|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
21.10.2009 22:39:53   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image user posted image , da Klara nima več vročine.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
21.10.2009 22:41:08   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Eno vprašanje- A ve naredite kaj za sebe ?A imate čas zase? (To je izvzeto čičanje na RR).
Mogoče malo čudno vprašanje samo sem danes razmišljala ,da si ne vzamem toliko časa ,da bi se vsak dan namazala s kremo po obrazu.

jaz se včasih komaj uspem zvečer stuširati in glavo oprati. včasih hodim s tako mastnimi lasmi okoli, da me je že sram, da več niti čop ne pomaga user posted image pa mam samo enega otroka. no, največ kar naredim za sebe, je pilates 1x na teden. ampak paaaašeeeee malo it stran user posted image user posted image user posted image user posted image no pa seveda RR pa FB itak user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
21.10.2009 22:42:54   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

prvo svečko je dobila ob enajstih in ji je temperatura popoldne padla čist na normalno. zdaj zvečer okoli pol osmih ji je pa spet narasla na 38.8. zdaj sem ji spet dala svečko pa ji pada. sicer ji nisem merila, ampak čutim da ni več tak vroča. saj svečke primejo lepo, samo ko pa spustijo pa ji naraste nazaj...

zvečer vedno naraste vročina.
probaj ji dat na bedra hladne obkladke.

saj to me je bilo strah, ko je že zjutraj imela 39 - do kam bo pol naraslo zvečer. ampak je nekje enako. ji je pa zdaj padla temperatura po svečki čist na normalo. ni več čisto nič vroča.

bom pa probala še z obkladki, če bo spet narasla. hvala za nasvet.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
21.10.2009 22:45:05   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Najaa - zakaj ne morem popravit seznama?

Pot do izole  ,pa poznam kot lastni žep ,ker sem v Izolo prihajala veliko let v kamp,tak ,da ni bojazni da falimuser posted image

uročila sem seznammmmmmmmmm. user posted image
hecam se, ne vem zakaj ne moreš. kaj pa bi rada naredila?

no sej, pazi kaj si rekla. pot do Konjic tud ni težka, neeee?user posted image

v prvo ji je stalno težko, v drugo pa že gre.. user posted image user posted image

drugače bom pa dala posebne transparente samo za vaju s Persido, da boste vedle kje zavit. user posted image

kam je pa KOKICA zginla?user posted image

občuduje cotike user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
21.10.2009 22:46:21   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

No naj danes pohvalim svojo zlato pupiko, da je ne bom skoz grajala, zaspala je sama, brez joške in to še v svoji posteljiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz mislim, da ni ona tista, ki je razvajena, ampak jo midva tako delava, ker hočeva biti skoz z njo in pol, ko nama pa ni si pa rečeva ka je razvajena, prav grda svauser posted image

ha ha, kako dobro priznanje user posted image user posted image user posted image user posted image pa bravo za Tiano user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
21.10.2009 22:48:04   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

jaz pa že dva tedna več ne kadimuser posted image user posted image bolje pozno kot nikoli...upam da bo trajalo

user posted image user posted image user posted image pa sploh nisem vedla, da si kadila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
21.10.2009 22:50:00   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Sva pa bila danes vseeno na sistematskem, seveda brez cepljenja.

Za seznam: 8020 g in 70,5 cm. Datuma za naslednjič še nimava, ker moramo najprej cepljenje skoz spravit.

Danes več spi, le da se pogosto zbuja in se veliko crkljava.

bravo za mere user posted image midva greva pa naslednji petek še enkrat dr. Kosovo pogledat, ker je Jure slabokrven.
A ma katera kakšno idejo, kaj bi to bilo - Juretu so se kar naenkrat na ritki pojavile rdeče pikice. Sem probala mazat z različnimi kremami, nič ni pomagalo. Potem sem probala praško pasto, ki je kožo samo izsušila, pikice pa so se razširile po zunanji strani stegen in po hrbtu navzgor. Probala sem tudi s canestenom, nič boljše... Zdaj sem ga začela mazat z bolj mastnimi kremami, ker je koža stako strašno izsušena od praške paste, da je ratala čisto rdeča in zgleda, kot da bodo vsak čas nastale ranice user posted image Sej sem mislila, da so krive plenice, samo zakaj potem te pikice napredujejo drugod po telesu? Se pa tole počasi, a vztrajno širi že dober teden.

to pa je zanimivo. ne zgleda kot plenični, ker pol se verjetno ne bi širile še drugam. kaj pa če ga poskušaš imet čim več brez plenice. vem da je težko, ko je tak hladno, samo mogoče bi vseeno našla kak način. da bi se celilo na zraku...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
21.10.2009 22:51:12   
MalaČebelica

Mala Čebelica.. user posted image user posted image user posted image za Klaro. Samo ne vem če ti bo P. kaj dal. Meni je rekla, da naj pridem, ko bo imela vsaj 3. dni vročine, ker druga mi ne more dat kot pa svečke. MČ ali si probala ji zbijat s kopeljo?? 

nisem. brisala sem jo z mokro hladno krpo, ampak se dere ko šoja - ful ji ni pasalo mrzlo....možno, da ji je takrat še vročina rasla in ji ni pasalo - ker te takrat ponavadi zebe - trese... kopat je pa nisem upala za vsak slučaj, če bi bila prehlajena, da je ne bi še bolj...  user posted image user posted image user posted image kaj te vem. sem dala kar takoj svečko, ko je bilo pri 39....

saj jaz tudi ne vem, če bo P kaj dala, samo klicala pa bom vseeno jutri, če ne bo bolje...

