šla malo gledati, ker mi zmanjkuje idej kaj kuhati Valentinu... paradajz bi naj bil alergen. kaj te vem. nekatere že dajejo... sir pa ne vem, če bi lahko blo kaj narobe. če že jeta KM. al se mogoče motim????
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 22:55:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 , da Klara nima več vročine. hvala. pa kje ti hodiš že celi večer samo tudi če bo jutri bolje, naju v petek skoraj zagotovo ne bo na srečanje tak da se moremo zmenit še za naslendji teden Pa saj sem tukaj nekje... Sem si mislila ja, da vaju ne bo... Škoda. Kaj pa če prestavimo na naslednji teden? Mora Persida povedati. P.s. Pa jaz sem tebi nekaj dolžna, ne? Boš povedala, ko se vidimo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 22:57:41
|
|
|
|
yania
|
ej, naj gre nekam...tipkam ene 15 minut, vse pokomentiram in me ven vrže...ne bom več
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 22:58:13
|
|
|
|
yania
|
iz principa ne bom!!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 23:00:03
|
|
|
|
yania
|
Feliša, kaj je majčka gotova??...superca si...ja reci, še ta teden?...petek dopoldan?...kje?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 23:11:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Feliša, kaj je majčka gotova??...superca si...ja reci, še ta teden?...petek dopoldan?...kje? a prideš k nam? lahko se pa ta petek dobimo pri nas ampak pice ne bo , mož je v službi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 23:12:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
Nič...odoh ja! LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 23:14:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
lahko noč vsem. jaz tudi grem
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 23:24:02
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Feliša, kaj je majčka gotova??...superca si...ja reci, še ta teden?...petek dopoldan?...kje? a prideš k nam? lahko se pa ta petek dobimo pri nas ampak pice ne bo , mož je v službi ja glej, kar se mene tiče, mi je petek uredu, glede pice pa veš da ni panike,,,pa bomo počakale da tvoj domov pride
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 21.10.2009 23:55:49
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Feliša, kaj je majčka gotova??...superca si...ja reci, še ta teden?...petek dopoldan?...kje? a prideš k nam? lahko se pa ta petek dobimo pri nas ampak pice ne bo , mož je v službi ja glej, kar se mene tiče, mi je petek uredu, glede pice pa veš da ni panike,,,pa bomo počakale da tvoj domov pride petek torej! računam nate pride še katera, Nina maš cajt? škoda, da Najee ni v Lj ta vikend
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 7:21:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara jaz pa že dva tedna več ne kadim bolje pozno kot nikoli...upam da bo trajalo bravo,bravo !!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 7:21:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tole bojo neopravičene minute. nič, ne kaži . Na naslednjem srečanju dobiš opomin, da bop dala mami al pa ateju za podpisat...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 7:21:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m OK monologov pa nebom mela. Te pa grem likat, če vas ni jaz sem, nimam kaj za likat, ker sušim s sušilnim. frajerka. No, če pa si ti tu pa nebom šla likat. Bom jutri, da v petek,ko dobimo obisk nebojo vidli kak velik kup imamo in bo mogoče obisk hotel zlitat jaz v takem primeru samo zaprem vrata od kabineta ti si asica,ker imaš kabinet. Mi pa imamo dnevno sobo povezano z kuhinjo. Edino, da v spalnico zaprem, to mi je možnost..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 7:21:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o hvala lepa zgleda da pomagajo, ker nima več vročine bravo Klara!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 22.10.2009 7:21:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej, punce...sedaj malo gledam Paparico in skoz omenjajo paradižnik v raznih omakah in poltrdi sir..a res že lahko to uporabljamo??? Kateri sir? Sem šla malo gledati, ker mi zmanjkuje idej kaj kuhati Valentinu... paradajz bi naj bil alergen. kaj te vem. nekatere že dajejo... sir pa ne vem, če bi lahko blo kaj narobe. če že jeta KM. al se mogoče motim???? Jaz sem liji že naredila paradižnikovo omako in testenine, pa ni bilo nič. Pri februarčicah pa sem tud prebrala, da jim dajo Zdenka sir zraven, da ni tak enolično. Tak da jaz bom probala. Sem pa ji že tud sirček kam zmešala, ko sem ji kakšno omakco nardila..
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?