Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:50:04
|
|
|
|
DaisyE
|
O Ajsi! Pridna. Treba trenirat.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:50:15
|
|
|
|
ledenka
|
kaj mate pa v četrtek? midva imava sicer romantično večerjo, varuško mamo zrihtano
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:50:53
|
|
|
|
lučka 25
|
Vidim, da danes dogaja tu gori. Da ni četrtkanje ampak sredkanje.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:51:26
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kaj mate pa v četrtek? midva imava sicer romantično večerjo, varuško mamo zrihtano kaj nas vabiš na romantično večerjo, a res misliš, da ne bomo odveč/preveč
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:51:58
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Daisy, tebe še nimam na FBju Mater božjo, ste že prehitre zame. Dajva se najdit. Jaz sem Marjetka s pirom.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:52:27
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kaj mate pa v četrtek? midva imava sicer romantično večerjo, varuško mamo zrihtano Kr na romantično večerjo pejdi, 29.-tega si pa lahk vzameš čas za nas. Drugač pa če se spomniš - četrtki so bli naši
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:52:28
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Vidim, da danes dogaja tu gori. Da ni četrtkanje ampak sredkanje. o Lučka se nam je pridružila, kak lepo, se mi zdi, da si zadnjič zamudila moje povabilo v Kongo, naslednjič pošljem sms, pa še na FB
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:52:44
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
K se naveličaš kur...probej Monkey Treasures...(jest sem med prvih 10) k boš pa boljša k jest..se pa jav..te pelem na pir
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:52:59
|
|
|
|
pikovit
|
juuuuhhhhhhuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:53:18
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Daisy, tebe še nimam na FBju Mater božjo, ste že prehitre zame. Dajva se najdit. Jaz sem Marjetka s pirom. ja, jaz sem pa heineken s hajnijem morala bi napisati Marjetka s mpirom
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:53:37
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kaj mate pa v četrtek? midva imava sicer romantično večerjo, varuško mamo zrihtano V četrtek mamo četrtkanje. Lahko med večerjo podelaš, ampak ne vem, kolk bo tvoj zadovoljen. Kam je pa Mlinčka ušla? Mater sem mogla prav poštudirat, kako jo čem klicat.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:54:21
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Daisy, tebe še nimam na FBju Mater božjo, ste že prehitre zame. Dajva se najdit. Jaz sem Marjetka s pirom. sem te poklikala, daj še ti mene IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kaj mate pa v četrtek? midva imava sicer romantično večerjo, varuško mamo zrihtano kaj nas vabiš na romantično večerjo, a res misliš, da ne bomo odveč/preveč the more the merrier
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:54:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes K se naveličaš kur...probej Monkey Treasures...(jest sem med prvih 10) k boš pa boljša k jest..se pa jav..te pelem na pir kaj je to provokacija, ma ne vem, če ti zalužiš za dosti, kolker jaz lahko heinekena spijem, opice pa, eh ena več al pa manj, kaj se pa zamudim
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:54:43
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kaj mate pa v četrtek? midva imava sicer romantično večerjo, varuško mamo zrihtano kaj nas vabiš na romantično večerjo, a res misliš, da ne bomo odveč/preveč Ok...jest mam musko načež :)
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:54:58
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes K se naveličaš kur...probej Monkey Treasures...(jest sem med prvih 10) k boš pa boljša k jest..se pa jav..te pelem na pir Ma, jaz sem bolj švoh na teh igrcah. Samo pri kurah zaenkrat vodim - med petimi prijatelji. Zato jih pa tolk resno jemljem.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:55:57
|
|
|
|
gigi1
|
A zato ste me od fuzbala odtrgale? Za pogovore o farmi? Grem kar nazaj
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:56:07
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Daisy, tebe še nimam na FBju Mater božjo, ste že prehitre zame. Dajva se najdit. Jaz sem Marjetka s pirom. sem te poklikala, daj še ti mene IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kaj mate pa v četrtek? midva imava sicer romantično večerjo, varuško mamo zrihtano kaj nas vabiš na romantično večerjo, a res misliš, da ne bomo odveč/preveč the more the merrier a ni to samo fraza ali si ti skrivni član kluba "Orgije, po potrebi pridemo tudi na dom"... in če pokličete v naslednjih 10 minutah...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:56:12
|
|
|
|
ledenka
|
prvič greva sama ven, sva sicer bla že dvakrat na enih večernih zadevah, ampak okrat bova pa sam midva pa ne vem, kam ga peljat
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:56:18
|
|
|
|
DaisyE
|
Ke s' pikovit? Ajsi grem te poklikat.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:56:47
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Vidim, da danes dogaja tu gori. Da ni četrtkanje ampak sredkanje. o Lučka se nam je pridružila, kak lepo, se mi zdi, da si zadnjič zamudila moje povabilo v Kongo, naslednjič pošljem sms, pa še na FB Jap, sem zamudila. sem nekaj opazila potem tu gori, ampak vse prepozno. Naslednjič SMS, da lahko uletim.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:56:51
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A zato ste me od fuzbala odtrgale? Za pogovore o farmi? Grem kar nazaj srce kaj lepšega, jajčka gor, jajčka dol, to je farm life
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:57:14
|
|
|
|
pikovit
|
Kaj se to ve pogovarjate o kurah
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:57:32
|
|
|
|
gigi1
|
Ajsi in Lučka vaju je pa lepo zvečer tle videt
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:57:41
|
|
|
|
Pija76
|
Daisy dobr si se predstavila Ledenki
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 21:57:51
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A zato ste me od fuzbala odtrgale? Za pogovore o farmi? Grem kar nazaj srce kaj lepšega, jajčka gor, jajčka dol, to je farm life
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?