MČ, natoči toplo vodo v banjico, potem pa postopoma dolivaj hladno vodo, tako da ohlajaš počasi. Hladna krpa ji najbrž res ne paše...

aha, da bi postopoma. ja, to pa mogoče ne bi blo slabo. hvala za nasvet. bom jutri še to sprobala med drugim, če bo še vročina... pa upam da mi ne bo treba user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
21.10.2009 22:51:15   
KOKICA32
Ej, punce...sedaj malo gledam Paparico in skoz omenjajo paradižnik v raznih omakah in poltrdi sir..a res že lahko to uporabljamo??? user posted image user posted image user posted image   Kateri sir?  Sem šla malo gledati, ker mi zmanjkuje idej kaj kuhati Valentinu...

Neposredna povezava do sporočila: 1784
21.10.2009 22:52:57   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image , da Klara nima več vročine.

hvala. pa kje ti hodiš že celi večer user posted image user posted image user posted image   samo tudi če bo jutri bolje, naju v petek skoraj zagotovo ne bo na srečanje user posted image user posted image user posted image tak da se moremo zmenit še za naslendji teden

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
21.10.2009 22:53:56   
MalaČebelica

Ej, punce...sedaj malo gledam Paparico in skoz omenjajo paradižnik v raznih omakah in poltrdi sir..a res že lahko to uporabljamo??? user posted image user posted image user posted image   Kateri sir?  Sem šla malo gledati, ker mi zmanjkuje idej kaj kuhati Valentinu...

paradajz bi naj bil alergen. kaj te vem. nekatere že dajejo... sir pa ne vem, če bi lahko blo kaj narobe. če že jeta KM. al se mogoče motim????

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
21.10.2009 22:55:03   
KOKICA32

hvala. pa kje ti hodiš že celi večer user posted image user posted image user posted image   samo tudi če bo jutri bolje, naju v petek skoraj zagotovo ne bo na srečanje user posted image user posted image user posted image tak da se moremo zmenit še za naslendji teden

Pa saj sem tukaj nekje...user posted image Sem si mislila ja, da vaju ne bo...user posted image Škoda. Kaj pa če prestavimo na naslednji teden? Mora Persida povedati.

P.s. Pa jaz sem tebi nekaj dolžna, ne? Boš povedala, ko se vidimo.

Neposredna povezava do sporočila: 1787
21.10.2009 22:57:41   
yania
ej, naj gre nekam...tipkam ene 15 minut, vse pokomentiram in me ven vrže...ne bom večuser posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
21.10.2009 22:58:13   
yania
iz principa ne bom!!!
user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
21.10.2009 23:00:03   
yania
Feliša, kaj je majčka gotova??...superca si...ja reci, še ta teden?...petek dopoldan?...kje?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
21.10.2009 23:11:27   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Feliša, kaj je majčka gotova??...superca si...ja reci, še ta teden?...petek dopoldan?...kje?

a prideš k nam? lahko se pa ta petek dobimo pri nas user posted image ampak pice ne bo user posted image , mož je v službi user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
21.10.2009 23:12:02   
KOKICA32
Nič...odoh ja!

LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
21.10.2009 23:14:26   
MalaČebelica
lahko noč vsem. jaz tudi grem

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
21.10.2009 23:24:02   
yania

a prideš k nam? lahko se pa ta petek dobimo pri nas user posted image ampak pice ne bo user posted image , mož je v službi user posted image

ja glej, kar se mene tiče, mi je petek uredu, glede pice pa veš da ni panike,,,pa bomo počakale da tvoj domov pride user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
21.10.2009 23:55:49   
felix7

ja glej, kar se mene tiče, mi je petek uredu, glede pice pa veš da ni panike,,,pa bomo počakale da tvoj domov pride user posted image

petek torej! računam nate user posted image pride še katera, Nina maš cajt? škoda, da Najee ni v Lj ta vikend user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
22.10.2009 7:21:10   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

jaz pa že dva tedna več ne kadimuser posted image user posted image bolje pozno kot nikoli...upam da bo trajalo
user posted image user posted image user posted image bravo,bravo !!

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
22.10.2009 7:21:11   
tasa_m

tole bojo neopravičene minute.

user posted image user posted image user posted image

nič, ne kaži user posted image . Na naslednjem srečanju dobiš opomin, da bop dala mami al pa ateju za podpisat... user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
22.10.2009 7:21:13   
tasa_m

OK monologov pa nebom mela.
Te pa grem likat, če vas ni user posted image

jaz sem, nimam kaj za likat, ker sušim s sušilnim. user posted image user posted image

frajerka.
No, če pa si ti tu pa nebom šla likat. Bom jutri, da v petek,ko dobimo obisk nebojo vidli kak velik kup imamo in bo mogoče obisk hotel zlitat user posted image user posted image user posted image

jaz v takem primeru samo zaprem vrata od kabineta user posted image
ti si asica,ker imaš kabinet. Mi pa imamo dnevno sobo povezano z kuhinjo. Edino, da v spalnico zaprem, to mi je možnost.. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
22.10.2009 7:21:14   
tasa_m

o hvala lepa  user posted image zgleda da pomagajo, ker nima več vročine user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo Klara!

Neposredna povezava do sporočila: 1799
22.10.2009 7:21:16   
tasa_m

paradajz bi naj bil alergen. kaj te vem. nekatere že dajejo... sir pa ne vem, če bi lahko blo kaj narobe. če že jeta KM. al se mogoče motim????

Jaz sem liji že naredila paradižnikovo omako in testenine, pa ni bilo nič. Pri februarčicah pa sem tud prebrala, da jim dajo Zdenka sir zraven, da ni tak enolično. Tak da jaz bom probala. Sem pa ji že tud sirček kam zmešala, ko sem ji kakšno omakco nardila..

Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?